Φοίβος
Re: Φοίβος & Spicy Artists
Αρχαίο γνώρισμα, όπως και μερικά γούστα σου... 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Βασικα δεν με ενοχλει τιποτα,ισα ισα που πρεπει να σε ευχαριστησω για τους κοιλιακους που μεGUNNER_10 έγραψε:1)who the fuck cares an se enoxlei pou asxoloumai gia thn akriveia sxoliazw panw se mia kouventa kati..den hxera oti exoume thn despoina sto apyrovlhto na me sygxwreis...stelios έγραψε:Κολλαω στο οτι σχολιαζεις τα τραγουδια της Δεσποινας λεγοντας ακυρες βλακειες.GUNNER_10 έγραψε:Re agori mou esy pou kolas akrivws gia na katalavw...nai ok to erwta thelei h zwh mporei na mphke kai 10ada..gia poso omws???stelios έγραψε:μα το ερωτα θελει η ζωη ειναι ακομα και σημερα στο top 40 του media inspector.Βαριεμαι να ψαχνω τωρα αλλα για να μην υπαρχει αμφιβολια πως το κομματι μπηκε στην δεκαδα δειτε αυτο.afn έγραψε:Και η Καίτη μπήκε χαμηλά στο top 20 για περίπου 1 μήνα...
http://www.e-tetradio.gr/ar4607el_airpl ... tor50.html
SXOLIASA APLA OTI TO THELW PX POU HTAN 1,5 MHNA STO NOUMERO 1 DEN HTAN EPITYXIA..enw px to erwta thelei h zwh kai to agapi POU EIXA SIGRITIKA XAMHLOTERES THESEIS APO AYTO ARESAN STO KOSMO KAI EKANAN EPITYXIA...
sou paromiasa kai me ths kaiths to kommati pou episis eixe paei mexri to 10 ekei kai meta htan gia kairo genika mesa kai epaize apo tous stathmous alla kai apo to mad px pou htan sto noumero 2 tou top40 twn video tou gia kapoio kairo tote.
Esy kollas sto poio phge kalytera an einai ths kaiths h ths despws?9 xronwn eiste?![]()
Ασχολησου καλυτερα με τις τελευταιες επιτυχιες της Καιτουλας.![]()
2)lew vlakeies..diladi to agapi kai to erwta thelei h zwh epiasan tis korifes tou thelw?ok...gia to agapi kai to erwta thelei h zwh den thymamai na htan toso kairo entos 10adas klp gia thn akriveia to agapi den to thymamai katholou..alla estw den epimenw..opws egrapsa phge poly kala...alla ayto egine me thn paramoni entos top genikws kai oxi entos 10adas..ektos kai emeine entos 10adas kai ta 2 3 mhnes kai den to pirame prefa...prospathise na katalaveis ti ennow prwta kai meta...
Esy kolhses sto oti eipa oti eixan paromia poreia se epitixia me to pws allazei o kairos..ok ligo parapanw ligo parakatw ok den exoume kai metro epityxias..sigoura omws den milagame gia diafores shmantikes.
3)einai para polles kai exw mpoyxtisei
αναγκαζεις να κανω, διαβαζοντας της απαντησεις σου γι'αυτο το θεμα.

I like people too much or not at all.
-
Εγώ σε όποια βιβλία το έχω δει με τόνο το βλέπω.Λυπάμαι.yakinthos έγραψε:MusicLover έγραψε:deba έγραψε:από το videolip για σου του Καλλίδη
Με ένα Λ γράφεται.Επίσης το "γειά" σου γράφεται έτσι.
κι επειδή είναι μονοσύλλαβη λέξη, γράφεται χωρίς τόνο. Δηλαδή "γεια"...![]()
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Το γεια με τόνο? Τι βλακεία είναι αυτή?MusicLover έγραψε:Εγώ σε όποια βιβλία το έχω δει με τόνο το βλέπω.Λυπάμαι.yakinthos έγραψε:MusicLover έγραψε:deba έγραψε:από το videolip για σου του Καλλίδη
Με ένα Λ γράφεται.Επίσης το "γειά" σου γράφεται έτσι.
κι επειδή είναι μονοσύλλαβη λέξη, γράφεται χωρίς τόνο. Δηλαδή "γεια"...![]()
Ας μην συμμετέχει η προσωπική σας κόντρα σε αυτό το θέμα...
Επειδή το έβαλε η Δέσποινα γίνεται η αντίδραση....?sow έγραψε:

Λάθος είναι...

εννοειται οτι ειναι λαθος, υπαρχουν καποιες εξαιρεσεις στις μονοσυλλαβες που δεν τονιζονται (πού,πώς,ή) αλλα το γεια δεν ανηκει σε αυτες.
Εκτός κι αν θέλουν να το κάνουν δισύλλαβο... 

εδω παντως ηταν διαβασμενη η ομαδα του φοιβου

μονο με τη βανδη συμβαινει

Είναι ωραίο οπτικά το να κάνουμε... 

Ουτε εγω δεν το θυμομουν αυτο.sow έγραψε:μονο με τη βανδη συμβαινει![]()

I like people too much or not at all.
και η κοκκινου δεν εχει ενα γεια σου;
πως να της το εγραψαν εκεινης αραγε;

πως να της το εγραψαν εκεινης αραγε;

Το "που" και το "πως" όταν τα χρησιμοποιούμε για ερώτηση τονίζονται.sow έγραψε:εννοειται οτι ειναι λαθος, υπαρχουν καποιες εξαιρεσεις στις μονοσυλλαβες που δεν τονιζονται (πού,πώς,ή) αλλα το γεια δεν ανηκει σε αυτες.
Το "ή" όταν είναι διαζευκτικό. "εκείνο ή το άλλο".
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
ακριβως, βαριομουν να γραψω επεξηγησεις γιατι το θεωρησα και αυτονοητο οτι τα γνωριζουμε 

Έχω την εντύπωση οτι το είχαν γράψει με κεφαλαία αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά.sow έγραψε:και η κοκκινου δεν εχει ενα γεια σου;
πως να της το εγραψαν εκεινης αραγε;![]()