Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Πολύ ωραία η αφίσα!!Eπιτέλους!Μας τα κρατούσε περίμενε να τα δούμε όλα μαζεμένα σήμερα το βράδυ και αύριο το πρωί..
..

E μα παραπονιέστε τόσο καιρό για το κλασσικό ασπρόμαυρο λογότυπο, πορτραίτο σας έφτιαξε ο άνθρωπος!! 

Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- SFAKattack10
Τα ασπρομαυρα δεν ταν γλυτωσουμε, τα εχει στους δισκους.
Παντως καλη αφισα, καμια σχεση με το κρυοκωλο στυλ της Μαλεα που ειχαν οι περσινες.

Παντως καλη αφισα, καμια σχεση με το κρυοκωλο στυλ της Μαλεα που ειχαν οι περσινες.
- Scorpion86
Το φετινό εξώφυλλο ειναι εξαιρετικο...SFAKattack10 έγραψε:Τα ασπρομαυρα δεν ταν γλυτωσουμε, τα εχει στους δισκους.![]()
Και η περσινή αφίσα ψιλοκαλή ήταν.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Οι περσινές ήταν σκέτο μοντάζ.. Λες και δεν βρέθηκαν καν για να κάνουν τη φωτογράφηση αλλά ας μη το ανοίξουμε τώρα αυτό το θέμα...SFAKattack10 έγραψε:Τα ασπρομαυρα δεν ταν γλυτωσουμε, τα εχει στους δισκους.![]()

Πες τα!!bebest έγραψε:Οι περσινές ήταν σκέτο μοντάζ.. Λες και δεν βρέθηκαν καν για να κάνουν τη φωτογράφηση αλλά ας μη το ανοίξουμε τώρα αυτό το θέμα...SFAKattack10 έγραψε:Τα ασπρομαυρα δεν ταν γλυτωσουμε, τα εχει στους δισκους.![]()

- Scorpion86
Η κεντρική ήταν λάθος, οι άλλες ήταν καλές.bebest έγραψε:Οι περσινές ήταν σκέτο μοντάζ.. Λες και δεν βρέθηκαν καν για να κάνουν τη φωτογράφηση αλλά ας μη το ανοίξουμε τώρα αυτό το θέμα...SFAKattack10 έγραψε:Τα ασπρομαυρα δεν ταν γλυτωσουμε, τα εχει στους δισκους.![]()
- SFAKattack10
Ως ιδεα εχει νοημα, αλλα η σχεδιαση θα μ,πορουσε να ειναι λιγο καλυτερη. Αλλα εειναι δυσκολο αυτο για την cobalt που δεν νοιωθει!Scorpion86 έγραψε: Το φετινό εξώφυλλο ειναι εξαιρετικο...

Μα δεν βρεθηκαν αν δεν κανω καθος.bebest έγραψε:Λες και δεν βρέθηκαν καν για να κάνουν τη φωτογράφηση

Να πούμε ότι κι ο κάθε άνθρωπος που είναι μαζί με το Νότη αντιστοιχεί σ΄ ένα τραγούδι. 16 κομμάτια με 10 ευρώ μην περιμένετε και τέχνη από την Cobalt!!SFAKattack10 έγραψε:Ως ιδεα εχει νοημα, αλλα η σχεδιαση θα μ,πορουσε να ειναι λιγο καλυτερη. Αλλα εειναι δυσκολο αυτο για την cobalt που δεν νοιωθει!Scorpion86 έγραψε: Το φετινό εξώφυλλο ειναι εξαιρετικο...
- SFAKattack10
jdarmody έγραψε:16 κομμάτια με 10 ευρώ μην περιμένετε και τέχνη από την Cobalt!!

Ποσο κοστιζουν τα αλλα χρωματα? Εγω παντως το πιστευω οτι αν ρωτησω την cobalt αυτο θα μου απαντησει!

Θα μπορουσε να ειχε αλλα χρωματα (γαλαζιο και λευκο ισως) αλλα και η σχεδιαση απλοικη.
Εγώ πιστεύω ότι είναι τόσο ανύπαρκτοι που τους το δίνει ο Νότης σχεδιασμένο και δεν κάνουν καμιά επιπλέον επιμέλεια. Ίσως έμοιαζε με το Κοινωνία ώρα..7 γαλάζιο-λευκό. Από την άλλη μπορεί να αρέσει και στο Νότη αυτή η ''ερασιτεχνική'' σχεδίαση βλέπε Προάγγελος.SFAKattack10 έγραψε:jdarmody έγραψε:16 κομμάτια με 10 ευρώ μην περιμένετε και τέχνη από την Cobalt!!![]()
![]()
Ποσο κοστιζουν τα αλλα χρωματα? Εγω παντως το πιστευω οτι αν ρωτησω την cobalt αυτο θα μου απαντησει!![]()
Θα μπορουσε να ειχε αλλα χρωματα (γαλαζιο και λευκο ισως) αλλα και η σχεδιαση απλοικη.
- Scorpion86
Mην λέτε ότι θέλετε. Κοινή ήταν η φωτογράφηση με την Βανδή πέρσι...
Το εξώφυλλο ο Νότης το σχεδίασε, τι περιμένατε να φτιάξει δηλαδή. Μια χαρά είναι. Από το να φωτογραφιζόταν με φόντο το πέλαγος ή πάνω στην πίστα όπως κάνουν οι περισσοτεροι προτιμότερο ο τίτλος να αποτυπώνεται στο σχέδιο. Δεν το καταφέρνουν πολλοί αυτο, πολύ απλά διότι πάνε στα κλασικά...
Το εξώφυλλο ο Νότης το σχεδίασε, τι περιμένατε να φτιάξει δηλαδή. Μια χαρά είναι. Από το να φωτογραφιζόταν με φόντο το πέλαγος ή πάνω στην πίστα όπως κάνουν οι περισσοτεροι προτιμότερο ο τίτλος να αποτυπώνεται στο σχέδιο. Δεν το καταφέρνουν πολλοί αυτο, πολύ απλά διότι πάνε στα κλασικά...
Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ! Κουβέντα κάνουμε μέχρι να ανοίξει κανά δισκοπωλείο!!
Συμφωνώ πάντως είμαστε κι εμείς υπερβολικοί καμιά φορά, πόσες ιδέες να έχει κι ο Νότης πια. Φανταστείτε ν' ασχολούμασταν με τα εξώφυλλα του Πλούταρχου τι θα λέγαμε! 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jdarmody την Τρί Νοέμ 25, 2014 2:27 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- SFAKattack10
Μα τον προαγγελο εχω στο μυαλο μου, απλη σχεδιαση αλλα οχι απλοικο οπως το μαζι. Και μιλαμε για εξωφυλλο 15χρονια πισω.jdarmody έγραψε: Από την άλλη μπορεί να αρέσει και στο Νότη αυτή η ''ερασιτεχνική'' σχεδίαση βλέπε Προάγγελος.
Τεσπα λεπτομερειες αλλα ετσι μας ειχε συνηθισει ο Νοτης, στην τελειοτητα δηλαδη.

Το γελάς εδώ στο μη με ρωτάτε ο Γερμενής ήθελε να κάνει αυτός την ενορχήστρωση και τελικά την έκανε ο Βλάχος..Στο fb έγραψε ο άνθρωπος θα έκανε άλλη ενορχήστρωση αλλά δεν τον ενημέρωσαν καν ίσως υπολογίζοντας τα επιπλέον έξοδα..SFAKattack10 έγραψε:jdarmody έγραψε:16 κομμάτια με 10 ευρώ μην περιμένετε και τέχνη από την Cobalt!!![]()
![]()
Ποσο κοστιζουν τα αλλα χρωματα? Εγω παντως το πιστευω οτι αν ρωτησω την cobalt αυτο θα μου απαντησει!![]()

- SFAKattack10
Εγω γιατι θυμαμαι οτι πρωτη εκανε την φωτογραφιση η μαλεα και μετα ο Νοτης?Scorpion86 έγραψε:Mην λέτε ότι θέλετε. Κοινή ήταν η φωτογράφηση με την Βανδή πέρσι...
Kαι φαινεται και στα βλεμματα, αλλου κοιταει η μαλεα και οχι στ ματια του Νοτη και στα αγγιγματα φαινεται το photoshop.
- Scorpion86
Moυ φαίνεται θα περιμένουμε αρκετά. Εχώ περιμένω να παει 10:00 για να πάρω τηλέφωνο στο κατάστημα της περιοχής μου μπας και γίνει κάνα θαύμα και φέρει τον δίσκο.jdarmody έγραψε:Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ! Κουβέντα κάνουμε μέχρι να ανοίξει κανά δισκοπωλείο!!
- Scorpion86
Κοινή φωτογράφηση είχε γίνει τέλη Οκτώβρη, ένα απόγευμα και την επιμέλεια είχε ο Γιώργος Καλφαναμώλης.SFAKattack10 έγραψε:Εγω γιατι θυμαμαι οτι πρωτη εκανε την φωτογραφιση η μαλεα και μετα ο Νοτης?Scorpion86 έγραψε:Mην λέτε ότι θέλετε. Κοινή ήταν η φωτογράφηση με την Βανδή πέρσι...
Kαι φαινεται και στα βλεμματα, αλλου κοιταει η μαλεα και οχι στ ματια του Νοτη και στα αγγιγματα φαινεται το photoshop.
- SFAKattack10
Τοτε ειναι αθλιος φωτογραφος ο ΚαλφαμανωληςScorpion86 έγραψε: Κοινή φωτογράφηση είχε γίνει τέλη Οκτώβρη, ένα απόγευμα και την επιμέλεια είχε ο Γιώργος Καλφαναμώλης.