Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
J&B

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Scorpion, Πειραιά ή Κορυδαλλό; Αν το πήρες από Public τελικά.
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
filcollins

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από filcollins »

Στο reload ,παιδιά! Απο εκεί το πήρα! Σπεύσατε...
manosb77

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manosb77 »

Καλησπερα παλιοπαιδα! πηρα τον δισκο απο τα public στην ερυθραια. Η αλήθεια ειναι πως δεν ξετρελαθηκα κιολας. εχουμε καποια πολυ καλα τραγουδια οπως το οτι και να κανεις, το εγω, το καλε μου αγγελε. απο κει και περα εχουμε τα κλασσικα κοινωνικα απ το οποια το Εγω ειμαι ελληνας ξεχωριζει μακραν του δευτερου που ειναι το πετα ψηλα. δυστυχως τα χορευτικα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο. το λυσε κουκλα ας πουμε το περιμενα καθαρο και δυνατο τσιφτετελι κατι που δεν ειναι ενω εχει το στιχο που θα μπορουσε με την καταλληλη μουσικη να το απογειωσει. τα αλλα τα θεωρω μετρια τραγουδια ( ισως αδικο λιγο το πως γινεται αυτο). αυτα απο το πρωτο ακουσμα. μολις τα ακουσω ολα πιο προσεκτικα θα εχω μια πιο ολοκληρομενη αποψη.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

J&B έγραψε:Scorpion, Πειραιά ή Κορυδαλλό; Αν το πήρες από Public τελικά.
Από Πειραια, στην Γρηγορίου Λαμπράκη, είχε λίγα κομμάτια ακόμα...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Για μένα κορυφαίο κομμάτι "Η Μικρή Μαυροφορούσα".
Τρομερό κομμάτι!
Zenia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zenia »

Το ντουέτο Νότη-Πέγκυς δεν περιλαμβάνεται στο cd?
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Zenia έγραψε:Το ντουέτο Νότη-Πέγκυς δεν περιλαμβάνεται στο cd?
Oχι. Ακόμα δεν το έχουν κάνει πρόβα πόσο μάλλον να το βάλουν σε δίσκο.
Απόψε είναι η πρώτη τους κοινή πρόβα.
Άβαταρ μέλους
ΜΑΓΔΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜΑΓΔΑ »

Κλασσικός δίσκος Νότη είναι, παιδιά. Προσαρμοσμένος απόλυτα στην εποχή που θέλει πιο ήπιες καταστάσεις.
Πολλά μπράβο!

Με ξάφνιασε ευχάριστα το "Πώς Γίνεται Αυτό", αγαπημένα πολύ τα "Ο Γιος Της Κυρα-Λένης" και "Σαν Αεράκι".

Τα κοινωνικά, μια χαρά, με κορυφή το "Μια Μικρή Μαυροφορούσα".

Εν κατακλείδι, αγαπώ το "Μαζί". :007:
Life is a RollerCoaster...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Scorpion86 έγραψε:Ο δίσκος αυτός είναι απάντηση σε όλους όσους μας τα είχαν κάνει...πασχαλινά τσουρέκια με τις ηχογραφησεις-ενορχηστρωσεις του Βλάχου!
Εξαιρετικα όλα τα κομμάτια και σε αυτο τον τομέα!
Ακομα δεν εχω ακουσει τον δισκο γιαυτο δεν εχω αποψη αλλα το "λυσε κουκλα τα μαλλια σου" που ακουσα εχει γινει καλη δουλεια.
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Καταπληκτικές ενορχηστρώσεις έγινε πολύ καλή δουλεία αυτή τη φορά..Καμία θαμπάδα κανένα πρόβλημα με δυνατά όργανα και κυρίως όλα τα κομμάτια έχουν φοβερή μουσική. Το κακό είναι οτι σε μερικά ο στίχος είναι μέτριος και προβλέψιμος.. Στα ερωτικά το καλέ μου άγγελε ήρθε να επιβεβαιώσει ότι το δεν μου αρκεί δεν ήταν φωτοβολίδα αλλά το παιδί γράφει κομματάρες.. Αν δε παίξει και αυτό στα ραδιόφωνα θα είναι έγκλημα για μένα πρέπει να το προώθησει και ο Νότης. Επίσης Αναστασιάδης-γεροθοδώρου σταθερή αξία αν και αυτή τη φόρα όχι με κλασσική μπαλάντα. Το τσιφτετέλι το περίμενα πιο δυνατό όπως και το ζεμπέκικο του Μουκίδη. Στα κοινωνικά υπάρχουν αυτά που είναι με πολιτική μέσα είναι και αυτά που είναι κάτι σαν αυτοβιογραφία του Νότη και γενικά κάθε άνθρωπου με περηφάνεια. Στα πρώτα αν και καλύτερα από του προηγούμενου δίσκου αλλά πολύ επανάληψη σε στίχους.. Πάλι πρόβατα, πάλι αναφορές στη Σμύρνη, πάλι αρχαία Ελλάδα, πάλι πολιτικοί ρουφιάνοι-κοράκια κλπ...Στα άλλα που δεν είναι πολιτικοποιημένα ο Νότης δίνει φοβερές ερμηνείες φαίνεται ότι βγένει από μέσα του και είναι πολύ καλύτερα. Πολύ καλός δίσκος γενικά αν και δεν είναι τόσο εμπορικά τα κομμάτια και το βαρένουν τα πολλά κοινωνικά.. 'Ισως αν είχε 1-2 λιγότερα και έβαζε κανά ζεμπέκια ακόμα που λείπουν τελευταία.. Θα δούμε ποία θα επιλέξει ο Νότης βέβαια να προωθήσει άλλα γενικά δεν υπάρχουν πολλά ραδιοφωνικά κομμάτια.
Musicshoot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Musicshoot »

κομματάρα το ''Μα εγώ είμαι Έλληνας ''
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Σορρυ κιόλας αλλά χέστηκε ο Νότης για τα ραδιόφωνα. Ο δίσκος αν και δεν τον εχω ακούσει από όσα εχω συμπεράνει εχει καθαρά κοινωνική χροιά. Σταματήστε να περιμένετε σουξέ από εναν τραγουδιστή που δεν εχει τη διάθεση να το κάνει. Δεν χτίζει δισκογραφία ο Νότης, έχει το πιο πλούσιο ελληνικό ρεπερτόριο κι αυτο του δίνει τη δυνατότητα να βγάζει κομμάτια προσωπικά.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

ΜΑΓΔΑ έγραψε:Κλασσικός δίσκος Νότη είναι, παιδιά. Προσαρμοσμένος απόλυτα στην εποχή που θέλει πιο ήπιες καταστάσεις.
Πολλά μπράβο!
Εξαιρετική τοποθέτηση!! Απλά και κατανοητά!!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Λοιπον οπου κυκλοφορησε σημερα (κυριως Αθηνα) εξαντληθηκε. Απο αυριο γινονται νεες παραγγελιες και ο δισκος θα βρισκεται σε Θεσσαλονικη, Βολο, Λαρισα, Κοζανη, Ορεστιαδα και γενικα επαρχια.
vaptisma_piros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vaptisma_piros »

Και εγώ θα χαρακτήριζα τον νέο δίσκο ως "κλασικός δίσκος Νότη". Σε αντίθεση με ορισμένους εμένα μου άρεσε η πιο μελωδική παρά τσιφτετελοενορχήστρωση στο "Λύσε κούκλα". Λείπει δυστυχώς από τον νέο δίσκο, και συνολικά από τους τελευταίους δίσκους του Νότη, ένα δυνατό ερωτικό-βαρύ ζειμπέκικο. Τέτοιο ήταν, κατά τη γνώμη μου πάντα, "Το τελευταίο σ' αγαπώ" (φοβερή μουσική εισαγωγή και καθηλωτικό ρεφρέν). Το ζειμπέκικο του Μουκίδη είναι απλώς καλό με σημαντικό μείον την ενορχήστρωση. Θα έλεγα ότι χτυπάνε δυνατά τα ντραμς, ευτυχώς όχι πάνω στην φωνή του Νότη αλλά στα μεσοδιαστήματα, με τον ήχο του μπουζουκιού να δίνει μάχη για να ακουστεί.
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Επειδή είμαι ακόμα στην πορεία της ακρόασης του δίσκου θέλω να πω ότι τα χορευτικά του δίσκου (Λύσε κούκλα.., Σαν αεράκι, Του αυγούστου το φεγγάρι, Κρατησέ με) είναι, όχι απλά καλά, αλλά εξαιρετικά. Θα γίνεται μάχη φέτος στο Φωταέριο να μου το θυμηθείτε. :lol:
Από τα κοικωνικά το "Μια μικρή μαυροφορούσα" είναι αυτό που ξεχωρίζει και είναι πολύ δυνατό, καμιά σχέση με αρχαιολαγνεία και τσιφτετελί που λέγατε.
Στα αρνητικά θα ήθελα να υπήρχε ένα ακόμα ζεϊμπέκικο, ενώ στο "Εγώ" το αποτέλεσμα δεν είναι ισάξιο (λόγω ηχογράφησης) με τα υπόλοιπα του δίσκου.
Με λίγα λόγια από το πρώτο άκουσμα ο δίσκος αφήνει θετικές εντυπώσεις (δίσκος διαμάντι θα 'λεγα!!!).
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Για πρώτη φορά μετα από χρόνια σε σχήμα όπου συμμετέχει ο Νότης δεν θα υπάρχει ατομική αφίσα για τον κάθε καλλιτέχνη, όπως ενημερώθηκα πριν λιγο.
ΘΑ υπάρχει μόνο η παρακάτω και η άλλη με τα ονόματα που είναι αγκαλιά.
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Τρί Νοέμ 25, 2014 11:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Να συμπληρώσω απλά πως ειδικά στα τραγούδια ''Πέτα ψηλά'', ''Μα εγώ είμαι Έλληνας'', ''Ο γιος της κυρά Λένης'' δεν μιλάμε απλά για ερμηνείες, αλλά για κατάθεση ψυχής από τον Νότη.. :clap:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:Να συμπληρώσω απλά πως ειδικά στα τραγούδια ''Πέτα ψηλά'', ''Μα εγώ είμαι Έλληνας'', ''Ο γιος της κυρά Λένης'' δεν μιλάμε απλά για ερμηνείες, αλλά για κατάθεση ψυχής από τον Νότη.. :clap:
Σωστός, και στο "Εγώ ποτέ δεν κρύφτηκα".
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:
jdarmody έγραψε:Να συμπληρώσω απλά πως ειδικά στα τραγούδια ''Πέτα ψηλά'', ''Μα εγώ είμαι Έλληνας'', ''Ο γιος της κυρά Λένης'' δεν μιλάμε απλά για ερμηνείες, αλλά για κατάθεση ψυχής από τον Νότη.. :clap:
Σωστός, και στο "Εγώ ποτέ δεν κρύφτηκα".
Δεν το έχω ακούσει ακόμα. Έχω ακούσει μόνο αυτά τα τρία κι έχω συγκλονιστεί. Μόνος του και όλοι σας με τα ψευτοτραγουδάκια σας.
Απάντηση