Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

J&B έγραψε: Από τα κοικωνικά το "Μια μικρή μαυροφορούσα" είναι αυτό που ξεχωρίζει και είναι πολύ δυνατό, καμιά σχέση με αρχαιολαγνεία και τσιφτετελί που λέγατε.
Ναι τελικα με την ενορχηστρωση και τις δευτερες φωνες δενει καλυτερα. Θυμιζει προβατα γενικα.
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

SFAKattack10 έγραψε:
J&B έγραψε: Από τα κοικωνικά το "Μια μικρή μαυροφορούσα" είναι αυτό που ξεχωρίζει και είναι πολύ δυνατό, καμιά σχέση με αρχαιολαγνεία και τσιφτετελί που λέγατε.
Ναι τελικα με την ενορχηστρωση και τις δευτερες φωνες δενει καλυτερα. Θυμιζει προβατα γενικα.
Ξεχωρίζει γιατί δεν τα λέει εντελώς χύμα, σκληρά και δηκτικά, κάνει κάποιες μικρές αλληγορίες...
jdarmody έγραψε:Μόνος του και όλοι σας με τα ψευτοτραγουδάκια σας.
Χρόνια τώρα και θα τους γλεντάει για πολύ καιρό ακόμα... :039:
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

J&B έγραψε:
SFAKattack10 έγραψε:
Ξεχωρίζει γιατί δεν τα λέει εντελώς χύμα, σκληρά και δηκτικά, κάνει κάποιες μικρές αλληγορίες...
jdarmody έγραψε:Μόνος του και όλοι σας με τα ψευτοτραγουδάκια σας.
Χρόνια τώρα και θα τους γλεντάει για πολύ καιρό ακόμα... :039:
Αξίζει πολλά συγχαρητήρια η Σόφη Παππά πάντως, καθώς έχει γράψει απίστευτα τραγούδια κάθε είδους για τον Νότη. Παπαρούνα, Δίνει τα φιλιά, Ξυπνάτε ρε, Κερασμένα, Μια μικρή Μαυροφορούσα κ.α.. :thumbup:
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Ισως η πρώτη φορά που τα κοινωνικά του σε τρελαίνουν περισσότερο από τα ερωτικά του.
Αρχοντας...!!! Κι ας μην παίξουν στα ραδιόφωνα ποτέ, όπως δεν έπαιξε το "Πατριδα μου", όπως δεν έπαιξαν τα "Πρόβατα", όπως δεν έπαιξε ο "Πικρός Καιρός", όπως δεν έπαιξε το "Ξυπνάτε ρε", όπως δεν έπαιξε το "Ντροπή σε όλους μας".
Δεν σας έχει ανάγκη, από εμάς θα γίνει πολυπλατινένιος ξανά. Από τον κόσμο του. Αντε γατάκια του πενταγράμμου.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
J&B

Πράγματι η Παππά είναι διαχρονική αξία δεν έχει δώσει ούτε ένα σκάρτο τραγουδι...

Αύτο που γουστάρω είναι ότι στις ερμηνείες του δεν είναι τόσο στητός όπως σε παλιότερους δίσκους... Για παράδειγμα στα "Πως γίνεται αυτό", "Καλέ μου άγγελε", "Του αυγουστου το φεγγάρι" τους δίνει απίστευτο χρώμα, με λίγα λόγια δίνει πόνο... α ρε Νότη τι ζημιά μας έκανες :lol:

Νότη, ό,τι και να κάνουν δεν σε φτάνουν έχεις φύγει μίλια μακριά... :039:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Θα γίνω κουραστικός παιδιά, αλλά μιλάμε για τραγούδια ''καριέρας''. Δεν είναι απλά τραγούδια με τον κλασικό καθιερωμένο κοινωνικό στίχο. Καταρχήν το ένα είναι τόσο διαφορετικό από το άλλο με αποκορύφωμα την Μαυροφορούσα. Αν δεν μπορεί να παίξει για παράδειγμα το Πέτα Ψηλά στα ραδιόφωνα είναι κατάντια δική τους. Με αυτά τα κομμάτια για μένα ο Νότης τράβηξε μια γραμμή κι απέδειξε για ακόμη μια φορά τι σημαίνει καλλιτέχνης και καλό τραγούδι. Θέλουν ειδικό βάρος αυτά τα κομμάτια για να τα τραγουδήσεις και ο μόνος που το διαθέτει αυτή τη στιγμή στην ελληνική μουσική, είτε αρέσει είτε όχι, είναι ο Παναγιώτης Σφακιανάκης του Κωνσταντίνου και της Δεσποίνης. Περαστικά.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Tέρμα το Ράδιο και Λύσε Κούκλα τα Μαλλιά σου...τα επόμενα βίντεο κλιπ!!! Το δεύτερο ίσως είναι από live όπως η "Παπαρούνα". :dance3:
Άβαταρ μέλους
J&B

Καλά το "Πέτα ψηλά" διαρκεί και 5 ολόκληρα λεπτά και κοινωνικό να μην ήταν δεν θα έπαιζε στο ράδιο...
Επίσης, το "Λύσε κούκλα τα μαλλιά σου" είναι τραγούδι που θα κάνει πάταγο... τέτοιο τσιφτετέλι ούτε στις 7ψυχές...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

J&B έγραψε:Καλά το "Πέτα ψηλά" διαρκεί και 5 ολόκληρα λεπτά και κοινωνικό να μην ήταν δεν θα έπαιζε στο ράδιο...
Επίσης, το "Λύσε κούκλα τα μαλλιά σου" είναι τραγούδι που θα κάνει πάταγο... τέτοιο τσιφτετέλι ούτε στις 7ψυχές...
Το λέω με την έννοια ότι δεν έχει τόσο δηκτικό στίχο ας πούμε σε σχέση με τα υπόλοιπα κοινωνικά, κι η Στέλλα η Σμυρνιά πεντάλεπτη ήταν αλλά μια χαρά έπαιζε όταν υπήρχε σωστό ραδιόφωνο αυτό εννοώ, όχι ότι ρεαλιστικά μπορεί να παίξει τώρα το Πέτα ψηλά. Ασε που το θεωρώ κι από τις κορυφαίες στιγμές του Νότη, πραγματικά σε αγγίζει το κομμάτι. Επίσης να δικαιώσω και τον Scorpion για τον Βλάχο, η φωνή καμπάνα αυτή τη φορά!! :thumbup:
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

J&B έγραψε:Καλά το "Πέτα ψηλά" διαρκεί και 5 ολόκληρα λεπτά και κοινωνικό να μην ήταν δεν θα έπαιζε στο ράδιο...
Aν παίξει κάποιο πάντως σε αυτό ποντάρω διότι δεν τα χώνει στο σύστημα σαν τ φτου ξελευθερία-μικρή μαυροφορύσα , ούτε είναι προσωπικό μήνυμα σαν τα μα εγώ είμαι έλληνας-εγώ ποτέ δεν κρύφτηκα που δε πρόκειται να παίξουν ποτέ... Είναι κάτι διαφορετικό, είναι θέμα πάντως και η διάρκεια.. Όσο για το τσιφτετέλι το κάναν πιο μετριοπαθή με τέτοιο στίχο το ήθελα πιο δυναμικό..Αν ισχύει ότι θα γίνει κλιπ τότε μάλλον θα είναι το 2ο σινγκλ..
notakis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notakis »

Δε θα μου κάνει έκπληξη αν στα ραδιόφωνα παίξει το "Πως γίνεται αυτό"....Εξαιρετικό κομμάτι!

Όσο για τις κορυφές του δίσκου, θα έλεγα "Εγώ", "Η Μικρή Μαυροφορούσα", "Πέτα ψηλά", με μικρή διαφορά από τα υπόλοιπα!!!
Άβαταρ μέλους
J&B

Μακάρι το δεύτερο single να είναι το "Λύσε κούκλα τα μαλλιά σου"...
Πάντως η "Μαυροφορούσα" το παίξουν δεν το παίξουν τα ράδια θα κάνει γκελ στο κόσμο, είναι μεγάλο τραγούδι και πιστεύω ότι θα το λέει και στο μαγαζί... Επίσης, όσα από τα παιδιά έχουν πάει στις πρόβες αν θέλουν ας μας πουν ποια τραγούδια έχει ετοιμάσει από το νέο δίσκο...

Πάντως θα είναι κρίμα τα ραδιόφωνα να θάψουν το δίσκο, η Cobalt ας κάνει κάτι να το προωθήσει και να μη μαλ@κίζεται μόνο με το Σαμπάνη...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

To "Λύσε κουκλα τα μαλλιά σου" είναι δίχως αμφιβολία το πιο πιασάρικο τραγούδι του δίσκου. Πάντα τα χορευτικά τραγούδια πουλάνε περισσότερο στο ραδιοφωνο...
Πάντως, εγώ δεν θα θεωρούσα έκπληξη ακόμα και να δούμε "Τ' Αθάνατο Νερό" ως το επόμενο single...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Τετ Νοέμ 26, 2014 2:21 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

J&B έγραψε:Πάντως η "Μαυροφορούσα" το παίξουν δεν το παίξουν τα ράδια θα κάνει γκελ στο κόσμο, είναι μεγάλο τραγούδι και πιστεύω ότι θα το λέει και στο μαγαζί
Mετά το "Πατρίδα μου"...ο επόμενος κοινωνικός ΥΜΝΟΣ για πολλά χρόνια...
J&B έγραψε:Επίσης, όσα από τα παιδιά έχουν πάει στις πρόβες αν θέλουν ας μας πουν ποια τραγούδια έχει ετοιμάσει από το νέο δίσκο...
"Μα Εγώ είμαι Έλληνας", "Λύσε Κούκλα τα Μαλλιά σου", "Εγώ", "Τέρμα το Ράδιο", "Εγώ ποτέ δεν κρύφτηκα". Γι' Αυτά έχω μάθει εγώ προς το παρόν, περιμένω ενημέρωση λίαν συντόμως. Λογικά τα κοινωνικά θα είναι σε ξεχωριστό πρόγραμμα αρχή 1ου ή ενδιάμεσα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Τετ Νοέμ 26, 2014 12:07 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Δε θάβεται πάντως αυτός ο δίσκος. Ότι και να κάνει ή δεν κάνει η Cobalt υπάρχουν αριστουργήματα. Στο χέρι τους είναι. Επίσης αυτό που βλέπω να κάνει πάταγο είναι το Μα εγώ είμαι Έλληνας, ειδικά στο live θα το απογειώνει ο Νότης. Μάλιστα, στο πρώτο κουπλέ σου δίνει την εντύπωση ότι μιλά και για τον εαυτό του, δίνει κι άλλη διάσταση δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Aς κάνουν ότι θέλουν, ας πούνε ότι θέλουν, άλλωστε κανείς δεν ενδιαφέρεται τι θα πουν, κανείς δεν ενδιαφέρεται εάν θα παίξουν Νότη ή όχι.
Αυτοί που θέλουν να ακούσουν Νότη έχουν βρει τον τρόπο και τον δρόμο χρόνια τώρα...
Την μουσική τους ας την πουλήσουν εκεί που τους παίρνει...σε αυτιά που έχουν γίνει μαρμελάδα από την αναπαραγωγή του τίποτα. Λέγεται και πλύση εγκεφάλου.
Αυτό που έχει καταφέρει ο Νότης με άγνωστους δημιουργούς (συνθέτες, στιχουργούς) να πουλάει περισσότερο απ' όλους με καμία προβολή, ούτε από την ίδια του την εταιρεία ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.
Μιλάμε για ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ όχι φωτοβολίδα!
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Scorpion86 έγραψε:Tέρμα το Ράδιο και Λύσε Κούκλα τα Μαλλιά σου...τα επόμενα βίντεο κλιπ!!! Το δεύτερο ίσως είναι από live όπως η "Παπαρούνα". :dance3:
Αυτο θα γινει ή μακαρι να γινει?
Musicshoot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Musicshoot »

Θεσσαλονίκη το βρηκε κανείς?
Πηρα στα public και δεν ξερουν πότε θα το εχουν ...ελεος
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

SFAKattack10 έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Tέρμα το Ράδιο και Λύσε Κούκλα τα Μαλλιά σου...τα επόμενα βίντεο κλιπ!!! Το δεύτερο ίσως είναι από live όπως η "Παπαρούνα". :dance3:
Αυτο θα γινει ή μακαρι να γινει?
Ετσι έμαθα. Για το πρώτο είναι σίγουρο! Για το δεύτερο βλέπουμε...με το νέο έτος και αφού ρολάρει το σχήμα στο Φωταέριο.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Στην χθεσινή πρόβα είπε και το "Φτου Ξελευθερία" και την "Μικρή Μαυροφορούσα"...προς απάντηση στον J&B που ρώτησε χθες.
Απάντηση