Φοίβος

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
sow

Re: Φοίβος & Spicy Artists

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sow »

afn έγραψε:Σε βλέπω εξαιρετικά θερμό και θα αποφύγω καλύτερα την κουβέντα αυτή μαζί σου!! :thumbup:

Εικόνα
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

Με ανθρώπους σαν εσένα ο καλύτερος τρόπος είναι να μην συζητάς καθόλου! :10-pleko:
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Εγκεφαλικο θα εχει παθει ο Φοιβος με αυτη την συνεντευξη. :10-pleko:
I like people too much or not at all.
MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

afn έγραψε:Με ανθρώπους σαν εσένα ο καλύτερος τρόπος είναι να μην συζητάς καθόλου! :10-pleko:
Γιατί έχεις στο παρελθόν συζητήσει μαζί μου πολλές φορές και βγάζεις τέτοιο συμπέρασμα; Τώρα αν σε φοβίζει που μιλάω πάντα με επιχειρήματα, αλλάζει. Δικό σου πρόβλημα. Ούτε σου επιτέθηκα ούτε τπτ. Απλά μάλλον δεν έχεις μάθει να συζητάς.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
afn

stelios έγραψε:Εγκεφαλικο θα εχει παθει ο Φοιβος με αυτη την συνεντευξη. :10-pleko:
Μα γιατί...? :fan: :fan:
afn

MusicLover έγραψε:
afn έγραψε:Με ανθρώπους σαν εσένα ο καλύτερος τρόπος είναι να μην συζητάς καθόλου! :10-pleko:
Γιατί έχεις στο παρελθόν συζητήσει μαζί μου πολλές φορές και βγάζεις τέτοιο συμπέρασμα; Τώρα αν σε φοβίζει που μιλάω πάντα με επιχειρήματα, αλλάζει. Δικό σου πρόβλημα. Ούτε σου επιτέθηκα ούτε τπτ. Απλά μάλλον δεν έχεις μάθει να συζητάς.
Ξεκόλλα! :shock: :shock: :shock:
supernatural22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από supernatural22 »

sow έγραψε:ποσο εντεχνη καριερα ειχε ο υπο πριν το φοιβο και προκαλει τοση δυσαρεσκεια; :10-pleko:
Και η Ελισάβετ Σπανού (παρόλο που δεν την συμπαθώ) στην αρχή της καριέρας της ήταν πιο έντεχνη!Είχε συμμετάσχει με ένα έντεχνο κομμάτι στο soundtrack "Στο φως του φεγγαριού",είχε συνεργασίες με Φάμελλο και Μαχαιρίτσα,και ακόμα και ο δίσκος της είχε καλά pop κομμάτια,όχι τόσο εμπορικά!Ο Φοίβος αν και της έδωσε 2 αρκετά καλά κομμάτια,είναι εμπορικά και θα ταίριαζαν στη Δέσποινα περισσότερο
MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

stelios έγραψε:Εγκεφαλικο θα εχει παθει ο Φοιβος με αυτη την συνεντευξη. :10-pleko:
Γιατί;
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
stelios

MusicLover έγραψε:
Γιατί;
Ελα βρε δεν θελει τετοιες δηλωσεις ο Φοιβος απο τους καλλιτεχνες του.
Δεν τα λεει χυμα μονο για τα ραδιοφωνα,φωτογραφιζει και καλλιτεχνες με καποιες δηλωσεις της. :wink:
Πρεπει λιγο να την μαζεψει η ομαδα της spicy.Για μενα ηταν λαθος η συνεντευξη της.
deba
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από deba »

MusicLover έγραψε:Nαι αλλά πολύ σωστά τα λέει. Έξω από τα δόντια και μπράβο της γιατί ρισκάρει ότι μπορεί να τα πάρουν τα ραδιόφωνα κ ίσως να μην την παίζουν τόσο πλέον έτσι όπως τους τα έχωσε αλλά έχει απόλυτο δίκιο.
τα λέει έξω από τα δόντια αλλά κάνει και δηλώσεις του τύπου: προτιμώ να πετάξω τα χρήματά μου παρά να πληρώσω για να παίξουν κομμάτι μου, και είναι αστείο! δεν θα το κάνει αυτή, θα το κάνει η spicy. Ή μήπως περιμένει εκεί που πήγε να μην γίνονται αυτά;
ως τώρα η Πάολα ήταν έξω από το χορό όσον αφορά όλα τα κόλπα των δισκογραφικών, των μάνατζερ, των δημόσιων σχέσεων και πραγματικά την παραδεχόμουν για το πως κατάφερνε να έχει φανατικό κοινό χωρίς να πρέπει να κάνει όλα τα άλλα γύρω-γύρω που δε χρειάζεται να εξηγήσω
Τώρα μπαίνει κι εκείνη σιγά-σιγά μέσα σε αυτά.
Η δήλωση τουλάχιστον δεν πληρώνω ραδιοφωνικούς παραγωγούς και λίγο πιο κάτω να λέει είναι ενθουσιασμένη που θα δουλέψει με το Φοίβο που προφανώς και ποτέ δεν της πέρασε από το μυαλό πως δουλεύει ο Φοίβος...είναι απλά αστείες!
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
afn

deba έγραψε:
MusicLover έγραψε:Nαι αλλά πολύ σωστά τα λέει. Έξω από τα δόντια και μπράβο της γιατί ρισκάρει ότι μπορεί να τα πάρουν τα ραδιόφωνα κ ίσως να μην την παίζουν τόσο πλέον έτσι όπως τους τα έχωσε αλλά έχει απόλυτο δίκιο.
τα λέει έξω από τα δόντια αλλά κάνει και δηλώσεις του τύπου: προτιμώ να πετάξω τα χρήματά μου παρά να πληρώσω για να παίξουν κομμάτι μου, και είναι αστείο! δεν θα το κάνει αυτή, θα το κάνει η spicy. Ή μήπως περιμένει εκεί που πήγε να μην γίνονται αυτά;
ως τώρα η Πάολα ήταν έξω από το χορό όσον αφορά όλα τα κόλπα των δισκογραφικών, των μάνατζερ, των δημόσιων σχέσεων και πραγματικά την παραδεχόμουν για το πως κατάφερνε να έχει φανατικό κοινό χωρίς να πρέπει να κάνει όλα τα άλλα γύρω-γύρω που δε χρειάζεται να εξηγήσω
Τώρα μπαίνει κι εκείνη σιγά-σιγά μέσα σε αυτά.
Η δήλωση τουλάχιστον δεν πληρώνω ραδιοφωνικούς παραγωγούς και λίγο πιο κάτω να λέει είναι ενθουσιασμένη που θα δουλέψει με το Φοίβο που προφανώς και ποτέ δεν της πέρασε από το μυαλό πως δουλεύει ο Φοίβος...είναι απλά αστείες!
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
deba
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από deba »

stelios έγραψε: Ελα βρε δεν θελει τετοιες δηλωσεις ο Φοιβος απο τους καλλιτεχνες του.
Δεν τα λεει χυμα μονο για τα ραδιοφωνα,φωτογραφιζει και καλλιτεχνες με καποιες δηλωσεις της. :wink:
Πρεπει λιγο να την μαζεψει η ομαδα της spicy.Για μενα ηταν λαθος η συνεντευξη της.
εμένα έτσι μου αρέσει η Πάολα
έτσι την έμαθα
και γι'αυτό θέλω πολύ να δω πως θα συνεργαστεί με το Φοίβο...! να δω τι θα πάρει από τις "βοήθειες" του Φοίβου και μετά να πω...
καλό είναι απλά να μη λέμε μεγάλα λόγια
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
stelios

deba έγραψε:
stelios έγραψε: Ελα βρε δεν θελει τετοιες δηλωσεις ο Φοιβος απο τους καλλιτεχνες του.
εμένα έτσι μου αρέσει η Πάολα
έτσι την έμαθα
και γι'αυτό θέλω πολύ να δω πως θα συνεργαστεί με το Φοίβο...! να δω τι θα πάρει από τις "βοήθειες" του Φοίβου και μετά να πω...
καλό είναι απλά να μη λέμε μεγάλα λόγια
εμενα δεν μου αρεσει καθολου αυτο το στυλ των δηλωσεων.
stelios

H πολυαναμενόνη πρεμιέρα για την Πάολα, τον Νίνο και τον Ιωακείμ Φωκά τελικά αναβάλλεται για την ερχόμενη Παρασκευή 28 Οκτωβρίου.
Υπομονή λοιπόν και σε μια εβδομάδα το Fix της λεωφόρου Συγγρού θα ανοίξει τις πόρτες του για να ακούσουμε τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες.

GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

MusicLover έγραψε:
afn έγραψε:Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί δεν επιβάλουν τίποτα... Τα γούστα του κόσμου άλλαξαν!
Σοβαρολογείς τώρα; Έχεις δει τι γίνεται και στα πιο μικρά μπουζούκια ακόμα; Καμία σχέση οι παραγωγοί με τις playlists φυσικά και ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ και ο κόσμος συνεπώς δε μπορεί να ανακαλύψει τα καλά λαικά τραγούδια γιατί μη μου πεις ότι δεν υπάρχουν...
+1 an kai den symfwnw sto oti to kalo tragoudi kryvete sthn paola :fan:
Nick_Man

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nick_Man »

Μπορεί κάποιος να δώσει λινκ για τη συνέντευξη;
stelios

Nick_Man έγραψε:Μπορεί κάποιος να δώσει λινκ για τη συνέντευξη;
σελ.111.
afn

Εδώ Nick man!
Nick_Man

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nick_Man »

Συγνώμη δεν είχα προσέξει το λινκ! :smile:

Δε μ'αρέσει αυτό που λέει για τα ραδιόφωνα. Γενικά όλοι οι λαϊκοί τραγουδιστές δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η μουσική αλλάζει και όσοι δε προσαρμόζονται δεν "παίζουν". Ας πούμε στην παγκόσμια αγορά αρχές του 2000 ακουγόταν μόνο pop, αργότερα pop/rock (Avril Lavigne κλπ) , πιο πριν R&B, τώρα μόνο dance μουσική με στίχους για clubs κλπ.

Και επίσης δε καταλαβαίνω τι εννοεί για την αντιμετώπιση απέναντι στους λαϊκούς τραγουδιστές; Δεν έχω δει να έπαθε τίποτα πχ η Θεοδωρίδου, ούτε ο Σφακιανάκης. Όλοι έχουν επιτυχίες και πάντα υπάρχουν σταθμοί που παίζουν μόνο λαϊκά!
afn

Nick_Man έγραψε:Συγνώμη δεν είχα προσέξει το λινκ! :smile:

Δε μ'αρέσει αυτό που λέει για τα ραδιόφωνα. Γενικά όλοι οι λαϊκοί τραγουδιστές δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η μουσική αλλάζει και όσοι δε προσαρμόζονται δεν "παίζουν". Ας πούμε στην παγκόσμια αγορά αρχές του 2000 ακουγόταν μόνο pop, αργότερα pop/rock (Avril Lavigne κλπ) , πιο πριν R&B, τώρα μόνο dance μουσική με στίχους για clubs κλπ.

Και επίσης δε καταλαβαίνω τι εννοεί για την αντιμετώπιση απέναντι στους λαϊκούς τραγουδιστές; Δεν έχω δει να έπαθε τίποτα πχ η Θεοδωρίδου, ούτε ο Σφακιανάκης. Όλοι έχουν επιτυχίες και πάντα υπάρχουν σταθμοί που παίζουν μόνο λαϊκά!
Συμφωνώ και μαζί σου! :thumbup:
Απάντηση