afn έγραψε:Σε βλέπω εξαιρετικά θερμό και θα αποφύγω καλύτερα την κουβέντα αυτή μαζί σου!!

afn έγραψε:Σε βλέπω εξαιρετικά θερμό και θα αποφύγω καλύτερα την κουβέντα αυτή μαζί σου!!
Γιατί έχεις στο παρελθόν συζητήσει μαζί μου πολλές φορές και βγάζεις τέτοιο συμπέρασμα; Τώρα αν σε φοβίζει που μιλάω πάντα με επιχειρήματα, αλλάζει. Δικό σου πρόβλημα. Ούτε σου επιτέθηκα ούτε τπτ. Απλά μάλλον δεν έχεις μάθει να συζητάς.afn έγραψε:Με ανθρώπους σαν εσένα ο καλύτερος τρόπος είναι να μην συζητάς καθόλου!
Μα γιατί...?stelios έγραψε:Εγκεφαλικο θα εχει παθει ο Φοιβος με αυτη την συνεντευξη.
Ξεκόλλα!MusicLover έγραψε:Γιατί έχεις στο παρελθόν συζητήσει μαζί μου πολλές φορές και βγάζεις τέτοιο συμπέρασμα; Τώρα αν σε φοβίζει που μιλάω πάντα με επιχειρήματα, αλλάζει. Δικό σου πρόβλημα. Ούτε σου επιτέθηκα ούτε τπτ. Απλά μάλλον δεν έχεις μάθει να συζητάς.afn έγραψε:Με ανθρώπους σαν εσένα ο καλύτερος τρόπος είναι να μην συζητάς καθόλου!
Και η Ελισάβετ Σπανού (παρόλο που δεν την συμπαθώ) στην αρχή της καριέρας της ήταν πιο έντεχνη!Είχε συμμετάσχει με ένα έντεχνο κομμάτι στο soundtrack "Στο φως του φεγγαριού",είχε συνεργασίες με Φάμελλο και Μαχαιρίτσα,και ακόμα και ο δίσκος της είχε καλά pop κομμάτια,όχι τόσο εμπορικά!Ο Φοίβος αν και της έδωσε 2 αρκετά καλά κομμάτια,είναι εμπορικά και θα ταίριαζαν στη Δέσποινα περισσότεροsow έγραψε:ποσο εντεχνη καριερα ειχε ο υπο πριν το φοιβο και προκαλει τοση δυσαρεσκεια;
Γιατί;stelios έγραψε:Εγκεφαλικο θα εχει παθει ο Φοιβος με αυτη την συνεντευξη.
Ελα βρε δεν θελει τετοιες δηλωσεις ο Φοιβος απο τους καλλιτεχνες του.MusicLover έγραψε:Γιατί;stelios έγραψε:Εγκεφαλικο θα εχει παθει ο Φοιβος με αυτη την συνεντευξη.
τα λέει έξω από τα δόντια αλλά κάνει και δηλώσεις του τύπου: προτιμώ να πετάξω τα χρήματά μου παρά να πληρώσω για να παίξουν κομμάτι μου, και είναι αστείο! δεν θα το κάνει αυτή, θα το κάνει η spicy. Ή μήπως περιμένει εκεί που πήγε να μην γίνονται αυτά;MusicLover έγραψε:Nαι αλλά πολύ σωστά τα λέει. Έξω από τα δόντια και μπράβο της γιατί ρισκάρει ότι μπορεί να τα πάρουν τα ραδιόφωνα κ ίσως να μην την παίζουν τόσο πλέον έτσι όπως τους τα έχωσε αλλά έχει απόλυτο δίκιο.
deba έγραψε:τα λέει έξω από τα δόντια αλλά κάνει και δηλώσεις του τύπου: προτιμώ να πετάξω τα χρήματά μου παρά να πληρώσω για να παίξουν κομμάτι μου, και είναι αστείο! δεν θα το κάνει αυτή, θα το κάνει η spicy. Ή μήπως περιμένει εκεί που πήγε να μην γίνονται αυτά;MusicLover έγραψε:Nαι αλλά πολύ σωστά τα λέει. Έξω από τα δόντια και μπράβο της γιατί ρισκάρει ότι μπορεί να τα πάρουν τα ραδιόφωνα κ ίσως να μην την παίζουν τόσο πλέον έτσι όπως τους τα έχωσε αλλά έχει απόλυτο δίκιο.
ως τώρα η Πάολα ήταν έξω από το χορό όσον αφορά όλα τα κόλπα των δισκογραφικών, των μάνατζερ, των δημόσιων σχέσεων και πραγματικά την παραδεχόμουν για το πως κατάφερνε να έχει φανατικό κοινό χωρίς να πρέπει να κάνει όλα τα άλλα γύρω-γύρω που δε χρειάζεται να εξηγήσω
Τώρα μπαίνει κι εκείνη σιγά-σιγά μέσα σε αυτά.
Η δήλωση τουλάχιστον δεν πληρώνω ραδιοφωνικούς παραγωγούς και λίγο πιο κάτω να λέει είναι ενθουσιασμένη που θα δουλέψει με το Φοίβο που προφανώς και ποτέ δεν της πέρασε από το μυαλό πως δουλεύει ο Φοίβος...είναι απλά αστείες!
εμένα έτσι μου αρέσει η Πάολαstelios έγραψε: Ελα βρε δεν θελει τετοιες δηλωσεις ο Φοιβος απο τους καλλιτεχνες του.
Δεν τα λεει χυμα μονο για τα ραδιοφωνα,φωτογραφιζει και καλλιτεχνες με καποιες δηλωσεις της.![]()
Πρεπει λιγο να την μαζεψει η ομαδα της spicy.Για μενα ηταν λαθος η συνεντευξη της.
εμενα δεν μου αρεσει καθολου αυτο το στυλ των δηλωσεων.deba έγραψε:εμένα έτσι μου αρέσει η Πάολαstelios έγραψε: Ελα βρε δεν θελει τετοιες δηλωσεις ο Φοιβος απο τους καλλιτεχνες του.
Δεν τα λεει χυμα μονο για τα ραδιοφωνα,φωτογραφιζει και καλλιτεχνες με καποιες δηλωσεις της.![]()
Πρεπει λιγο να την μαζεψει η ομαδα της spicy.Για μενα ηταν λαθος η συνεντευξη της.
έτσι την έμαθα
και γι'αυτό θέλω πολύ να δω πως θα συνεργαστεί με το Φοίβο...! να δω τι θα πάρει από τις "βοήθειες" του Φοίβου και μετά να πω...
καλό είναι απλά να μη λέμε μεγάλα λόγια
+1 an kai den symfwnw sto oti to kalo tragoudi kryvete sthn paolaMusicLover έγραψε:Σοβαρολογείς τώρα; Έχεις δει τι γίνεται και στα πιο μικρά μπουζούκια ακόμα; Καμία σχέση οι παραγωγοί με τις playlists φυσικά και ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ και ο κόσμος συνεπώς δε μπορεί να ανακαλύψει τα καλά λαικά τραγούδια γιατί μη μου πεις ότι δεν υπάρχουν...afn έγραψε:Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί δεν επιβάλουν τίποτα... Τα γούστα του κόσμου άλλαξαν!
σελ.111.Nick_Man έγραψε:Μπορεί κάποιος να δώσει λινκ για τη συνέντευξη;
Εδώ Nick man!stelios έγραψε:http://tralala.gr/interviews/greek-arti ... ynentefksi
Συμφωνώ και μαζί σου!Nick_Man έγραψε:Συγνώμη δεν είχα προσέξει το λινκ!![]()
Δε μ'αρέσει αυτό που λέει για τα ραδιόφωνα. Γενικά όλοι οι λαϊκοί τραγουδιστές δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η μουσική αλλάζει και όσοι δε προσαρμόζονται δεν "παίζουν". Ας πούμε στην παγκόσμια αγορά αρχές του 2000 ακουγόταν μόνο pop, αργότερα pop/rock (Avril Lavigne κλπ) , πιο πριν R&B, τώρα μόνο dance μουσική με στίχους για clubs κλπ.
Και επίσης δε καταλαβαίνω τι εννοεί για την αντιμετώπιση απέναντι στους λαϊκούς τραγουδιστές; Δεν έχω δει να έπαθε τίποτα πχ η Θεοδωρίδου, ούτε ο Σφακιανάκης. Όλοι έχουν επιτυχίες και πάντα υπάρχουν σταθμοί που παίζουν μόνο λαϊκά!