Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
J&B

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Φέτος θα ήταν μια καλή ευκαιρία να βιντεοσκοπήσουν το πρόγραμμα (έχουμε από το 2005 να δούμε κάτι παρόμοιο) λόγω του ντούετου, αλλά και γενικότερα θα είναι κάτι που πιστεύω ότι αξίζει να προβληθεί.

Επίσης οι αφίσες στους δρόμους έχουν τοποθετήθει; Εγώ δεν έχω προσέξει ακόμα τίποτα.
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Πριν λίγο επέστρεψα από την παρουσίαση του δίσκου. Δεν έγινε τελικα στο μαγαζι μεσα αλλα διπλα στο Gazzoo σε μια ειδικα διαμορφωμένη αίθουσα. Η εκδήλωση καθυστέρησε αρκετά να ξεκινήσει, έγινε μία πλήρη προακρόαση του δίσκου, όπου ακούστηκαν ολόκληρα όλα τα κομματια και για το καθε τραγουδι ο Νότης είπε καποια λογια. Mία διαδικασία που άρχισε να κουράζει από ένα σημείο και μετά.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε στις 23:30 και ο Νότης δεν έβγαλε παρά ελάχιστες φωτογραφιες διότι ακολουθούσε πρόβα που αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 22:00 και θα πήγαινε μέχρι τις 02:00. H Πέγκυ με τον Λύρα ήταν παρών, η Σαγια, η γυναίκα του η Κίλι και ολοι σχεδον οι δημιουργοι πλην ελαχίστων μεταξυ των οποίων και ο Δήμος Αναστασιάδης. Ο Νότης ξεκίνησε ορεξάτος όμως του χάλασαν την διάθεση οι "μπαρόβιοι" όπως τους χαρακτήρισε αφου δημιουργούσαν ένα όχλο πίσω στον μπουφέ-μπαρ όταν μιλούσε και τον εκνευρισαν αρκετά.

Η είδηση που βγήκε δια στόματος Γιώργου Μουκίδη (εγινε live συνδεση με Skype) είναι ότι στο τραγούδι "ΕΓΩ" τους στίχους με εξαίρεση ένα δίστοιχο τους έχει γράψει ο Βασίλης Καρράς. Ο Νότης έμεινε έκπληκτος και του λέει "Μα καλά τώρα μας το λες. Θες να μας τρέχουν στα δικαστήρια. Τι έγινε πάγωσες? Μόλις άκουσες δικαστήριο?". Η απάντηση του Μουκίδη που προκάλεσε πολύ γέλιο "Το ξέχασα Νότη"...Επίσης, ιδιαίτερα θερμό ήταν το χειροκρότημα στο "Μικρή Μαυροφορούσα", "Φτου Ξελευθερία" και στο "Γιος της Κυρα Λένης", στο οποίο ο Νότης συγκινήθηκε αρκετά.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Scorpion86 έγραψε:Πριν λίγο επέστρεψα από την παρουσίαση του δίσκου. Δεν έγινε τελικα στο μαγαζι μεσα αλλα διπλα στο Gazzoo σε μια ειδικα διαμορφωμένη αίθουσα. Η εκδήλωση καθυστέρησε αρκετά να ξεκινήσει, έγινε μία πλήρη προακρόαση του δίσκου, όπου ακούστηκαν ολόκληρα όλα τα κομματια και για το καθε τραγουδι ο Νότης είπε καποια λογια. Mία διαδικασία που άρχισε να κουράζει από ένα σημείο και μετά.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε στις 23:30 και ο Νότης δεν έβγαλε παρά ελάχιστες φωτογραφιες διότι ακολουθούσε πρόβα που αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 22:00 και θα πήγαινε μέχρι τις 02:00. H Πέγκυ με τον Λύρα ήταν παρών, η Σαγια, η γυναίκα του η Κίλι και ολοι σχεδον οι δημιουργοι πλην ελαχίστων μεταξυ των οποίων και ο Δήμος Αναστασιάδης. Ο Νότης ξεκίνησε ορεξάτος όμως του χάλασαν την διάθεση οι "μπαρόβιοι" όπως τους χαρακτήρισε αφου δημιουργούσαν ένα όχλο πίσω στον μπουφέ-μπαρ όταν μιλούσε και τον εκνευρισαν αρκετά.

Η είδηση που βγήκε δια στόματος Γιώργου Μουκίδη (εγινε live συνδεση με Skype) είναι ότι στο τραγούδι "ΕΓΩ" τους στίχους με εξαίρεση ένα δίστοιχο τους έχει γράψει ο Βασίλης Καρράς. Ο Νότης έμεινε έκπληκτος και του λέει "Μα καλά τώρα μας το λες. Θες να μας τρέχουν στα δικαστήρια. Τι έγινε πάγωσες? Μόλις άκουσες δικαστήριο?". Η απάντηση του Μουκίδη που προκάλεσε πολύ γέλιο "Το ξέχασα Νότη"...Επίσης, ιδιαίτερα θερμό ήταν το χειροκρότημα στο "Μικρή Μαυροφορούσα", "Φτου Ξελευθερία" και στο "Γιος της Κυρα Λένης", στο οποίο ο Νότης συγκινήθηκε αρκετά.
Τίποτα ιδιαίτερο δηλαδή.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Αυτος που το εχει γραψει αυτο κοιμαται ορθιος. Ακομα να καταλαβει οτι το τραγουδι ειναι αλληγορικο και μιλαει για τον Ελληνα. :lol: Μαλακιες για να μπαινουμε στα site τους.
http://klydonas.blogspot.gr/2014/12/blog-post_53.html
Scorpion86 έγραψε: Η είδηση που βγήκε δια στόματος Γιώργου Μουκίδη (εγινε live συνδεση με Skype) είναι ότι στο τραγούδι "ΕΓΩ" τους στίχους με εξαίρεση ένα δίστοιχο τους έχει γράψει ο Βασίλης Καρράς.
Καλα γιατι το εκανε αυτο ο Μουκιδης?
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Προσθέτω, αφιέρωσε ενα τριλεπτο στον Μανωλη Βλαχο τον οποίο αποθέωσε. Την εκδήλωσε κάλυψε το tralala.gr θα υπαρχει πλουσιο φωτορεπορταζ αύριο-μεθαύριο.
Αλλη αστεία σκηνή στο ξεκίνημα...λέει η κοπελίτσα διπλα του που παρουσίαζε την εκδήλωση "Ειναι ο Αρχοντας του ελληνικου τραγουδιού" και ακούγεται ένα "ΝΑΑΙΙΙΙ" απο ένα τύπο δυνατά και ξαφνιάζεται ο Νότης. Ρε άνθρωπε μην μας κάνεις τετοια, θες να παμε απο καρδια? "Απαπαπα" του απαντάει και ο Νότης πετάει την ατάκα "το απαπα το λέει η Βανδή"...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Τρί Δεκ 02, 2014 12:57 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Τι είπε για τον Κυρ-Μανώλη;; Για την πρεμιέρα είπε τίποτα και γενικά για το πρόγραμμα; Ο δίσκος πως πάει;
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:Τι είπε για τον Κυρ-Μανώλη;; Για την πρεμιέρα είπε τίποτα και γενικά για το πρόγραμμα; Ο δίσκος πως πάει;
Πολύ καλά πάει ο δίσκος. Αποθέωσε τον Μανωλή με εκφράσεις του στυλ "ειναι πραγματικος συνεργατης, ο κάθε καλλιτέχνης θα ήθελε να έχει ένα τέτοιον συνεργάτη". Για το πρόγραμμα στο Φωταέριο είπε κάποιες κουβέντες, όχι κάτι ιδιαίτερο, απλα πεταξε μια σποντα οτι "καποιοι συνεργατες ειναι ολα καλα μπροστά και απο πισω μολις κλεισουν οι καμερες ριχνουν μαχαιριες και λενε δεν ξεραμε κλπ." Κοιταγε την Πεγκυ οταν το ελεγε την ειχε απεναντι του ακριβως στο κεντρο, αριστερα της ο Λυρας, δεξια της η Κιλι, ομως εννοουσε προφανως την Δεσποινα. Επισης, εχωσε και στον Μπογδανο, δεν τον κατονομασε αλλα ειπε "εναν τυπακο που εχει επαγγελμα την προβοκατσια και τωρα εχει και καθημερινη εκπομπη".
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:
jdarmody έγραψε:Τι είπε για τον Κυρ-Μανώλη;; Για την πρεμιέρα είπε τίποτα και γενικά για το πρόγραμμα; Ο δίσκος πως πάει;
Πολύ καλά πάει ο δίσκος. Αποθέωσε τον Μανωλή με εκφράσεις του στυλ "ειναι πραγματικος συνεργατης, ο κάθε καλλιτέχνης θα ήθελε να έχει ένα τέτοιον συνεργάτη". Για το πρόγραμμα στο Φωταέριο είπε κάποιες κουβέντες, όχι κάτι ιδιαίτερο, απλα πεταξε μια σποντα οτι "καποιοι συνεργατες ειναι ολα καλα μπροστά και απο πισω μολις κλεισουν οι καμερες ριχνουν μαχαιριες και λενε δεν ξεραμε κλπ." Κοιταγε την Πεγκυ οταν το ελεγε την ειχε απεναντι του ακριβως στο κεντρο, αριστερα της ο Λυρας, δεξια της η Κιλι, ομως εννοουσε προφανως την Δεσποινα. Επισης, εχωσε και στον Μπογδανο, δεν τον κατονομασε αλλα ειπε "εναν τυπακο που εχει επαγγελμα την προβοκατσια και τωρα εχει και καθημερινη εκπομπη".
Φορτωμένος δηλαδή πάλι! ΧΑΧΑ! Άρα, μόνο από tralala.gr ότι δούμε; Κανάλια τίποτα;
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
Φορτωμένος δηλαδή πάλι! ΧΑΧΑ! Άρα, μόνο από tralala.gr ότι δούμε; Κανάλια τίποτα;
Την εκδήλωση κάλυψε μόνο η κάμερα της εταιρείας η οποία θα δώσει αποσπάσματα στα κανάλια. Ετσι μας είπαν. Μάλιστα έθιξε το θεμα ο Νοτης "οτι τωρα θα κοψουμε θα ραψουμε και θα δειξουμε οτι θελουμε εμεις" γελοντας στην συνεχεια. Εθιξε και το περιστατικο με την παρανομη βιντεοσκοπηση της προβας απο καποιους που εντοπιστηκαν βεβαια.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Να σαι καλά Scorpion. Πάντως γενικότερα όσον αφορά το δίσκο, θα ήθελα για επόμενο single το Καλέ μου Άγγελε, ιδιαίτερο και πολύ ωραίο κομμάτι! :thumbup:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:Να σαι καλά Scorpion. Πάντως γενικότερα όσον αφορά το δίσκο, θα ήθελα για επόμενο single το Καλέ μου Άγγελε, ιδιαίτερο και πολύ ωραίο κομμάτι! :thumbup:
Για το συγκεκριμενο κομματι ειπε οτι αρχικος τιτλος ηταν "Ξανθε μου Αγγελε" αλλα το αλλαξε σε "Καλε Μου Αγγελε" γιατι δεν θελει να δειξει οτι ακομα και στους Αγγελους υπαρχει διακριση, σε ξανθους, μελαχρινους κλπ. Ειπε και για τον Σαπουντζάκη οτι πριν 2,5 χρονια του ειχε σταλει ενα δισκακι στο καμαρινι του με μονο στοιχειο το ονομα και κανενα αλλο. Και έψαχναν καιρό να τον βρουν και τελικα τον βρηκαν μεσω ενος συνεργατη του Νοτη. Ο Σαπουντζάκης, η Γεροθόδωρου και η Παππα ειχαν την τιμητικη τους στις τοποθετησεις του Νοτη. Οπως και ο Μουκιδης βεβαια τον οποιο αποκαλεσε χοντρο ουκ ολιγες φορες, αφου οπως λεει ετσι τον φωναζουμε. Για την ακριβεια οταν η παρουσιαστρια της εκδηλωσης ειπε "Ο Μουκιδης θα λεγαμε ειναι στενος συνεργατης σας" για να απαντησε ο Νοτης "Ε όχι και στενός, αρκετά φαρδύς κυριολεκτικά" και ακολουθησαν χαμος απο γελια κατω. Μιλησε και για το πως γνωρισε την Πεγκυ, την πρώτη τους συνεργασια, εκεινη την περιβοητη ιστορια με τον επιχειρηματια τότε και τον Δάντη κ.α.
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

jdarmody έγραψε:Να σαι καλά Scorpion. Πάντως γενικότερα όσον αφορά το δίσκο, θα ήθελα για επόμενο single το Καλέ μου Άγγελε, ιδιαίτερο και πολύ ωραίο κομμάτι! :thumbup:
Πολύ θα το ήθελα και εγώ θα είναι άδικο για το παιδί 2 στις 2 κομματαρες και να μην ακουστεί κανένα. .προσωπική εκτίμηση πάντως πρώτα θα προωθήσει κάποιο χορευτικό ή ρυθμικό κομμάτι. Μεταξύ λύσε κούκλα τα μαλλιά σου και πως γίνεται αυτό δηλαδή. .τα κλασσικά ερωτικά πιο μετά έτσι έκανε και στις αυτοτελεις ιστορίες. .
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

bebest έγραψε:
Πολύ θα το ήθελα και εγώ θα είναι άδικο για το παιδί 2 στις 2 κομματαρες και να μην ακουστεί κανένα. .προσωπική εκτίμηση πάντως πρώτα θα προωθήσει κάποιο χορευτικό ή ρυθμικό κομμάτι. Μεταξύ λύσε κούκλα τα μαλλιά σου και πως γίνεται αυτό δηλαδή. .τα κλασσικά ερωτικά πιο μετά έτσι έκανε και στις αυτοτελεις ιστορίες. .
Eάν θυμάμαι καλά για το "Πως γίνεται αυτό" είπε πως το είχε στα χέρια του από πριν τις 16 Αυτοτελεις Ιστορίες και του είχε κάνει αίσθηση από τότε αλλά αποφάσισε να το βάλει σε αυτόν τον δίσκο και όχι στον προηγούμενο.
tgoj18

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tgoj18 »

Ημουν εκει. Ωραια πραγματα, Ησυχα. Υπερβολικος οπως παντα.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Άβαταρ μέλους
jdarmody

tgoj18 έγραψε:Ημουν εκει. Ωραια πραγματα, Ησυχα. Υπερβολικος οπως παντα.
Όταν λες υπερβολικός;
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Το πέρασε η Πέγκυ το μήνυμα της για καλό και για κακό βλέπω!! :lol:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:Το πέρασε η Πέγκυ το μήνυμα της για καλό και για κακό βλέπω!! :lol:
Tην μπλούζα που φορούσε λες?
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Εγω κάτι άλλο ήθελα να ρωτησω. Χθες ανανεώθηκε η λιστα της ifpi στα ελληνικα charts και μεσα στην λιστα δεν ειναι το "ΜΑΖΙ". Για ποιο λογο?
Απάντηση