Αντώνης Ρέμος
Re: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ THREAD
Εγώ νομίζω ότι η λογική τους είναι : Κάναμε 2 σούπερ χιτ με τα single , θα κάνουμε 2 σουπερ χιτ με την κυκλοφορία του δίσκου και έχουν κρατήσει και άλλα 2 τραγούδια για την επανέκδοσή
-
oloklhros diksos mono 2 8a bgalei toulaxiston 3-4..
ελπιζω το αλμπουμ να εχει περισσοτερα απο 2 χιτ.για ρεμο μιλαμε.paidaki έγραψε:Εγώ νομίζω ότι η λογική τους είναι : Κάναμε 2 σούπερ χιτ με τα single , θα κάνουμε 2 σουπερ χιτ με την κυκλοφορία του δίσκου και έχουν κρατήσει και άλλα 2 τραγούδια για την επανέκδοσή
I like people too much or not at all.
Στα 9 καινούργια τραγούδια το να βγάλει 2 σούπερ χιτ είναι λογικό. Πόσα cd στις μέρες μας έχουν 4 σούπερ χιτ?stelios έγραψε:ελπιζω το αλμπουμ να εχει περισσοτερα απο 2 χιτ.για ρεμο μιλαμε.paidaki έγραψε:Εγώ νομίζω ότι η λογική τους είναι : Κάναμε 2 σούπερ χιτ με τα single , θα κάνουμε 2 σουπερ χιτ με την κυκλοφορία του δίσκου και έχουν κρατήσει και άλλα 2 τραγούδια για την επανέκδοσή
-
ME TOO!
ας τολμησει.antidoto έγραψε:μακαρι να μην σας διαψευσει ο τονυ

θα τον χωρησεις?stelios έγραψε:ας τολμησει.antidoto έγραψε:μακαρι να μην σας διαψευσει ο τονυ

Παρε ανασα και παμε...
οχι,θα βγαλω ανακοινωση οτι με απογοητευσε.antidoto έγραψε:θα τον χωρησεις?stelios έγραψε:ας τολμησει.antidoto έγραψε:μακαρι να μην σας διαψευσει ο τονυ

stelios έγραψε:οχι,θα βγαλω ανακοινωση οτι με απογοητευσε.antidoto έγραψε:θα τον χωρησεις?stelios έγραψε:ας τολμησει.antidoto έγραψε:μακαρι να μην σας διαψευσει ο τονυ

Παρε ανασα και παμε...
paidia ite ginoun epityxies ite oxi ki egw exw megales prosdokies gia to album!!!eyxomai na exei 9 isaksia komatia empneysmena k diaxronika k oxi efimera opws ta perissotera komatia simera!!k pisteyw oti o antwnis exei pei polla diaxronika tragoudia!!
παντως το εξωφυλλο του δισκου δεν μου αρεσει.βεβαια και του προηγουμενου δισκου τραγικο το ειχα βρει.
nai einai les kai to evgale o Vertis meta tin triti fora ekeino to vradistelios έγραψε:παντως το εξωφυλλο του δισκου δεν μου αρεσει.βεβαια και του προηγουμενου δισκου τραγικο το ειχα βρει.

Παρε ανασα και παμε...
δηλαδη εχει ταλεντο και στην φωτογραφια ο βερτης?antidoto έγραψε:nai einai les kai to evgale o Vertis meta tin triti fora ekeino to vradistelios έγραψε:παντως το εξωφυλλο του δισκου δεν μου αρεσει.βεβαια και του προηγουμενου δισκου τραγικο το ειχα βρει.

-
gianniskard έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=snlIl1qmQY0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ

gianniskard έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=snlIl1qmQY0
poly simpathitiko!!! sigouro grower gia mena!:)
Παρε ανασα και παμε...