ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2016
Re: ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2016
δεν με τρελανε της μαλου και συμφωνω οτι θα ηταν καλυτερο να το αφηναν για χειμωνα...βεβαια ισως βγαλουν καποιο remix μεχρι το καλοκαιρι
-
οχι εγω λεω να το ειχαν βγαλει ηδη το χειμωνα να μην περιμεναν τοσο
- fylakas_aggelos

Με άλλο στίχο θα ήταν ωραίο πλάκα πλάκα.Έχει καλή φωνή και χαραμίζεται σε βλακείες.Με Χαριτοδιπλωμένο πάντως μπορούν να κάνουν θαύματα.Btw η εταιρεία είναι distribution by spicy.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
-
ephreasmeno apo vissh ksana mana klp?
Κυκλοφόρησε σήμερα το νέο album του Σταμάτη Γονίδη από τη Heaven
[youtube]M_hb1ST1PfM&[/youtube]
[youtube]M_hb1ST1PfM&[/youtube]
Νομίζω το καλύτερο του δίσκου...

Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
-
Δε μπορω να πω οτι μου αρεσαν ιδιαιτερα οι δισκοι του τερζη κ του γονιδη.. πολυ βαριοι για την εποχη..
Πλεον δε βγαινουν τετοιοι δισκοι καθαροαιμοι λαικοι για αυτο μας ξενιζει, νταξει θα μου πεις καλο ειναι που βγαινουν λαικοι δισκοι αλλα εγω πλεον δε μπορω να κατσω να ακουσω ολοκληρο τετοιο δισκο..
Νταξει ο γονιδης το κλασικο το στυλ του αλλα τελευταια ειχε κανει καποια βηματα (πιο νεανικα με Knock out και τετοια) τα εκατελειψε μαλλον
Και ο τερζης δε βρισκω καποια εκπληξη στο δισκο,καλο ειναι που επεστρεψε αλλα ο προηγουμενος δισκος του πιστευω (του 2011) ειχε πιο προσεγμενα τραγουδια κ πιο δυνατους συνθετες..
Πλεον δε βγαινουν τετοιοι δισκοι καθαροαιμοι λαικοι για αυτο μας ξενιζει, νταξει θα μου πεις καλο ειναι που βγαινουν λαικοι δισκοι αλλα εγω πλεον δε μπορω να κατσω να ακουσω ολοκληρο τετοιο δισκο..
Νταξει ο γονιδης το κλασικο το στυλ του αλλα τελευταια ειχε κανει καποια βηματα (πιο νεανικα με Knock out και τετοια) τα εκατελειψε μαλλον
Και ο τερζης δε βρισκω καποια εκπληξη στο δισκο,καλο ειναι που επεστρεψε αλλα ο προηγουμενος δισκος του πιστευω (του 2011) ειχε πιο προσεγμενα τραγουδια κ πιο δυνατους συνθετες..
-
Ειναι αυτοι που τραγουδουν στο 2night του αρναουτογλου 1ο σοκ!
Βλεπω φοιβος στιχοι- μουσικη 2ο σοκ! Λεω τους εδωσε νεο κομματι..
Ξεκιναει το κομματι 3ο σοκ!
Μακαρι να ακουστει ωραια διασκευη!
Γαρμπή is on fire τελευταία !!

Nothing lasts forever but the earth and sky
-
-
-
Ο μεγάλος Βασίλης Καρράς έγραψε κάποτε ένα τραγούδι για έναν τεράστιο τραγουδιστή. Η μοίρα το έφερε να το πει μια άλλη -σπουδαία- φωνή τελικά, ο δικός μας Νίκος Ρωμανός.
Κυκλοφορεί από την SPIN Records.
gia poion to eixe grapsei arage o karras?