Είπες κανένας στον Σφακιανάκη ή στον οποιοδήποτε πως πριν αρχίσουν να κρίνουν, ας δουν λίγο και την μούρη τους στον καθρέφτη?
Το επιπεδο ειναι η διαφορα .afn έγραψε:Και οι "κραγμένες" gay είναι...
Τον ρωτησαν και απαντησε, συνηθως αυτο λεγεται συνεντευξη. Την αποψη του ειπε.afn έγραψε: Είπες κανένας στον Σφακιανάκη ή στον οποιοδήποτε πως πριν αρχίσουν να κρίνουν, ας δουν λίγο και την μούρη τους στον καθρέφτη?
Εγω εγραψα για διαφορα επιπεδου δεν ειναι αποψη του Σφακιανακη.Krouela έγραψε:Kai pios ine o Sfakianakis na krini to epipedo enos allou ?
Τον Γιάννη όχι, ο Σφακιανάκης όμως είχε περάσει απο το νοσοκομείο που δουλεύω πριν απο χρόνια για μια γνωστή του υπόθεση και μου άφησε τις χειρότερες εντυπώσεις εξαιτίας της παντελους ασέβειας που έδειξε σε αποκλειστικούς, νοσηλευτικό προσωπικό και γενικότερα στους κανονισμούς του νοσοκομείου.J&B έγραψε:Τους γνωρίζεις προσωπικά και τους δυο;Σαν άνθρωπος πάντως, ο Γιαννής είναι άπειρες φορές καλύτερος απο το Νότη. Ξυδάκι!
Όχι, απλά επειδή είναι μισάνθρωπος και επειδή νομίζει οτι είναι το κέντρο του σύμπαντος και μια ζωή επάνω απο τους κανονισμούς και τους νόμους. Λίγο με νοιάζει τι γνώμη έχουν άτομα που δεν εκτιμώ.SFAKattack10 έγραψε:Απλα ο Σφακιανακης δεν παει τους gay γιυτο ειναι κακος ανθρωπος!J&B έγραψε:Τους γνωρίζεις προσωπικά και τους δυο;Σαν άνθρωπος πάντως, ο Γιαννής είναι άπειρες φορές καλύτερος απο το Νότη. Ξυδάκι!![]()
Κατά το γνωστό "Δεν έχω πρόβλημα με τους gay, έχω πολλούς gay φίλους, αλλά δε θέλω να με ενοχλούν"SFAKattack10 έγραψε:Ειρωνικο ηταν αυτο ακριβως λεω και εγω. Δεν εχει προβλημα με τους gay ο Σφακιανακης αλλα με τις κραγμενες. Τις βγαζουν και στην τηλεοραση για να σπανε πλακα οπως στο black out ή οταν εχουν καλεσμενο τον Τρυφωνα Σαμαρα. Αυτο αν αρεσει σε καποιους παω πασο.afn έγραψε:Και είναι αστείο να μιλάμε έτσι για τους gay ε?
Γιατί όταν κάποιος είναι "κραγμένη" έχει χαμηλό επίπεδο? Το ίδιο ισχύει και για τους "άντρακλες" ή τiς "γατούλες"?SFAKattack10 έγραψε:Το επιπεδο ειναι η διαφορα .afn έγραψε:Και οι "κραγμένες" gay είναι...Τον ρωτησαν και απαντησε, συνηθως αυτο λεγεται συνεντευξη. Την αποψη του ειπε.afn έγραψε: Είπες κανένας στον Σφακιανάκη ή στον οποιοδήποτε πως πριν αρχίσουν να κρίνουν, ας δουν λίγο και την μούρη τους στον καθρέφτη?
Αγαπητό μου παιδί, έχει διαφορά να μιλάς για τα τραγουδάκια και τις εμφανίσεις σου, από το να προσπαθείς να βολέψεις ανθρώπους και καταστάσεις στο στενό σου μυαλουδάκι. Τόσο δύσκολο είναι να ξεχωρίσεις την διαφορά?SFAKattack10 έγραψε:Εγω εγραψα για διαφορα επιπεδου δεν ειναι αποψη του Σφακιανακη.Krouela έγραψε:Kai pios ine o Sfakianakis na krini to epipedo enos allou ?
Γιατι ψαχνετε για κριτη? Με αυτη την λογικη ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις τον Σφακιανακη? Εχει νοημα αυτο?
Ο καθενας εχει μια αποψη, αν ηταν ετσι επρεπε εδω μενα κανενας να μην κρινει τον αλλον και κανενας να μην εχει την αποψη του.
Τον ρωτησαν και απαντησε, συνηθως αυτο λεγεται συνεντευξη. Τι δεν καταλαβαινεις?
Το ιδιο επιπεδο εχει ο Χατζιδακις με τον Τρυφωνα Σαμαρα για παραδειγμα?afn έγραψε: Γιατί όταν κάποιος είναι "κραγμένη" έχει χαμηλό επίπεδο?
pes ta xrisostomeminerboh έγραψε:Εγω αυτό που προσθέσω στο θέμα ''άντρας'' και μετά δε θα ξανασχοληθώ είναι το εξής...
Άντρας για μένα δεν είναι αυτός που γαμάει αλλά αυτός που έχει λόγο τιμής και το λόγο του τον κάνει πράξη.
Υπάρχουν κάτι άντρακλες εκει έξω που είναι πιο γυναικωτοί και απο τη πιο τσατσά της πιάτσας!
Τάδε Έφη Μηνάς!
gia na katalavo kai ego ... o tryfonas exi xamilotero epipedo epidi kouniete pio poly kai ine ligo pio *gynaikios* ?SFAKattack10 έγραψε:Το ιδιο επιπεδο εχει ο Χατζιδακις με τον Τρυφωνα Σαμαρα για παραδειγμα?afn έγραψε: Γιατί όταν κάποιος είναι "κραγμένη" έχει χαμηλό επίπεδο?
Εχεις την αποψη σου ή τις προτιμησεις σου αλλα οπως σεβομαι τις δικες σου αποψεις σεβασου και τις δικες μου και μην κρινεις το μυαλουδακι μου αν ειναι στενο 'η ξεχειλωμενο.
Όταν πριν κάποια χρόνια ο Σπύρος Καρατζαφέρης έβγαζε βιντεάκια με παπάδες να κλείνουν ερωτικά ραντεβού με νεαρούς είχε ερωτηθεί από τον Τάσο Τρύφωνος και είχε πει πως δεν πρέπει να κρίνουμε και πως όλοι έχουμε αδυναμίες.Manolis8888 έγραψε:Έχει πει ο Πλούταρχος ποτέ ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους γκέι γενικά;