Γιάννης Πλούταρχος

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
afn

Re: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

Δεν θα πρέπει κανείς να έχει πρόβλημα με το πως θέλει ο καθένας να είναι... Και οι "κραγμένες" gay είναι... :read:
Είπες κανένας στον Σφακιανάκη ή στον οποιοδήποτε πως πριν αρχίσουν να κρίνουν, ας δουν λίγο και την μούρη τους στον καθρέφτη?
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

afn έγραψε:Και οι "κραγμένες" gay είναι... :read:
Το επιπεδο ειναι η διαφορα .
afn έγραψε: Είπες κανένας στον Σφακιανάκη ή στον οποιοδήποτε πως πριν αρχίσουν να κρίνουν, ας δουν λίγο και την μούρη τους στον καθρέφτη?
Τον ρωτησαν και απαντησε, συνηθως αυτο λεγεται συνεντευξη. Την αποψη του ειπε.
Krouela
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Krouela »

Kai pios ine o Sfakianakis na krini to epipedo enos allou ?
Krouela agapes mou, Krouela
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Krouela έγραψε:Kai pios ine o Sfakianakis na krini to epipedo enos allou ?
Εγω εγραψα για διαφορα επιπεδου δεν ειναι αποψη του Σφακιανακη.
Γιατι ψαχνετε για κριτη? Με αυτη την λογικη ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις τον Σφακιανακη? Εχει νοημα αυτο?
Ο καθενας εχει μια αποψη, αν ηταν ετσι επρεπε εδω μενα κανενας να μην κρινει τον αλλον και κανενας να μην εχει την αποψη του.
Τον ρωτησαν και απαντησε, συνηθως αυτο λεγεται συνεντευξη. Τι δεν καταλαβαινεις?
minerboh

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από minerboh »

J&B έγραψε:
Σαν άνθρωπος πάντως, ο Γιαννής είναι άπειρες φορές καλύτερος απο το Νότη. Ξυδάκι! :tourta:
Τους γνωρίζεις προσωπικά και τους δυο;
Τον Γιάννη όχι, ο Σφακιανάκης όμως είχε περάσει απο το νοσοκομείο που δουλεύω πριν απο χρόνια για μια γνωστή του υπόθεση και μου άφησε τις χειρότερες εντυπώσεις εξαιτίας της παντελους ασέβειας που έδειξε σε αποκλειστικούς, νοσηλευτικό προσωπικό και γενικότερα στους κανονισμούς του νοσοκομείου.
minerboh

SFAKattack10 έγραψε:
J&B έγραψε:
Σαν άνθρωπος πάντως, ο Γιαννής είναι άπειρες φορές καλύτερος απο το Νότη. Ξυδάκι! :tourta:
Τους γνωρίζεις προσωπικά και τους δυο;
Απλα ο Σφακιανακης δεν παει τους gay γιυτο ειναι κακος ανθρωπος! :lol: :tourta:
Όχι, απλά επειδή είναι μισάνθρωπος και επειδή νομίζει οτι είναι το κέντρο του σύμπαντος και μια ζωή επάνω απο τους κανονισμούς και τους νόμους. Λίγο με νοιάζει τι γνώμη έχουν άτομα που δεν εκτιμώ. :039:
Nick_Man

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nick_Man »

SFAKattack10 έγραψε:
afn έγραψε:Και είναι αστείο να μιλάμε έτσι για τους gay ε? :biggrin:
Ειρωνικο ηταν αυτο ακριβως λεω και εγω. Δεν εχει προβλημα με τους gay ο Σφακιανακης αλλα με τις κραγμενες. Τις βγαζουν και στην τηλεοραση για να σπανε πλακα οπως στο black out ή οταν εχουν καλεσμενο τον Τρυφωνα Σαμαρα. Αυτο αν αρεσει σε καποιους παω πασο.
Κατά το γνωστό "Δεν έχω πρόβλημα με τους gay, έχω πολλούς gay φίλους, αλλά δε θέλω να με ενοχλούν" :fan: Έλεος

Πάντως μη τρελαθούμε, ίδια είναι η μουσική του Νότη και του Πλούταρχου. Ίσως ο Νότης έχει πει 2-3 τραγούδια με άλλο στίχο, αλλά κατά μέσο όρο τα ίδια λαϊκά τραγούδια λένε
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Εγώ βλέπω πως ο Γιάννης μιλάει με εκτίμηση για τον Νότη και δηλώνει θετικός για μια συνεργασία.Τα υπόλοιπα είναι θέμα γούστου. :smile:
Αναφορικά με τις δηλώσεις του Νότη φυσικά με ενοχλούν και διαφωνώ όμως λέει ανοιχτά όσα πιστεύει και πληρώνει και το κόστος.
I like people too much or not at all.
afn

SFAKattack10 έγραψε:
afn έγραψε:Και οι "κραγμένες" gay είναι... :read:
Το επιπεδο ειναι η διαφορα .
afn έγραψε: Είπες κανένας στον Σφακιανάκη ή στον οποιοδήποτε πως πριν αρχίσουν να κρίνουν, ας δουν λίγο και την μούρη τους στον καθρέφτη?
Τον ρωτησαν και απαντησε, συνηθως αυτο λεγεται συνεντευξη. Την αποψη του ειπε.
Γιατί όταν κάποιος είναι "κραγμένη" έχει χαμηλό επίπεδο? Το ίδιο ισχύει και για τους "άντρακλες" ή τiς "γατούλες"?
Η άποψή του ας μένει για πράγματα που δεν προσβάλουν κόσμο, μόνο για να δημιουργηθούν εντυπώσεις... Όλοι θέλουμε τους gay κατά πως μας βολεύει εμάς! Έλα όμως που όλοι είμαστε άνθρωποι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος afn την Τετ Απρ 17, 2013 12:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
afn

SFAKattack10 έγραψε:
Krouela έγραψε:Kai pios ine o Sfakianakis na krini to epipedo enos allou ?
Εγω εγραψα για διαφορα επιπεδου δεν ειναι αποψη του Σφακιανακη.
Γιατι ψαχνετε για κριτη? Με αυτη την λογικη ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις τον Σφακιανακη? Εχει νοημα αυτο?
Ο καθενας εχει μια αποψη, αν ηταν ετσι επρεπε εδω μενα κανενας να μην κρινει τον αλλον και κανενας να μην εχει την αποψη του.
Τον ρωτησαν και απαντησε, συνηθως αυτο λεγεται συνεντευξη. Τι δεν καταλαβαινεις?
Αγαπητό μου παιδί, έχει διαφορά να μιλάς για τα τραγουδάκια και τις εμφανίσεις σου, από το να προσπαθείς να βολέψεις ανθρώπους και καταστάσεις στο στενό σου μυαλουδάκι. Τόσο δύσκολο είναι να ξεχωρίσεις την διαφορά? :10-pleko:
minerboh

Εγω αυτό που προσθέσω στο θέμα ''άντρας'' και μετά δε θα ξανασχοληθώ είναι το εξής...
Άντρας για μένα δεν είναι αυτός που γαμάει αλλά αυτός που έχει λόγο τιμής και το λόγο του τον κάνει πράξη.
Υπάρχουν κάτι άντρακλες εκει έξω που είναι πιο γυναικωτοί και απο τη πιο τσατσά της πιάτσας!
Τάδε Έφη Μηνάς! :039:
afn

Δεν χρειάζεται να μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία.
Όλοι θέλουν τους gay να χωράνε σε ένα τόσο δα κουτάκι, αλλά δεν βλέπω να έχουν την ίδια απαίτηση και σε str8 κόσμο!
afn

:hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :clap: :clap: :clap: :clap:
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Επόμενο single στα ραδιόφωνα από το CD " Κάτω Απ΄Τον Ίδιο Ήλιο " είναι " Το Βέλος " του Γιάννη Σαββιδάκη
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

afn έγραψε: Γιατί όταν κάποιος είναι "κραγμένη" έχει χαμηλό επίπεδο?
Το ιδιο επιπεδο εχει ο Χατζιδακις με τον Τρυφωνα Σαμαρα για παραδειγμα?
Εχεις την αποψη σου ή τις προτιμησεις σου αλλα οπως σεβομαι τις δικες σου αποψεις σεβασου και τις δικες μου και μην κρινεις το μυαλουδακι μου αν ειναι στενο 'η ξεχειλωμενο.
Krouela
Επικοινωνία:

minerboh έγραψε:Εγω αυτό που προσθέσω στο θέμα ''άντρας'' και μετά δε θα ξανασχοληθώ είναι το εξής...
Άντρας για μένα δεν είναι αυτός που γαμάει αλλά αυτός που έχει λόγο τιμής και το λόγο του τον κάνει πράξη.
Υπάρχουν κάτι άντρακλες εκει έξω που είναι πιο γυναικωτοί και απο τη πιο τσατσά της πιάτσας!
Τάδε Έφη Μηνάς! :039:
pes ta xrisostome :shablon_03:
Krouela
Επικοινωνία:

SFAKattack10 έγραψε:
afn έγραψε: Γιατί όταν κάποιος είναι "κραγμένη" έχει χαμηλό επίπεδο?
Το ιδιο επιπεδο εχει ο Χατζιδακις με τον Τρυφωνα Σαμαρα για παραδειγμα?
Εχεις την αποψη σου ή τις προτιμησεις σου αλλα οπως σεβομαι τις δικες σου αποψεις σεβασου και τις δικες μου και μην κρινεις το μυαλουδακι μου αν ειναι στενο 'η ξεχειλωμενο.
gia na katalavo kai ego ... o tryfonas exi xamilotero epipedo epidi kouniete pio poly kai ine ligo pio *gynaikios* ?
Manolis8888

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Manolis8888 »

Έχει πει ο Πλούταρχος ποτέ ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους γκέι γενικά; :525807:
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Manolis8888 έγραψε:Έχει πει ο Πλούταρχος ποτέ ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους γκέι γενικά; :525807:
Όταν πριν κάποια χρόνια ο Σπύρος Καρατζαφέρης έβγαζε βιντεάκια με παπάδες να κλείνουν ερωτικά ραντεβού με νεαρούς είχε ερωτηθεί από τον Τάσο Τρύφωνος και είχε πει πως δεν πρέπει να κρίνουμε και πως όλοι έχουμε αδυναμίες.
Πριν 2 χρόνια βέβαια σε συνέντευξη-βίντεο για την εκπομπή της Μενεγάκη είχε πει πως τσεκάρει τον γιο του.
Του έλεγε συχνά όταν βλέπουν κάποιο κοριτσάκι στον δρόμο αν του αρέσει,αν το βρίσκει ωραίο και
μάλιστα είχε αναφέρει πως μια φορά ο γιος του του είπε ''ωραίο είναι μπαμπά αλλά για μένα εσύ έχεις την μαμά''. :fan:
Είχε βγάλει μια ανασφάλεια για το θέμα στην συγκεκριμένη εκπομπή.Μάλιστα το είχε σχολιάσει και ο Κουτσογιαννόπουλος ειρωνικά ενώ η Μενεγάκη είχε πει πως είναι λογικό ως πατέρας να ανησυχεί και πως αισθάνεται και εκείνη το ίδιο.
Πάντως ότι γνώμη και αν έχει δεν βγαίνει δημοσίως να κρίνει κανέναν.
I like people too much or not at all.
Απάντηση