ΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2011!
Re: ΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2011!
stathis2b_ έγραψε:

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
το αργησανεstelios έγραψε:
-
anna vissi neo song telh noembrh! emfaniseis arxes decembrh
apo fannatics
apo fannatics
Διέρρευσε το νέο cd του συγκροτήματος MELISSES!!!!!

Σχεδόν δύο χρόνια μετά το πολύ επιτυχημένο πρώτο τους άλμπουμ «ΜΥSTIKO» που έβγαλε τεράστιες επιτυχίες όπως το «Κρυφά», το «Επικίνδυνα Φιλιά», το «Lonely Heart» και τον… «Κινέζο», το αγαπημένο συγκρότημα MEΛISSES επιστρέφει με το ολοκαίνουργιο άλμπουμ «ΑΚΟΥ», ανανεωμένη εικόνα και πιο ώριμο ήχο και στίχο.
Τη μουσική και τους στίχους σε όλα τα κομμάτια που περιέχονται στο «ΑΚΟΥ» υπογράφουν οι MEΛΙSSES και στο άλμπουμ θα βρείτε, εκτός από το πρώτο single «Σαν Σκιά» που έχει ήδη γίνει μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία, το αγαπημένο τραγούδι του περασμένου καλοκαιριού με την Ήβη Αδάμου, το «Κράτα τα Μάτια σου Κλειστά».
Tracklist:
01 ΣΑΝ ΣΚΙΑ
02 ΑΚΟΥ
03 ΒΡΟΧΗ
04 ΟΤΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΜΙΣΟ
05 ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΤΑ
06 ΠΑΡΑΜΥΘΙ
07 JOANNA
08 ΠΙΚΙ ΠΙΚΙ
09 Ο ΚΙΝΕΖΟΖ 2
10 LOVERS FALL
11 MORE THAN THAT

Σχεδόν δύο χρόνια μετά το πολύ επιτυχημένο πρώτο τους άλμπουμ «ΜΥSTIKO» που έβγαλε τεράστιες επιτυχίες όπως το «Κρυφά», το «Επικίνδυνα Φιλιά», το «Lonely Heart» και τον… «Κινέζο», το αγαπημένο συγκρότημα MEΛISSES επιστρέφει με το ολοκαίνουργιο άλμπουμ «ΑΚΟΥ», ανανεωμένη εικόνα και πιο ώριμο ήχο και στίχο.
Τη μουσική και τους στίχους σε όλα τα κομμάτια που περιέχονται στο «ΑΚΟΥ» υπογράφουν οι MEΛΙSSES και στο άλμπουμ θα βρείτε, εκτός από το πρώτο single «Σαν Σκιά» που έχει ήδη γίνει μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία, το αγαπημένο τραγούδι του περασμένου καλοκαιριού με την Ήβη Αδάμου, το «Κράτα τα Μάτια σου Κλειστά».
Tracklist:
01 ΣΑΝ ΣΚΙΑ
02 ΑΚΟΥ
03 ΒΡΟΧΗ
04 ΟΤΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΜΙΣΟ
05 ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΤΑ
06 ΠΑΡΑΜΥΘΙ
07 JOANNA
08 ΠΙΚΙ ΠΙΚΙ
09 Ο ΚΙΝΕΖΟΖ 2
10 LOVERS FALL
11 MORE THAN THAT
-
Sto youtube pantws den yparxoun ta kainourgia tragoudia apo tis Melisses se studio version
Τα βρήκα στα γνωστά forums/sites και είναι τέλεια όλα τα κομμάτια!Λογικά από άτομο της εταιρείας θα διέρρευσε!Η κανονική κυκλοφορία του είναι την άλλη εβδομάδα!gianniskard έγραψε:Sto youtube pantws den yparxoun ta kainourgia tragoudia apo tis Melisses se studio version
-
Mporeis na grapseis kapoia forum gia na mporesw na ta akousw se euxaristw poly
στο ellinomania υπάρχει.gianniskard έγραψε:Mporeis na grapseis kapoia forum gia na mporesw na ta akousw se euxaristw poly
Ο Κώστας Μαρτάκης ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο του album.
To album θα έχει τίτλο «Ένταση» και θα κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου!
http://www.tralala.gr/music-news/item/2 ... is-erxetai
To album θα έχει τίτλο «Ένταση» και θα κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου!
http://www.tralala.gr/music-news/item/2 ... is-erxetai
Δε θα είναι η φωτογραφία το εξώφυλλο?
-
Μια πρώτη γεύση από το νέο τραγούδι του Χρήστου Χολίδη!
Ο Χρήστος Χολίδης επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι δια χειρός Κυριάκου Παπαδόπουλου και Ηλία Φιλίππου.
Πάρτε μια γεύση από τους στίχους έως ότου κυκλοφορήσει ολόκληρο:
Να με θυμάσαι που και που και να' σαι καλά
Ξέρω πως είσαι πια αλλού δεν θέλω πολλά
Να με θυμάσαι και θα δεις τροχός η ζωή
Έτσι όπως νιώθω τώρα εγώ, θα νιώσεις κι εσύ
tralala
Ο Χρήστος Χολίδης επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι δια χειρός Κυριάκου Παπαδόπουλου και Ηλία Φιλίππου.
tralala
-
Ολοκληρώνεται σιγά σιγά η νέα δισκογραφική δουλειά του Μιχάλη Χατζηγιάννη!
Στο studio βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, μελετώντας τις τελευταίες λεπτομέρειες που απομένουν για την ολοκλήρωση της νέας του δισκογραφικής δουλειάς. Το CD αναμένεται να βρίσκεται στα ράφια των δισκοπωλείων στα μέσα Δεκέμβρη ενώ προπομποί του δίσκου είναι δύο ήδη γνωστά single, το "Σ'Αγαπώ" και το "Αξίζω" που αποτελεί και το soundtrack της νέας κινηματογραφικής ταινίας "Λούφα Και Παραλλαγή: Σειρήνες Στη Στεριά".
Σε επίπεδο εμφανίσεων τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Το ένα σενάριο θέλει τον Μιχάλη να συνεχίζει την καθιερωμένη πλέον περιοδεία του σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο ενώ ένα άλλο να εμφανίζεται σε γνωστό live stage της Αθήνας μαζί με ένα όνομα αρκετά ιδιαίτερο σε σχέση με το ρεπερτόριο του.
Περισσότερα νέα σύντομα...
tralala.gr
Στο studio βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, μελετώντας τις τελευταίες λεπτομέρειες που απομένουν για την ολοκλήρωση της νέας του δισκογραφικής δουλειάς. Το CD αναμένεται να βρίσκεται στα ράφια των δισκοπωλείων στα μέσα Δεκέμβρη ενώ προπομποί του δίσκου είναι δύο ήδη γνωστά single, το "Σ'Αγαπώ" και το "Αξίζω" που αποτελεί και το soundtrack της νέας κινηματογραφικής ταινίας "Λούφα Και Παραλλαγή: Σειρήνες Στη Στεριά".
Σε επίπεδο εμφανίσεων τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Το ένα σενάριο θέλει τον Μιχάλη να συνεχίζει την καθιερωμένη πλέον περιοδεία του σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο ενώ ένα άλλο να εμφανίζεται σε γνωστό live stage της Αθήνας μαζί με ένα όνομα αρκετά ιδιαίτερο σε σχέση με το ρεπερτόριο του.
Περισσότερα νέα σύντομα...
tralala.gr
πω πω πω έμπνευση ο Φιλλίπου...Chronisgreek έγραψε:Μια πρώτη γεύση από το νέο τραγούδι του Χρήστου Χολίδη!
tralala
Αύριο πέφτω στην φωτιά
Δεν υπάρχει για μένα μετά
Δεν υπάρχει για μένα μετά
Δεν μου αρεσει καθολου ο Χολιδης. 

I like people too much or not at all.
Κι εμένα αλλά όχι μόνο αυτός...stelios έγραψε:Δεν μου αρεσει καθολου ο Χολιδης.