ΟΟΟΟ ΠΡΟΣΤΥΧΙΕΣ.MEDIA έγραψε:pantws to doulevei kala to thema o foivos!!! :D

Κάποιοι που το άκουσαν λένε ότι είναι τσιφτετέλι στο στυλ του "Κι άλλο"creativeuser έγραψε:ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΛΑΪΚΟ-ΠΟΠ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΝΟΟΥΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛ "ΤΙ ΤΗΣ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ".MusicLover έγραψε:E ΛΑΙΚΟ-ΠΟΠ ΕΙΝΑΙ. Η ΕΛΛΗ ΕΒΑΛΕ Κ ΛΙΓΟ ΡΟΚ ΜΕΣΑ...creativeuser έγραψε:ΑΦΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΗΛΩΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟ POP-ROCK ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ.
ΜΗ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ!! ΤΟ ΚΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΪΚΟΠΟΠ! ΛΑΙΚΟ ΣΚΕΤΟ ΕΙΝΑΙ!supernatural22 έγραψε:Κάποιοι που το άκουσαν λένε ότι είναι τσιφτετέλι στο στυλ του "Κι άλλο"creativeuser έγραψε:ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΛΑΪΚΟ-ΠΟΠ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΝΟΟΥΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛ "ΤΙ ΤΗΣ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ".MusicLover έγραψε:E ΛΑΙΚΟ-ΠΟΠ ΕΙΝΑΙ. Η ΕΛΛΗ ΕΒΑΛΕ Κ ΛΙΓΟ ΡΟΚ ΜΕΣΑ...creativeuser έγραψε:ΑΦΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΗΛΩΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟ POP-ROCK ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ.
ti les re? exw polla Foivo - cdMusicLover έγραψε:Τι κατάλαβες εσύ αμέσως; Η αρνητική σου διάθεση με τον Φοίβο γνωστή είναι, δε νομίζω να σ'αρέσει έτσι κι αλλιώς! 8)antidoto έγραψε:a katalava
Πάντως δε νομίζω ότι θα είναι τσιφτετέλι.. Η τελευταία τους συνεργασία είχε 2 τσιφτετέλια-σουξέ,το θεωρώ too much να επιστρέψουν ξανά με τσιφτετέλι! Θα μ'άρεσε μία καλή ρούμπα ή ένα κομμάτι τύπου Jambi!antidoto έγραψε:ti les re? exw polla Foivo - cdMusicLover έγραψε:Τι κατάλαβες εσύ αμέσως; Η αρνητική σου διάθεση με τον Φοίβο γνωστή είναι, δε νομίζω να σ'αρέσει έτσι κι αλλιώς! 8)antidoto έγραψε:a katalava
apla teleftea exw ksenerwsi...
kai eisai LANTHASMENOS oti exw arnitiki diathesi me to Foivo
mallon me mperdeveis me allo Visso-fan
Έχει πει πολύ καλύτερα από το Πάρε με! "Δε γίνεται","Αγόρι μου","Θέλω τόσα να σου πω","Κοσμοθεωρία","Φίλα με","Χαρταετός","Θα περιμένω","Γίνε","Να με προσέχεις","Ήταν ψέμα","Ερωτας είναι" κλπ...minerboh έγραψε:Στα παλια λημερια για την Ελλη! Μακαρι να ειναι ωραιο κομματι οπως ηταν το ''παρε με''!
Μπααααααα.....το ''παρε με'' για μενα ειναι το καλυτερο τραγουδι που εχει πει ποτε!MusicLover έγραψε:Έχει πει πολύ καλύτερα από το Πάρε με! "Δε γίνεται","Αγόρι μου","Θέλω τόσα να σου πω","Κοσμοθεωρία","Φίλα με","Χαρταετός","Θα περιμένω","Γίνε","Να με προσέχεις","Ήταν ψέμα","Ερωτας είναι" κλπ...minerboh έγραψε:Στα παλια λημερια για την Ελλη! Μακαρι να ειναι ωραιο κομματι οπως ηταν το ''παρε με''!
Τόσο πολύ; Το Γίνε που είναι στον ίδιο ρυθμό είναι πολύ καλύτερο κατ'εμέ...minerboh έγραψε:Μπααααααα.....το ''παρε με'' για μενα ειναι το καλυτερο τραγουδι που εχει πει ποτε!MusicLover έγραψε:Έχει πει πολύ καλύτερα από το Πάρε με! "Δε γίνεται","Αγόρι μου","Θέλω τόσα να σου πω","Κοσμοθεωρία","Φίλα με","Χαρταετός","Θα περιμένω","Γίνε","Να με προσέχεις","Ήταν ψέμα","Ερωτας είναι" κλπ...minerboh έγραψε:Στα παλια λημερια για την Ελλη! Μακαρι να ειναι ωραιο κομματι οπως ηταν το ''παρε με''!