ΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2011!
Re: ΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2011!
Μα λέω κι εγώ... Τόσο αθόρυβα το βγάλανε?
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
adiaforo - kala ekanan kai to aporripsan
Παρε ανασα και παμε...
Ακριβως.Ευτυχως που δεν βγηκε.supernatural22 έγραψε:Του Μουκίδη είναι,και απορρίφθηκε από τον προηγούμενο δίσκο,αλλά δεν θα κυκλοφορήσει!afn έγραψε:Καινούργιο?
I like people too much or not at all.
Τώρα που το ακούω συμφωνώ κι εγώ μαζί σας... 

Άκουσα το νέο album που κυκλοφόρησε η Ηρώ,και είναι εξαιρετικότατο!Μπορεί να έχει μόνο 8 τραγούδια (η sony έτσι κυκλοφορεί τα περισσότερα),και να λείπει το κομμάτι "Μικροί Θεοί" που είχε βγει σαν promo το 2010,αλλά όλα τα κομμάτια είναι πολύ ποιοτικά,και η Ηρώ τα ερμηνεύει μοναδικά!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος supernatural22 την Τρί Νοέμ 15, 2011 11:05 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Θα το κατεβάσω τότε!!!!supernatural22 έγραψε:Άκουσα το νέο album που κυκλοφόρησε η Ηρώ,και είναι εξαιρετικότατο!Μπορεί να έχει μόνο 8 τραγούδια (η sony έτσι κυκλοφορεί τα περισσότερα),και να λείπει το κομμάτι "Μικροί Θεοί" που είχε βγει σαν promo το 2010,αλλά όλα τα κομμάτια είναι πολύ ποιοτικά,και η Ηρώ τα ερμηνεύει μοναδικά!!!!!!!

Χαιρομαι.Εχει λειψει η Ηρω.Ντουετο με τον Λουλη ομως;supernatural22 έγραψε:Άκουσα το νέο album που κυκλοφόρησε η Ηρώ,και είναι εξαιρετικότατο!Μπορεί να έχει μόνο 8 τραγούδια (η sony έτσι κυκλοφορεί τα περισσότερα),και να λείπει το κομμάτι "Μικροί Θεοί" που είχε βγει σαν promo το 2010,αλλά όλα τα κομμάτια είναι πολύ ποιοτικά,και η Ηρώ τα ερμηνεύει μοναδικά!!!!!!!

I like people too much or not at all.
Ο Λούλης λίγο το χαλάει το κομμάτι,αλλά κατά τ'άλλα είναι ένα ταγκό,θεατρικότατο!!!!!
Μια χαρά!!! Ήδη είναι στο pc μου, θα το ακούσω αύριο!!! 

Den ksero giati alla mou aresei auto to tragoudi.stelios έγραψε:
Episeis einai mia mikri Maria Solomou :)
-
-
-
Είχε κυκλοφορήσει το κομμάτι με εφημερίδα νομίζω..supernatural22 έγραψε:Του Μουκίδη είναι,και απορρίφθηκε από τον προηγούμενο δίσκο,αλλά δεν θα κυκλοφορήσει!afn έγραψε:Καινούργιο?
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Ναι !!!!!! Πρέπει να ξεπεράσουμε ως την Κυριακή που λήγει η εβδομάδα τις 20 ψήφους !!!!!!!!!! Πάμε...!!!!
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;