Φοίβος
Re: Φοίβος & Spicy Artists
Εγω δεν καταλαβαινω την κινηση του Φοιβου.Αν οντως ο Οικονομοπουλος παραμενει στην μινος γιατι να του γραψει τραγουδι για τον δισκο του;
Ας εγραφε ενα ντουετο Οικονομοπουλου με Κοκκινου.Να εμπαινε στον δισκο της Ελλης και μια χαρα.Οπως εκανε περυσι με Καρρα.
Εκτος και να θελουν να δοκιμασουν την χημεια τους πριν προχωρησουν σε μεταγραφη.
Ας εγραφε ενα ντουετο Οικονομοπουλου με Κοκκινου.Να εμπαινε στον δισκο της Ελλης και μια χαρα.Οπως εκανε περυσι με Καρρα.
Εκτος και να θελουν να δοκιμασουν την χημεια τους πριν προχωρησουν σε μεταγραφη.
I like people too much or not at all.
MusicLover έγραψε:I premiera tha ginei 25 Noemvriou...i fotografisi tis afisas egine simera!!To kainourio tragoudi tha vgei mesa sto mina prin tin premiera, akoma den mporoume na poume tpt parapano gt exei ixografisei merika kai den exoun dialexei poio tha vgei tora!!
http://www.devaqueen.gr/forum/index.php ... 4.390.html
afou exoun pou exoun hxografhsei merika giati de mas dinoun kati parapanw para mono ena....epishs einai apo tis liges fores pou de perimeno pos k pos to neo tragoudi ths vandi...elpizo mono meta ta teleutaia plin pou efagan(foivos-despoina) na to epsaxan ligo parapanw...
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
δεν ξερουμε τι σχεδια εχουν.το yupi ειχε γραψει για κυκλοφορια cd μετα τα Χριστουγεννα.manos έγραψε:MusicLover έγραψε:I premiera tha ginei 25 Noemvriou...i fotografisi tis afisas egine simera!!To kainourio tragoudi tha vgei mesa sto mina prin tin premiera, akoma den mporoume na poume tpt parapano gt exei ixografisei merika kai den exoun dialexei poio tha vgei tora!!
afou exoun pou exoun hxografhsei merika giati de mas dinoun kati parapanw para mono ena....epishs einai apo tis liges fores pou de perimeno pos k pos to neo tragoudi ths vandi...elpizo mono meta ta teleutaia plin pou efagan(foivos-despoina) na to epsaxan ligo parapanw...
οταν ειχαν βγαλει το υπαρχει ζωη παλι ειχαν δοκιμασει διαφορα κομματια στο στουντιο και ειχαν καταληξει σε αυτο.
βασικά εγώ δεν πιστεύω πως έχουν κάποιο σχέδιο
πιστεύω πως είναι στη φάση που ηχογραφούν για να βγει το ένα κομμάτι που θα ακούσουμε κοντά στην πρεμιέρα για να έχει κάτι η Δέσποινα για τη νέα σεζόν και από εκεί και πέρα όλα τα άλλα είναι ιδέες, συζητήσεις
πιστεύω πως είναι στη φάση που ηχογραφούν για να βγει το ένα κομμάτι που θα ακούσουμε κοντά στην πρεμιέρα για να έχει κάτι η Δέσποινα για τη νέα σεζόν και από εκεί και πέρα όλα τα άλλα είναι ιδέες, συζητήσεις
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Ολα ειναι πιθανα.Εικασιες κανουμε αν δεν υπαρξει επισημη ανακοινωση πως να ξερουμε.deba έγραψε:βασικά εγώ δεν πιστεύω πως έχουν κάποιο σχέδιο
Αυτο με τον Οικονομοπουλο πως σου φαινεται;
δεν το περίμενα καθόλου!stelios έγραψε:Ολα ειναι πιθανα.Εικασιες κανουμε αν δεν υπαρξει επισημη ανακοινωση πως να ξερουμε.deba έγραψε:βασικά εγώ δεν πιστεύω πως έχουν κάποιο σχέδιο
θέλω πολύ να ακούσω τι θα του δώσει όμως
ο Φοίβος νομίζω πως θέλει πολύ έναν καλό λαϊκό τραγουδιστή
θέλει να γράψει λαϊκά κομμάτια και ίσως βγει κάτι πολύ καλό
ελπίζω να μην πέσω έξω
ίσως δοκιμάζουν και αυτό που είπες...πως θα τους βγει, αν θα ταιριάξουν για να δοκιμάσουν παραπάνω στο μέλλον!
Τοση εμπνευση πια που θα αρχισει να δινει τραγουδια και σε καλλιτεχνες εκτος spicy;deba έγραψε:δεν το περίμενα καθόλου!stelios έγραψε:Ολα ειναι πιθανα.Εικασιες κανουμε αν δεν υπαρξει επισημη ανακοινωση πως να ξερουμε.deba έγραψε:βασικά εγώ δεν πιστεύω πως έχουν κάποιο σχέδιο
θέλω πολύ να ακούσω τι θα του δώσει όμως
ο Φοίβος νομίζω πως θέλει πολύ έναν καλό λαϊκό τραγουδιστή
θέλει να γράψει λαϊκά κομμάτια και ίσως βγει κάτι πολύ καλό
ελπίζω να μην πέσω έξω
ίσως δοκιμάζουν και αυτό που είπες...πως θα τους βγει, αν θα ταιριάξουν για να δοκιμάσουν παραπάνω στο μέλλον!

νομίζω πως έχει να κάνει με αυτό που σου είπα...ότι θέλει να γράψει λαϊκά...ότι θέλει ανδρική λαϊκή φωνή...
ο Πετρέλης δεν του βγαίνει...
ο Πετρέλης δεν του βγαίνει...
pou einai oi epoxes pou evgaze stathera to dekemvrh..esto k cd-single..pfffstelios έγραψε:δεν ξερουμε τι σχεδια εχουν.το yupi ειχε γραψει για κυκλοφορια cd μετα τα Χριστουγεννα.manos έγραψε:MusicLover έγραψε:I premiera tha ginei 25 Noemvriou...i fotografisi tis afisas egine simera!!To kainourio tragoudi tha vgei mesa sto mina prin tin premiera, akoma den mporoume na poume tpt parapano gt exei ixografisei merika kai den exoun dialexei poio tha vgei tora!!
οταν ειχαν βγαλει το υπαρχει ζωη παλι ειχαν δοκιμασει διαφορα κομματια στο στουντιο και ειχαν καταληξει σε αυτο.
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
cd-single έτσι κι αλλιώς δεν παίζει πλέον
αλλά μπορούν να βγάλουν δύο κομμάτια τουλάχιστον
ας μείνουμε όμως απλά στο να είναι πολύ καλό το ένα κομμάτι που θα ακούσουμε κι ας αφήσουμε τα άλλα προς το παρόν!
αλλά μπορούν να βγάλουν δύο κομμάτια τουλάχιστον
ας μείνουμε όμως απλά στο να είναι πολύ καλό το ένα κομμάτι που θα ακούσουμε κι ας αφήσουμε τα άλλα προς το παρόν!

Καλα δεν ξερουμε τι ετοιμαζουν.Ο Πετρελης εβγαλε προσφατα νεο κομματι με την εναρξη των εμφανισεων του και σε 2-3 εβδομαδες θα βγαλει και αλλο.
Μπορει να κανει κατι αναλογο και η Δεσποινα.
Μπορει να κανει κατι αναλογο και η Δεσποινα.
αν και με ανησυχεί που ο Φοίβος βγάζει σε όλους και από κάτι αυτή την περίοδο....
μακάρι να βγάλει κάτι παραπάνω η Δέσποινα
μακάρι να βγάλει κάτι παραπάνω η Δέσποινα
Δε μου αρέσει το γεγονός ότι δεν έχουν αποφασίσει ποιό τραγούδι θα βγει. Θα ήθελα να είναι αποφασισμένο. Δηλαδή να μην ελπίσουμε για ταυτόχρονο κλιπ. Επίσης, στο fever δε θα κάνει έναρξη με το νέο κομμάτι; Δε ξέρουν ποιό θα είναι; Δηλαδή η έναρξη της Δέσποινας πότε θα στηθεί; Εκτός κι αν βγαίνει πάλι περπατώντας και λέγοντας καλησπέρα σας 

Τώρα το βλέπω καθαρά ...
Νομίζω πως η εποχή επιβάλλει να βγαίνουν όλοι κάπως έτσι!!happy_end έγραψε:Δε μου αρέσει το γεγονός ότι δεν έχουν αποφασίσει ποιό τραγούδι θα βγει. Θα ήθελα να είναι αποφασισμένο. Δηλαδή να μην ελπίσουμε για ταυτόχρονο κλιπ. Επίσης, στο fever δε θα κάνει έναρξη με το νέο κομμάτι; Δε ξέρουν ποιό θα είναι; Δηλαδή η έναρξη της Δέσποινας πότε θα στηθεί; Εκτός κι αν βγαίνει πάλι περπατώντας και λέγοντας καλησπέρα σας
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Μπα. Ακόμα και ο Μαρτάκης πιο εντυπωσιακά έβγαινε πέρυσι και δεν έκανε τίποτα ουάου.
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
Πέρσι με την Θεοδωρίδου? Πως έβγαινε?
Ναι με τη Νατάσα. Είχε ένα μικρό video wall με φωτογραφίες του, ωραίο ατμοσφαιρικό φωτισμό και ένα μικρό medley των τελευταίων dance "επιτυχιών" του. Σιγά το πράγμα θα μου πεις. Αλλά οκ ήταν κάτι.
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
Δε θυμάμαι τίποτα! Και είχα πάει κιόλας...

afn έγραψε:Δε θυμάμαι τίποτα! Και είχα πάει κιόλας...![]()

Τώρα το βλέπω καθαρά ...
Νοοοοοο.... Κι στην Θεοδωρίδου και στην Βίσση με είχαν πάει με το ζόρι! Στην Βίσση μόνο πέρασα καλά!!