΄ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ΄ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΟΝ LOVE RADIO!!!
έτσι πρέπει να κάνουν όλοι! μπράβο 8)antidoto έγραψε:http://www.ellinikosfm.gr/index_more.php?art_id=4397
Nothing lasts forever but the earth and sky
Σε πληροφορώ ότι κάνεις πολύ πολύ μεγάλο λάθος. Ξέρω πολύ καλά (από απαντήσεις που έχω λάβει) ότι απαντά η ίδια η Έλλη και κανένας συνεργάτης.Flayer έγραψε:nai siga mi kathontan h elli na grafei h idia minimata gia to CD ths kai malista sta AGGLIKA!synergates den exei?
Όσο για το LOL στα Αγγλικά δεν καταλαβαίνω που πάει. Εκτός από το ότι γνωρίζει καλά Aγγλικά και έχει ζήσει για χρόνια στο LA, από τη στιγμή που έχει και fans από άλλες χώρες είναι σχεδόν αναγκασμένη να μη χρησιμοποιεί τα Ελληνικά. Και στα videos που έχει ανεβάσει στα Αγγλικά μιλάει.
@νδρέας
Light a fire, drop a bomb
Είδα κι εγώ αυτά τα videos και πράγματι μ' εντυπωσίασε! :ohakkinen έγραψε:Σε πληροφορώ ότι κάνεις πολύ πολύ μεγάλο λάθος. Ξέρω πολύ καλά (από απαντήσεις που έχω λάβει) ότι απαντά η ίδια η Έλλη και κανένας συνεργάτης.Flayer έγραψε:nai siga mi kathontan h elli na grafei h idia minimata gia to CD ths kai malista sta AGGLIKA!synergates den exei?
Όσο για το LOL στα Αγγλικά δεν καταλαβαίνω που πάει. Εκτός από το ότι γνωρίζει καλά Aγγλικά και έχει ζήσει για χρόνια στο LA, από τη στιγμή που έχει και fans από άλλες χώρες είναι σχεδόν αναγκασμένη να μη χρησιμοποιεί τα Ελληνικά. Και στα videos που έχει ανεβάσει στα Αγγλικά μιλάει.
@νδρέας
-
pragmatika einai yperoxi!antidoto έγραψε:http://www.ellinikosfm.gr/index_more.php?art_id=4397
Bravo Elli!
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
εχει πει οτι δεν την ενδιφαρει καθολου η διεθνη καριερα..Flayer έγραψε:to kserw. eida sto net oti apanthse kai se ena radiofwniko paragwgo pou eixe amfivolies, opws egw!! ti na peis.. mprabo ellh! 8)hakkinen έγραψε:Σε πληροφορώ ότι κάνεις πολύ πολύ μεγάλο λάθος. Ξέρω πολύ καλά (από απαντήσεις που έχω λάβει) ότι απαντά η ίδια η Έλλη και κανένας συνεργάτης.Flayer έγραψε:nai siga mi kathontan h elli na grafei h idia minimata gia to CD ths kai malista sta AGGLIKA!synergates den exei?
a twra ta parales, posous fans apo alles xwres na xei , siga th diethni kariera 8)από τη στιγμή που έχει και fans από άλλες χώρες
-