ΚΟΚΚΙΝΟΥ:ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ SONY...EΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΦΟΙΒΟ!!!
Eιναι το ιδιο στυλ, ο ρυθμος ειναι πολυ διαφορετικος! Το ''γινε'' ειναι και αυτο καλο! Το ''παρε με'' ομως ειναι κορυφη για μενα σε οτι αφορα το διδυμο Φοιβου-Ελλης!MusicLover έγραψε:Τόσο πολύ; Το Γίνε που είναι στον ίδιο ρυθμό είναι πολύ καλύτερο κατ'εμέ...minerboh έγραψε:Μπααααααα.....το ''παρε με'' για μενα ειναι το καλυτερο τραγουδι που εχει πει ποτε!MusicLover έγραψε:Έχει πει πολύ καλύτερα από το Πάρε με! "Δε γίνεται","Αγόρι μου","Θέλω τόσα να σου πω","Κοσμοθεωρία","Φίλα με","Χαρταετός","Θα περιμένω","Γίνε","Να με προσέχεις","Ήταν ψέμα","Ερωτας είναι" κλπ...minerboh έγραψε:Στα παλια λημερια για την Ελλη! Μακαρι να ειναι ωραιο κομματι οπως ηταν το ''παρε με''!
http://www.youtube.com/watch?v=AZdVmtkuwKA
-
Ο ρυθμός είναι ίδιος και στα 2 καθώς πρόκειται για καρσιλαμάδες, όπως είναι και το "Έλα",το "Πρώτο μας φιλί" της Βανδή αλλά και το "Αλητάκι μου" της Γαρμπή...minerboh έγραψε:Eιναι το ιδιο στυλ, ο ρυθμος ειναι πολυ διαφορετικος! Το ''γινε'' ειναι και αυτο καλο! Το ''παρε με'' ομως ειναι κορυφη για μενα σε οτι αφορα το διδυμο Φοιβου-Ελλης!MusicLover έγραψε:Τόσο πολύ; Το Γίνε που είναι στον ίδιο ρυθμό είναι πολύ καλύτερο κατ'εμέ...minerboh έγραψε:Μπααααααα.....το ''παρε με'' για μενα ειναι το καλυτερο τραγουδι που εχει πει ποτε!MusicLover έγραψε:Έχει πει πολύ καλύτερα από το Πάρε με! "Δε γίνεται","Αγόρι μου","Θέλω τόσα να σου πω","Κοσμοθεωρία","Φίλα με","Χαρταετός","Θα περιμένω","Γίνε","Να με προσέχεις","Ήταν ψέμα","Ερωτας είναι" κλπ...minerboh έγραψε:Στα παλια λημερια για την Ελλη! Μακαρι να ειναι ωραιο κομματι οπως ηταν το ''παρε με''!
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
-
Nαι αγαπητε μου αυτο σου λεω και εγω, ειναι καρσιλαμαδες! Το στυλ τους δηλαδη.MusicLover έγραψε:Ο ρυθμός είναι ίδιος και στα 2 καθώς πρόκειται για καρσιλαμάδες, όπως είναι και το "Έλα",το "Πρώτο μας φιλί" της Βανδή αλλά και το "Αλητάκι μου" της Γαρμπή...minerboh έγραψε:Eιναι το ιδιο στυλ, ο ρυθμος ειναι πολυ διαφορετικος! Το ''γινε'' ειναι και αυτο καλο! Το ''παρε με'' ομως ειναι κορυφη για μενα σε οτι αφορα το διδυμο Φοιβου-Ελλης!MusicLover έγραψε:Τόσο πολύ; Το Γίνε που είναι στον ίδιο ρυθμό είναι πολύ καλύτερο κατ'εμέ...minerboh έγραψε:Μπααααααα.....το ''παρε με'' για μενα ειναι το καλυτερο τραγουδι που εχει πει ποτε!MusicLover έγραψε:Έχει πει πολύ καλύτερα από το Πάρε με! "Δε γίνεται","Αγόρι μου","Θέλω τόσα να σου πω","Κοσμοθεωρία","Φίλα με","Χαρταετός","Θα περιμένω","Γίνε","Να με προσέχεις","Ήταν ψέμα","Ερωτας είναι" κλπ...minerboh έγραψε:Στα παλια λημερια για την Ελλη! Μακαρι να ειναι ωραιο κομματι οπως ηταν το ''παρε με''!
-
O καρσιλαμάς είναι ρυθμός. Όπως είναι το χασάπικο, όπως είναι το ζεϊμπέκικο. Εσύ είπες ότι έχουν διαφορετικό ρυθμό..minerboh έγραψε:Nαι αγαπητε μου αυτο σου λεω και εγω, ειναι καρσιλαμαδες! Το στυλ τους δηλαδη.MusicLover έγραψε:Ο ρυθμός είναι ίδιος και στα 2 καθώς πρόκειται για καρσιλαμάδες, όπως είναι και το "Έλα",το "Πρώτο μας φιλί" της Βανδή αλλά και το "Αλητάκι μου" της Γαρμπή...minerboh έγραψε:Eιναι το ιδιο στυλ, ο ρυθμος ειναι πολυ διαφορετικος! Το ''γινε'' ειναι και αυτο καλο! Το ''παρε με'' ομως ειναι κορυφη για μενα σε οτι αφορα το διδυμο Φοιβου-Ελλης!MusicLover έγραψε:Τόσο πολύ; Το Γίνε που είναι στον ίδιο ρυθμό είναι πολύ καλύτερο κατ'εμέ...minerboh έγραψε:Μπααααααα.....το ''παρε με'' για μενα ειναι το καλυτερο τραγουδι που εχει πει ποτε!MusicLover έγραψε:Έχει πει πολύ καλύτερα από το Πάρε με! "Δε γίνεται","Αγόρι μου","Θέλω τόσα να σου πω","Κοσμοθεωρία","Φίλα με","Χαρταετός","Θα περιμένω","Γίνε","Να με προσέχεις","Ήταν ψέμα","Ερωτας είναι" κλπ...minerboh έγραψε:Στα παλια λημερια για την Ελλη! Μακαρι να ειναι ωραιο κομματι οπως ηταν το ''παρε με''!
Διαφοετικος ρυθμος στις νοτες της μουσικης! Τωρα αν κανω λαθος σορρυ αλλα δεν ειμαι και μουσικος!MusicLover έγραψε:O καρσιλαμάς είναι ρυθμός. Όπως είναι το χασάπικο, όπως είναι το ζεϊμπέκικο. Εσύ είπες ότι έχουν διαφορετικό ρυθμό..minerboh έγραψε:Nαι αγαπητε μου αυτο σου λεω και εγω, ειναι καρσιλαμαδες! Το στυλ τους δηλαδη.MusicLover έγραψε:Ο ρυθμός είναι ίδιος και στα 2 καθώς πρόκειται για καρσιλαμάδες, όπως είναι και το "Έλα",το "Πρώτο μας φιλί" της Βανδή αλλά και το "Αλητάκι μου" της Γαρμπή...minerboh έγραψε:Eιναι το ιδιο στυλ, ο ρυθμος ειναι πολυ διαφορετικος! Το ''γινε'' ειναι και αυτο καλο! Το ''παρε με'' ομως ειναι κορυφη για μενα σε οτι αφορα το διδυμο Φοιβου-Ελλης!MusicLover έγραψε:Τόσο πολύ; Το Γίνε που είναι στον ίδιο ρυθμό είναι πολύ καλύτερο κατ'εμέ...minerboh έγραψε:Μπααααααα.....το ''παρε με'' για μενα ειναι το καλυτερο τραγουδι που εχει πει ποτε!MusicLover έγραψε:Έχει πει πολύ καλύτερα από το Πάρε με! "Δε γίνεται","Αγόρι μου","Θέλω τόσα να σου πω","Κοσμοθεωρία","Φίλα με","Χαρταετός","Θα περιμένω","Γίνε","Να με προσέχεις","Ήταν ψέμα","Ερωτας είναι" κλπ...
-
Aυτό σαν έκφραση δε στέκει! Μάλλον εννοείς τη μελωδία,εκεί συμφωνώ.minerboh έγραψε:Διαφοετικος ρυθμος στις νοτες της μουσικης! Τωρα αν κανω λαθος σορρυ αλλα δεν ειμαι και μουσικος!MusicLover έγραψε:O καρσιλαμάς είναι ρυθμός. Όπως είναι το χασάπικο, όπως είναι το ζεϊμπέκικο. Εσύ είπες ότι έχουν διαφορετικό ρυθμό..minerboh έγραψε:Nαι αγαπητε μου αυτο σου λεω και εγω, ειναι καρσιλαμαδες! Το στυλ τους δηλαδη.MusicLover έγραψε:Ο ρυθμός είναι ίδιος και στα 2 καθώς πρόκειται για καρσιλαμάδες, όπως είναι και το "Έλα",το "Πρώτο μας φιλί" της Βανδή αλλά και το "Αλητάκι μου" της Γαρμπή...minerboh έγραψε:Eιναι το ιδιο στυλ, ο ρυθμος ειναι πολυ διαφορετικος! Το ''γινε'' ειναι και αυτο καλο! Το ''παρε με'' ομως ειναι κορυφη για μενα σε οτι αφορα το διδυμο Φοιβου-Ελλης!MusicLover έγραψε:Τόσο πολύ; Το Γίνε που είναι στον ίδιο ρυθμό είναι πολύ καλύτερο κατ'εμέ...minerboh έγραψε:Μπααααααα.....το ''παρε με'' για μενα ειναι το καλυτερο τραγουδι που εχει πει ποτε!
Αυτο εννοω! Σου ειπα δεν ειμαι μουσικος!MusicLover έγραψε:Aυτό σαν έκφραση δε στέκει! Μάλλον εννοείς τη μελωδία,εκεί συμφωνώ.minerboh έγραψε:Διαφοετικος ρυθμος στις νοτες της μουσικης! Τωρα αν κανω λαθος σορρυ αλλα δεν ειμαι και μουσικος!MusicLover έγραψε:O καρσιλαμάς είναι ρυθμός. Όπως είναι το χασάπικο, όπως είναι το ζεϊμπέκικο. Εσύ είπες ότι έχουν διαφορετικό ρυθμό..minerboh έγραψε:Nαι αγαπητε μου αυτο σου λεω και εγω, ειναι καρσιλαμαδες! Το στυλ τους δηλαδη.MusicLover έγραψε:Ο ρυθμός είναι ίδιος και στα 2 καθώς πρόκειται για καρσιλαμάδες, όπως είναι και το "Έλα",το "Πρώτο μας φιλί" της Βανδή αλλά και το "Αλητάκι μου" της Γαρμπή...minerboh έγραψε:Eιναι το ιδιο στυλ, ο ρυθμος ειναι πολυ διαφορετικος! Το ''γινε'' ειναι και αυτο καλο! Το ''παρε με'' ομως ειναι κορυφη για μενα σε οτι αφορα το διδυμο Φοιβου-Ελλης!MusicLover έγραψε:Τόσο πολύ; Το Γίνε που είναι στον ίδιο ρυθμό είναι πολύ καλύτερο κατ'εμέ...
-
-
Mήπως να περιμένετε να ακούσετε πρώτα το τραγούδι και μετά να κράξετε;;; ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ! Το δέσατε σκοινί κορδόνι ότι θα είναι τσιφτετέλι... Αλλά στο φινάλε το Κι άλλο συνηθισμένο τσιφτετέλι ήταν;;; Ο ήχος του ήταν πιο οριεντάλ και έκανε χαμό... Δεν το καταλαβαίνω ότι πρέπει η ελληνική μουσική να γίνει στο εξής ένα απέραντο club και ροκάδικο... Να καταργηθεί τότε το λαϊκό να τελειώνουμε... Δε νομίζω να είναι παρ'΄όλα αυτά τσιφτετέλι...
Μαλιστα στρατηγε! Οτι πειτε!MusicLover έγραψε:Mήπως να περιμένετε να ακούσετε πρώτα το τραγούδι και μετά να κράξετε;;; ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ! Το δέσατε σκοινί κορδόνι ότι θα είναι τσιφτετέλι... Αλλά στο φινάλε το Κι άλλο συνηθισμένο τσιφτετέλι ήταν;;; Ο ήχος του ήταν πιο οριεντάλ και έκανε χαμό... Δεν το καταλαβαίνω ότι πρέπει η ελληνική μουσική να γίνει στο εξής ένα απέραντο club και ροκάδικο... Να καταργηθεί τότε το λαϊκό να τελειώνουμε... Δε νομίζω να είναι παρ'΄όλα αυτά τσιφτετέλι...
-
minerboh έγραψε:Μαλιστα στρατηγε! Οτι πειτε!MusicLover έγραψε:Mήπως να περιμένετε να ακούσετε πρώτα το τραγούδι και μετά να κράξετε;;; ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ! Το δέσατε σκοινί κορδόνι ότι θα είναι τσιφτετέλι... Αλλά στο φινάλε το Κι άλλο συνηθισμένο τσιφτετέλι ήταν;;; Ο ήχος του ήταν πιο οριεντάλ και έκανε χαμό... Δεν το καταλαβαίνω ότι πρέπει η ελληνική μουσική να γίνει στο εξής ένα απέραντο club και ροκάδικο... Να καταργηθεί τότε το λαϊκό να τελειώνουμε... Δε νομίζω να είναι παρ'΄όλα αυτά τσιφτετέλι...

-
-
-