Καλομοίρα
Re: Καλομοίρα
To cd δεν είναι σίγουρο ότι θα λέγεται "Other Side Tonight" και ούτε πότε θα κυκλοφορήσει.Αυτό είναι το εξώφυλλο,από το νέο της digital single.
Η Καλομοίρα είναι έγκυος και περιμένει δίδυμα!Με το καλό να γεννήσει!Και δεν νομίζω τώρα να κυκλοφορήσει κάτι!
Καλομοίρα: “Περιμένω δίδυμα!”

Μανούλα θα γίνει σε λίγους μήνες το γλυκό Καλομοιράκι. Διπλή χαρά ετοιμάζεται να ζήσει αφού ήδη διανύει το δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της και όπως αποκάλυψε η ίδια περιμένει δίδυμα.
“Πριν από λίγες εβδομάδες έμαθα ότι είμαι έγκυος και πριν από δύο μέρες έμαθα ότι περιμένω δίδυμα”, ανακοίνωσε η Καλομοίρα σε συνέντευξή της στο “ΟΚ!”
Φυσικά όταν το έμαθε ξαφνιάστηκε, αλλά τώρα περιμένει με αγωνία να δει την κοιλίτσα της να φουσκώνει. “Όταν το μάθαμε, αρχίσαμε να κλαίμε με την πεθερά μου. Ήταν μεγάλο σοκ. Δεν είχε περάσει καν από το μυαλό μου. Η μητέρα μου, μου είχε πει πολλές φορές ότι στην οικογένειά τους υπήρχαν δίδυμα και από την πλευρά του παππού και από την πλευρά της γιαγιάς, αλλά δεν το είχε πάρει καθόλου σοβαρά”, ανέφερε.

Μιλώντας για την εγκυμοσύνη της, ανέφερε πως έχει έντονες ζαλάδες και ανακατοσούρες: “Προς το παρόν δεν έχω και την καλύτερη εγκυμοσύνη. Αλλά όλοι μου λένε ότι θα αλλάξει σε μερικές εβδομάδες. Μένω στο σπίτι της πεθεράς μου γιατί έχω πολλές ζαλάδες και εμετούς. Εκείνη μου μαγειρεύει και με βοηθάει πολύ. Αισθάνομαι περίεργα γιατί όλες οι μυρωδιές με πειράζουν πολύ. Η πεθερά μου έχει πει στο Γιώργο να μη φοράει την κολόνια του γιατί η μυρωδιά με τρελαίνει. Επίσης έχω γίνει κουραστική με τα φαγητά! Μια μέρα θέλω μόνο μακαρόνια χωρίς τίποτα από πάνω, την επόμενη θέλω μόνο φρεσκοκομμένες πατάτες τηγανιτές με κέτσαπ και την επόμενη πατάτες φούρνου με φέτα από πάνω. Δεν ξέρω τι να πω, τους έχω τρελάνει όλους λίγο”, αποκάλυψε η νεαρή τραγουδίστρια.
Τέλος, αποκάλυψε πως αυτό που φοβάται πιο πολύ είναι ο τοκετός, γιατί η ίδια θέλει να γεννήσει φυσιολογικά, αν και συνήθως γίνεται καισαρική στα δίδυμα. Ενώ, εξομολογήθηκε πως παρόλο που αυτήν την περίοδο ετοίμαζε το CD της, μόλις έμαθε για την εγκυμοσύνη, αποφάσισε να αφοσιωθεί πλήρως στα μωρά της.
Μάθε περισσότερα στο “ΟΚ!” που κυκλοφορεί!
http://www.tlife.gr/Article/news-kalomo ... 32767.html

Μανούλα θα γίνει σε λίγους μήνες το γλυκό Καλομοιράκι. Διπλή χαρά ετοιμάζεται να ζήσει αφού ήδη διανύει το δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της και όπως αποκάλυψε η ίδια περιμένει δίδυμα.
“Πριν από λίγες εβδομάδες έμαθα ότι είμαι έγκυος και πριν από δύο μέρες έμαθα ότι περιμένω δίδυμα”, ανακοίνωσε η Καλομοίρα σε συνέντευξή της στο “ΟΚ!”
Φυσικά όταν το έμαθε ξαφνιάστηκε, αλλά τώρα περιμένει με αγωνία να δει την κοιλίτσα της να φουσκώνει. “Όταν το μάθαμε, αρχίσαμε να κλαίμε με την πεθερά μου. Ήταν μεγάλο σοκ. Δεν είχε περάσει καν από το μυαλό μου. Η μητέρα μου, μου είχε πει πολλές φορές ότι στην οικογένειά τους υπήρχαν δίδυμα και από την πλευρά του παππού και από την πλευρά της γιαγιάς, αλλά δεν το είχε πάρει καθόλου σοβαρά”, ανέφερε.

Μιλώντας για την εγκυμοσύνη της, ανέφερε πως έχει έντονες ζαλάδες και ανακατοσούρες: “Προς το παρόν δεν έχω και την καλύτερη εγκυμοσύνη. Αλλά όλοι μου λένε ότι θα αλλάξει σε μερικές εβδομάδες. Μένω στο σπίτι της πεθεράς μου γιατί έχω πολλές ζαλάδες και εμετούς. Εκείνη μου μαγειρεύει και με βοηθάει πολύ. Αισθάνομαι περίεργα γιατί όλες οι μυρωδιές με πειράζουν πολύ. Η πεθερά μου έχει πει στο Γιώργο να μη φοράει την κολόνια του γιατί η μυρωδιά με τρελαίνει. Επίσης έχω γίνει κουραστική με τα φαγητά! Μια μέρα θέλω μόνο μακαρόνια χωρίς τίποτα από πάνω, την επόμενη θέλω μόνο φρεσκοκομμένες πατάτες τηγανιτές με κέτσαπ και την επόμενη πατάτες φούρνου με φέτα από πάνω. Δεν ξέρω τι να πω, τους έχω τρελάνει όλους λίγο”, αποκάλυψε η νεαρή τραγουδίστρια.
Τέλος, αποκάλυψε πως αυτό που φοβάται πιο πολύ είναι ο τοκετός, γιατί η ίδια θέλει να γεννήσει φυσιολογικά, αν και συνήθως γίνεται καισαρική στα δίδυμα. Ενώ, εξομολογήθηκε πως παρόλο που αυτήν την περίοδο ετοίμαζε το CD της, μόλις έμαθε για την εγκυμοσύνη, αποφάσισε να αφοσιωθεί πλήρως στα μωρά της.
Μάθε περισσότερα στο “ΟΚ!” που κυκλοφορεί!
http://www.tlife.gr/Article/news-kalomo ... 32767.html
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
λέει πως θα αφοσιωθεί πλήρως στα μωρά της άρα όχιsupernatural22 έγραψε:Η Καλομοίρα είναι έγκυος και περιμένει δίδυμα!Με το καλό να γεννήσει!Και δεν νομίζω τώρα να κυκλοφορήσει κάτι!

με το καλό λοιπόν απλά

Ήδη τα έχει παρατήσει εδώ και καιρό! Να της ζήσουν!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Μπράβο στο Καλομοιράκι! Να είναι υγιέστατα και να τα δει όπως επιθυμεί! 

- fylakas_aggelos
Η Καλομοίρα σταματάει το τραγούδι για να σπουδάσει μαθηματικά στο εξωτερικό.Αυτό τον καιρό περιμένει τα δίδυμα αγοράκια της.Επίσης είναι πολύ πιθανό να μην επιστρέψει ξανά στην Ελλάδα.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
ό,τι έκανε, έκανε! καλή επιτυχία στη σχολή... 

Nothing lasts forever but the earth and sky
- fylakas_aggelos
Από digital singles έβγαλε
1. Please Don't Break My Heart
2. Please Don't Break My Heart (Ragga Mix)
3. Please Don't Break My Heart (Club Mix)
4. I Do
5. This Is The Time
6. Otherside Tonight
7. You Lie
Το You Lie βγήκε μόνο στο youtube
Τώρα αν έχει και άλλα ακυκλοφόρητα,ελπίζω κάποια στιγμή να τα δώσει στο fanclub της ή να τα βγάλει μόνη της,όπως έκανε και η Μάρω Λύτρα.Μερικά είναι πολύ καλά.
1. Please Don't Break My Heart
2. Please Don't Break My Heart (Ragga Mix)
3. Please Don't Break My Heart (Club Mix)
4. I Do
5. This Is The Time
6. Otherside Tonight
7. You Lie
Το You Lie βγήκε μόνο στο youtube
Τώρα αν έχει και άλλα ακυκλοφόρητα,ελπίζω κάποια στιγμή να τα δώσει στο fanclub της ή να τα βγάλει μόνη της,όπως έκανε και η Μάρω Λύτρα.Μερικά είναι πολύ καλά.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...

i live for the A-P-P-L-A-U-S-E
krima mwre
den eixe k tin teleia fwni alla genika itan poly sympathitiki k eyxaristi
den eixe k tin teleia fwni alla genika itan poly sympathitiki k eyxaristi

-

Eπεστρεψε στην Ελλαδα η Καλομοιρα μετα απο 2.5 χρονια απουσιας!! Προκειται να εμφανιστει την Τριτη 11 Μαρτιου στην ελληνικο τελικο της Eurovision (Eurosong 2014 - A Mad Show) σε ενα ντουετο με το Claydee Lupa στο Secret Combination!
Παρ'ολο που η Καλομοιρα θα μεινει λιγες μερες στην Ελλαδα μας ετοιμαζει πολλα νεα επαγγελματικα σχεδια.! Μαθαμε οτι επιστρεφει στην μουσικη μετα απο το τελευταιο της single "This Is The Time" (2011) εδω στην Ελλαδα καθως εχει αλλαξει δισκογραφικη εταιρια
- GiorgosSeahorse
Αγαπημένη παρουσία!
H Καλομοιρα σημερα καλεσμενη στο Πρωινο του ΑΝΤ1 μιλησε για ολα