Πρόσθεσε επίσης τους Αντώνη Παππά,Βασίλη Κελαιδή,Γιώργο Παυριανό και Νίκο Γρίτση.minerboh έγραψε:Συμφωνώ και εγω με τα χίλια. Και τι τραγούδια έδωσε ο Φαλάρας, να μη το ξεχνάμε. Το υπέροχο Ανήκω Σε Μένα ακούγεται συνέχεια ενω το Γκουτσοφόρεμα το ξεχάσαμε απο τον πρώτο χρόνο μετά την αρχική του κυκλοφορία.panosif έγραψε:Όσο κι αν συμπαθώ τον Μαζωνάκη ένα δίκιο ο Φαλάρας το έχει στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Δεν γίνεται να αναφέρεται στις συνεντεύξεις του συνέχεια σε Φοίβο,Σαμπάνη κ.α. και στον Φαλάρα
που έχει υπογράψει τα 2/3 της δισκογραφίας του να μην κάνει καμία αναφορά.Φάουλ για μένα.
Και δεν είναι μόνο ο Φαλάρας που έχει αδικηθεί αλλά και πολλοί συνθέτες όπως ο Νίκος Τερζής και ο Τάκης Μπουγάς που και οι δύο του έχουν δώσει διαμάντια.
Γιώργος Μαζωνάκης
Re: Γιώργος Μαζωνάκης: Νέα και άλλα Μαζω-χιστικά!
E ας κάθεται σε κάθε συνέντευξη κάθε τραγουδιστής να αναφέρει όλους όσοι του έχουν δώσει τραγούδια μη τυχόν και παρεξηγηθεί κανένας.
Μπορεί απλά να μην αναφέρεται σε κανέναν και όχι επιλεκτικά.Αυτό λέμε.
Ο Πάνος Φαλάρας είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο στην δισκογραφία του Μαζωνάκη και όχι ένας που
απλά του έδωσε ένα τραγούδι όπως ο Χατζηγιάννης τον οποίο αναφέρει στις συνεντεύξεις του.
Ο Πάνος Φαλάρας είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο στην δισκογραφία του Μαζωνάκη και όχι ένας που
απλά του έδωσε ένα τραγούδι όπως ο Χατζηγιάννης τον οποίο αναφέρει στις συνεντεύξεις του.

Συμφωνώ απόλυτα... Ειδικά από τη στιγμή που έχει μιλήσει και για άλλους!panosif έγραψε:Μπορεί απλά να μην αναφέρεται σε κανέναν και όχι επιλεκτικά.Αυτό λέμε.
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
20 χρόνια Γιώργος Μαζωνάκης.

I like people too much or not at all.
Γ. Μαζωνάκης: Αποθεώθηκε στη συναυλία για τα 20 χρόνια στο τραγούδι! Φωτογραφίες

Χιλιάδες θαυμαστές του Γιώργου Μαζωνάκη τον αποθέωσαν χθες στη συναυλία-γιορτή που έγινε στο Κατράκειο στον Πειραιά, για τα 20 χρόνια του στο τραγούδι!

Ο Γιώργος ήταν για ακόμα μια φορά υπέροχος στη σκηνή και επικοινώνησε με το κοινό μοναδικά όπως μόνο αυτός ξέρει τόσα χρόνια.
Το Κατράκειο ήταν κατάμεστο από κόσμο που τραγούδησε μαζί του τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ενώ έσπευσαν να τον καμαρώσουν και οι διάσημοι φίλοι του.
Στη συναυλία βρέθηκε ο φωτογράφος του TLIFE Πέτρος Χόντος και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

Από τη γιορτή του Γιώργου, δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη του φίλη και κουμπάρα του Αλεξάνδρα Παλαιολόγου
[imghttp://www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2013/IOUN ... /MAZW2.jpg][/img]

http://www.tlife.gr/Article/FN/0-71-477 ... um=twitter

Χιλιάδες θαυμαστές του Γιώργου Μαζωνάκη τον αποθέωσαν χθες στη συναυλία-γιορτή που έγινε στο Κατράκειο στον Πειραιά, για τα 20 χρόνια του στο τραγούδι!

Ο Γιώργος ήταν για ακόμα μια φορά υπέροχος στη σκηνή και επικοινώνησε με το κοινό μοναδικά όπως μόνο αυτός ξέρει τόσα χρόνια.
Το Κατράκειο ήταν κατάμεστο από κόσμο που τραγούδησε μαζί του τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ενώ έσπευσαν να τον καμαρώσουν και οι διάσημοι φίλοι του.
Στη συναυλία βρέθηκε ο φωτογράφος του TLIFE Πέτρος Χόντος και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

Από τη γιορτή του Γιώργου, δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη του φίλη και κουμπάρα του Αλεξάνδρα Παλαιολόγου
[imghttp://www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2013/IOUN ... /MAZW2.jpg][/img]

http://www.tlife.gr/Article/FN/0-71-477 ... um=twitter
Η συναυλία του χθες στο Κατράκειο ήταν καταπληκτική από όλες τις απόψεις.
Μεγάλη παραγωγή και απίστευτη οργάνωση από τους διοργανωτές.
Έκανε μία εντυπωσιακή έναρξη (Ρήγος)με το Καλώς σας βρήκα ενώ πολύ δυνατές στιγμές ήταν και τα ντουέτα
με Βουρλιώτη/Θέλω να γυρίσω και την θεά Στανίση/Σ' έχω κάνει θεό.
Είπε κυριολεκτικά όλες τις επιτυχίες του μεταξύ άλλων κα τραγούδια που είχε χρόνια να πει όπως Μη μου ζητάς,
Καταστροφή μου,Είσαι ένα τρένο,Βαριέμαι,Εσύ κι εγώ,Τα καταφέραμε λοιπόν,Νικοτίνη,Όνειρα.
Από κόσμο γινόταν πανικός.Η βραδιά μαγνητοσκοπήθηκε.
Καλλιτέχνης με όλη τη σημασία της λέξης.Αγαπάμε Μαζώ!

Μεγάλη παραγωγή και απίστευτη οργάνωση από τους διοργανωτές.
Έκανε μία εντυπωσιακή έναρξη (Ρήγος)με το Καλώς σας βρήκα ενώ πολύ δυνατές στιγμές ήταν και τα ντουέτα
με Βουρλιώτη/Θέλω να γυρίσω και την θεά Στανίση/Σ' έχω κάνει θεό.
Είπε κυριολεκτικά όλες τις επιτυχίες του μεταξύ άλλων κα τραγούδια που είχε χρόνια να πει όπως Μη μου ζητάς,
Καταστροφή μου,Είσαι ένα τρένο,Βαριέμαι,Εσύ κι εγώ,Τα καταφέραμε λοιπόν,Νικοτίνη,Όνειρα.
Από κόσμο γινόταν πανικός.Η βραδιά μαγνητοσκοπήθηκε.
Καλλιτέχνης με όλη τη σημασία της λέξης.Αγαπάμε Μαζώ!

-
8a 8ela na ton dw sto ardas festival (orestiada) alla de 8a r8ei gmt...
8a to bgalei k live album? 9xronia einai apo to live 04..
8a to bgalei k live album? 9xronia einai apo to live 04..
- fylakas_aggelos
Ας βγει τουλάχιστον σε DVD ή να προβληθεί σε κάποιο κανάλι.Αξίζει πάντως,20 χρόνια είναι αυτά!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Χαίρομαι που είχε επιτυχία η συναυλία.Μοναδικός ο Μαζώ. 

Μπορεί να το προβάλλει ο Αντ..1. Είχε προβάλλει τη συναυλία του Φοίβου.fylakas_aggelos έγραψε:Ας βγει τουλάχιστον σε DVD ή να προβληθεί σε κάποιο κανάλι.Αξίζει πάντως,20 χρόνια είναι αυτά!
βλέπω πολύ κόσμο και χαίρομαι
μπράβο για τη συναυλία! συνεχίζει ακάθεκτος ο Μαζώ για πολλά περισσότερα από 20 χρόνια

μπράβο για τη συναυλία! συνεχίζει ακάθεκτος ο Μαζώ για πολλά περισσότερα από 20 χρόνια

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Πάντως χορηγός επικοινωνίας της συναυλίας ήταν το Mega.minerboh έγραψε:Μπορεί να το προβάλλει ο Αντ..1. Είχε προβάλλει τη συναυλία του Φοίβου.fylakas_aggelos έγραψε:Ας βγει τουλάχιστον σε DVD ή να προβληθεί σε κάποιο κανάλι.Αξίζει πάντως,20 χρόνια είναι αυτά!
Πάλι αναφορά στον Φοίβο.Άντε να μην έχει νεύρα μετά ο Φαλάρας.
Panos Falaras
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ
ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ...

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ
ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ...