Το περίεργο θα ήταν να ήξερεςafn έγραψε:Τι να σου πω... Εγώ ένα τραγούδι της δεν το ξέρω!stathis2b_ έγραψε:Εγώ διαπιστώνω με τα σχόλια που διαβάζω ότι την εχουμε αποδεχτεί ως τραγουδίστρια την Στικούδω![]()

Το περίεργο θα ήταν να ήξερεςafn έγραψε:Τι να σου πω... Εγώ ένα τραγούδι της δεν το ξέρω!stathis2b_ έγραψε:Εγώ διαπιστώνω με τα σχόλια που διαβάζω ότι την εχουμε αποδεχτεί ως τραγουδίστρια την Στικούδω![]()
Στις τσόντες ξέρεις από πριν τι θα δεις, υποτίθεται στο άλλο βλέπεις μουσικά βραβεία.afn έγραψε:Σιγά μωρέ village elder... Στις τσόντες που βλέπεις ντυμένοι είναι όλοι?ADAM2 έγραψε:Η Στικούδη μπορεί και καλύτερα πάντως. Παραήταν πρόστυχη.
Δεν μπορώ να διακρίνω εύκολα τις διαφορές!ADAM2 έγραψε:Στις τσόντες ξέρεις από πριν τι θα δεις, υποτίθεται στο άλλο βλέπεις μουσικά βραβεία.afn έγραψε:Σιγά μωρέ village elder... Στις τσόντες που βλέπεις ντυμένοι είναι όλοι?ADAM2 έγραψε:Η Στικούδη μπορεί και καλύτερα πάντως. Παραήταν πρόστυχη.
Δεν το βάζω!ADAM2 έγραψε:Αφιερωμένο στους haters της Κατερίνας:![]()
Τέλειο clip και καραπιασάρικο song!ADAM2 έγραψε:Αφιερωμένο στους haters της Κατερίνας:![]()
Διεκδικεί επάξια μια θέση δίπλα στον Έμινεμ για το ραπάρισμα.billakos24 έγραψε:Και εδώ κάπου έπιασε κορυφή η Κατερίνα...![]()
''Ξεκολλάνε και αλλάζουν δέρμα και φαρμάκι στάζουν ΦΙΔΙΑ ,δεν είμαι άντρας αλλά έχω πει
ότι έχω και ψυχή και ότι δεν έχουν μερικοί κατώ κει καρύδια!...ΓΙΔΙΑΑΑΑΑ!!!''
''Μου χουν ζαλίσει τα αυτιά με όλα αυτά τα λειψά που μετά προκαλούν μόνο οίδημα.
Να δούμε αν θα βγει σωστός ο βουδινίδης κολοσσός γιατί ιδού η Ρόδος μα...
δυστυχώς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΗΔΗΜΑ!''
![]()
billakos24 έγραψε:Τέλειο clip και καραπιασάρικο song!ADAM2 έγραψε:Αφιερωμένο στους haters της Κατερίνας:![]()
![]()
Όπως και το ''Σενάριο'', η ''Εμμονή'', το ''Τώρα'', το ''Μη''. Που και καλά δεν τα ξέρουν
οι κύριοι απο πάνω. Κι άσε τον Στάθη που φαίνεται απο χιλιόμετρα το ΠΟΣΟ έντεχνος
είναι, ο Afn σίγουρα τα ξέρει όλα που είναι καραεμπορίκλα!![]()
Και εδώ κάπου έπιασε κορυφή η Κατερίνα...![]()
''Ξεκολλάνε και αλλάζουν δέρμα και φαρμάκι στάζουν ΦΙΔΙΑ ,δεν είμαι άντρας αλλά έχω πει
''Μου χουν ζαλίσει τα αυτιά με όλα αυτά τα λειψά που μετά προκαλούν μόνο οίδημα.
![]()
ADAM2 έγραψε:Διεκδικεί επάξια μια θέση δίπλα στον Έμινεμ για το ραπάρισμα.billakos24 έγραψε:Και εδώ κάπου έπιασε κορυφή η Κατερίνα...![]()
![]()
ppapp2 έγραψε:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Billako sou xo pei poso cool yperatomo eisai?