Αντώνης Ρέμος
Re: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ THREAD
Τέλεια εκπομπή... Ο Ρέμος τα έδωσα όλα...Ζουγανέλης και Μελίνα σουπερ.....
Και ναι λοιπον του πετάξανε τραπέζι και εδώ...lol...
Και ναι λοιπον του πετάξανε τραπέζι και εδώ...lol...
- billakos24
Απο τα λίγα που είδα αποσπασματικά νομίζω είναι απο τις καλύτερες εκπομπές του ''Στην υγειά μας'' EVER!
Απίστευτη ατμόσφαιρα δημιουργήθηκε! Μπράβο τους!
υγ...Επίσης είχα βγει έξω την ώρα που έπαιζε η εκπομπή και απο όσα σπίτια είχαν τηλεόραση άκουγες Παπαδόπουλο τέρμα. Μιλάμε για μονοπώλιο πραγματικά!
Απίστευτη ατμόσφαιρα δημιουργήθηκε! Μπράβο τους!
υγ...Επίσης είχα βγει έξω την ώρα που έπαιζε η εκπομπή και απο όσα σπίτια είχαν τηλεόραση άκουγες Παπαδόπουλο τέρμα. Μιλάμε για μονοπώλιο πραγματικά!
All of our endings can be found in our beginnings...
Θ' ανέβει αυτή η εκπομπή να φανταστώ στο youtube εκτός από τα τραγούδια..
Nothing lasts forever but the earth and sky
Μακράν η καλύτερη χριστουγεννιάτικη εκπομπή.
Φοβερές ερμηνείες από τον Αντώνη.Κάτι παραπάνω από εξαιρετικοί Ζουγανέλης και Ασλανίδου.
Επειδή λίγες μέρες πριν τις γιορτές είδα την παράσταση στον Διογένη να πω πως παρουσίασαν ένα
μεγάλο μέρος της στην εκπομπή του Παπαδόπουλου.
Πολύ συγκινητική στιγμή το κλάμα της Μελίνας την ώρα που τραγουδούσαν με τον Αντώνη το Είσαι μια ροκ μπαλάντα.
Την παράσταση όμως έκλεψε η Ελένη Καστάνη με το καυτό τσιφτετέλι της. Θεότητα.
Φοβερές ερμηνείες από τον Αντώνη.Κάτι παραπάνω από εξαιρετικοί Ζουγανέλης και Ασλανίδου.
Επειδή λίγες μέρες πριν τις γιορτές είδα την παράσταση στον Διογένη να πω πως παρουσίασαν ένα
μεγάλο μέρος της στην εκπομπή του Παπαδόπουλου.
Πολύ συγκινητική στιγμή το κλάμα της Μελίνας την ώρα που τραγουδούσαν με τον Αντώνη το Είσαι μια ροκ μπαλάντα.
Την παράσταση όμως έκλεψε η Ελένη Καστάνη με το καυτό τσιφτετέλι της. Θεότητα.
- billakos24
Ναι ναι εκείνη τη στιγμή το έΒλεπα στην tv...Θ-Ε-Α! Έξαλλη!panosif έγραψε: Την παράσταση όμως έκλεψε η Ελένη Καστάνη με το καυτό τσιφτετέλι της. Θεότητα.
All of our endings can be found in our beginnings...
Σιγα τη φωνή ο Ρέμος, μονόχλωτος και δεν έχει έκταση και βάθος.
Το όνομα έχει και την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια. Αν έβγαινε τώρα να κάνει καριέρα θα πέρναγε απαρατήρητος
Το όνομα έχει και την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια. Αν έβγαινε τώρα να κάνει καριέρα θα πέρναγε απαρατήρητος
Ανέβηκε.ADAM2 έγραψε:Θ' ανέβει αυτή η εκπομπή να φανταστώ στο youtube εκτός από τα τραγούδια..
Mad4music? Άργησα αλλά σε εντόπισα!JimZ έγραψε:Σιγα τη φωνή ο Ρέμος, μονόχλωτος και δεν έχει έκταση και βάθος.
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Δώσε!panosif έγραψε:Ανέβηκε.ADAM2 έγραψε:Θ' ανέβει αυτή η εκπομπή να φανταστώ στο youtube εκτός από τα τραγούδια..
Nothing lasts forever but the earth and sky
Η mad4music έχει γίνει τώρα fromanotherplanet.Μπαίνει και στης Άννας και μας διαβάζει συνέχεια.afn έγραψε:Mad4music? Άργησα αλλά σε εντόπισα!JimZ έγραψε:Σιγα τη φωνή ο Ρέμος, μονόχλωτος και δεν έχει έκταση και βάθος.
Τώρα αν είναι και ο Jimz δεν το ξέρω.Ούτως ή άλλως ο Jimz είναι χατζηγιαννικός οπότε δεν έχει και μεγάλη διαφορά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panosif την Τετ Δεκ 31, 2014 2:03 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ααααα μάλιστα... Μπορεί να έφερε κι αυτός τους τρελούς φίλους του, πολλά βλέπω να γίνονται!panosif έγραψε:Η mad4music έχει γίνει τώρα fromanotherplanet.Μπαίνει και μας διαβάζει και στης Άννας συνέχεια.afn έγραψε:Mad4music? Άργησα αλλά σε εντόπισα!JimZ έγραψε:Σιγα τη φωνή ο Ρέμος, μονόχλωτος και δεν έχει έκταση και βάθος.
Τώρα αν είναι και ο Jimz δεν το ξέρω.Ούτως ή άλλως ο Jimz είναι χατζηγιαννικός οπότε δεν έχει και μεγάλη διαφορά.
Μπα.Είναι καιρό μέλος αυτός.Έγραφε πολύ στου Μιχάλη.Τώρα βγήκε βόλτα και στην ελληνική μουσική για να κράξει.afn έγραψε:Ααααα μάλιστα... Μπορεί να έφερε κι αυτός τους τρελούς φίλους του, πολλά βλέπω να γίνονται!panosif έγραψε:Η mad4music έχει γίνει τώρα fromanotherplanet.Μπαίνει και μας διαβάζει και στης Άννας συνέχεια.afn έγραψε:Mad4music? Άργησα αλλά σε εντόπισα!JimZ έγραψε:Σιγα τη φωνή ο Ρέμος, μονόχλωτος και δεν έχει έκταση και βάθος.
Η mad4music είναι γυναίκα ενημερωτικά.
Και κοίτα ξαφνικά ποιος είναι εδώ!
Βασικά γιατί να μην έχει από παλιά και τα 2-3-4?
Biological or psycological woman?
Βασικά γιατί να μην έχει από παλιά και τα 2-3-4?
Biological or psycological woman?
Biological.Έτσι φαίνεται τουλάχιστον.
Έχεις κάμερες στα σπίτια μας? Να φοβηθώ? Πόσα έχεις δει από εμένα?
Καμία κάμερα δεν έχω πουθενά.Όταν κάποιος εκτίθεται στα social media με αυτό τον τρόπο ο καθένας μπορεί και να τον σχολιάζει.Ας πρόσεχε.afn έγραψε:Έχεις κάμερες στα σπίτια μας? Να φοβηθώ? Πόσα έχεις δει από εμένα?
Καλέ μέτριο χιούμορ κάνω...panosif έγραψε:Καμία κάμερα δεν έχω πουθενά.Όταν κάποιος εκτίθεται στα social media με αυτό τον τρόπο ο καθένας μπορεί και να τον σχολιάζει.Ας πρόσεχε.afn έγραψε:Έχεις κάμερες στα σπίτια μας? Να φοβηθώ? Πόσα έχεις δει από εμένα?
Καλά ναι, δε θέλει και πολύ μυαλό να καταλάβεις ποιος γράφει τι και που...
Επίσης ευτυχώς βάζω τις καλές μου φωτογραφίες στο fb! Δε μοιάζω ούτε μέρα πάνω από 24 που είμαι!
Απλά το διευκρίνησα γιατί και στο παρελθόν έχει γίνει παρόμοιο σχόλιο από άλλο μέλος.Κι εγώ έχω facebook και μπορεί ο οποισδήποτε να με βρει.afn έγραψε:Καλέ μέτριο χιούμορ κάνω...panosif έγραψε:Καμία κάμερα δεν έχω πουθενά.Όταν κάποιος εκτίθεται στα social media με αυτό τον τρόπο ο καθένας μπορεί και να τον σχολιάζει.Ας πρόσεχε.afn έγραψε:Έχεις κάμερες στα σπίτια μας? Να φοβηθώ? Πόσα έχεις δει από εμένα?
Επίσης ευτυχώς βάζω τις καλές μου φωτογραφίες στο fb! Δε μοιάζω ούτε μέρα πάνω από 24 που είμαι!
Γενικά η γενιά μας διατηρείται πολύ καλά.Μπράβο μας.
panosif έγραψε:Απλά το διευκρίνησα γιατί και στο παρελθόν έχει γίνει παρόμοιο σχόλιο από άλλο μέλος.Κι εγώ έχω facebook και μπορεί ο οποισδήποτε να με βρει.afn έγραψε:Καλέ μέτριο χιούμορ κάνω...panosif έγραψε:Καμία κάμερα δεν έχω πουθενά.Όταν κάποιος εκτίθεται στα social media με αυτό τον τρόπο ο καθένας μπορεί και να τον σχολιάζει.Ας πρόσεχε.afn έγραψε:Έχεις κάμερες στα σπίτια μας? Να φοβηθώ? Πόσα έχεις δει από εμένα?
Γενικά η γενιά μας διατηρείται πολύ καλά.Μπράβο μας.
Εμείς τα παιδιά των 90's είμαστε super!