afn έγραψε:manos έγραψε:nai..eimai mpros gia pisw!![]()
Δέξου το κληρονομικό χάρισμα που διαθέτεις!!
nai..isos gino dhmarxos

afn έγραψε:manos έγραψε:nai..eimai mpros gia pisw!![]()
Δέξου το κληρονομικό χάρισμα που διαθέτεις!!
Ενορχήστρωση : Τόνυ ΜαυρίδηςMusicLover έγραψε:Νέα ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις συχνότητες σας!
«ΕΓΩ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΩ»
Μουσική : Γιώργος Σαμπάνης
Στίχοι : Νίκος Μωραϊτης
metriaki apo t prwto akousmastelios έγραψε:Ενορχήστρωση : Τόνυ ΜαυρίδηςMusicLover έγραψε:Νέα ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις συχνότητες σας!
«ΕΓΩ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΩ»
Μουσική : Γιώργος Σαμπάνης
Στίχοι : Νίκος Μωραϊτης
Συμφωνώ,θα ταίριαζε για το cd "Ανέβαινες" ή για b-side στο cd-single "Τι θ'ακούσω ακόμα".Ούτε καν για τους δίσκους "Ένα χάδι" και "Βρες ένα τρόπο",εκεί υπήρχαν καλύτερα κομμάτια!Nick_Man έγραψε:Χάλια είναι... πολύ παιδικό τραγούδι για τη Ζήνα. Πίστευα ότι έχει αλλάξει πλέον.
Αυτό ακούγεται σαν κάτι που θα τραγουδούσε πριν το Μαζί σου
Yakinthe mou aresei para poly to avatar souyakinthos έγραψε:ούτε το μισό δεν κατάφερα ν' ακούσω...
Είναι πίνακας του vladimir zotov. Έτσι, διότι και μια κουλτούρα την έχω ο άντρας...Slim_Shady έγραψε:Yakinthe mou aresei para poly to avatar souyakinthos έγραψε:ούτε το μισό δεν κατάφερα ν' ακούσω...
einai ekpliktikos tote...den to gnwriza dystixwsyakinthos έγραψε:Είναι πίνακας του vladimir zotov. Έτσι, διότι και μια κουλτούρα την έχω ο άντρας...Slim_Shady έγραψε:Yakinthe mou aresei para poly to avatar souyakinthos έγραψε:ούτε το μισό δεν κατάφερα ν' ακούσω...