Αντώνης Ρέμος
Re: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ THREAD
Η εξομολόγηση του Ρέμου ''Με τον πατέρα μου δεν είχα σχέσεις...''
Για τις πραγματικές σχέσεις με τον πατέρα του αλλά και τις στιγμές λίγο πριν φύγει από τη ζωή μίλησε ο Αντώνης Ρέμος.
Ο γνωστός τραγουδιστής ίσως για πρώτη φορά ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Τρύφωνο και μιλάει για άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής.
«Μετά το χωρισμό των γονιών μου δεν είχα σχέσεις με τον πατέρα μου. Λίγο πριν πεθάνει, ένας φίλος μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ''ο πατέρας σου πεθαίνει και θέλει να σε δει''», λέει αποκλειστικά ο τραγουδιστής στην εκπομπή «Τετ Α Τετ» του ΡΙΚ, που θα προβληθεί την Πέμπτη.
Περιγράφοντας τη στιγμή της συνάντησης, ο Αντώνης αναφέρει χαρακτηριστικά: «πήγα, τα είπαμε, αφήσαμε το παρελθόν πίσω μας, ήρθε και η μητέρα μου. Δεν θα φύγει από τη μνήμη μου ότι είδα τον πατέρα μου και τη μητέρα μου μαζί, στον ίδιο χώρο, μετά από 30 ολόκληρα χρόνια».
Αύριο Πέμπτη στο ΤΕΤ Α ΤΕΤ - ΡΙΚsat και στον Τάσο Τρύφωνος ο Αντώνης Ρέμος μιλάει για όλα.
http://mustonline.gr/index.php?pageacti ... rtid=18810
Για τις πραγματικές σχέσεις με τον πατέρα του αλλά και τις στιγμές λίγο πριν φύγει από τη ζωή μίλησε ο Αντώνης Ρέμος.
Ο γνωστός τραγουδιστής ίσως για πρώτη φορά ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Τρύφωνο και μιλάει για άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής.
«Μετά το χωρισμό των γονιών μου δεν είχα σχέσεις με τον πατέρα μου. Λίγο πριν πεθάνει, ένας φίλος μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ''ο πατέρας σου πεθαίνει και θέλει να σε δει''», λέει αποκλειστικά ο τραγουδιστής στην εκπομπή «Τετ Α Τετ» του ΡΙΚ, που θα προβληθεί την Πέμπτη.
Περιγράφοντας τη στιγμή της συνάντησης, ο Αντώνης αναφέρει χαρακτηριστικά: «πήγα, τα είπαμε, αφήσαμε το παρελθόν πίσω μας, ήρθε και η μητέρα μου. Δεν θα φύγει από τη μνήμη μου ότι είδα τον πατέρα μου και τη μητέρα μου μαζί, στον ίδιο χώρο, μετά από 30 ολόκληρα χρόνια».
Αύριο Πέμπτη στο ΤΕΤ Α ΤΕΤ - ΡΙΚsat και στον Τάσο Τρύφωνος ο Αντώνης Ρέμος μιλάει για όλα.
http://mustonline.gr/index.php?pageacti ... rtid=18810
Θέατρο Γης
Μα να προπαγανδίζει ο κολλητός του Σαμαρά από τη σκηνή; Αυτός δεν κατέκρινε τις πολιτικές τοποθετήσεις εκ πίστας; ΚΑΛΟ ψήφο να έχετε κατά τ' άλλα..
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Κυκλοφορεί επίσημα 8 Ιουλίου από τη Heaven
- fylakas_aggelos
-
Αντε ρε heaven βγαλε το επισημο κ τα χεις κατεβασει ολα..
- fylakas_aggelos
Το έχω λιώσει.stelios έγραψε:
Πολύ άσχημο τραγούδι τόσο συνθετικά αλλά περισσότερο στιχουργικά... Ρε Μωραϊτη δεν αλλάζεις επάγγελμα λεω εγώ; Έχεις πέσει σε επίπεδο Φοίβου, δεν έχει παρακάτω. Ο Σαμπάνης με τόσα τραγούδια που γράφει τα χει παίξει ο άνθρωπος, πολύ αδιάφορη σύνθεση....
-
+1JimZ έγραψε:Πολύ άσχημο τραγούδι τόσο συνθετικά αλλά περισσότερο στιχουργικά...
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
-
mia xara einai gia kalokairi k polu kollhtiko malista..
+1,000,000JimZ έγραψε:αλλά περισσότερο στιχουργικά... Ρε Μωραϊτη δεν αλλάζεις επάγγελμα λεω εγώ;
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Δε βρίσκω κάτι άσχημο συνθετικά. Είναι όμορφο.
Στιχουργικά, ο "έντεχνος" Μωραΐτης έβγαλε τον πιο mainstream εαυτό του.
Κι αυτό δεν χτυπάει τόσο ωραία στο αυτί.
Στιχουργικά, ο "έντεχνος" Μωραΐτης έβγαλε τον πιο mainstream εαυτό του.
Κι αυτό δεν χτυπάει τόσο ωραία στο αυτί.
Life is a RollerCoaster...