Ε ΣΤΟ SEX ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.ΜΙΚΡΑ ΧΑΖΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ.axizo_polla έγραψε:e oxi kai se kathe kallitexni to idioMusicLover έγραψε:Όπως και κάθε καλλιτέχνη στον οποίο γράφειaxizo_polla έγραψε:ego pisteuo pos tha einai kalo tragoudi
o foivos nomizo panta tin prosexe tin elli poli
nomizo tin elli tin prosekse idiaitera
ΚΟΚΚΙΝΟΥ:ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ SONY...EΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΦΟΙΒΟ!!!
-
Δως μου ένα παγάκι
Έχουν μείνει τα κομμάτια "Τι της έχεις βρει","Ήταν Ψέμα" & το "Γεια σου" παρόλο που δεν βγήκε videoclip σε αυτό!creativeuser έγραψε:Ε ΣΤΟ SEX ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.ΜΙΚΡΑ ΧΑΖΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ.axizo_polla έγραψε:e oxi kai se kathe kallitexni to idioMusicLover έγραψε:Όπως και κάθε καλλιτέχνη στον οποίο γράφειaxizo_polla έγραψε:ego pisteuo pos tha einai kalo tragoudi
-
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΙΝΩ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ?supernatural22 έγραψε:Έχουν μείνει τα κομμάτια "Τι της έχεις βρει","Ήταν Ψέμα" & το "Γεια σου" παρόλο που δεν βγήκε videoclip σε αυτό!creativeuser έγραψε:Ε ΣΤΟ SEX ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.ΜΙΚΡΑ ΧΑΖΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ.axizo_polla έγραψε:e oxi kai se kathe kallitexni to idioMusicLover έγραψε:Όπως και κάθε καλλιτέχνη στον οποίο γράφειaxizo_polla έγραψε:ego pisteuo pos tha einai kalo tragoudi
ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ.

Δως μου ένα παγάκι
-
TAΛΕΝΤΟ,ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ,ΣΕΞ,ΤΙ ΤΗΣ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ,ΗΤΑΝ ΨΕΜΑ. ΤΟ ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΗΘΗΚΕ ΟΣΟ ΕΠΡΕΠΕ..creativeuser έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΙΝΩ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ?supernatural22 έγραψε:Έχουν μείνει τα κομμάτια "Τι της έχεις βρει","Ήταν Ψέμα" & το "Γεια σου" παρόλο που δεν βγήκε videoclip σε αυτό!creativeuser έγραψε:Ε ΣΤΟ SEX ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.ΜΙΚΡΑ ΧΑΖΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ.axizo_polla έγραψε:e oxi kai se kathe kallitexni to idioMusicLover έγραψε:Όπως και κάθε καλλιτέχνη στον οποίο γράφειaxizo_polla έγραψε:ego pisteuo pos tha einai kalo tragoudi
ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ.![]()
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
-
-
-
Eγω ομως συνεχιζω να διατηρω τις επιφυλαξεις μου (αρπα την!)! ;-pMusicLover έγραψε:minerboh έγραψε:Μαλιστα στρατηγε! Οτι πειτε!MusicLover έγραψε:Mήπως να περιμένετε να ακούσετε πρώτα το τραγούδι και μετά να κράξετε;;; ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ! Το δέσατε σκοινί κορδόνι ότι θα είναι τσιφτετέλι... Αλλά στο φινάλε το Κι άλλο συνηθισμένο τσιφτετέλι ήταν;;; Ο ήχος του ήταν πιο οριεντάλ και έκανε χαμό... Δεν το καταλαβαίνω ότι πρέπει η ελληνική μουσική να γίνει στο εξής ένα απέραντο club και ροκάδικο... Να καταργηθεί τότε το λαϊκό να τελειώνουμε... Δε νομίζω να είναι παρ'΄όλα αυτά τσιφτετέλι...
-
minerboh έγραψε:Eγω ομως συνεχιζω να διατηρω τις επιφυλαξεις μου (αρπα την!)! ;-pMusicLover έγραψε:minerboh έγραψε:Μαλιστα στρατηγε! Οτι πειτε!MusicLover έγραψε:Mήπως να περιμένετε να ακούσετε πρώτα το τραγούδι και μετά να κράξετε;;; ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ! Το δέσατε σκοινί κορδόνι ότι θα είναι τσιφτετέλι... Αλλά στο φινάλε το Κι άλλο συνηθισμένο τσιφτετέλι ήταν;;; Ο ήχος του ήταν πιο οριεντάλ και έκανε χαμό... Δεν το καταλαβαίνω ότι πρέπει η ελληνική μουσική να γίνει στο εξής ένα απέραντο club και ροκάδικο... Να καταργηθεί τότε το λαϊκό να τελειώνουμε... Δε νομίζω να είναι παρ'΄όλα αυτά τσιφτετέλι...

Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
-
-