Νατάσα Θεοδωρίδου
Re: Νατάσσα Θεωδορίδου-ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΟΝΑΣ (NEW SONG)
Ο Θεοφανους σημερα στην εκπομπη της Μενεγακη ειπε πως εχει γραψει μαζι με τον Θανο Παπανικολαου τον νεο δισκο της Νατασας.
Μενει μονο να ηχογραφησει τα τραγουδια η Νατασα.Ειπε πως τωρα που ξεκινησε τις εμφανισεις της θα μπει στουντιο για να τελειωσει τον δισκο.
Μενει μονο να ηχογραφησει τα τραγουδια η Νατασα.Ειπε πως τωρα που ξεκινησε τις εμφανισεις της θα μπει στουντιο για να τελειωσει τον δισκο.
I like people too much or not at all.
ύφος Μαρινέλλας στο χορό: ξέρω ακριβώς τι κάνω, μου αρέσει, το'χωstelios έγραψε:
απέναντι στη Θεοδωρίδου που είναι σφιγμένη και σκέφτεται: ποιο είναι το επόμενο βήμα; θα τα θυμηθώ όλα; θα χαθώ;
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
stelios έγραψε:Ο Θεοφανους σημερα στην εκπομπη της Μενεγακη ειπε πως εχει γραψει μαζι με τον Θανο Παπανικολαου τον νεο δισκο της Νατασας.
Άντε με το καλό!!!

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Πόσο αστείο που έβαλαν και χορευτικό...

Αχ τι ωραία που τραγουδάνε μαζί όμως!!! Αν και αρκετά γερασμένη η Μαρινέλλα...deba έγραψε:ύφος Μαρινέλλας στο χορό: ξέρω ακριβώς τι κάνω, μου αρέσει, το'χωstelios έγραψε:
απέναντι στη Θεοδωρίδου που είναι σφιγμένη και σκέφτεται: ποιο είναι το επόμενο βήμα; θα τα θυμηθώ όλα; θα χαθώ;
koyrasmeni tha lega egw.afn έγραψε:Αχ τι ωραία που τραγουδάνε μαζί όμως!!! Αν και αρκετά γερασμένη η Μαρινέλλα...deba έγραψε:ύφος Μαρινέλλας στο χορό: ξέρω ακριβώς τι κάνω, μου αρέσει, το'χωstelios έγραψε:
Xarakthristiko pou to kamia fora einai arketa katevasmeno.
Otan thn eixa dei me remo petage kanonika h typissa.
kati allo na sxoliasw omws...
poses kakes prospatheies doume akoma gia mixi tragoundiwn se programma meta tis monadikes petyxhmenes pou exw akousei pou einai mono twn vissi-garbi(den thelw na xereis-pws fovamai)kai galani-prwtopsalti(an mou tilefonouses-dodeka)?Eleos pia..den kollane ola ta tragoudia.
to xoreutiko kala na gelame..

Re: Νατάσσα Θεοδωρίδου [Songs & More]
-
"δε με νοιαζει τι έγινε / δε με νοιάζει ποιος έφταιξε /κι ας την είδα την σφαίρα σου / η καρδιά μου δεν έσκυψε / σε χρειάζομαι γρήγορα / και ας είναι στα ψέμματα / πάλι απέναντι βρίσκεσαι / να' μαι δίπλα σου έμαθα" ........."Απέναντι": ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ comin' up from Νατάσα Θεοδωρίδου! (Γ.Θεοφάνους-Θ.Παπανικολάου) apo to face tou Giannis Doksa pou douleuei stin Sony
Μου αρέσει πολύ ο στίχος.
Περιμένω δυναμική δισκογραφική επιστροφή από την Νατάσα.

I like people too much or not at all.
re seis mpas kai einai o idios pou htan sto kiamo?stelios έγραψε:
![]()
![]()

http://www.youtube.com/watch?v=dM5TPbLn ... 1B4A4E66AA
paidia aytos einai

-
Περιμένω το ολόκληρο!!!stelios έγραψε:Μου αρέσει πολύ ο στίχος.![]()
Πήγε σε όλους....GUNNER_10 έγραψε:re seis mpas kai einai o idios pou htan sto kiamo?stelios έγραψε:
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=dM5TPbLn ... 1B4A4E66AA
paidia aytos einai

Καλά αρχές Οκτώβρη είχε βγει ο ίδιος ο Θεοφάνους και είχε πει κυκλοφορεί σε 40 μέρες...gianniskard έγραψε:http://www.tralala.gr/music-news/item/2 ... atragoudia perimenoume

Ναι λόγω SONY καθυστερεί και κυρίως επειδή η Νατάσα άργησε να ανανεώσει τη συνεργασία της,ενώ ξεκίνησε πιο μετά την ηχογράφηση των κομματιών!Από ότι 'έμαθα από μια κοπέλα από το fanclub,το νέο CD θα έχει συνολικά 8-9 κομμάτια το πολύ.afn έγραψε:Καλά αρχές Οκτώβρη είχε βγει ο ίδιος ο Θεοφάνους και είχε πει κυκλοφορεί σε 40 μέρες...gianniskard έγραψε:http://www.tralala.gr/music-news/item/2 ... atragoudia perimenoume![]()
-
arxise tis tsiggounies k h natasa.. to prohgoumeno 8 songs ayto 8-9.. den pame kala.. se ligo 8a mas poun parte neo cd me 5 songs...