Κωνσταντίνος Αργυρός
Re: Κωνσταντίνος Αργυρός
Την Τετάρτη 26/6 συναυλία στην αγαπημένη μου Κύπρο!
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ 2013" στην Λάρνακα στις 23:00 στην κεντρική εξέδρα Παραλίας.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ 2013" στην Λάρνακα στις 23:00 στην κεντρική εξέδρα Παραλίας.

I like people too much or not at all.
πίσω είδες;afn έγραψε:Τρομερή αφίσα!

I like people too much or not at all.
Είδα, απλά βαριέμαι τις τόσες συνεντεύξεις που δίνει πια... Με εκνευρίζει και από ένα σημείο και πέρα η ωραιοπάθεια...
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
boring afisa alla ok o dimos den ithele na ksodepsei lefta
Παρε ανασα και παμε...
stelios έγραψε:
Επίτιδες κόψαν το "Σ" από το Σ-ΧΕΣΑΚΙΑΣ?????

ΥΓ. Σε κάποιες φώτο φέρνει λίγο ξωφατσα του Afleck!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Εντάξει για την Κωνσταντίνα τι να πεις, ΑΞΙΑ τεράστια και ΦΩΝΑΡΑ απίστευτη!!!stelios έγραψε:
Υποκλινόμαστε πάντα!!!
Ωστόσο ο Αργυρός μου αρέσει η σεμνότητα που έχει! Κάποιοι μπορεί να το πείτε δήθεν, όμως προσωπικά μου βγάζει κάτι το αληθινά συνεσταλμένο!
Μακάρι να το διατηρήσει και στα επόμενα βήματα του, που απ' ότι φαίνεται θα είναι ανοδικά!!!
Ήταν μοναδικό αυτό που ζήσαμε χθες βράδυ ... Λάρνακα σ´ αγαπώ!

Εδώ γεμίζει 4 ημέρες την εβδομάδα το Posidonio.
Αυτό δεν είναι τίποτα.
Αυτό δεν είναι τίποτα.
μωρέ μπράβο... δεν περίμενα ότι έχει τόση δύναμη το όνομά του 

Nothing lasts forever but the earth and sky
Τι δύναμη καλέ! Στον κατακλυσμό είναι πάντα γεμάτη ολόκληρη η παραλιακή. Όλη η Κύπρος (από χωριά κυρίως αλλά και όχι μόνο) στις Φοινικούδες κατεβαίνει!!! 

Λάρνακα σ´ αγαπώ!
Αρχίζει να ομορφαίνει σιγά-σιγά η Ζηνωνωπόλης! Όταν ολοκληρωθούν και τα έργα στην Πιαλέ Πασιά και φύγουν και τα Δειλιστήρια θα είναι κουκλίτσα!!!
ΥΓ. Να τονιστούν λίγο και η Καμάρες που μου κάτσαν το futsal από πίσω, να κάνουν καμιά πλατεία μπροστά και να τα φωτίσουν! Έχει έτσι μνημεία και τα αφήνουν να καταστρέφονται!

Αρχίζει να ομορφαίνει σιγά-σιγά η Ζηνωνωπόλης! Όταν ολοκληρωθούν και τα έργα στην Πιαλέ Πασιά και φύγουν και τα Δειλιστήρια θα είναι κουκλίτσα!!!
ΥΓ. Να τονιστούν λίγο και η Καμάρες που μου κάτσαν το futsal από πίσω, να κάνουν καμιά πλατεία μπροστά και να τα φωτίσουν! Έχει έτσι μνημεία και τα αφήνουν να καταστρέφονται!
Αυτό δεν αναιρεί όμως το γεγονός πως φέτος είναι η χρονιά του και πως στο Posidonio σκίζει.
Κανείς δεν περίμενε τέτοια επιτυχία ειδικά αν σκεφτείς πως το χειμώνα το Rex έκλεισε άρον άρον.
Κανείς δεν περίμενε τέτοια επιτυχία ειδικά αν σκεφτείς πως το χειμώνα το Rex έκλεισε άρον άρον.
panosif έγραψε:Αυτό δεν αναιρεί όμως το γεγονός πως φέτος είναι η χρονιά του και πως στο Posidonio σκίζει.
Αυτό εννοείτε. Δεν το πα για να τον μειώσω. Εξ άλλου είναι από τους μόνους που αξίζουν τα τελευταία χρόνια. Για μένα αξίζει περισσότερο από τον Παντελίδη, γιατί ο Αργυρός μέχρι στιγμής φαίνεται να έχει ήθος σε αντίθεση με τον άλλο! Αν παίξει σωστά τα χαρτιά του θα έχει πολύ μέλλον!
off topic αλλά γιατί δεν έχει ήθος ο Παντελίδης; 

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
κι εγώ αυτό θέλω να ρωτήσωdeba έγραψε:off topic αλλά γιατί δεν έχει ήθος ο Παντελίδης;

Nothing lasts forever but the earth and sky