Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ο Ιωακείμ Φωκάς πέρα από ταλαντούχος τραγουδιστής είναι και πλαστικός χειρούργος. Κάνει επιτυχημένα και τις δυο δουλειές. Πόσο εύκολο όμως είναι να συνδυάζει δυο τόσο διαφορετικές δουλειές με περίεργα ωράρια; «Δεν είναι δύσκολο. Άλλωστε, οι συνθήκες της νυχτερινής δουλειάς σου δίνουν τη δυνατότητα να έχεις και πρωινή δουλειά. Δηλαδή, βράδυ δουλεύω μόνο Παρασκευή και Σάββατο, άρα δεν είναι τρομερή η κούραση. Αντί να βγαίνω έξω, τραγουδάω και την επόμενη φροντίζω να μην έχω χειρουργείο. Το ένα λοιπόν, δεν εμποδίζει το άλλο».
Ο Ιωακείμ είναι ένας από τους νέους τραγουδιστές που έχει ανακαλύψει ο γνωστός συνθέτης και στιχουργός, Φοίβος. Ο τραγουδιστής μίλησε για τη συνεργασία του με τον δημιουργό των επιτυχιών. «Με έφερε σε επαφή ένας άνθρωπος με τον οποίο δούλευα μαζί και έτσι ξεκίνησαν όλα. Πιστεύω ότι με τον Φοίβο έχω καλή χημεία και το καταλαβαίνει κάποιος αυτό από το τελικό αποτέλεσμα των κομματιών», δήλωσε στο People. Έπειτα λοιπόν από δυο singles ετοιμάζονται και για το άλμπουμ; «Το έχουμε συζητήσει, το ψάχνουμε και θέλω να πιστεύω ότι σύντομα θα μάθετε τα νέα».
stelios έγραψε:Ο Ιωακείμ Φωκάς πέρα από ταλαντούχος τραγουδιστής είναι και πλαστικός χειρούργος. Κάνει επιτυχημένα και τις δυο δουλειές. Πόσο εύκολο όμως είναι να συνδυάζει δυο τόσο διαφορετικές δουλειές με περίεργα ωράρια; «Δεν είναι δύσκολο. Άλλωστε, οι συνθήκες της νυχτερινής δουλειάς σου δίνουν τη δυνατότητα να έχεις και πρωινή δουλειά. Δηλαδή, βράδυ δουλεύω μόνο Παρασκευή και Σάββατο, άρα δεν είναι τρομερή η κούραση. Αντί να βγαίνω έξω, τραγουδάω και την επόμενη φροντίζω να μην έχω χειρουργείο. Το ένα λοιπόν, δεν εμποδίζει το άλλο».
Ο Ιωακείμ είναι ένας από τους νέους τραγουδιστές που έχει ανακαλύψει ο γνωστός συνθέτης και στιχουργός, Φοίβος. Ο τραγουδιστής μίλησε για τη συνεργασία του με τον δημιουργό των επιτυχιών. «Με έφερε σε επαφή ένας άνθρωπος με τον οποίο δούλευα μαζί και έτσι ξεκίνησαν όλα. Πιστεύω ότι με τον Φοίβο έχω καλή χημεία και το καταλαβαίνει κάποιος αυτό από το τελικό αποτέλεσμα των κομματιών», δήλωσε στο People. Έπειτα λοιπόν από δυο singles ετοιμάζονται και για το άλμπουμ; «Το έχουμε συζητήσει, το ψάχνουμε και θέλω να πιστεύω ότι σύντομα θα μάθετε τα νέα».
Μια χαρά!! Έχει και πελατεία στο τραγούδι!!!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στις 23.00 θα γίνει και πάλι του... Ρυθμού 949 στο Dream City!
Το πιο δυναμικό ραδιόφωνο της πόλης σας έχει ετοιμάσει ακόμα ένα ανεπανάληπτο LIVE.
Θα το γκρεμήσουμε πάλι το νυχτερινό club με
ΝΙΝΟ
ΤΑΜΤΑ (μαζί της οι Cabin 54)
TUS
Μεγάλες βραδιές, αξέχαστες βραδιές, μουσικές βραδιές, μόνο για τους τυχερούς ακροατές του Ρυθμού 949 που θα βρεθούν στο Dream City!
Αν θέλετε να ζήσετε κι εσείς βραδιές γεμάτες ωραίο κόσμο, celebrities, μουσική και εκπλήξεις, μείνετε συντονισμένοι στον Ρυθμό 949!
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΟΥΝΕΝΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΤΗ ΠΙΠΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗ HEAVEN ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟ ΦΟΙΒΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΝΙΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ H HEAVEN ΔΕΝ ΧΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΒΕΛΟΥΔΙΝΑ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΛΑ!!!
ΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε:ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΟΥΝΕΝΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΤΗ ΠΙΠΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗ HEAVEN ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟ ΦΟΙΒΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΝΙΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ H HEAVEN ΔΕΝ ΧΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΒΕΛΟΥΔΙΝΑ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΛΑ!!!
ΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε:ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΟΥΝΕΝΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΤΗ ΠΙΠΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗ HEAVEN ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟ ΦΟΙΒΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΝΙΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ H HEAVEN ΔΕΝ ΧΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΒΕΛΟΥΔΙΝΑ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΛΑ!!!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
stelios έγραψε:Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στις 23.00 θα γίνει και πάλι του... Ρυθμού 949 στο Dream City!
Το πιο δυναμικό ραδιόφωνο της πόλης σας έχει ετοιμάσει ακόμα ένα ανεπανάληπτο LIVE.
Θα το γκρεμήσουμε πάλι το νυχτερινό club με
ΝΙΝΟ
ΤΑΜΤΑ (μαζί της οι Cabin 54)
TUS
Μεγάλες βραδιές, αξέχαστες βραδιές, μουσικές βραδιές, μόνο για τους τυχερούς ακροατές του Ρυθμού 949 που θα βρεθούν στο Dream City!
Αν θέλετε να ζήσετε κι εσείς βραδιές γεμάτες ωραίο κόσμο, celebrities, μουσική και εκπλήξεις, μείνετε συντονισμένοι στον Ρυθμό 949!
Από ότι φαίνεται ο Νίνο δεν έχει πρόβλημα με την εταιρεία του!Λογικά άλλοι θα ήταν οι λόγοι που αποχώρησε από το μαγαζί που τραγουδούσε!