Αντώνης Ρέμος
Re: Αντώνης Ρέμος
Σκοτσεζικο ντουζ κανουν σε εμας τους φαν μια κρυο μια ζεστη 

Το βιντεακι λεει οτι στις 8 μαιου θα παραχωρήσει συνεντευξη, οποτε ισως ρκει μάθουμε περισσότερα για το δισκο...
Εντομεταξυ αυτη η συνεντευξη γυριστηκε χθες η προχθες και θα παιξει 8 μαΐου μπορει να χουν αλλαξει τα σχεδια μεχρι τοτε
Αποσπασμα απο τη χθεσινη guest εμφανιση του στο σταυρο του νοτου που ηταν αφερωμενη στο νικολοπουλο
- fylakas_aggelos
Αν ο δίσκος έβγαινε καλοκαιράκι θα ξέραμε πληροφορίες.Για τον προηγούμενο δίσκο είχε βγει στις ειδήσεις του star και είχε μιλήσει.
Όσο για το "Δως μου μια αγκαλιά" πιστεύω θα είναι στο δίσκο,επίσης αν δείτε τα εξώφυλλα των digitals που βγάζει είναι όλα παρόμοια.
Έχουμε video ή κάποια φωτό από το Σταυρό του Νότου?Έψαξα στο google και δεν βρήκα κάτι.
Όσο για το "Δως μου μια αγκαλιά" πιστεύω θα είναι στο δίσκο,επίσης αν δείτε τα εξώφυλλα των digitals που βγάζει είναι όλα παρόμοια.
Έχουμε video ή κάποια φωτό από το Σταυρό του Νότου?Έψαξα στο google και δεν βρήκα κάτι.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
http://www.menta88.gr/%CF%80%CE%B1%CE%A ... 82-%CE%B3/fylakas_aggelos έγραψε:Αν ο δίσκος έβγαινε καλοκαιράκι θα ξέραμε πληροφορίες.Για τον προηγούμενο δίσκο είχε βγει στις ειδήσεις του star και είχε μιλήσει.
Οσο αφορα το δισκο το official fan club ξερουμε ποιος το διαχειριζεται και ποσο εγκυρος ειναι? Επισης η συνεντευξη που εκανε στο σταρ εγινε με αφορμη το video clip που γυριζε για το μπορει να βγω. Αν βγει ιουνιο πιστευω απο μαιο θα αρχισουν να λενε. Παντως στη συνεντευξη στη κυπρο μιλησε για συντελεστες του δισκου
Πολυ καψιμο το νεο τραγουδι με το βαρδη παντως! Φτανει 800.000 προβολες το live και το κανονικο ουτε 40.000 δεν εχει φτασει ακομα ουτε πολλα σχολια εχει 

-
Αντώνης Ρέμος: Αποκαλύπτει το λόγο που δεν θέλει να ερμηνεύσει τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του Παντελίδη
Έντονες ήταν οι φήμες που ήθελαν τον Αντώνη Ρέμο να παίρνει τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη μετά από επιθυμία της οικογένειας του αδικοχαμένου τραγουδιστή. Ο ίδιος απάντησε στο σενάριο αυτό μέσα από πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Δείτε τι είπε:
«Δεν παίζει κάτι τέτοιο. Επειδή είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος δεν θα ήθελα να τσαλαβουτάω επιφανειακά σε τέτοιες καταστάσεις. Δεν θα ήθελα, για δικό μου αυτοσκοπό, να πάρω τη δημοσιότητα με τον ξαφνικό θάνατο κάποιου ανθρώπου. Το να πάρω εγώ την επιτυχία κάποιου και να κάνω καινούριο δίσκο το θεωρώ τσαπατσουλιά, άρπα κόλλα» είπε ο τραγουδιστής στον ραδιοφωνικό σταθμό Sfera Κύπρου.
«Η στιγμή που θα βγούνε, όταν επουλωθεί η πληγή μέσα μας, εμάς τους καλλιτέχνες που ζήσαμε δίπλα του και τον αγαπήσαμε και τον στηρίξαμε, όταν θα έρθει η στιγμή να αποτίσουμε φόρο τιμής στον αδικοχαμένο καλλιτέχνη, θα το κάνουμε ολοκληρωμένα όλοι μαζί, τίποτα πρόχειρο, τίποτα για προσωπικό όφελος του καθενός.» πρόσθεσε.
Έντονες ήταν οι φήμες που ήθελαν τον Αντώνη Ρέμο να παίρνει τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη μετά από επιθυμία της οικογένειας του αδικοχαμένου τραγουδιστή. Ο ίδιος απάντησε στο σενάριο αυτό μέσα από πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Δείτε τι είπε:
«Δεν παίζει κάτι τέτοιο. Επειδή είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος δεν θα ήθελα να τσαλαβουτάω επιφανειακά σε τέτοιες καταστάσεις. Δεν θα ήθελα, για δικό μου αυτοσκοπό, να πάρω τη δημοσιότητα με τον ξαφνικό θάνατο κάποιου ανθρώπου. Το να πάρω εγώ την επιτυχία κάποιου και να κάνω καινούριο δίσκο το θεωρώ τσαπατσουλιά, άρπα κόλλα» είπε ο τραγουδιστής στον ραδιοφωνικό σταθμό Sfera Κύπρου.
«Η στιγμή που θα βγούνε, όταν επουλωθεί η πληγή μέσα μας, εμάς τους καλλιτέχνες που ζήσαμε δίπλα του και τον αγαπήσαμε και τον στηρίξαμε, όταν θα έρθει η στιγμή να αποτίσουμε φόρο τιμής στον αδικοχαμένο καλλιτέχνη, θα το κάνουμε ολοκληρωμένα όλοι μαζί, τίποτα πρόχειρο, τίποτα για προσωπικό όφελος του καθενός.» πρόσθεσε.
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
KOSTAS AGERIS
Κάτι ψήνεται #remos #ageris #studio #recording

Ντουετο?
Κάτι ψήνεται #remos #ageris #studio #recording

Ντουετο?
Τελικα αυτή η φωτογραφία απο το στουντιο τι μπορεί να είναι κ ποση σχεση εχει με τον επερχομενο δίσκο του ρεμου;
Ο αγερης ειπε "ετοιμαζουμε κατι υπεροχο συντομα θα δειτε" πιστευω κανα ντουετακι θα ειναι δεν μου παει το μυαλο σε κατι αλλοLuben έγραψε:Τελικα αυτή η φωτογραφία απο το στουντιο τι μπορεί να είναι κ ποση σχεση εχει με τον επερχομενο δίσκο του ρεμου;
Ανεβασε στο instagram φωτο με αφορμη το φιναλε του σχηματος
https://www.instagram.com/p/BElaNfhxE8w/?r=1210966894.
https://www.instagram.com/p/BElaNfhxE8w/?r=1210966894.
- fylakas_aggelos
Τι αλλο θα μπορουσε να ειναι?fylakas_aggelos έγραψε:Ελπίζω όχι ντουέτο με Αγέρη.
Ελεος με τα ντουετα ο Ρέμος. .δηλ μια με βαρδη μια με αγερη..κανενα δισκο με τραγούδια που θα τραγουδάει μονος του, έχει σκοπό;
Δεν μαρεσουν τα ντουετα θελω να τα λεει μονος του!!Καπως περιεργο μου φαινεται αυτο το ντουετο και μου φαινεται ακυρο να μπει στο δισκο του ρεμου εκτος κι αν κανει σαν τον σταβεντο που βγαζει ντουετα με τους παιχτες του