ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΓΚΥ- ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ SINGLES.
- billakos24
TO OFFICIAL BINTEO KΛΙΠ ΤΟΥ ''ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΑ''...
http://www.youtube.com/watch?v=B8GRwPjeVjQ
ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΝΟΗΜΑ...ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ... :P
http://www.youtube.com/watch?v=B8GRwPjeVjQ
ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΝΟΗΜΑ...ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ... :P

All of our endings can be found in our beginnings...
-
are you ready to jump??
kala einai enas axtarmas...lady gaga eidos tragoudiou kai ntisimo, ligo sample apo lucky star, ligo apo katy perry me to nufiko ligo jocker xoreftis..pos ta kateferan k ta valane ola mazi aporo...
kai afta ta mallia tis allios den kserei na ta ftiaxnei??
kai o xoros tis aparadektos afth i misi strofi pou kanei
kala einai enas axtarmas...lady gaga eidos tragoudiou kai ntisimo, ligo sample apo lucky star, ligo apo katy perry me to nufiko ligo jocker xoreftis..pos ta kateferan k ta valane ola mazi aporo...
kai afta ta mallia tis allios den kserei na ta ftiaxnei??
kai o xoros tis aparadektos afth i misi strofi pou kanei
-
Και η κατινιά της κ.Ζήνα συνεχίζεται!Το έχει αποδείξει περίτρανα στο παρελθόν και το απέδειξε και σήμερα θαβοντας με το γάντι την Βίσση!Σε συνέντευξη λοιπόν στη Λαμπίρη σήμερα όταν ρωτήθηκε για το κλιπ της Πυράς η ανεκδίηγητη είπε ότι: εγώ προτιμώ τα κλιπ να έχουν concept και ότι αυτά που κάνει η Βίσση μαζί με τις χορεύτριες τα είχε κάνει και η ίδια όταν ήταν ΠΟΛΥ ΝΕΑ
!Και καλά προσπαθούσε να θυμηθεί σε ποιο συγκεκριμένα κλιπ...νομίζω είπε στο Βρες έναν Τρόπο"
ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗ ΚΑΤΙΝΑΡΑ!ALWAYS WAS ALWAYS WILL BE

ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗ ΚΑΤΙΝΑΡΑ!ALWAYS WAS ALWAYS WILL BE
- billakos24

Το εξωφυλλο του δισκου που κυκλοφορει 4 Μαιου...
Πέγκυ Ζήνα
Μίλησε στο yupi λίγο πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα της στη Θεσσαλονίκη
Λίγες μόλις ώρες πριν από τη πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της στο Politia Live Clubbing, η Πέγκυ Ζήνα μοιράστηκε μαζί μας τον ενθουσιασμό της για τις εμφανίσεις της στη συμπρωτεύουσα. Επίσης, για πρώτη φορά παρουσιάζεται στο yupi το εξώφυλλο του νέου της CD με τίτλο Το Πάθος Είναι Αφορμή, που κυκλοφορεί στις 4 Μαΐου από τη Minos EΜΙ. Ήδη το πρώτο single με τίτλο Αναθεώρησα σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Μάνου Ελευθερίου βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του ελληνικού airplay chart.
«Έχουμε ένα μαγαζί εκπληκτικό για να στεγάσει αυτό που ετοιμάσαμε» λέει η Πέγκυ στο yupi. «Η φιλοσοφία του clubbing δεν είναι να ακούμε όλη μέρα dance κομμάτια, αλλά να κάνουμε τον κόσμο να αισθάνεται σαν να βρίσκεται σε ένα μεγάλο πάρτι με φίλους. Όσον αφορά αυτό που θα παρουσιάσω, για μένα αποτελεί έκπληξη. Ο χώρος, όπως διαμορφώθηκε, με βοηθάει πάρα πολύ να κάνω καλύτερα από ποτέ αυτό που ξεκίνησα το 2001 στις Μάσκες της Θεσσαλονίκης, δηλαδή ένα πάρτι στο οποίο ακούγονται τα πάντα, από πολύ γνωστά ροκ μέχρι βαριά λαϊκά. Ήταν τύχη για μένα που ο επιχειρηματίας του Politia μετέτρεψε το μαγαζί σε Live Clubbing.
»Όσον αφορά το σχεδιασμό της αφίσας, που επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Γεωργαντάς, ήταν μια ιδέα του Κωνσταντίνου Ρήγου. Kάτι παρόμοιο είχαμε προτείνει πριν από τρία χρόνια στο Διογένη σε κίτρινο και μαύρο χρώμα, απλά τώρα γίνεται σε καλοκαιρινές αποχρώσεις - στον Ρήγο αρέσει να πειραματίζεται συνεχώς με την εικόνα μου.
»Εκτός από τον Κώστα Καραφώτη, παρέα μου φέτος έχω τον Γιώργο Σαμπάνη, το Τριημιτόνιο, την Ελισάβετ Σπανού, τη Στεφανία Ρίζου και τον DJ Klo, που συμμετείχε και το χειμώνα στο Vox. Με όλα αυτά τα παιδιά, στo πλαίσιo του πάρτι μας, εμφανίζομαι σε διαφορετικές στιγμές με όλους, και είναι μεγάλη μου χαρά».
Η Πέγκυ έχει επιλέξει για τη σκηνή του Politia, haute couture δημιουργίες Emilιo Pucci, Alexander McQueen, Sofia Kokosalaki, John Richmond, Lanvin και Walm. Eπίσης, φοράει τις πανύψηλες πλατφόρμες του οίκου Louis Vuitton.
http://www.yupi.gr/gossip/c9278/Pegky_Zhna.html
All of our endings can be found in our beginnings...