Κωνσταντίνος Αργυρός
Re: Κωνσταντίνος Αργυρός
Είναι πιο σεμνός εννοεί ο Αργυρός! 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
deba έγραψε:off topic αλλά γιατί δεν έχει ήθος ο Παντελίδης;
Ναι, εννοώ σεμνός. Για μένα αυτό είναι ταυτόσημο του ήθους. Κι όταν κάποιος ΛΕΕΙ ότι είναι καλύτερος από το Σφακιανάκη (ή οποιοδήποτε Σφακιανάκη), ακόμα κι αν είναι αλήθεια, αυτή η έλλειψη σεβασμού για τους μεγάλους καλλιτέχνες, δείχει ότι το 'χει χάσει!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Το είπε αυτό ο Παντελίδης?
Επίσης μετά την στενή επαφή των Mufa βλέπεις εκτελώ ακόμα χρεή διεύθυνσης τύπου και απαντάω για εσένα...
Επίσης μετά την στενή επαφή των Mufa βλέπεις εκτελώ ακόμα χρεή διεύθυνσης τύπου και απαντάω για εσένα...

afn έγραψε:Το είπε αυτό ο Παντελίδης?
Καλά κάνεις!

Αλήθεια θα βγάλουμε τις ψηφοφορίες στη φόρα;
http://www.soknews.gr/item/561-eimai-po ... lwsi-vomvaafn έγραψε:Το είπε αυτό ο Παντελίδης?
Μόνο τις συνολικές θα έλεγα, όχι μία μία...
μπορείτε να βγάλετε τους συνολικούς βαθμούς που πήρε ο καθένας, συμφωνώ να μη βγουν οι κατ' άτομοafn έγραψε:Μόνο τις συνολικές θα έλεγα, όχι μία μία...
έχουμε και μια εχεμύθεια πιστεύω

Nothing lasts forever but the earth and sky
afn έγραψε:Μόνο τις συνολικές θα έλεγα, όχι μία μία...
Εννοείτε αυτό. Απόψε θα το κάνω!ADAM2 έγραψε:μπορείτε να βγάλετε τους συνολικούς βαθμούς που πήρε ο καθένας, συμφωνώ να μη βγουν οι κατ' άτομο
έχουμε και μια εχεμύθεια πιστεύω
ΥΓ:
Έχω σκεφτεί και λεζάντα για του χρόνου:
"ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ!!!"

Αν και χειρότερα από τα mad εμείς... 5 στα 9!

afn έγραψε:![]()
![]()
![]()
Αν και χειρότερα από τα mad εμείς... 5 στα 9!![]()
Τουλάχιστον υπάρχει διαφάνεια στα δικά μας....

Τέλος πάντων... Τι κάνει ο Αργυρός;

Μου έκανε περίεργο γιατί θεωρώ πολύ χαμηλών τόνων και τον Παντελίδη. Αυτό για το Σφακιανάκη το θυμάμαι πολύ φευγαλέα και θυμάμαι να έχει δικαιολογηθεί...αλλά όχι πως ήταν ακριβώς. Το θυμάται κάποιος να μας το δείξει;Entek έγραψε:deba έγραψε:off topic αλλά γιατί δεν έχει ήθος ο Παντελίδης;
Ναι, εννοώ σεμνός. Για μένα αυτό είναι ταυτόσημο του ήθους. Κι όταν κάποιος ΛΕΕΙ ότι είναι καλύτερος από το Σφακιανάκη (ή οποιοδήποτε Σφακιανάκη), ακόμα κι αν είναι αλήθεια, αυτή η έλλειψη σεβασμού για τους μεγάλους καλλιτέχνες, δείχει ότι το 'χει χάσει!
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Τώρα τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ Αργυρού και Παντελίδη....???
Έλεος που απλά το αναφέρεται
Ο Παντελίδης τι ακριβώς είναι?? τι κάνει??? υπάρχει λόγος να συζητηθεί σε μουσικό forum'???
Ο Παντελίδης τι ακριβώς είναι?? τι κάνει??? υπάρχει λόγος να συζητηθεί σε μουσικό forum'???
Γιατί δεν υπάρχει λόγος; Εδώ συζητάμε άλλους κι άλλους.chris3m έγραψε:Τώρα τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ Αργυρού και Παντελίδη....???
Δε μου αρέσει καθόλου η μουσική του Παντελίδη, την βρίσκω τραγική αλλά γράφει τα τραγούδια του και τραγουδάει.
Γιατί ο Χατζηγιάννης έχει μεγαλύτερη αξία που γράφει τα τραγούδια του από τον Παντελίδη;

Ο καθένας έχει τα προσωπικά του γούστα κι ο Παντελίδης αρέσει πολύ επίσης!chris3m έγραψε:Τώρα τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ Αργυρού και Παντελίδη....???

Μόνο και μόνο από αυτό που αναφέρεις ...κατάλαβα, δεν χρειάζεται να συμπληρώσω κάτι επιπλέονNick_Man έγραψε:
Γιατί ο Χατζηγιάννης έχει μεγαλύτερη αξία που γράφει τα τραγούδια του από τον Παντελίδη;
Κατάλαβα, είμαι ένας τελειωμένος μπουζουκτσής που δεν έχω καθόλου γούστο.chris3m έγραψε:Μόνο και μόνο από αυτό που αναφέρεις ...κατάλαβα, δεν χρειάζεται να συμπληρώσω κάτι επιπλέονNick_Man έγραψε:

Μη συμπληρώνεις τίποτα σε έναν που δεν έχει γούστο (που να μην έλεγα κιόλας ότι δε μ'αρέσει/αντιπαθώ τον Παντελίδη)
Ηρεμία παιδιά! Διαφορετικά γούστα λέμε!
Δεν σε χαρακτήρισα μπουζουκτσή!Nick_Man έγραψε:Κατάλαβα, είμαι ένας τελειωμένος μπουζουκτσής που δεν έχω καθόλου γούστο.chris3m έγραψε:Μόνο και μόνο από αυτό που αναφέρεις ...κατάλαβα, δεν χρειάζεται να συμπληρώσω κάτι επιπλέονNick_Man έγραψε:
Γιατί ο Χατζηγιάννης έχει μεγαλύτερη αξία που γράφει τα τραγούδια του από τον Παντελίδη;![]()
Που δεν έχω και κάτι με τον όρο και εγώ γουστάρω μπουζούκια!!!
Με την σύγκριση που έκανες με Χατζηγιάννη, απάντησα!
Ωστόσο γούστα, τι να πω....