Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kalomira - This Is Summer | Το νέο της τραγούδι από την Panik Records!
Η οικογένεια της Panik Records καλοσορίζει την Καλομοίρα
και σας παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο τραγούδι της "This Is Summer", γεμάτο με τη θετική ενέγεια της αγαπημένης καλλιτέχνιδας!
Η Καλομοίρα μας δίνει μία νότα από την αστείρευτη αισιοδοξία της με το ολοκαίνουργιο τραγούδι της με τίτλο “This Is Summer” που κυκλοφορεί επίσημα από την οικογένεια της Panik Records!
Το νέο τραγούδι της Καλομοίρας ακούσαμε πρώτη φορά στα φετινά Mad Video Music Awards, με την αγαπημένη καλλιτέχνιδα να σημαίνει την έναρξη του καθιερωμένου ετήσιου μουσικού event με την πιο θετική ενέργεια!
Καλομοίρα - This Is Summer
Music/ Lyrics: Slick Beats
Panik Records 2015
Πολύ καλό.Την έχασα στα MAD γιατί δεν μας είχαν βάλει μέσα ακόμα,εμάς που ήμασταν αρένα.Αλλά το είδα στο youtube,το παρουσίασε μισό.Τώρα το έχουμε ολόκληρο.
Η Καλομοίρα χαμογελά ξανά μετά τη σπάνια ασθένεια του γιου της
Τα χαμόγελα και οι ευτυχισμένες στιγμές, δεν θυμίζουν σε τίποτα τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η οικογένεια με την περιπέτεια υγείας του γιου τους Δημήτρη.
Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! απαθανάτισε την Καλομοίρα με την οικογένειά της στο πάρκο όπου πηγαίνουν όλοι μαζί για παιχνίδι, όταν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν.
Τα χαμόγελα και οι ευτυχισμένες στιγμές, δεν θυμίζουν σε τίποτα τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η οικογένεια με την περιπέτεια υγείας του γιου τους Δημήτρη.
Σήμερα, το πρόβλημα έχει ξεπεραστεί και τα χαμόγελα στην οικογένεια έχουν επιστρέψει!
Η τραγουδίστρια και ο αγαπημένος της σύζυγος, πήραν τους δύο πανέμορφους γιους τους και απόλαυσαν τη βόλτα τους στην παιδική χαρά.
Η ίδια είπε μιλώντας στο ΟΚ!:
«Απολαμβάνω την μητρότητα, είναι ο πιο σημαντικός ρόλος της ζωής μου, για τον οποίο είμαι πολύ περήφανη. Οι γιοι μου είναι όλη μου η ζωή».
Επισης πριν φυγει το καλοκαιρι για Αμερικη ξανα, εδωσε μια συνεντευξη στην Ελλαδα στην εκπομπη ΟΚ του MAD TV και εκανε μια φωτογραφιση για το περιοδικο people
Η Καλομοίρα επιστρέφει στην Ελλάδα και στην μουσική μετά απο 1 χρόνο απουσίας. Τελευταίο της digital single που κυκλοφορησε ηταν το "This Is Summer" απο την Panik Records που τραγουδησε στα MAD VMA το καλοκαιρι του 2015. Φετος επιστρεφει με ενα νεο Χριστουγεννιατικο τραγουδι με τιτλο "Τα Χριστουγεννα Αυτα" και σε english version "Christmas Time" σε στιχους της ιδιας της Καλομοιρας το αγγλικο.