deba έγραψε:εγώ πολύ, μην ντρέπεσαιstelios έγραψε:βαριέμαι λίγο.ADAM2 έγραψε:ως Μύριαμ Απλού πήγε ο Ζαχαράτος ;;; χαχαχα![]()
![]()
![]()

μια χαρά είναι
deba έγραψε:εγώ πολύ, μην ντρέπεσαιstelios έγραψε:βαριέμαι λίγο.ADAM2 έγραψε:ως Μύριαμ Απλού πήγε ο Ζαχαράτος ;;; χαχαχα![]()
![]()
![]()
πραγματικα...καμια επαφη...το αλλαξε εντελως το κομματι ο Ροκκος!!deba έγραψε:μου άρεσε κι εμένα το λίγο απόσπασμα που είδαnikospaok έγραψε:τι φωναρα ο ροκκος και τι νιαουρισμα ο μαρτακης...![]()
![]()
λίγο αστείες οι φωνές μαζί μωρέ
Τι ξινίλα θεέ μου κ οι 2 απόψε... Εγώ γελάω πολύ με Μύριαμ Απλού πάντως...deba έγραψε:εγώ πολύ, μην ντρέπεσαιstelios έγραψε:βαριέμαι λίγο.ADAM2 έγραψε:ως Μύριαμ Απλού πήγε ο Ζαχαράτος ;;; χαχαχα![]()
![]()
![]()
Βασικά το απογείωσε ο Ρόκκοςnikospaok έγραψε:πραγματικα...καμια επαφη...το αλλαξε εντελως το κομματι ο Ροκκος!!deba έγραψε:μου άρεσε κι εμένα το λίγο απόσπασμα που είδαnikospaok έγραψε:τι φωναρα ο ροκκος και τι νιαουρισμα ο μαρτακης...![]()
![]()
που την είδες την ξινίλα μωρέ; τα καλύτερα λέω τόση ώραMusicLover έγραψε:Τι ξινίλα θεέ μου κ οι 2 απόψε... Εγώ γελάω πολύ με Μύριαμ Απλού πάντως...deba έγραψε:εγώ πολύ, μην ντρέπεσαιstelios έγραψε:βαριέμαι λίγο.ADAM2 έγραψε:ως Μύριαμ Απλού πήγε ο Ζαχαράτος ;;; χαχαχα![]()
![]()
![]()
παρ' το απόφαση, Καίτη δε θα δεις απόψε!GUNNER_10 έγραψε:re paidia twra vlepetai eikona eseis?
Episis ti eipan rokkos kai martakhs?
stathis2b_ έγραψε:Βασικά το απογείωσε ο Ρόκκοςnikospaok έγραψε:πραγματικα...καμια επαφη...το αλλαξε εντελως το κομματι ο Ροκκος!!deba έγραψε:μου άρεσε κι εμένα το λίγο απόσπασμα που είδαnikospaok έγραψε:τι φωναρα ο ροκκος και τι νιαουρισμα ο μαρτακης...![]()
![]()
δείχνουν κάποια στιγμιότυπα από τη σκηνή ανά διαστήματαGUNNER_10 έγραψε:re paidia twra vlepetai eikona eseis?
μου άρεσε κι εμένα ο Ρόκκος,!nikospaok έγραψε:stathis2b_ έγραψε:Βασικά το απογείωσε ο Ρόκκοςnikospaok έγραψε:πραγματικα...καμια επαφη...το αλλαξε εντελως το κομματι ο Ροκκος!!deba έγραψε:μου άρεσε κι εμένα το λίγο απόσπασμα που είδαnikospaok έγραψε:τι φωναρα ο ροκκος και τι νιαουρισμα ο μαρτακης...![]()
![]()
λίγο αστείες οι φωνές μαζί μωρέ![]()
![]()
![]()
καμια σχεση οντως!!
του Ρόκκου η φωνή ακούγεται ανδρική, του Μαρτάκη πιο παιδικήnikospaok έγραψε:stathis2b_ έγραψε:Βασικά το απογείωσε ο Ρόκκοςnikospaok έγραψε:πραγματικα...καμια επαφη...το αλλαξε εντελως το κομματι ο Ροκκος!!deba έγραψε:μου άρεσε κι εμένα το λίγο απόσπασμα που είδαnikospaok έγραψε:τι φωναρα ο ροκκος και τι νιαουρισμα ο μαρτακης...![]()
![]()
λίγο αστείες οι φωνές μαζί μωρέ![]()
![]()
![]()
καμια σχεση οντως!!
το είχαν ανακοινώσει στο χαλί, αγαπημένο μου κομμάτιLiakoman έγραψε:Ημισκούμπριαμε Χριστίνα Σάλτη on stage τραγουδούν την Ντισκοτέκ της Ελπίδας
το είχαν πει στο χαλί αν δεν κάνω λάθος ή κάπου πίσω πιο πριν!Liakoman έγραψε:Ημισκούμπριαμε Χριστίνα Σάλτη on stage τραγουδούν την Ντισκοτέκ της Ελπίδας
Δεν είδα κόκκινο χαλί.ADAM2 έγραψε:το είχαν ανακοινώσει στο χαλί, αγαπημένο μου κομμάτιLiakoman έγραψε:Ημισκούμπριαμε Χριστίνα Σάλτη on stage τραγουδούν την Ντισκοτέκ της Ελπίδας
toulaxiston tha tis akoume?deba έγραψε:δείχνουν κάποια στιγμιότυπα από τη σκηνή ανά διαστήματαGUNNER_10 έγραψε:re paidia twra vlepetai eikona eseis?
αλλιώς από πίσω συνεντεύξεις όπως σου είπα και πριν
μην περιμένεις να δεις ολόκληρες εμφανίσεις