Το σχήμα της χρονιάς!!panosif έγραψε:Το σχήμα Καρράς-Πάολα-Παντελίδης συνεχίζει στο Τeatro μέχρι τέλος Απριλίου
και από 9 Μαίου μεταφέρεται στην Θεσσαλονίκη στο Politia live clubbing.![]()

Το σχήμα της χρονιάς!!panosif έγραψε:Το σχήμα Καρράς-Πάολα-Παντελίδης συνεχίζει στο Τeatro μέχρι τέλος Απριλίου
Aπό άποψη προσέλευσης κόσμου είναι το σχήμα την χρονιάς.afn έγραψε:Το σχήμα της χρονιάς!!panosif έγραψε:Το σχήμα Καρράς-Πάολα-Παντελίδης συνεχίζει στο Τeatro μέχρι τέλος Απριλίου
![]()
Άκυρη η συγκριση που κάνεις.Οι καλλιτέχνες δεν ορίζουν το μέλλον και την τύχη κανενός.SFAKattack10 έγραψε:Που καταντησανε οχι που καταντησαμε! Εγω δεν πηγα!Μαρεσει που καποιοι φαγανε και πορτα και δεν εχουν παει! Αλλα γιατι σου φαινεται παραξενο? Εδω ψηφιζουνε 30χρονια ΝΔ-Πασοκ στο φιλοζωικο σχημα θα κολλουσαν?
Συμφωνώ έτσι όπως το θέτεις αλλά αυτό ισχύει πιο πολύ για την Πάολα και τον Παντελίδη.afn έγραψε:Δεν κατηγορώ αυτούς στους οποίους αρέσει, που προφανώς είναι και πολλοί...
Αυτό που ήθελα να τονίσω με το σχόλιό μου είναι το γεγονός ότι αυτό ήταν το πρώτο σχήμα της χρονιάς, ενώ σε άλλες εποχές θα ήταν απλά ένοχη επιλογή πολλών και cult/trash επιλογή...
Μακάρι να της γράψουν ωραία τραγούδια όπως στο album Γίνε μαζί μου ένα.stelios έγραψε:Πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη & κανούργιο CD.
Είναι αναμφισβήτητα το πιο επιτυχημένο σχήμα όχι μόνο της φετινής σεζόν αλλά των τελευταίων χρόνων. Πρίν ακόμα ξεκινήσει στην Αθήνα το κοινό της Θεσσαλονίκης ανυπομονούσε για το πότε θα τους έχει επάνω καθότι η Πάολα όπως και ο Βασίλης Καρράς είναι από τα πιο αγαπητά παιδιά της Βόρειας Ελλάδας. Η μεγάλη μέρα λοιπόν ορίστηκε στις 9 Μαϊου! Το Πολιτεία live clubbing θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί το σχήμα και υπόσχεται μαγικές βραδιές μέχρι και το τέλος Ιουνίου!
Άλλη μια ευχάριστη εξέλιξη όσον αφορά το δισκογραφικό κομμάτι, τέλος Μαρτίου θα κυκλοφορίσει καινούργιο cd single και ακόμη ένα cd single στα τέλη Ιουνίου. Τον Σεπτέμβριο θα έχουμε ολόκληρο καινούργιο cd με την υπογραφή Κυρίακου Παπαδόπουλου και Ηλία Φιλίππου.
http://www.paolafanclub.gr/news/130-pao ... ew-cd.html
Ετσι ειναι. Πολυ cult κατασταση.afn έγραψε:ενώ σε άλλες εποχές θα ήταν απλά ένοχη επιλογή πολλών και cult/trash επιλογή...