Μελίνα Ασλανίδου

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Re: Μελίνα Ασλανίδου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Κρίμα.Και υπέθεσα ότι είναι από τα γυρίσματα επειδή είδα έτσι τη photo.Επίσης ξέρουμε από τον Ιούνιο ότι ετοιμάζει νέο τραγούδι με τίτλο "Μόνο αγάπη"
http://www.getgreekmusic.gr/mono-agapi- ... aslanidou/
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panosif την Τρί Ιαν 05, 2016 1:25 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Melina Aslanidou και George Papadopoulos στο στούντιο, ετοιμάζουν κάτι που θα σας αρέσει πολύ ‪#‎melinaaslanidou‬ ‪#‎giorgospapadopoulos‬ ‪#‎heaven‬
Εικόνα
I like people too much or not at all.
markella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από markella »

επιμενει βλεπω η πυροβολημενη με τον Παπαδοπουλο
Θέλω να είμαι ελεύθερος κι ας τερματίζω δεύτερος!
Άβαταρ μέλους
billakos24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

stelios έγραψε:
1.000.000 +views
Και η live εμφάνιση με τη διασκευή από τα ''Mad awards'' άλλο μισό εκατομμύριο όπου να'ναι. :smile:

Εμένα με κέρδισε περισσότερο η dark διασκευή του κομματιού. Υπέροχη! Και το original καλό βέβαια.

Το official video του ''Καλοκαίρι αγκαλιά μου'' πάνω απο 5.000.000 views,
το official audio του ''Δεν έχω διεύθυνση'' πάνω απο 4.000.000,
το ''Τετάρτη βράδυ'' πάνω από εκατομμύριο στο official κι άλλο ένα εκατομμύριο στο unofficial,
το ''Αχ κινδυνεύω'' κοντά 2.000.000 το official audio μόνο.

Της ταίριαξε ο Παπαδόπουλος πολύ. Μακάρι να συνεχίσουν δυνατά. :thumbup:
All of our endings can be found in our beginnings...
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

Ο δίσκος Μελίνα είναι φοβερός. :thumbup:
Nothing lasts forever but the earth and sky
thrilos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από thrilos »

Yperoxo tragoudi!!!
Άβαταρ μέλους
panosif

Άβαταρ μέλους
panosif

Έναρξη 28/11
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panosif την Δευ Φεβ 15, 2016 1:00 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
antidoto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

η δισκογραφια της ειναι απλα καλη. δεν εχει τιποτα να προσφερει - κατ εμε- περα απο τα τραγουδια που της εδωσε ο Βαρδης
Παρε ανασα και παμε...
Άβαταρ μέλους
panosif

Ιερά Οδός - Συνέντευξη τύπου
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
panosif

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
panosif

Παρακολούθησα σήμερα το απόγευμα το πρόγραμμα στην Ιερά Οδό.
Η Μελίνα εξαιρετική.Φωνάρα,πολύ όμορφη και με ωραίο ντύσιμο και στις 4 εμφανίσεις που έκανε.
Ο Μιχάλης από τους Stavento καλός αλλά με μικρή παρουσία.
Θα σταθώ όμως στον τεράστιο Πάριο.Είχα να τον δω ακριβώς 10 χρόνια (πάλι στην Ιερά Οδό ήταν και τότε με τη Νατάσα).Είχα ακούσει διάφορα σχόλια για τη φωνητική του κατάσταση και περίμενα να τον ακούσω στο επίπεδο που είναι η Χαρούλα.Καμία σχέση όμως.Εννοείται πως υπάρχει η φυσιολογική φθορά του χρόνου αλλά ο άνθρωπος ακούγεται μια χαρά.Και στις ψηλές του πολύ δυνατός.Ίσως του έκανε πολύ καλό και η αποχή από τα νυχτερινά κέντρα τα τελευταία χρόνια.
Είπε πολλά από τα διαμάντια της δισκογραφίας του (άφησε και αρκετά εκτός βέβαια) και έκανε και αφιέρωμα στον Αντώνη Βαρδή.
Υπέροχος,επικοινωνιακός,ακούραστος. :clap:
Γενικά πολύ ωραίο πρόγραμμα. :thumbup:
Άβαταρ μέλους
panosif

George Papadopoulos

Ένας δίσκος που έγινε με πολλή δουλειά και αγάπη. Τέσσερα χρόνια ετοιμάζαμε το cd αυτό με την Μελίνα και τους συνεργάτες μας. Είναι η πρώτη φορά που έγραψα μουσική για ολόκληρο δίσκο και είμαι περήφανος για την συνεργασία με την Μελίνα Ασλανίδου. Και, η χαρά μου είναι διπλή που τα τραγούδια μας αγαπήθηκαν από τον κόσμο και συντροφεύουν πολλούς από εσάς σε ιδιαίτερες στιγμές. "Δεν έχω διεύθυνση", "Τετάρτη βράδυ", "Αχ κινδυνεύω", "Δε σε φοβάμαι", "Καλοκαίρι αγκαλιά μου". Η μουσική είναι μία. Φτάνει να αγγίζει την ψυχή μας. Σήμερα, ο γενικός διευθυντής της Heaven και φίλος μου Σπύρος Σταμούλης, μου παρέδωσε τον χρυσό δίσκο. Ευχαριστώ για όλα, για την αγάπη και την στήριξη! ‪#‎papadopoulos‬ ‪#‎aslanidou‬ ‪#‎heaven‬ ‪#‎music‬ ‪#‎aslanators‬ ‪#‎papadopoulators‬

Εικόνα
Stavros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stavros »

Μπράβο της αν ισχύει :smile: :smile:
Άβαταρ μέλους
panosif

Άβαταρ μέλους
panosif

Άβαταρ μέλους
zimsinger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zimsinger »

Την Ασλανίδου την έχω δει παρα πολλες φορες... όταν τραγουδούσε στο πλευρό του Νταλάρα αλλά και της Αρβανιτάκη. Νομίζω πρώτη φορά πρέπει να ήταν το 2002, στον Ζυγό, με Νταλάρα (εποχή "Τι σου κανα και πινεις", "Ναι θα πω" κτλ)

Χαρακτηριστική χροιά και ωραία λαικη φωνή... αν και προσωπικά δεν είναι του γούστου μου. Δηλ. είμαι fan φωνών όπως η Μαρινελλα, η Βανου, η Βισση, η Πρωτοψαλτη ή Αρβανιτακη - πιο λυρικες, μελωδικες και κλασσικότροπες.

Την είδα την Δευτέρα στο αφιέρωμα στον Γ. Κατσαρό στο Μεγαρο Μουσικης... και δυστυχως απογοητευτηκα... ειδικά στο τραγουδι "Ερωτα μου ανεπαναληπτε" της Τζενης Βανου. Κακη στιγμη. Μαλλον κακη επιλογη τραγουδιου - δεν ειναι απο τις φωνες που μπορει να πει τα παντα.
panosif έγραψε: Θα σταθώ όμως στον τεράστιο Πάριο.Είχα να τον δω ακριβώς 10 χρόνια (πάλι στην Ιερά Οδό ήταν και τότε με τη Νατάσα).Είχα ακούσει διάφορα σχόλια για τη φωνητική του κατάσταση και περίμενα να τον ακούσω στο επίπεδο που είναι η Χαρούλα.Καμία σχέση όμως.Εννοείται πως υπάρχει η φυσιολογική φθορά του χρόνου αλλά ο άνθρωπος ακούγεται μια χαρά.Και στις ψηλές του πολύ δυνατός.Ίσως του έκανε πολύ καλό και η αποχή από τα νυχτερινά κέντρα τα τελευταία χρόνια.
Νομιζω πως ο Παριος δεν ειχε ποτε τα προβληματα της Χαρουλας. Η Αλεξιου πια φαινεται πως δεν εχει ορεξη και αντοχες να τραγουδησει, φαλτσαρει, πιανει νοτες στο περιπου, δεν εχει ανασες κτλ.
Ο Παριος, οκ, εχει τη φθορα που εχει αγριεψει τη φωνη του... και εχει χασει τη γλυκυτητα του στις πιο μεσαιες περιοχες, αλλα δεν εχει παψει ποτε να τραγουδα και να τα δινει ολα επι σκηνης. Αυτο που με κουραζει τα τελευταια χρονια και που κανει κατά κόρον είναι οι συνεχεις κορώνες και κορυφώσεις που βάζει στα τραγούδια, και σε πολλές περιπτώσεις είναι άχρηστες και αχρείαστες. Επειδή ουσιαστικά έχει χάσει λίγο από την όμορφη χροιά που είχε παλιότερα... και αρκούσε για να σε μαγέψει, το έχει ρίξει σε ατελείωτες περιττές κορώνες για να εντυπωσιάζει και να παίρνει το χειροκρότημα.
Άβαταρ μέλους
panosif

Άβαταρ μέλους
panosif

Απάντηση