GUNNER_10 έγραψε: Αρα θες να μου πεις οτι καθαρα λογω περιοδικου πουλησε τυχαια χωρις καν να κοιτανε το cdΑρα μιλαμε για πλατινα του περιοδικου.
Με καλυψες
Εσύ αυτό κατάλαβες; Εκτίθεσαι. Ανεπανόρθωτα.

GUNNER_10 έγραψε: Αρα θες να μου πεις οτι καθαρα λογω περιοδικου πουλησε τυχαια χωρις καν να κοιτανε το cdΑρα μιλαμε για πλατινα του περιοδικου.
Με καλυψες
Οταν κανεις κουβεντα σε σοβαρο στυλ για πλατινα της χ κοκκινου την σημερον ημερα οι απαντησεις μου θα εχουν αναλογο υφος λυπαμαι.happy_end έγραψε:GUNNER_10 έγραψε: Αρα θες να μου πεις οτι καθαρα λογω περιοδικου πουλησε τυχαια χωρις καν να κοιτανε το cdΑρα μιλαμε για πλατινα του περιοδικου.
Με καλυψες
Δεν πούλησε τυχαία γιατί το περιοδικό χωρίς το cd κοστίζει 1.5 ευρώ και με το cd 11.5 ευρώ.GUNNER_10 έγραψε:Οταν κανεις κουβεντα σε σοβαρο στυλ για πλατινα της χ κοκκινου την σημερον ημερα οι απαντησεις μου θα εχουν αναλογο υφος λυπαμαι.happy_end έγραψε:GUNNER_10 έγραψε: Αρα θες να μου πεις οτι καθαρα λογω περιοδικου πουλησε τυχαια χωρις καν να κοιτανε το cdΑρα μιλαμε για πλατινα του περιοδικου.
Με καλυψες
Αλλο να κανουμε πλακα και να λεμε οκ θελουν να προωθησουν κατι και αλλο να βλεπω φρασεις τυπου..εαν ηθελε ο κοσμος δεν επαιρνε το περιοδικο κλπ.
Καταλαβα τι θες να πεις παντως αν αυτο σε νοιαζει και συμφωνω.
Δεν είπε κανείς πως μπορεί η Έλλη να κρατήσει μόνη της μαγαζί.Ειδικά αυτή την εποχή.GUNNER_10 έγραψε:Αν ισχυε αυτο που λες θα εβγαζε εστω μια σεζον(εκτος του κοκκινο) σε ενα μαγαζι νορμαλ ως πρωτο ονομα.stelios έγραψε:Φυσικά και έχει.Εδώ έχουν κάτι καινούργιες με 2 σουξεδάκια.Προφανώς δεν έχεις πάει fever.chris3m έγραψε:Ποιοί φανς ρε gunner-όπουλο... τι παίρνεις?GUNNER_10 έγραψε: ela re paides twra kathomaste kai milame sovara gia platines shmera.Oti agorasoun oi fan kai telos einai ayta.
έχει φανς η Κοκκίνου?
Mπορείς να δεις όμως πόσοι την ακολουθούν στο twitter για να βλέπουν τι γράφει ή πόσους φίλους έχει στο facebook.
Προφανώς και δεν είναι αδιάφορη στο κοινό.
Σιγουρα θα εχει καποιους φαν οπως και ο οποιοσδηποτε...απλα προφανως δεν εχει σκληρο πυρηνα που λεμε φανατικων.
Για το αδιαφορη στο κοινο δεν θα μιλησω παλι διοτι δεν θελω να τσακωθουμε.
Μιλάς για τις πωλήσεις της Έλλης,όταν άλλοι βγάζουν cd και δεν το μαθαίνει άνθρωπος.GUNNER_10 έγραψε:θα πανε και οι 12000 που αγορασαν το δισκο να φανταστωstelios έγραψε:Πολύ καλή η συνέντευξη της Έλλης στο Πρωινό μου.
Bέβαια δεν είπε ούτε ένα τραγούδι.Λόγω των χθεσινών επεισοδίων έκριναν πως δεν είναι μέρα για τραγούδια σήμερα.
Είπε πως θα ξαναπάει όμως.Η απονομή για τον πλατινένιο δίσκο θα γίνει τον Μάρτιο.![]()
Τωρα βεβαια για να μιλησουμε σοβαρα,πεφτουμε πανω στην κοκκινου τωρα λες και οι αλλοι πουλανε ας πουμε cd με την σεσουλα
Γιατι ποια εποχη μπορουσε?stelios έγραψε:Δεν είπε κανείς πως μπορεί η Έλλη να κρατήσει μόνη της μαγαζί.Ειδικά αυτή την εποχή.GUNNER_10 έγραψε:Αν ισχυε αυτο που λες θα εβγαζε εστω μια σεζον(εκτος του κοκκινο) σε ενα μαγαζι νορμαλ ως πρωτο ονομα.stelios έγραψε:Φυσικά και έχει.Εδώ έχουν κάτι καινούργιες με 2 σουξεδάκια.Προφανώς δεν έχεις πάει fever.chris3m έγραψε:Ποιοί φανς ρε gunner-όπουλο... τι παίρνεις?GUNNER_10 έγραψε: ela re paides twra kathomaste kai milame sovara gia platines shmera.Oti agorasoun oi fan kai telos einai ayta.
έχει φανς η Κοκκίνου?
Mπορείς να δεις όμως πόσοι την ακολουθούν στο twitter για να βλέπουν τι γράφει ή πόσους φίλους έχει στο facebook.
Σιγουρα θα εχει καποιους φαν οπως και ο οποιοσδηποτε...απλα προφανως δεν εχει σκληρο πυρηνα που λεμε φανατικων.
Θαυμαστές φυσικά και έχει.Σκληροπυρηνικοί θαυμαστές τι σημαίνει;Να πενθούν για την καριέρα της 10 χρόνια μετά την τελευταία της επιτυχία;
Όχι τέτοιους δεν νομίζω πως έχει.
Σωστο αλλα η πλακα ειναι οτι πουλανε τα ιδια αντιτυπαstelios έγραψε:Μιλάς για τις πωλήσεις της Έλλης,όταν άλλοι βγάζουν cd και δεν το μαθαίνει άνθρωπος.GUNNER_10 έγραψε:θα πανε και οι 12000 που αγορασαν το δισκο να φανταστωstelios έγραψε:Πολύ καλή η συνέντευξη της Έλλης στο Πρωινό μου.
Bέβαια δεν είπε ούτε ένα τραγούδι.Λόγω των χθεσινών επεισοδίων έκριναν πως δεν είναι μέρα για τραγούδια σήμερα.
Είπε πως θα ξαναπάει όμως.Η απονομή για τον πλατινένιο δίσκο θα γίνει τον Μάρτιο.![]()
Τωρα βεβαια για να μιλησουμε σοβαρα,πεφτουμε πανω στην κοκκινου τωρα λες και οι αλλοι πουλανε ας πουμε cd με την σεσουλα
Εχεις δικιο ετσι ειναι...δοξα το θεο να λεμε που υπαρχει αναταση στην οικονομια των δισκογραφικων thanks του ελλη κοκκινουstelios έγραψε:Δεν πούλησε τυχαία γιατί το περιοδικό χωρίς το cd κοστίζει 1.5 ευρώ και με το cd 11.5 ευρώ.GUNNER_10 έγραψε:Οταν κανεις κουβεντα σε σοβαρο στυλ για πλατινα της χ κοκκινου την σημερον ημερα οι απαντησεις μου θα εχουν αναλογο υφος λυπαμαι.happy_end έγραψε:GUNNER_10 έγραψε: Αρα θες να μου πεις οτι καθαρα λογω περιοδικου πουλησε τυχαια χωρις καν να κοιτανε το cdΑρα μιλαμε για πλατινα του περιοδικου.
Με καλυψες
Αλλο να κανουμε πλακα και να λεμε οκ θελουν να προωθησουν κατι και αλλο να βλεπω φρασεις τυπου..εαν ηθελε ο κοσμος δεν επαιρνε το περιοδικο κλπ.
Απλώς το βλέπει στο περίπτερο πιο εύκολα ο άλλος και το αγοράζει αν τον ενδιαφέρει.Δεν χρειάζεται να τρέχει στο δισκοπωλείο.
Μπορεί να μην σου αρέσει αλλά έτσι είναι.
Φυσικά και δεν μπορεί να συνεχιστεί η κουβέντα.Δεν έχεις επιχειρήματα.Σου λέμε κάτι πολύ συγκεκριμένο και δεν θες να το δεχτείς.GUNNER_10 έγραψε:Εχεις δικιο ετσι ειναι...δοξα το θεο να λεμε που υπαρχει αναταση στην οικονομια των δισκογραφικων thanks του ελλη κοκκινουstelios έγραψε:Δεν πούλησε τυχαία γιατί το περιοδικό χωρίς το cd κοστίζει 1.5 ευρώ και με το cd 11.5 ευρώ.GUNNER_10 έγραψε:Οταν κανεις κουβεντα σε σοβαρο στυλ για πλατινα της χ κοκκινου την σημερον ημερα οι απαντησεις μου θα εχουν αναλογο υφος λυπαμαι.happy_end έγραψε:GUNNER_10 έγραψε: Αρα θες να μου πεις οτι καθαρα λογω περιοδικου πουλησε τυχαια χωρις καν να κοιτανε το cdΑρα μιλαμε για πλατινα του περιοδικου.
Με καλυψες
Απλώς το βλέπει στο περίπτερο πιο εύκολα ο άλλος και το αγοράζει αν τον ενδιαφέρει.Δεν χρειάζεται να τρέχει στο δισκοπωλείο.
Μπορεί να μην σου αρέσει αλλά έτσι είναι.![]()
![]()
.
Οκ οτι πεις δεν μπορω να συνεχισω την κουβεντα![]()
ευχομαι και 2π και 3π
Όταν μπαίνεις για να κάνεις 3-4 ειρωνικά σχόλια για την Έλλη χωρίς ουσία,τέτοιες απαντήσεις θα παίρνεις.GUNNER_10 έγραψε:Γιατι ποια εποχη μπορουσε?stelios έγραψε:Δεν είπε κανείς πως μπορεί η Έλλη να κρατήσει μόνη της μαγαζί.Ειδικά αυτή την εποχή.GUNNER_10 έγραψε:Αν ισχυε αυτο που λες θα εβγαζε εστω μια σεζον(εκτος του κοκκινο) σε ενα μαγαζι νορμαλ ως πρωτο ονομα.stelios έγραψε:Φυσικά και έχει.Εδώ έχουν κάτι καινούργιες με 2 σουξεδάκια.Προφανώς δεν έχεις πάει fever.chris3m έγραψε:Ποιοί φανς ρε gunner-όπουλο... τι παίρνεις?GUNNER_10 έγραψε: ela re paides twra kathomaste kai milame sovara gia platines shmera.Oti agorasoun oi fan kai telos einai ayta.
έχει φανς η Κοκκίνου?
Θαυμαστές φυσικά και έχει.Σκληροπυρηνικοί θαυμαστές τι σημαίνει;Να πενθούν για την καριέρα της 10 χρόνια μετά την τελευταία της επιτυχία;
Σκληροπυρηνικοι θαυμαστες μπορεις να καταλαβεις καλα τι σημαινει.Και εννοω φαν και οχι καποιους που την συμπαθουν.
Επισης και μονο για τους ειδους τις μπηχτες που χρησιμοποιεις που ειναι και ακυρες,δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να συνεχισουμε την κουβεντα.Γιατι μετα παλι θα ξεκινησει η κουβεντα "της συγκρισης" που κανω εγω και αλλοι και δεν ειμαι δημοτικο πια για να καθομαι να τσακωνομαι για αυτα
Ξέρω ένα καλύτερο με τον Τοτό.GUNNER_10 έγραψε:Σωστο αλλα η πλακα ειναι οτι πουλανε τα ιδια αντιτυπαstelios έγραψε:Μιλάς για τις πωλήσεις της Έλλης,όταν άλλοι βγάζουν cd και δεν το μαθαίνει άνθρωπος.GUNNER_10 έγραψε:θα πανε και οι 12000 που αγορασαν το δισκο να φανταστωstelios έγραψε:Πολύ καλή η συνέντευξη της Έλλης στο Πρωινό μου.
Αγαπώ τα δισκοπωλεία, αλλά αν βοηθάει τη δισκογραφία δεν είναι κακά και τα περίπτερα, ειδικά αφού δεν δίνουν τίποτα "δωρεάν"!happy_end έγραψε:Εγώ απάντησα στο γιατί να πωλούνται cd με περιοδικά στα περίπτερα και γιατί αυτό μπορεί να κάνει βραχυπρόθεσμα καλό στις πωλήσεις. Τα υπόλοιπα δικά σας.
Λαθος απλα την θεωρω μια μετριοτητα και μιση.stelios έγραψε:Φυσικά και δεν μπορεί να συνεχιστεί η κουβέντα.Δεν έχεις επιχειρήματα.Σου λέμε κάτι πολύ συγκεκριμένο και δεν θες να το δεχτείς.GUNNER_10 έγραψε:Εχεις δικιο ετσι ειναι...δοξα το θεο να λεμε που υπαρχει αναταση στην οικονομια των δισκογραφικων thanks του ελλη κοκκινουstelios έγραψε:Δεν πούλησε τυχαία γιατί το περιοδικό χωρίς το cd κοστίζει 1.5 ευρώ και με το cd 11.5 ευρώ.GUNNER_10 έγραψε:Οταν κανεις κουβεντα σε σοβαρο στυλ για πλατινα της χ κοκκινου την σημερον ημερα οι απαντησεις μου θα εχουν αναλογο υφος λυπαμαι.happy_end έγραψε:GUNNER_10 έγραψε: Αρα θες να μου πεις οτι καθαρα λογω περιοδικου πουλησε τυχαια χωρις καν να κοιτανε το cdΑρα μιλαμε για πλατινα του περιοδικου.
Με καλυψες
Μπορεί να μην σου αρέσει αλλά έτσι είναι.![]()
![]()
.
Οκ οτι πεις δεν μπορω να συνεχισω την κουβεντα![]()
ευχομαι και 2π και 3π
Δεν μίλησε κανείς για ανάταση της δισκογραφίας.Δεν θα τους βγάλουμε όμως και όλους ανύπαρκτους για να νιώσουμε καλά.![]()
Για μένα απλώς αντιπαθείς την συγκεκριμένη τραγουδίστρια.
Μπα τιποτα δεν φενεται πιο χιουμοριστικο απο την προαναφερθησα πλατιναstelios έγραψε:Ξέρω ένα καλύτερο με τον Τοτό.GUNNER_10 έγραψε:Σωστο αλλα η πλακα ειναι οτι πουλανε τα ιδια αντιτυπαstelios έγραψε:Μιλάς για τις πωλήσεις της Έλλης,όταν άλλοι βγάζουν cd και δεν το μαθαίνει άνθρωπος.GUNNER_10 έγραψε:θα πανε και οι 12000 που αγορασαν το δισκο να φανταστωstelios έγραψε:Πολύ καλή η συνέντευξη της Έλλης στο Πρωινό μου.
Ακόμη αγοράζω cd από το εξωτερικό όμως που είναι φτηνά!just feel έγραψε:Συμφωνω και εγω.Τι χαρα να ξεφυλλιζεις το μπουκλετ,να ακους ενα-ενα τα τραγουδιαhappy_end έγραψε:Κι εγώ τα αγαπώ. Απλώς οι εποχές αλλάζουν. Τα περίπτερα είναι μια ενδιάμεση στάση για μένα, δεν θα κρατήσουν πολύ. Ο προορισμός είναι η ψηφιακή διάθεση, και έπρεπε να βρουν ένα format που θα επιτρέπει την ψηφιακή διάθεση μουσικής μόνο επί πληρωμή. Δεν πιστεύω ότι δε γίνεται. Εδώ έχουν βρει άλλα κι άλλα (πχ τo Siri στο IPhone 4S!).
Επίσης, θεωρώ πως χάνει την αίγλη του ένα cd όταν πωλείται με εφημερίδες ή με τηλεπεριοδικά. Κάποτε περιμέναμε πώς και πώς να βγει ένας νέος δίσκος να τον πάρουμε.![]()
Ειναι λογικο οτι θα στραφουμε σε ψηφιακη εποχη,αλλα ελπιζω να παραμεινουν τα cds με μπουκλετ κτλ..οχι απλα να κατεβαζεις νομιμα τη μουσικη.
Τα συγκεριμενα ειρωνικα σχολια για "πωλησεις" τα εχω κανει και εγω δεν ξερω για ποσους...δεν ειναι προνομιο της ελλης αλλα η κατασταση που επικρατει.stelios έγραψε:Όταν μπαίνεις για να κάνεις 3-4 ειρωνικά σχόλια για την Έλλη χωρίς ουσία,τέτοιες απαντήσεις θα παίρνεις.GUNNER_10 έγραψε:Γιατι ποια εποχη μπορουσε?stelios έγραψε:Δεν είπε κανείς πως μπορεί η Έλλη να κρατήσει μόνη της μαγαζί.Ειδικά αυτή την εποχή.GUNNER_10 έγραψε:Αν ισχυε αυτο που λες θα εβγαζε εστω μια σεζον(εκτος του κοκκινο) σε ενα μαγαζι νορμαλ ως πρωτο ονομα.stelios έγραψε:Φυσικά και έχει.Εδώ έχουν κάτι καινούργιες με 2 σουξεδάκια.Προφανώς δεν έχεις πάει fever.chris3m έγραψε:Ποιοί φανς ρε gunner-όπουλο... τι παίρνεις?GUNNER_10 έγραψε: ela re paides twra kathomaste kai milame sovara gia platines shmera.Oti agorasoun oi fan kai telos einai ayta.
έχει φανς η Κοκκίνου?
Σκληροπυρηνικοι θαυμαστες μπορεις να καταλαβεις καλα τι σημαινει.Και εννοω φαν και οχι καποιους που την συμπαθουν.
Επισης και μονο για τους ειδους τις μπηχτες που χρησιμοποιεις που ειναι και ακυρες,δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να συνεχισουμε την κουβεντα.Γιατι μετα παλι θα ξεκινησει η κουβεντα "της συγκρισης" που κανω εγω και αλλοι και δεν ειμαι δημοτικο πια για να καθομαι να τσακωνομαι για αυτα
Ή προπληρωμένη κάρτα ή πιστωτική!just feel έγραψε:Θα ηθελα και εγω..αλλα δεν ξερω τι πρεπει να κανεις?πρεπει να κανεις καρτα?καινουριο λογαριασμο?afn έγραψε:Ακόμη αγοράζω cd από το εξωτερικό όμως που είναι φτηνά!just feel έγραψε:Συμφωνω και εγω.Τι χαρα να ξεφυλλιζεις το μπουκλετ,να ακους ενα-ενα τα τραγουδιαhappy_end έγραψε:Κι εγώ τα αγαπώ. Απλώς οι εποχές αλλάζουν. Τα περίπτερα είναι μια ενδιάμεση στάση για μένα, δεν θα κρατήσουν πολύ. Ο προορισμός είναι η ψηφιακή διάθεση, και έπρεπε να βρουν ένα format που θα επιτρέπει την ψηφιακή διάθεση μουσικής μόνο επί πληρωμή. Δεν πιστεύω ότι δε γίνεται. Εδώ έχουν βρει άλλα κι άλλα (πχ τo Siri στο IPhone 4S!).
Επίσης, θεωρώ πως χάνει την αίγλη του ένα cd όταν πωλείται με εφημερίδες ή με τηλεπεριοδικά. Κάποτε περιμέναμε πώς και πώς να βγει ένας νέος δίσκος να τον πάρουμε.![]()
Ειναι λογικο οτι θα στραφουμε σε ψηφιακη εποχη,αλλα ελπιζω να παραμεινουν τα cds με μπουκλετ κτλ..οχι απλα να κατεβαζεις νομιμα τη μουσικη.
Μα απο την στιγμη που μπηκε στην ζωη μας το ιντερνετ ηταν αναμενομενο.Παλια υπηρχε και το εξης ασχημο.happy_end έγραψε:Κι εγώ τα αγαπώ. Απλώς οι εποχές αλλάζουν. Τα περίπτερα είναι μια ενδιάμεση στάση για μένα, δεν θα κρατήσουν πολύ. Ο προορισμός είναι η ψηφιακή διάθεση, και έπρεπε να βρουν ένα format που θα επιτρέπει την ψηφιακή διάθεση μουσικής μόνο επί πληρωμή. Δεν πιστεύω ότι δε γίνεται. Εδώ έχουν βρει άλλα κι άλλα (πχ τo Siri στο IPhone 4S!).
Επίσης, θεωρώ πως χάνει την αίγλη του ένα cd όταν πωλείται με εφημερίδες ή με τηλεπεριοδικά. Κάποτε περιμέναμε πώς και πώς να βγει ένας νέος δίσκος να τον πάρουμε.