+1antidoto έγραψε:+1ELLI KOKKINOU FAN έγραψε:ENOITE OTI THA TO PARO KAI ORIGINAL..
Kokkinoy tracklist +gnwmes
-
-
ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ 2 ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΨΕΜΑ" ΚΑΙ "ΖΩ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΟΥ".Slim_Shady έγραψε:eixan pei pws tha yparxoyn 2 kommatia apo mixali!creativeuser έγραψε:ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΤΕΛΙΚΑ?ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ FAN ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ.Slim_Shady έγραψε:oxi...dystixws ...kai den vlepw poythena kai to ntoyeto me tin natassa!
moysika den moy ekatse kanena alla den kserw akoma
Δως μου ένα παγάκι
-
to ntoyeto tha mpei sto cd tis theodwridoy telika!creativeuser έγραψε:ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ 2 ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΨΕΜΑ" ΚΑΙ "ΖΩ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΟΥ".Slim_Shady έγραψε:eixan pei pws tha yparxoyn 2 kommatia apo mixali!creativeuser έγραψε:ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΤΕΛΙΚΑ?ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ FAN ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ.Slim_Shady έγραψε:oxi...dystixws ...kai den vlepw poythena kai to ntoyeto me tin natassa!
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
-
Α ΩΡΑΙΑ!Slim_Shady έγραψε:to ntoyeto tha mpei sto cd tis theodwridoy telika!creativeuser έγραψε:ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ 2 ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΨΕΜΑ" ΚΑΙ "ΖΩ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΟΥ".Slim_Shady έγραψε:eixan pei pws tha yparxoyn 2 kommatia apo mixali!creativeuser έγραψε:ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΤΕΛΙΚΑ?ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ FAN ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ.Slim_Shady έγραψε:oxi...dystixws ...kai den vlepw poythena kai to ntoyeto me tin natassa!
Δως μου ένα παγάκι
-
-
Re: Kokkinoy tracklist +gnwmes
01.ΕΙΣΑΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ
Πολυ καλο, bitaki, σε ξεσηκωνει, ραδιοφωνικη επιτυχια!
02.ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΨΕΜΑ
Ωραια μπαλαντα, δεν σου μενει ευκολα...
03.ΚΑΡΑΒΑΚΙ
Οντως, θυμιζει κατι πολυ παλιο, μ αυτη τη μουσικη! Μ αρεσει!
04.ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ
Ξερουμε ολοι
05.ΦΕΥΓΩ ΑΠΟΨΕ
Αν και βαρυ λαικο, δεν το υποστηριζει με τη φωνη της, περιμενα περισσοτερο παθος... Ωχ? Αλλαζει και το ρεφρεν! Εχει 2ο μερος, πολυ καλυτερο απο το πρωτο! Ψιλοαλλαξα γνωμη...
06.ΣΤΑΣΟΥ
Τσιφτετελακι, δεν μου λεει κατι..
07.ΖΩ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΟΥ
ααα!! Πολυ ωραιο, χαιρομαι να το ακουω!
08.ΔΕΝ ΠΑΩ ΚΑΛΑ
WOW!! Αρχιζει με στυλ μπαλαντας, και μετα γινεται SUPER!! Ειναι καθαρα τραγουδι για μπουζουκια - clubs, σιγουρη επιτυχια!
09.ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ
Αδιαφορο...
10.ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΚΑΡΔΙΑ
Επισης αδιαφορο...
11.ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ
Αυτο ειναι!! Φτανοντας σ αυτο το track, τελικα δεν μετανοιωνεις που αγορασες το album!
12.ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΑΙ
Κατι μου θυμιζει... Ποσα Χρωσταω, με ποσο κλαμα πρεπει ακομα να πληρωσω, εγω αγαπη μονο θελησα να δωσω... Νεμ Νεμ, αντιγραφουλα, συμπαθητικο, ωραια μουσικη, θα παιξει οπως λεει και το antidoto στον Love!
Εμεινα μισο - ευχαριστημενος απο αυτο το album! Πιστευω πως καλα εκαναν και εβγαλαν το Λυπαμαι Ειλικρινα για πρωτο single, ποια θα ειναι τα επομενα ομως?
Στο album υπαρχουν 2-3 αδιαφορα, που χαλανε τη γενικη εικονα της "Νεας" Ελλης, υπαρχουν ομως και αρκετες ομορφες στιγμες....
Ως Highlight επιλεγω το "Υποκρινομαι", δυνατη μουσικη, στυλ που μ αρεσει!
Ο τιτλος του album δεν μου λεει και πολλα, θα προτιμουσα το "Για φαντασου" η "Υποκρινομαι"!
Αυτα απο μενα
Βαθμος, 7/10
8)
Πολυ καλο, bitaki, σε ξεσηκωνει, ραδιοφωνικη επιτυχια!
02.ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΨΕΜΑ
Ωραια μπαλαντα, δεν σου μενει ευκολα...
03.ΚΑΡΑΒΑΚΙ
Οντως, θυμιζει κατι πολυ παλιο, μ αυτη τη μουσικη! Μ αρεσει!
04.ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ
Ξερουμε ολοι
05.ΦΕΥΓΩ ΑΠΟΨΕ
Αν και βαρυ λαικο, δεν το υποστηριζει με τη φωνη της, περιμενα περισσοτερο παθος... Ωχ? Αλλαζει και το ρεφρεν! Εχει 2ο μερος, πολυ καλυτερο απο το πρωτο! Ψιλοαλλαξα γνωμη...
06.ΣΤΑΣΟΥ
Τσιφτετελακι, δεν μου λεει κατι..
07.ΖΩ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΟΥ
08.ΔΕΝ ΠΑΩ ΚΑΛΑ
WOW!! Αρχιζει με στυλ μπαλαντας, και μετα γινεται SUPER!! Ειναι καθαρα τραγουδι για μπουζουκια - clubs, σιγουρη επιτυχια!
09.ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ
Αδιαφορο...
10.ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΚΑΡΔΙΑ
Επισης αδιαφορο...
11.ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ
Αυτο ειναι!! Φτανοντας σ αυτο το track, τελικα δεν μετανοιωνεις που αγορασες το album!
12.ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΑΙ
Κατι μου θυμιζει... Ποσα Χρωσταω, με ποσο κλαμα πρεπει ακομα να πληρωσω, εγω αγαπη μονο θελησα να δωσω... Νεμ Νεμ, αντιγραφουλα, συμπαθητικο, ωραια μουσικη, θα παιξει οπως λεει και το antidoto στον Love!
Εμεινα μισο - ευχαριστημενος απο αυτο το album! Πιστευω πως καλα εκαναν και εβγαλαν το Λυπαμαι Ειλικρινα για πρωτο single, ποια θα ειναι τα επομενα ομως?
Στο album υπαρχουν 2-3 αδιαφορα, που χαλανε τη γενικη εικονα της "Νεας" Ελλης, υπαρχουν ομως και αρκετες ομορφες στιγμες....
Ο τιτλος του album δεν μου λεει και πολλα, θα προτιμουσα το "Για φαντασου" η "Υποκρινομαι"!
Αυτα απο μενα
Βαθμος, 7/10
8)
-
johngreek_mad έγραψε:
δεν μετανοιωνεις που αγορασες το album!![]()
![]()
![]()
12.ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΑΙ
αντιγραφουλα, συμπαθητικο,
Δως μου ένα παγάκι
Tι κοροιδευεις βρε? Μεχρι και τη τελευταια στιγμη αλλαζα γνωμηcreativeuser έγραψε:johngreek_mad έγραψε:
δεν μετανοιωνεις που αγορασες το album!![]()
![]()
![]()
12.ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΑΙ
αντιγραφουλα, συμπαθητικο,

theikoooooooo 18h fora!johngreek_mad έγραψε:[b07.ΖΩ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΟΥ
[)

Παρε ανασα και παμε...