prokalei kai pali o Sfakianakhs
-
ntimhs έγραψε:Giati vlepeis i Eurovision tou kanei temenades gia na paei giati molis doun ton Noti 8a poun dikia sou i prwtia... meta ton Dima esy!
eleos re paidia... dn vlepei oti ka8e xrono poulaei ligotero ap ton proigoumeno, sinexizei na leei k oti aidia tou katevainei sto kefali
είναι αποψή του και δικαίωμα του να την λέει τωρα αν εσυ συμφωνείς ή όχι αυτό ειναι αλλο θέμα...
δεν νομίζω οτι καθε χρόνο πουλάει λιγότερο...αν μη τι άλλο εχει παντα σταθερες πωλήσεις γιατι εχει παντα σταθερο κοινό...γιατι εχει ιστορια...
αυτη που καθε χρονο πουλαει και λιγοτερο και εχει παρει σβάρνα ολα τα περιοδικα για να διαφημιστεί ειναι νομιζω περισσοτερο η δικιά σου....

γιατι απ οσο γνωρίζω τουλαχιστον ο Νοτης τις προκλητικες δηλωσεις τις έκανε και όταν εκανε τις 7π αλλα και τώρα...δεν εχει αλλαξει κατι...
τωρα αν εσυ δεν γουστάρεις να ακους τις αληθειες ή επειδη δεν τον πας σαν χαρακτηρα δεν νομιζω οτι με τις ανακρίβιες που λες θα πετύχεις κάτι...ασχολήσου με την Βανδη που την εχει παρει η κατηφόρα,που δεν γεμιζει το μαγαζι της(το odeon απ οσο εμαθα δεν ξεκινησε και καλά...φαντάσου να μην ηταν και ο Καρράς πως θα πηγαινε...

εγω συμφωνω με την άποψη του Νότη οτι η eurovision ειναι ενα πανηγυράκι...αφου μεχρι και μπουγάδα είδαμε πανω στην σκηνη...και οτι το εχουμε αναγαγει σε εθνικό ζήτημα...αυτοι είμαστε οι Ελληνες....δεν εχουμε με τι αλλο σοβαρότερο να ασχοληθούμε και περιμενουμε απο την eurovision να αισθανθούμε εθνικά υπερήφανοι...δυστηχώς εκει μας εχει φέρει η σημερινή κατάσταση της Ελλαδος...σε αυτο το επιπεδο....κρίμα...
επισης θα συμφωνησω μαζί τους ως προς τον στίχο...δεν εκπροσωπείται η Ελλαδα με τον αγγλικο στιχο...αλλα ο εκαστοτε εκπροσωπος(τραγουδιστης)που στελνουμε...η Ελλαδα θα εκπροσωπουταν αν στελναμε ενα ελληνικο τραγουδι και ας εβγαινε και τελευταίο βρε παιδάκι μου...τουλαχιστον να ακουστει η γλώσσα μας...
επομένως το οτι η Καλομοιρα πηγε πολύ καλα στον διαγωνισμο και χιλια μπραβο στο κοριτσάκι γιατι το αξιζει και ειναι ταλαντουχα μόνο στην δικη της καριερα εκανε καλό...οχι στην Ελλαδα...μην τρελαθουμε κιόλας...
εκει τρελενομαι εγω οτι το εχουμε κανει εθνικο ζήτημα και το συζητάμε μετα 1 μηνα στην τηλεοραση σαν να εχει λυθει το κυπριακο ενα πραγμα...
αυτη ειναι η αποψή μου και σίγουρα θα υπαρξουν πολλοι που θα διαφωνήσουν αλλα επιτρέψτε μου να έχω την δική μου αποψη...

[b]www.notis.gr
[size=150]ΤΟ [/size]site... [/b]
O Σφακιανάκης έχει πέσει σε πωλήσεις. Έχει περάσει στους καλλιτέχνες που έχουν το κοινό τους αλλά δεν απευθύνονται στο κοινό τους μόνο αλλά στη μάζα. Δηλαδή όπως κι άλλοι καταξιωμένοι καλλιτέχνες από την Αλεξίου μεχρι τη Βίσση, υπάρχει ένα σταθερό κοινό που γεμίζει τα μαγαζιά και τις συναυλίες τους και αγοράζει τις προσωπικές τους δουλειές τυφλά, δηλαδή όχι επειδή τους άρεσε ένα τραγούδι αλλά επειδή έβγαλαν καινούρια δουλειά και μόνο, έτσι και ο Σφακιανάκης. Το θέμα με όλους αυτούς είναι ότι προσπαθούν πάντα να απευθυνθούν σε όλους - δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείς κακό το ότι ο Νότης έχει πτώση, από την άποψη ότι απλά δεν είναι το φαινόμενο των 300000 πωλήσεων αλλά απλά ένας επιτυχημένος και καταξιωμένος τραγουδιστής....xristina/// έγραψε:ntimhs έγραψε:Giati vlepeis i Eurovision tou kanei temenades gia na paei giati molis doun ton Noti 8a poun dikia sou i prwtia... meta ton Dima esy!
eleos re paidia... dn vlepei oti ka8e xrono poulaei ligotero ap ton proigoumeno, sinexizei na leei k oti aidia tou katevainei sto kefali
είναι αποψή του και δικαίωμα του να την λέει τωρα αν εσυ συμφωνείς ή όχι αυτό ειναι αλλο θέμα...
δεν νομίζω οτι καθε χρόνο πουλάει λιγότερο...αν μη τι άλλο εχει παντα σταθερες πωλήσεις γιατι εχει παντα σταθερο κοινό...γιατι εχει ιστορια...
αυτη που καθε χρονο πουλαει και λιγοτερο και εχει παρει σβάρνα ολα τα περιοδικα για να διαφημιστεί ειναι νομιζω περισσοτερο η δικιά σου....![]()
γιατι απ οσο γνωρίζω τουλαχιστον ο Νοτης τις προκλητικες δηλωσεις τις έκανε και όταν εκανε τις 7π αλλα και τώρα...δεν εχει αλλαξει κατι...
τωρα αν εσυ δεν γουστάρεις να ακους τις αληθειες ή επειδη δεν τον πας σαν χαρακτηρα δεν νομιζω οτι με τις ανακρίβιες που λες θα πετύχεις κάτι...ασχολήσου με την Βανδη που την εχει παρει η κατηφόρα,που δεν γεμιζει το μαγαζι της(το odeon απ οσο εμαθα δεν ξεκινησε και καλά...φαντάσου να μην ηταν και ο Καρράς πως θα πηγαινε...) και τρεχει σε κωστόπουλους για φωτογραφίσεις και συνεντεύξεις (τον έκανε και κουμπάρο για μεγαλύτερη διευκόλυνση..)και μετα κρίνε...
εγω συμφωνω με την άποψη του Νότη οτι η eurovision ειναι ενα πανηγυράκι...αφου μεχρι και μπουγάδα είδαμε πανω στην σκηνη...και οτι το εχουμε αναγαγει σε εθνικό ζήτημα...αυτοι είμαστε οι Ελληνες....δεν εχουμε με τι αλλο σοβαρότερο να ασχοληθούμε και περιμενουμε απο την eurovision να αισθανθούμε εθνικά υπερήφανοι...δυστηχώς εκει μας εχει φέρει η σημερινή κατάσταση της Ελλαδος...σε αυτο το επιπεδο....κρίμα...
επισης θα συμφωνησω μαζί τους ως προς τον στίχο...δεν εκπροσωπείται η Ελλαδα με τον αγγλικο στιχο...αλλα ο εκαστοτε εκπροσωπος(τραγουδιστης)που στελνουμε...η Ελλαδα θα εκπροσωπουταν αν στελναμε ενα ελληνικο τραγουδι και ας εβγαινε και τελευταίο βρε παιδάκι μου...τουλαχιστον να ακουστει η γλώσσα μας...
επομένως το οτι η Καλομοιρα πηγε πολύ καλα στον διαγωνισμο και χιλια μπραβο στο κοριτσάκι γιατι το αξιζει και ειναι ταλαντουχα μόνο στην δικη της καριερα εκανε καλό...οχι στην Ελλαδα...μην τρελαθουμε κιόλας...
εκει τρελενομαι εγω οτι το εχουμε κανει εθνικο ζήτημα και το συζητάμε μετα 1 μηνα στην τηλεοραση σαν να εχει λυθει το κυπριακο ενα πραγμα...
αυτη ειναι η αποψή μου και σίγουρα θα υπαρξουν πολλοι που θα διαφωνήσουν αλλα επιτρέψτε μου να έχω την δική μου αποψη...
Min ginomaste adikoi...o kathenas mporei na ekfrazei oti thelei k meis eite sumfwnoume eite oxi..apo kei k pera k gw se merika sumfwnw se alla oxi me ton noti.o sfakianakis eiani pia kataxiwmenos me istoria pisw tou k poulaei k mia xara....allo an den poulaei oso o ploutarxos px..i o xatzigiannis an k anikei se allo eidos k koino teleiws me auto tou ploutarxou k tou noti..
omws en telei simasia den exei to 1p i 2p i 3p alla poso gemizeis ta magazia sou..k ekei dikaiws ta paei mia xara o notis.
omws en telei simasia den exei to 1p i 2p i 3p alla poso gemizeis ta magazia sou..k ekei dikaiws ta paei mia xara o notis.
SIMFONO SE OLA OSA EGRAPSES..APLA DEN THEORO OTI O NOTHS POULAEI GENIKA...THEORO OTI APLA KRATAEI ENA OK EPIPEDO STO MAGAZI TOU...xristina/// έγραψε:ntimhs έγραψε:Giati vlepeis i Eurovision tou kanei temenades gia na paei giati molis doun ton Noti 8a poun dikia sou i prwtia... meta ton Dima esy!
αυτη που καθε χρονο πουλαει και λιγοτερο και εχει παρει σβάρνα ολα τα περιοδικα για να διαφημιστεί ειναι νομιζω περισσοτερο η δικιά σου....![]()
τωρα αν εσυ δεν γουστάρεις να ακους τις αληθειες ή επειδη δεν τον πας σαν χαρακτηρα δεν νομιζω οτι με τις ανακρίβιες που λες θα πετύχεις κάτι...ασχολήσου με την Βανδη που την εχει παρει η κατηφόρα,που δεν γεμιζει το μαγαζι της(το odeon απ οσο εμαθα δεν ξεκινησε και καλά...φαντάσου να μην ηταν και ο Καρράς πως θα πηγαινε...) και τρεχει σε κωστόπουλους για φωτογραφίσεις και συνεντεύξεις (τον έκανε και κουμπάρο για μεγαλύτερη διευκόλυνση..)και μετα κρίνε...

Αν δεν σου άρεζε ως καλλιτέχνης θα καταλάβαινες που προκαλεί και τι λογής αλήθειες "λέει". Εκεί μπερδεύεστε συχνά, άλλο η φωνή κι άλλο η συμπεριφορά.sce3 έγραψε:Ela re paidia na eimaste dikaioi...siga pou prokalei kiolas o sfakianakis..alitheies leei apla me ton tropo tou k sti xwra twn deilwn k tis sovarofaneias kathontai k lene oti prokalei ktl...se poio simeio diladi prokalese?
Αλήθειες μπορέι να μην λέει, άλλα δεν νομίζω πως προκαλεί τα τελευταία χρόνια, επίσης απ' το λίγο που έχω ψάξει το φόρουμ είναι αστείο το γεγόνος που μερικοί(οι ίδιο που κατακρίνουν τον νότη) θεωρούν τόσο κακό και απεχθές το να προκαλέι κάποιος, οταν όλο τα topic και οι συζήτησεις στο forum πάνω σ' αυτήν την αρχή βασίζονται...
Δηλάδη ο Νότης είναι ο περίεργος, το στρίμενο άντερο,αύτος που όλο προκάλει, ένω όλοι εδώ μεσα είναι νορμάλ...

Δηλάδη ο Νότης είναι ο περίεργος, το στρίμενο άντερο,αύτος που όλο προκάλει, ένω όλοι εδώ μεσα είναι νορμάλ...
Έχεις δίκιο. Δεν γίνεται να την λέμε στο Νότη όταν εδώ υπάρχουν Γαρμπικοί να προκαλούν με τις ανοησίες τους...J&B έγραψε:Αλήθειες μπορέι να μην λέει, άλλα δεν νομίζω πως προκαλεί τα τελευταία χρόνια, επίσης απ' το λίγο που έχω ψάξει το φόρουμ είναι αστείο το γεγόνος που μερικοί(οι ίδιο που κατακρίνουν τον νότη) θεωρούν τόσο κακό και απεχθές το να προκαλέι κάποιος, οταν όλο τα topic και οι συζήτησεις στο forum πάνω σ' αυτήν την αρχή βασίζονται...![]()
Αν το έλεγε η Βίσση θα τη μούντζωνα, επειδή έχει πάει τρεις φορές, άσχετα με το τι πιστεύω εγώ για το διαγωνισμό. Που κολλάει αυτό;coco έγραψε:pianist,να σου πω..
Αν λέω...
Η Αννά Βίσση μετά από καιρό...
θα πει "Η EUROVISION δεν ξαναπηγαίνω και το έχω
μετανιώσει,γιατι δεν ειναι του επιπέδου μου..κ.λ.π."
Εσυ θα συμφώνουσες?
Γενικα λέμε....
-
pianist έγραψε: δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείς κακό το ότι ο Νότης έχει πτώση, από την άποψη ότι απλά δεν είναι το φαινόμενο των 300000 πωλήσεων αλλά απλά ένας επιτυχημένος και καταξιωμένος τραγουδιστής....
δεν θεωρω κακο οτι ο Νότης εχει πτώση απο τις 7π στην 1π το θεωρω φυσιολογικο γιατι αυτος ειναι και ο κυκλος των καλλιτεχνων...δεν μπορεις δηλ να κανεις συνεχεια ρεκορ σε πωλησεις σαφεστατα θα υπαρξει και η πτωση καθως θα ερθουν και νεα παιδια που θα αρεσουν περισσοτερο στην νεολαια...η διαφωνια μου αν καταλαβαίνεις δεν ειναι εκει αλλα στο γεγονος οτι ολοι εδω μεσα που δεν τον πάτε λετε συνεχεια οτι αυτος εχει πτώση και δεν πουλαει τρελα λες και οι αλλοι τραγουδιστες δηλ δεν εχουν πτωση.... βλεπε Βανδη,Βισση κτλ....ακομα και ο Χατζηγιαννης εχει πτωση στις πωλησεις του αλλα τα εχουμε ξαναπει ειναι φυσιολογικο....η εμμονή σας στο οτι μονο ο Νοτης δεν πουλαει και οτι μονο αυτος εχει πτωση με πειραζει....οταν ολοι οι τραγουδιστες που βλεπω ζουν ολη μια πτωση...και στο κατω κατω το ξαναλεω ο Νοτης κανει αξιοπρεπεστατα την πλατίνα του και ας μην πουλαει οπως λετε....

[b]www.notis.gr
-
Είναι αστείο να φτάνουμε να λέμε για έναν τραγουδιστή ότι μετά από 18 χρόνια καριέρας το να κάνει μία πλατίνα είναι αποτυχία...Φανταστείτε από αυτό πόσο πετυχημένος είναι!Την ίδια "πτώση" εύχομαι και σε όλους αυτούς που θαυμάζετε! Όσο για αυτά που είπε, είναι η γνώμη του, τα εξέφρασε κοσμιότατα και προσωπικά θεωρώ ότι έχει δίκιο 100%. Προσωπικά θεωρώ πραγματική πρόκληση αυτόν τον εμετό του Πετρέλη που κυκλοφόρησε πρόσφατα και πολλά άλλα αντίστοιχα τραγούδια που όλοι εσείς θεωρείτε ως επιτυχίες.