+PALIantidoto έγραψε:mono + dvd egrapsa!MEDIA έγραψε:mono dvd?

happy_end έγραψε:Σοβαρομιλάς;;;;antidoto έγραψε:sorry alla siga ti kariera gia 2cd!!!! eleos
Τη θεωρώ από τις πιο επιτυχημένες Ελληνίδες τραγουδίστριες σε βάθος χρόνου. Και φωνητικά αλλά κυρίως ρεπερτοριακά.
11 xronia karieras me tosa cd kai toses epytixies den einai tpt!!!!!! :Dantidoto έγραψε:happy_end έγραψε:Σοβαρομιλάς;;;;antidoto έγραψε:sorry alla siga ti kariera gia 2cd!!!! eleos
Τη θεωρώ από τις πιο επιτυχημένες Ελληνίδες τραγουδίστριες σε βάθος χρόνου. Και φωνητικά αλλά κυρίως ρεπερτοριακά.
gia 2cd?!!! oxi re Alex ...den exei ti kariera xronika gia na kalypsei 2cd!
happy_end έγραψε:32 βγήκανε... Μια χαρά μου φαίνονται πάντως.
axaristi kardiaKaitoVios έγραψε:Για πάμε από περιέργεια:
Γράψτε τα 24 τραγούδια της που θέλετε να υπάρχουν στο 2πλο Best Οf...
Εξυπνάδες μάλιστα...KaitoVios έγραψε:happy_end έγραψε:32 βγήκανε... Μια χαρά μου φαίνονται πάντως.
Ναι, αν βάλει από κάθε cd της 4 - 5 τραγούδια θα βγουν πολλά περισσότερα 32... Μόνο που τότε δεν θα λέγεται Βest Οf, αλλά Α Few From All
entaxei to skoupidiariko as poume den to les epitixia..happy_end έγραψε:Εξυπνάδες μάλιστα...KaitoVios έγραψε:happy_end έγραψε:32 βγήκανε... Μια χαρά μου φαίνονται πάντως.
Ναι, αν βάλει από κάθε cd της 4 - 5 τραγούδια θα βγουν πολλά περισσότερα 32... Μόνο που τότε δεν θα λέγεται Βest Οf, αλλά Α Few From All
Ποιά από τα τραγούδια που έβαλα δεν τα θεωρείς επιτυχίες; Ποια από αυτά δεν έχουν θέση στο πρώτο και μοναδικό μέχρι τώρα BEST OF της καριέρας της;
Οκ. Βγάλτο και βάλε στη θέση του το Στα λιμάνια ανάψανε φωτιές που επίσης το ξέχασα.... Πρόσεξε, δε μιλάμε για τα δικά μας αγαπημένα αππο τη Νατάσα (που μπορεί να μην υπάρχουν), μιλαμε για τα τραγούδια της που είναι επιτυχίες, "προίκα" ας πούμε. Ε και πιστεύω ότι είναι από τις λίγες που έχει ρεπερτόριο που δικαιούται να γεμίσει διπλό Best. Για παράδειγμα, ακόμα δεν κατάλαβα με ποιά λογική έβγαλε best of η Πέγκυ Ζήνα.GUNNER_10 έγραψε:entaxei to skoupidiariko as poume den to les epitixia..happy_end έγραψε:Εξυπνάδες μάλιστα...KaitoVios έγραψε:happy_end έγραψε:32 βγήκανε... Μια χαρά μου φαίνονται πάντως.
Ποιά από τα τραγούδια που έβαλα δεν τα θεωρείς επιτυχίες; Ποια από αυτά δεν έχουν θέση στο πρώτο και μοναδικό μέχρι τώρα BEST OF της καριέρας της;