SAKIS-EUROVISION,KIΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Κ ALBUM !!!

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
creativeuser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από creativeuser »

GUNNER_10 έγραψε:
creativeuser έγραψε:
GUNNER_10 έγραψε:
Alexoukos έγραψε:
heartbeat έγραψε::D :D :D :D

ψιλοτρωνε τα λυσακα τους μερικοι και η πλακα ειναι οτι δε το κρυβουν και λιγακι!!!!

Μπραβο ρε Σακη για ολα αυτα!

ναι τι να σου πω...οτι να ναι λενε μερικοι,οτι μαλακια τους κατεβει....

εγω φιλε μου αν ηθελα να γινω ηθοποιος θα ειχα προτυπο τον Ντικαπριο και αν ηθελα να γινω τραγουδιστης τον Justin Timberlake...
οχι το Ρουβα ελεος...λες οτι να ναι...

καλητερα να κανει ενα πραγμα και να το κανει καλα...παρα πολλα και χαλια...(γιατι ως ηθοποιος ειναι εμετικος...και ολοι το ξερουμε)
an htheles na gineis tragoudistis kai eixes protipo ton justin esi eisai eleos.. :lol: ektos kai an ennoeis performer...tote ok to dexomai.. :wink:
ΠΡΟΦΑΝΩΣ GUNNER ΕΝΝΟΕΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. :wink:
e kai pali os performer provaletai....mporouse gia tragoudistis na mou elege robie williams as poume! :wink:
ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΑΚΟΥΜΕ.ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ GPS ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΝΗΜΑΤΑΚΙΑ ΩΣ...PERFORMER. :lol:
Δως μου ένα παγάκι
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

μια χαρά τα πήγε το alter ego! δεν ήταν και άσχημα, απλά είχε προωθηθεί τόσο και μας είχαν κάνει πλύση εγκεφάλου, ότι θα κόψει ΤΑ εισιτήρια... οπότε όταν έκοψε όσα έκοψε μας φάνηκε πα΄τος η ταινία.... ε, δεν είναι έτσι!
Nothing lasts forever but the earth and sky
Απάντηση