τι να πουν κι αυτοί οι καημένοι... ότι περνάνε κρίση τα κανάλια και τα σκηνικά θα'ναι χειρότερα κι απ'του Dream Show και ότι τις playback μουσικές τις κάνει στο αρμόνιο ο γιος της παραγωγού;manos έγραψε:auto pou mou th spaei einai oti kathe fora pou vgainei kati tetoio to diafhmizoun os exhs-> το μεγαλύτερο ελληνικό μουσικό διαγωνισμό ταλέντων
ta idia legan gia fame story,x factor,souper idol,pop stars ktl ktl ktl.....panta einai to megalutero
GREEK IDOL - Εξελίξεις και νέα!!!
brancas, azuis, amarelas e pretas...
-
nai ok kai oi 2 exoun grPSEI SAXLAMARES..OPOTE AN TO SUNEXISOUME 8A GEMISEI H DATABASE TOU FORUMminerboh έγραψε:εχμμμ...''συνδρομο στερησης''?MusicLover έγραψε:εχμμμ... "Ο σκύλος μου είναι γκέι"!minerboh έγραψε:Εχμμμ....''ξυπνα Θαναση''!michalit έγραψε:oxi prepei na tragoudane ta entexna tou karvela...minerboh έγραψε:Moνο να μην το τραγουδισουν φοιβοτραγουδα γιατι εχει να γινει της μπαλκονερας!![]()
![]()
![]()
Σαφως μπορει να γραψει ο Φοιβος! το ιδιο ομως και ο Καρβελας!
http://www.youtube.com/watch?v=-BgdCr9v-6A
http://www.youtube.com/watch?v=-BgdCr9v-6A
-
εχμμμ..."Κινητό τηλεφωνάκι";minerboh έγραψε:εχμμμ...''συνδρομο στερησης''?MusicLover έγραψε:εχμμμ... "Ο σκύλος μου είναι γκέι"!minerboh έγραψε:Εχμμμ....''ξυπνα Θαναση''!michalit έγραψε:oxi prepei na tragoudane ta entexna tou karvela...minerboh έγραψε:Moνο να μην το τραγουδισουν φοιβοτραγουδα γιατι εχει να γινει της μπαλκονερας!![]()
![]()
![]()

Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
-
Δε θα πεταγόμουν αν δεν έλεγες αυτό το παράδειγμα. Γιατί όπως βλέπεις μπορώ να φέρω κι εγώ αντίστοιχα άπειρα τραγούδια του Καρβέλα που θεωρούνται σαχλαμάρες.. Σημασία έχει ότι και οι 2 έχουν γράψει και υπέροχα κομμάτια..minerboh έγραψε:Εγω δεν εχω προβλημα παντως! Αλλοι πεταχτηκαν! 8)
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
αφου παντα αυτο παιρνουν οι διαγωνιζομενοι εκει..απλα τα συγκρινουν..manos έγραψε:auto pou mou th spaei einai oti kathe fora pou vgainei kati tetoio to diafhmizoun os exhs-> το μεγαλύτερο ελληνικό μουσικό διαγωνισμό ταλέντων
ta idia legan gia fame story,x factor,souper idol,pop stars ktl ktl ktl.....panta einai to megalutero

εχμμμ...σκαστεminerboh έγραψε:εχμμμ...''συνδρομο στερησης''?MusicLover έγραψε:εχμμμ... "Ο σκύλος μου είναι γκέι"!minerboh έγραψε:Εχμμμ....''ξυπνα Θαναση''!michalit έγραψε:oxi prepei na tragoudane ta entexna tou karvela...minerboh έγραψε:Moνο να μην το τραγουδισουν φοιβοτραγουδα γιατι εχει να γινει της μπαλκονερας!![]()
![]()
![]()

GUNNER_10 έγραψε:αφου παντα αυτο παιρνουν οι διαγωνιζομενοι εκει..απλα τα συγκρινουν..manos έγραψε:auto pou mou th spaei einai oti kathe fora pou vgainei kati tetoio to diafhmizoun os exhs-> το μεγαλύτερο ελληνικό μουσικό διαγωνισμό ταλέντων

Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
GUNNER_10 έγραψε:εχμμμ...σκαστεminerboh έγραψε:εχμμμ...''συνδρομο στερησης''?MusicLover έγραψε:εχμμμ... "Ο σκύλος μου είναι γκέι"!minerboh έγραψε:Εχμμμ....''ξυπνα Θαναση''!michalit έγραψε:oxi prepei na tragoudane ta entexna tou karvela...minerboh έγραψε:Moνο να μην το τραγουδισουν φοιβοτραγουδα γιατι εχει να γινει της μπαλκονερας!![]()
![]()
![]()
auto einai tou foivou h tou karvela :?

Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
- billakos24
ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ.manos έγραψε:GUNNER_10 έγραψε:εχμμμ...σκαστεminerboh έγραψε:εχμμμ...''συνδρομο στερησης''?MusicLover έγραψε:εχμμμ... "Ο σκύλος μου είναι γκέι"!minerboh έγραψε:Εχμμμ....''ξυπνα Θαναση''!michalit έγραψε:oxi prepei na tragoudane ta entexna tou karvela...minerboh έγραψε:Moνο να μην το τραγουδισουν φοιβοτραγουδα γιατι εχει να γινει της μπαλκονερας!![]()
![]()
![]()
auto einai tou foivou h tou karvela :?![]()
![]()
![]()
ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑ. :P
All of our endings can be found in our beginnings...
Θα συμφωνησω μονο με τις δυο τελευταιες σειρες! Και εγω με τη σειρα μου δεν θα εκανα αναφορα στο συκεγκριμενο κομματι του Φοιβου αν δεν πεταγοταν ο προηγουμενος που πηγε να μου την πει με τα ''εντεχνα του Καρβελα''!MusicLover έγραψε:Δε θα πεταγόμουν αν δεν έλεγες αυτό το παράδειγμα. Γιατί όπως βλέπεις μπορώ να φέρω κι εγώ αντίστοιχα άπειρα τραγούδια του Καρβέλα που θεωρούνται σαχλαμάρες.. Σημασία έχει ότι και οι 2 έχουν γράψει και υπέροχα κομμάτια..minerboh έγραψε:Εγω δεν εχω προβλημα παντως! Αλλοι πεταχτηκαν! 8)

Απο Ελλη? προτιμω το αντιστοιχο του Δαντη! :PGUNNER_10 έγραψε:εχμμμ...σκαστεminerboh έγραψε:εχμμμ...''συνδρομο στερησης''?MusicLover έγραψε:εχμμμ... "Ο σκύλος μου είναι γκέι"!minerboh έγραψε:Εχμμμ....''ξυπνα Θαναση''!michalit έγραψε:oxi prepei na tragoudane ta entexna tou karvela...minerboh έγραψε:Moνο να μην το τραγουδισουν φοιβοτραγουδα γιατι εχει να γινει της μπαλκονερας!![]()
![]()
![]()
- billakos24

μεγάλες εκπλήξεις ,εκτός απο αυτή του Νίκου Καρβέλα στη θέση του προέδρου της κριτικής επιτροπής!
Τα τρέιλερ ήδη ετοιμάζονται και θα αρχίσουν να βγαίνουν σιγά σιγά στον αέρα!
Πρόκειται για τρέιλερ που θα παρουσιάζουν την κριτική επιτροπή και αργότερα τρέιλερ που θα παρουσιάζουν κάποιους από τους συμμετέχοντες!
Σας έχω ήδη πει σε προηγούμενη ανάρτηση ότι θα πέσουν πολλά λεφτά για αυτή την παραγωγή!
Ξέρετε πόσα θα παίρνει ο Καρβέλας για κάθε του εμφάνιση????
Ενα σας λέω..........τόσα δεν έχει πάρει κανείς μέχρι τώρα ούτε παρουσιαστής , ούτε κριτής σε ριάλιτι!
Πρόταση έχει γίνει και στο Σταμάτη Κραουνάκη που δεν απάντησε ακόμα
Δύσκολο πάντως να αποδεχτεί ,γιατί αν το έκανε θα ήταν σίγουρα πρόεδρος της κριτικής επιτροπής ,όμως η θέση αυτή δόθηκε , για αυτό πολύ χλωμή η συμμετοχή του!
Φαντάζεστε ,όμως , Κραουνάκης Καρβέλας μαζ'ί?
Οσο για τη Ναταλία Γερμανού στη θέση της κριτικής επιτροπής θα εξαρτηθεί απο το ποιοι θα πούνε ναι στην κρούση του καναλιού.......Με άλλα λόγια μόνο αν δεν έρθουν τα ονόματα που ορέγεται το κανάλι θα κάτσει η Ναταλία στη θέση της κριτικής επιτροπής.

mediakanea.blogspot.com
All of our endings can be found in our beginnings...