Χαλαρος ειμαι! εγω απλα κατεθεσα τη γνωμη μου για τον Οικονομο, τιποτα παραπανω! Του Τερζη αυτα τα κομματια ειναι ποπ διοτι στη μελωδια του και οπως αυτη πηγαινει ειναι ποπ, ισως η ερμηνεια του Τερζη μπορει, ισως, να τα λαικοφερνει.MusicLover έγραψε:Kαλά δε θα τσακωθώ και για τον Οικονομόπουλο κιόλας, δεν είμαι και φαν του,χαλάρωσε λίγο. Και ξέρω πολύ καλά να διακρίνω τα είδη της μουσικής, στον τελευταίο δίσκο του Μητροπάνου συμφωνώ αυτά τα τραγούδια όμως του Τερζή που αναφέρεις δεν είναι ποπ με την καμία. Καλά το ότι πάει να το παίξει Καζαντζίδης ο Οικονομόπουλος δεν το σχολιάζω καν. Αυτά.minerboh έγραψε:Δεν το ονομάζω ποπ τραγούδι το συγκεγκριμένο,ποτε αλλωστε δεν το εκανα, αλλά λαικο ποπ με πιο έντονο το ποπ στοιχείο, λίγος τζουράς ακούγεται προς τη γέφυρα, έλεος δηλαδή, τοσο Φοιβο ακους! Μάθε τη διαφορά! Και ναι, τα άλλα δύο τα λέω ποπ, ειδικά το ''ρώτησα τα μάτια μου'' το οποίο κάνει μπαμ! Και άντε να το δεχτώ (με πολύ έντονη επιφύλαξη όμως, μη χαίρεσαι) οτι αυτα τα κομμάτια λαικοφέρνουν, τα κομμάτια που ερμήνευσε ο Μητροπάνος (αυτά που ανέφερα) τα λες λαικά?? ο άνθρωπος μέχρι και μπλούζ ερμήνευσε στο πρόσφατο δίσκο του και μάλιστα τα σπαει. Μεχρι και η Μαρινελλα εχει ερμηνευσει ποπ κομματια ( ολος ο δισκος ''τολμω'') ο Οικονομο θελει να μας το παιξει και Καντζατζιδης? Το προσπαθησανε αλλοι πολυ καλυτεροι του και δεν....!MusicLover έγραψε:Συγνώμη αλλα θεωρείς το "Μια νύχτα ζόρικη" ποπ τραγούδι; Γιατί εγώ λαϊκή μπαλάντα το ονομάζω, όπως είναι και το Ρώτησα τα μάτια μου και το Αυτά είναι τα τραγούδια μου.minerboh έγραψε:Αντε θα το παρει το ποταμι....
Εγω απορω πως τραγουδιστες του βεληνεκους οπως ο Πασχαλης Τερζης ( ρωτησα τα ματια μου, αυτα εινα τα τραγουδια μου) και Μητροπανος ( περιεργο παιχνιδι, για να σε εκδικηθω κτλ) και ενω εχουν καθιερωθει σε ενα συκεγκριμενο υφος τραγουδιου να τολμανε να κανουν την αντιθεση και ο Οικονομο να μενει στασιμος στα λαικα και μην μου πεις οτι ειναι καλυτερος λαικος τραγουδιστης απο Τερζη και Μητροπανο γιατι θα παθω εμφραγμα απο τα γελια!
ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ:ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ...
-
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ "ΓΙΑ ΝΑ Σ'ΕΚΔΙΚΗΘΩ" ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΛΑΪΚΟ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ" ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ.ΓΕΝΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΙ ΛΑΪΚΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ "ΚΟΝΤΡΑ" ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΡΙΟΣ,Η ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ,Ο ΚΑΡΡΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ(ΜΕ ΑΒΕΒΑΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΗMusicLover έγραψε:Συγνώμη αλλα θεωρείς το "Μια νύχτα ζόρικη" ποπ τραγούδι; Γιατί εγώ λαϊκή μπαλάντα το ονομάζω, όπως είναι και το Ρώτησα τα μάτια μου και το Αυτά είναι τα τραγούδια μου.minerboh έγραψε:Αντε θα το παρει το ποταμι....
Εγω απορω πως τραγουδιστες του βεληνεκους οπως ο Πασχαλης Τερζης ( ρωτησα τα ματια μου, αυτα εινα τα τραγουδια μου) και Μητροπανος ( περιεργο παιχνιδι, για να σε εκδικηθω κτλ) και ενω εχουν καθιερωθει σε ενα συκεγκριμενο υφος τραγουδιου να τολμανε να κανουν την αντιθεση και ο Οικονομο να μενει στασιμος στα λαικα και μην μου πεις οτι ειναι καλυτερος λαικος τραγουδιστης απο Τερζη και Μητροπανο γιατι θα παθω εμφραγμα απο τα γελια!

ΑΠΛΑ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑ ΤΑ ΠΙΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙ 'Η ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΨΟΥΡΟΤΡΑΓΟΥΔΟ ΣΤΗ ΔΙΑΠΑΣΩΝ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ.
Δως μου ένα παγάκι
-
Βρε δε διαφωνώ σε αυτά που λες αλλά είναι ονόματα με καριέρα στην πλάτη τους αυτοί. Αποκλείεις ότι στους επόμενους δίσκους θα δοκιμάσει και Οικονομόπουλος και άλλα πράγματα;creativeuser έγραψε:ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ "ΓΙΑ ΝΑ Σ'ΕΚΔΙΚΗΘΩ" ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΛΑΪΚΟ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ" ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ.ΓΕΝΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΙ ΛΑΪΚΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ "ΚΟΝΤΡΑ" ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΡΙΟΣ,Η ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ,Ο ΚΑΡΡΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ(ΜΕ ΑΒΕΒΑΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΗMusicLover έγραψε:Συγνώμη αλλα θεωρείς το "Μια νύχτα ζόρικη" ποπ τραγούδι; Γιατί εγώ λαϊκή μπαλάντα το ονομάζω, όπως είναι και το Ρώτησα τα μάτια μου και το Αυτά είναι τα τραγούδια μου.minerboh έγραψε:Αντε θα το παρει το ποταμι....
Εγω απορω πως τραγουδιστες του βεληνεκους οπως ο Πασχαλης Τερζης ( ρωτησα τα ματια μου, αυτα εινα τα τραγουδια μου) και Μητροπανος ( περιεργο παιχνιδι, για να σε εκδικηθω κτλ) και ενω εχουν καθιερωθει σε ενα συκεγκριμενο υφος τραγουδιου να τολμανε να κανουν την αντιθεση και ο Οικονομο να μενει στασιμος στα λαικα και μην μου πεις οτι ειναι καλυτερος λαικος τραγουδιστης απο Τερζη και Μητροπανο γιατι θα παθω εμφραγμα απο τα γελια!).
ΑΠΛΑ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑ ΤΑ ΠΙΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙ 'Η ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΨΟΥΡΟΤΡΑΓΟΥΔΟ ΣΤΗ ΔΙΑΠΑΣΩΝ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
-
ΒΡΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ.ΕΣΥ ΤΟ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕΣ.MusicLover έγραψε:Βρε δε διαφωνώ σε αυτά που λες αλλά είναι ονόματα με καριέρα στην πλάτη τους αυτοί. Αποκλείεις ότι στους επόμενους δίσκους θα δοκιμάσει και Οικονομόπουλος και άλλα πράγματα;creativeuser έγραψε:ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ "ΓΙΑ ΝΑ Σ'ΕΚΔΙΚΗΘΩ" ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΛΑΪΚΟ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ" ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ.ΓΕΝΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΙ ΛΑΪΚΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ "ΚΟΝΤΡΑ" ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΡΙΟΣ,Η ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ,Ο ΚΑΡΡΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ(ΜΕ ΑΒΕΒΑΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΗMusicLover έγραψε:Συγνώμη αλλα θεωρείς το "Μια νύχτα ζόρικη" ποπ τραγούδι; Γιατί εγώ λαϊκή μπαλάντα το ονομάζω, όπως είναι και το Ρώτησα τα μάτια μου και το Αυτά είναι τα τραγούδια μου.minerboh έγραψε:Αντε θα το παρει το ποταμι....
Εγω απορω πως τραγουδιστες του βεληνεκους οπως ο Πασχαλης Τερζης ( ρωτησα τα ματια μου, αυτα εινα τα τραγουδια μου) και Μητροπανος ( περιεργο παιχνιδι, για να σε εκδικηθω κτλ) και ενω εχουν καθιερωθει σε ενα συκεγκριμενο υφος τραγουδιου να τολμανε να κανουν την αντιθεση και ο Οικονομο να μενει στασιμος στα λαικα και μην μου πεις οτι ειναι καλυτερος λαικος τραγουδιστης απο Τερζη και Μητροπανο γιατι θα παθω εμφραγμα απο τα γελια!).

Δως μου ένα παγάκι
-
-
-
ΓΙΟΥΑΤΙΙΙΙΙ; Η ΒΙΣΣΗ ΠΩΣ ΕΒΓΑΛΕ ΛΑΪΚΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΟΔΑ ΤΟ ΠΟΠ; (ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΠΟΠ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ, ΟΠΟΤΕ ΟΚ)creativeuser έγραψε:Ε ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΠΟΠ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΑΕΙ.ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΠΑΚΙ ΟΤΑΝ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΗ ΜΟΔΑ ΤΟ ΛΑΪΚΟ?MusicLover έγραψε:ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΑΚΟΜΑ!
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.