ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ HEAVEN!

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
afn

Re: ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ HEAVEN!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

Άντε να δούμε πότε θα τελειώσει κι αυτό το δράμα... :fan:
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Mits

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mits »

Μήπως είναι η Νατάσσα?
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Mits έγραψε:Μήπως είναι η Νατάσσα?
δεν νομιζω.αυτη ακομα προωθει την τελευταια αποτυχια της.παρασκευη θα ειναι στον δρομο fm
για συνεντευξη.ασε που ετοιμαζει επανακυκλοφορια.θα δουμε,ελπιζω συντομα.
I like people too much or not at all.
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

ποια είναι η τελευταία δουλειά της Νατάσας βρε παιδιά γιατί έχω χάσει τη μπάλα μετά την κόκκινη γραμμή;
Nothing lasts forever but the earth and sky
stelios

η ζωη μου ερωτας.περιλαμβανει το γνωστο "τωρα θα πονας" και το ντουετο με βερτη.8 τραγουδια στο συνολο.
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

stelios έγραψε:η ζωη μου ερωτας.περιλαμβανει το γνωστο "τωρα θα πονας" και το ντουετο με βερτη.8 τραγουδια στο συνολο.
φαντάσου, δεν το ξέρω καν
όχι ότι ασχολούμαι μανιακά με τις νέες κυκλοφορίες στην Ελληνική μουσική, αλλά αυτό μου πέρασε τελείως απαρατήρητο :sad:
Nothing lasts forever but the earth and sky
stelios

ADAM2 έγραψε:
stelios έγραψε:η ζωη μου ερωτας.περιλαμβανει το γνωστο "τωρα θα πονας" και το ντουετο με βερτη.8 τραγουδια στο συνολο.
φαντάσου, δεν το ξέρω καν
όχι ότι ασχολούμαι μανιακά με τις νέες κυκλοφορίες στην Ελληνική μουσική, αλλά αυτό μου πέρασε τελείως απαρατήρητο :sad:
δεν χανεις πολλα.ειναι η χειροτερη δουλεια της για μενα,που εχω και ολη την δισκογραφια της.
Mits

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mits »

http://www.highsociety.gr/default.aspx?pageid=3301

Βρήκα αυτό. Δεν ξέρω από πότε είναι και κατά πόσο ισχύει. Απλά το παραθέτω.
Ether

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ether »

Mits έγραψε:http://www.highsociety.gr/default.aspx?pageid=3301

meta apo ayto to cd poy ebgale sofh kinhsh an ontws thn ekane :lol:
Living for the dawn keeps me hanging on
antidoto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

ΚΑΙ Η ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΣΤΗ HEAVEN
Μετά τον Αντώνη Ρέμο και η Νατάσα Θεοδωρίδου υπέγραψε με την Heaven Music. Βλέποντας την τύχη (ή μάλλον την ατυχία) των καλλιτεχνών που εγκατέλειψαν την εταιρία και δεν καταφέρνουν να κάνουν επιτυχία με τα νέα τραγούδια που τους έγραψε ο Φοίβος, παρά την υπερβολική προβολή που έχουν από το κανάλι που προωθεί την νέα εταιρία του Φοίβου, διαπιστώνουν πως τελικά η Heaven έχει τον τρόπο να δημιουργεί επιτυχίες, και σπεύδουν μεγάλα ονόματα να υπογράψουν με τον Μάκη Πουνέντη έχοντας εμπιστοσύνη στις ικανότητές του να υποστηρίξει τις δουλειές τους.
Παρε ανασα και παμε...
Vandomaniac

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Vandomaniac »

antidoto έγραψε:ΚΑΙ Η ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΣΤΗ HEAVEN
Μετά τον Αντώνη Ρέμο και η Νατάσα Θεοδωρίδου υπέγραψε με την Heaven Music. Βλέποντας την τύχη (ή μάλλον την ατυχία) των καλλιτεχνών που εγκατέλειψαν την εταιρία και δεν καταφέρνουν να κάνουν επιτυχία με τα νέα τραγούδια που τους έγραψε ο Φοίβος, παρά την υπερβολική προβολή που έχουν από το κανάλι που προωθεί την νέα εταιρία του Φοίβου, διαπιστώνουν πως τελικά η Heaven έχει τον τρόπο να δημιουργεί επιτυχίες, και σπεύδουν μεγάλα ονόματα να υπογράψουν με τον Μάκη Πουνέντη έχοντας εμπιστοσύνη στις ικανότητές του να υποστηρίξει τις δουλειές τους.
Από που είναι αυτό το δημοσίευμα antidoto;
antidoto

apo edo vmaniac
Παρε ανασα και παμε...
Vandomaniac

antidoto έγραψε:

apo edo vmaniac
ΟΚ, σε ευχαριστώ. Απλά μου έκανε φοβερή εντύπωση η αγάπη του αρθρογράφου για τον Πουνέντη και τη Heaven και ήθελα να δω από που προέρχεται.
Και στο προκείμενο, η Θεοδωρίδου είναι πολύ αγαπημένη μου τραγουδίστρια. Νομίζω ότι στη Sony πλέον έχει υιοθετήσει ένα στυλ που την αδικεί πολύ (θυληκός Βέρτης). Ελπίζω η μεταγραφή της στη Heaven να την βάλει σε έναν άλλο δρόμο, αρκεί να μην ξαναγυρίσει πάλι στις διασκευές που έκανε στην αρχή της καριέρας της, οι οποίες για τότε ήταν super, αλλά για τώρα... Το λέω αυτό διότι αυτό επέλεξαν να κάνουν με τον Ρέμο στη Heaven και έβγαλαν την αηδία το "κομμένα πια τα δανεικά" και στη συνέχεια ένα μετριότατο δίσκο. Πάνω κάτω τα ίδια και με τον Πλούταρχο με ανούσια και αδιάφορα πράγματα (ποιόν αφορά μια συνεργασία με τον Al Bano το 2011;). Ελπίζω πραγματικά να της βγάλουν μία καλή δουλειά της Θεοδωρίδου.
antidoto

pantos oi diskoi Remou kai Ploutarxou pan super!makari kai o diskos tis Nat na einai toso kalos

diafwnw me ta sxolia peri Albano....oso afora pleon o Parios toso afora kai o Albano
Παρε ανασα και παμε...
Vandomaniac

antidoto έγραψε:pantos oi diskoi Remou kai Ploutarxou pan super!makari kai o diskos tis Nat na einai toso kalos

diafwnw me ta sxolia peri Albano....oso afora pleon o Parios toso afora kai o Albano
Το ότι πάνε super, αυτό δεν τους καθιστά απαραιτήτως καλούς. Και το πάνε super είναι πολύ σχετικό όταν κανείς δεν αγοράζει CD πλέον, ούτε κατεβάζει νόμιμα.
Όσο για τον Al Bano, αν ο Πουνέντης θέλει να απευθύνει στο κοινό που ακούει Al Bano και Πάριο, όπως λες, τότε τον αδικεί πολύ και έκανε πολύ κακή επιλογή εταιρίας. Σαφώς και δεν υποννοώ κάτι άσχημο για τους δύο μεγάλους τραγουδιστές, απλά πλέον αφορούν μόνο μια συγκεκριμένη γενιά ανθρώπων.
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

Θα είναι σίγουρα αυτή η έκπληξη λοιπόν??
Βλέπουμε πάντως πως έχουν πάρα πολύ δυνατό airplay και οι δυο τους...
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
stelios

αν ισχυει για νατασα θα πρεπει να ανακοινωθει αμεσα.μπορει την παρασκευη που θα ειναι στον δρομο να το πει.
mad_king

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mad_king »

θεα η νατασα αλλα δεν ειναι και το ονομα που θα κανει μπαμ. :lol:
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

Μα γιατί συνδέετε την ποιότητα των τραγουδιών με την εταιρεία. Και η ΕΜΙ και η Universal και η Sony έχουν κυκλοφορήσει από εκπληκτικά κομμάτια μέχρι και σκουπιδαριό... Δεν έχει να κάνει η εταιρεία με το στυλ των τραγουδιών. Και από τη Heaven βγήκαν ωραία λαϊκα, pop και "έντεχνα" (πχ "Προλαβαίνω") κομμάτια.
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Vandomaniac

Entek έγραψε:Μα γιατί συνδέετε την ποιότητα των τραγουδιών με την εταιρεία. Και η ΕΜΙ και η Universal και η Sony έχουν κυκλοφορήσει από εκπληκτικά κομμάτια μέχρι και σκουπιδαριό... Δεν έχει να κάνει η εταιρεία με το στυλ των τραγουδιών. Και από τη Heaven βγήκαν ωραία λαϊκα, pop και "έντεχνα" (πχ "Προλαβαίνω") κομμάτια.
Γιατί η Heaven μπλέκεται πολύ στα πάντα. Ξέρει τι θέλει να προωθήσει, τι θέλει να βγάλει (τι είδους τραγούδια) και αντίστοιχα κινείται. Βέβαια οφείλω να αναγνωρίσω ότι στις περιπτώσεις του Ρέμου, του Πλούταρχου, της Θεοδωρίδου, καλλιτεχνών δηλαδή με δισκογραφία αρκετών χρόνων πια, ίσως να υπήρχαν και σχετικοί όροι στα συμβόλαιά τους για περισσότερη καλλιτεχνική "ελευθερία", ίσως και για να μπορέσουν να τους υπογράψουν στη Heaven. Όμως δε νομίζω ότι είναι τυχαία κάποια πράγματα, όπως για παράδειγμα η ιδέα να συνεργαστεί ο Πλούταρχος με τον Al Bano, που, αν δεν κάνω λάθος, ανήκει στον Πουνέντη, ή η προσπάθειά τους να κλείσουν εμφάνιση για τον Πλούταρχο στο Μέγαρο Μουσικής.
Σαφώς και όλα όσα γράφω εδώ έχουν να κάνουν και με προσωπικές εκτιμήσεις και δε μπορώ να ξέρω ακριβώς τι συζητιέται μεταξύ εταιριών και καλλιτεχνών. Απλά θέλω να πω ότι πάντα οι εταιρίες έχουν λόγο στο τι τραγούδια θα πει ο καλλιτέχνης, άλλοτε περισσότερο (σε νέους καλλιτέχνες), άλλοτε λιγότερο (σε παλιότερους). Αλλά σίγουρα δεν αφήνει καμία εταιρία κανέναν καλλιτέχνη ελεύθερο να κάνει τη μουσική που γουστάρει, ειδικά όταν δεν πουλάει τίποτα στην αγορά και ειδικά όταν μιλάμε για μία τόσο εμπορική εταιρία που έχει από πίσω της ένα σύστημα media

PS: Και φυσικά δεν ξέρουμε καν τι τραγούδια θα βγάλει η Θεοδωρίδου από τη νέα της εταιρία. Και φυσικά θα έχει και καλά κομμάτια. Απλά εξέφρασα μία ελπίδα τα κομμάτια που θα πει να της ταιριάζουν και να τη στηρίξει η εταιρία της η καινούρια να ξαναγυρίσει στο μουσικό δρόμο που της ταίριαζε
Απάντηση