MAD video music awards 2011 υποψηφιοτητες
Re: MAD video music awards 2011 υποψηφιοτητες
Ernesto έγραψε:Βαρετη συζήτηση γτ το συνεχίζεται???ολο τα ιδια και τα ιδια λέγονται...
ξέρουμε ο καθε τραγουδιστης τι αξίζει και τι οχι και δεν εξαρτάται η καριερα του απο ενα βραβείο και μια εμφάνισει στα mad λες και ειναι να πάει στα γκραμμυ..
Όχι, απλά έχω εντελώς διαφορετική οπτική σε μερικά πράγματα και μου κάνει εντύπωση...
Αλλά δεν έχω καμία διάθεση να προκαλέσω!

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
+ σε πολλους ραδιοφωνικους σταθμους επισης και ολα αυτα με τον χειροτερο δισκο της καριερας της.tgoj18 έγραψε:itan sta gynaikeia onomata pou epaiksan sto madafn έγραψε:crazy_boy έγραψε:AN EINAI DYNATON PAIDIA.....TI KATHESTE KAI LETE TWRA........MIA XARA EINAI H VANDI ME TIS 3-4 KATHGORIES POU XEI SYMFWNA ME TO OSOS AKOUSTIKAN TA TRAGOUDIA THS FETOS KAI PIO SYGKEKRIMENA POSO EPEKSAN TA VIDEO CLIPS..........
KAI STO KATW KATW NA KATHOTAN KAI NA BGAZE KANA SWSTO TRAGOUDI KAI SWSTA VIDEO CLIP I VISSI GIA NA THN PEZANE KAI NA MPAINE KAI AYTH YPOPSIFIA.....MHN TRELENOMASTE TWRA..,......ME TO YPARXEI ZWH EIXE GINEI XAMOS KAI ANAGASTIKA BALAN TO KORISTI PRAMA GIATI DNE EIXE VIDEO TO ALLO........
KATHISTE KAI APOLAYSTE TA BRABEIA KAI MHN TRELENESTE TOSO.,.....
Δηλαδή η Βανδή φέτος ήταν στα ονόματα που ακούστηκαν...? Μάλιστα...
I like people too much or not at all.
Η Βανδη εκανε 3 video clips και ειναι παρων καθε χρονο στα mad.
δεν επαιζε να μην της εδιναν ουτε μια υποψηφιότητα
in this mad mad world
immortal έγραψε:Η Βανδη εκανε 3 video clips και ειναι παρων καθε χρονο στα mad.
Μία να της έδιναν!!

de paizei rolo an epaikses sta radiofwna gia na eisai ypopsifios sta mad. an to les os symperasma tote ontws, epaikse arketastelios έγραψε:+ σε πολλους ραδιοφωνικους σταθμους επισης και ολα αυτα με τον χειροτερο δισκο της καριερας της.tgoj18 έγραψε:itan sta gynaikeia onomata pou epaiksan sto madafn έγραψε:crazy_boy έγραψε:AN EINAI DYNATON PAIDIA.....TI KATHESTE KAI LETE TWRA........MIA XARA EINAI H VANDI ME TIS 3-4 KATHGORIES POU XEI SYMFWNA ME TO OSOS AKOUSTIKAN TA TRAGOUDIA THS FETOS KAI PIO SYGKEKRIMENA POSO EPEKSAN TA VIDEO CLIPS..........
KAI STO KATW KATW NA KATHOTAN KAI NA BGAZE KANA SWSTO TRAGOUDI KAI SWSTA VIDEO CLIP I VISSI GIA NA THN PEZANE KAI NA MPAINE KAI AYTH YPOPSIFIA.....MHN TRELENOMASTE TWRA..,......ME TO YPARXEI ZWH EIXE GINEI XAMOS KAI ANAGASTIKA BALAN TO KORISTI PRAMA GIATI DNE EIXE VIDEO TO ALLO........
KATHISTE KAI APOLAYSTE TA BRABEIA KAI MHN TRELENESTE TOSO.,.....
Δηλαδή η Βανδή φέτος ήταν στα ονόματα που ακούστηκαν...? Μάλιστα...
δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά τουλάχιστον περιμένω δυνατές εμφανίσεις φέτος αυτό μ' ενδιαφέρει
εξάλλου αυτά τα βραβεία είναι μόνο για το "φαίνεσθαι"
εξάλλου αυτά τα βραβεία είναι μόνο για το "φαίνεσθαι"
Nothing lasts forever but the earth and sky
εμενα στα mad μου αρεσουν οι συνεργασιες που γινονται.δυστυχως ομως τα μεγαλα ονοματα πηγαινουν για να πουν τα τραγουδια τους και δεν τολμουν.
εξαιρεση αποτελει μονο η παπαριζου απο τα πρωτα ονοματα.
den ton xerw to kyrioafn έγραψε:GUNNER_10 έγραψε:Τι καθομαστε και συζηταμε τωρα?Ποσο κονε-βραβεια ειναι αυτα που βλεπουμε?
Ηρέμησε Joan S'Ark....

GUNNER_10 έγραψε:den ton xerw to kyrioafn έγραψε:GUNNER_10 έγραψε:Τι καθομαστε και συζηταμε τωρα?Ποσο κονε-βραβεια ειναι αυτα που βλεπουμε?
Ηρέμησε Joan S'Ark....
Κυρία!! Κάνε ένα google search ανίδεε!!

vre paidia sorry alla kserete na yparxoun pou8ena antikeimenika vraveia? Pante 8a paizoun apo pisw intrigkes kone klp. Emeis na pername kala.
an i vandi apofasize na diaskeuasei kati, pisteuw tha itan para poly kali. alla klassika fovatai, opote tha kanei mia ap ta idia fetosstelios έγραψε:εμενα στα mad μου αρεσουν οι συνεργασιες που γινονται.δυστυχως ομως τα μεγαλα ονοματα πηγαινουν για να πουν τα τραγουδια τους και δεν τολμουν.
Sugar έγραψε:vre paidia sorry alla kserete na yparxoun pou8ena antikeimenika vraveia? Pante 8a paizoun apo pisw intrigkes kone klp. Emeis na pername kala.
ehm pes ta

exei dikio h sugar...parte ta oscar prwta prwta.Sugar έγραψε:vre paidia sorry alla kserete na yparxoun pou8ena antikeimenika vraveia? Pante 8a paizoun apo pisw intrigkes kone klp. Emeis na pername kala.
γιατι το λες αυτο?στο παρελθον τα ποπ κορν ηταν πολυ αντικειμενικα.δεν λειτουργουσαν τοτε οι φιλιες και οι γνωριμιες.Sugar έγραψε:vre paidia sorry alla kserete na yparxoun pou8ena antikeimenika vraveia? Pante 8a paizoun apo pisw intrigkes kone klp. Emeis na pername kala.

και τα pop corn είχαν! αλλά τουλάχιστον βραβεύονταν αυτοί που εκείνη την περίοδο έσκιζαν! δεν βράβευαν άτομα που δεν έκαναν τίποτα απολύτως εκείνη την περίοδο!!!stelios έγραψε:γιατι το λες αυτο?στο παρελθον τα ποπ κορν ηταν πολυ αντικειμενικα.δεν λειτουργουσαν τοτε οι φιλιες και οι γνωριμιες.Sugar έγραψε:vre paidia sorry alla kserete na yparxoun pou8ena antikeimenika vraveia? Pante 8a paizoun apo pisw intrigkes kone klp. Emeis na pername kala.![]()
![]()
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Entek έγραψε:και τα pop corn είχαν! αλλά τουλάχιστον βραβεύονταν αυτοί που εκείνη την περίοδο έσκιζαν! δεν βράβευαν άτομα που δεν έκαναν τίποτα απολύτως εκείνη την περίοδο!!!stelios έγραψε:γιατι το λες αυτο?στο παρελθον τα ποπ κορν ηταν πολυ αντικειμενικα.δεν λειτουργουσαν τοτε οι φιλιες και οι γνωριμιες.Sugar έγραψε:vre paidia sorry alla kserete na yparxoun pou8ena antikeimenika vraveia? Pante 8a paizoun apo pisw intrigkes kone klp. Emeis na pername kala.![]()
![]()
Εγώ πάντως θυμάμαι την Άννα να παίρνει την καλύτερη τραγουδίστρια το 1999, όταν δεν ήταν καν στην Ελλάδα!!

ηταν της πλακας οι βραβευσεις και στα ποπ κορν.καθε χρονο οι ιδιοι τα επαιρναν.κατι αναλογο γινεται και τωρα στα mad,απλως αλλαξαν οι πρωταγωνιστες.afn έγραψε:Entek έγραψε:και τα pop corn είχαν! αλλά τουλάχιστον βραβεύονταν αυτοί που εκείνη την περίοδο έσκιζαν! δεν βράβευαν άτομα που δεν έκαναν τίποτα απολύτως εκείνη την περίοδο!!!stelios έγραψε:γιατι το λες αυτο?στο παρελθον τα ποπ κορν ηταν πολυ αντικειμενικα.δεν λειτουργουσαν τοτε οι φιλιες και οι γνωριμιες.Sugar έγραψε:vre paidia sorry alla kserete na yparxoun pou8ena antikeimenika vraveia? Pante 8a paizoun apo pisw intrigkes kone klp. Emeis na pername kala.![]()
![]()
Εγώ πάντως θυμάμαι την Άννα να παίρνει την καλύτερη τραγουδίστρια το 1999, όταν δεν ήταν καν στην Ελλάδα!!
Και πάντα έτσι θα λειτουργούν τα βραβεία στην Ελλάδα!stelios έγραψε:ηταν της πλακας οι βραβευσεις και στα ποπ κορν.καθε χρονο οι ιδιοι τα επαιρναν.κατι αναλογο γινεται και τωρα στα mad,απλως αλλαξαν οι πρωταγωνιστες.afn έγραψε:Entek έγραψε:και τα pop corn είχαν! αλλά τουλάχιστον βραβεύονταν αυτοί που εκείνη την περίοδο έσκιζαν! δεν βράβευαν άτομα που δεν έκαναν τίποτα απολύτως εκείνη την περίοδο!!!stelios έγραψε:γιατι το λες αυτο?στο παρελθον τα ποπ κορν ηταν πολυ αντικειμενικα.δεν λειτουργουσαν τοτε οι φιλιες και οι γνωριμιες.Sugar έγραψε:vre paidia sorry alla kserete na yparxoun pou8ena antikeimenika vraveia? Pante 8a paizoun apo pisw intrigkes kone klp. Emeis na pername kala.![]()
![]()
Μα για ποιο λόγο έφτασε η δισκογραφία σε αυτά τα σημεία...

Το πήρε στη διοργάνωση του 1999 που ήταν για τις κυκλοφορείες του 1998, όταν βγήκε το Αντίδοτο που είχε σκίσει! Άρα λογικό ήταν! Αν το έπερνε το 2000 τότε θα ήταν μεμπτό, αν δεν κάνω λάθος το 2000 πήρε μόνο το τραγούδι της δεκαετίας!afn έγραψε:Entek έγραψε:και τα pop corn είχαν! αλλά τουλάχιστον βραβεύονταν αυτοί που εκείνη την περίοδο έσκιζαν! δεν βράβευαν άτομα που δεν έκαναν τίποτα απολύτως εκείνη την περίοδο!!!stelios έγραψε:γιατι το λες αυτο?στο παρελθον τα ποπ κορν ηταν πολυ αντικειμενικα.δεν λειτουργουσαν τοτε οι φιλιες και οι γνωριμιες.Sugar έγραψε:vre paidia sorry alla kserete na yparxoun pou8ena antikeimenika vraveia? Pante 8a paizoun apo pisw intrigkes kone klp. Emeis na pername kala.![]()
![]()
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!