π.χ. Ακίνητη-Κώστας Μακεδόνας...Entek έγραψε:Το κομμάτι αυτό, αν και συμπεριλήφθηκε μόνο στην επανακυκλοφορεία, θεωρείτε η επιτυχία του δίσκου εκείνου... Δεν είναι κι ασχημο τραγούδι...
ΟΚ, δεν λες ότι ό,τι τραγούδι γράψει ο Χατζηγιάννης γίνετε επιτυχία! Πολλά τραγούδια του που είπαν άλλοι πέρασαν απαρατήρητα. Ιδιαίτερα αν δεν προωθήθηκαν σαν singles... Αλλά και singles κάποια παρέμειναν άγνωστα!
Χατζηγιάννης-Καρράς μαζί;
-
Re: Χατζηγιάννης-Καρράς μαζί;
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Από τα τραγούδια που έγραψε ο Μιχάλης σε άλλους δεν ακούστηκαν τα 2 που έδωσε στο Μακεδόνα "Ακίνητη" & "Μη φοβάσαι".Από αυτά που έδωσε στη Γλυκερία ακούστηκαν το "Κρυφτό" και το "Δεν έχω πολλά" ενώ το "Να συμβεί" δεν έγινε γνωστό.Από αυτά που έδωσε στο Νταλάρα,ακούστηκαν και τα 2,όπως επίσης και αυτά που έδωσε στην Πέτα.Τα πιο επιτυχημένα είναι της Αρβανιτάκη το "Πάρε με αγκαλιά και πάμε" & "Ως τα χαράματα".Για Ολυμπίου,δεν θα το σχολιάσω καλύτερα,γιατί ειδικά στους 2 δίσκους που έκανε με το Μιχάλη,μόνο 2-3 κομμάτια έγιναν επιτυχίες,από τα 25 συνολικά.
-
Από το Νταλάρα μόνο το ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΔΩ ξέρω που δεν έγινε και καμιά επιτυχία...supernatural22 έγραψε:Από τα τραγούδια που έγραψε ο Μιχάλης σε άλλους δεν ακούστηκαν τα 2 που έδωσε στο Μακεδόνα "Ακίνητη" & "Μη φοβάσαι".Από αυτά που έδωσε στη Γλυκερία ακούστηκαν το "Κρυφτό" και το "Δεν έχω πολλά" ενώ το "Να συμβεί" δεν έγινε γνωστό.Από αυτά που έδωσε στο Νταλάρα,ακούστηκαν και τα 2,όπως επίσης και αυτά που έδωσε στην Πέτα.Τα πιο επιτυχημένα είναι της Αρβανιτάκη το "Πάρε με αγκαλιά και πάμε" & "Ως τα χαράματα".Για Ολυμπίου,δεν θα το σχολιάσω καλύτερα,γιατί ειδικά στους 2 δίσκους που έκανε με το Μιχάλη,μόνο 2-3 κομμάτια έγιναν επιτυχίες,από τα 25 συνολικά.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
"Θα Περιμένω εδώ" και "Όλα Μιλούν Για Σένα".Αυτά τα 2 του έδωσε ο Μιχάλης,και ήταν και τα μοναδικά 2 videoclips/ραδιοφωνικά singles του δίσκουMusicLover έγραψε: Από το Νταλάρα μόνο το ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΔΩ ξέρω που δεν έγινε και καμιά επιτυχία...
Πληροφορίες μου κάνουν λόγο για προσπάθεια συνεργασίας μεταξύ του Φοίβου και του Βασίλη. Οι δυό τους είναι φιλαράκια έχουν κάνει μαζί στο παρελθόν τεράστιες επιτυχίες -αν και υπάρχουν φωνές που λένε ότι η πτώση, η κοιλιά στην καριέρα του Καρρά οφειλόταν κατα πολύ στη συνεργασία αυτή-και αποφάσισαν να ξαναμιλήσουν. Ο Καρράς πήγε στη συνάντηση με "όπλα" τα δύο τραγούδια του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Το ένα μάλιστα το έχει περάσει ήδη στο studio, έχει κάνει τον οδηγό, όπως λένε στη γλώσσα τους ενώ το άλλο έρχεται σε λίγες μέρες. Ο Φοίβος απο την άλλη είχε να του προτείνει διάφορα αλλά παράλληλα και τις δουλειές έξι ακόμη καλλιτεχνών που τρέχει. Ο Βασίλης όταν κατάλαβε ότι η εταιρεία έδινε μεγάλη προσοχή σε αυτά τα έξι παιδιά ανέκρουσε πρύμνα και αποχώρησε. Και το βρίσκω λογικό.
http://www.gossip-tv.gr/nasos_blog/1344 ... tzegiannes
http://www.gossip-tv.gr/nasos_blog/1344 ... tzegiannes
Ο Γιαννιάς που κολλάει στην φωτογραφία δεν έχω καταλάβει... 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη