Φορολογικά τραγουδιστών

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
minerboh

Re: Φορολογικά τραγουδιστών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από minerboh »

Καλά ο Καψής ας γίνει λίγο πιο αντικειμενικός δημοσιογράφος και να μην δείχνει απο χίλια μέτρα μακριά οτι είναι μια γλείφτρα και μετά να μιλάει για φορολογικά και τα λοιπά.
Manolis8888

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Manolis8888 »

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Manolis8888 την Τετ Σεπ 12, 2012 2:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
deba
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από deba »

Manolis8888 έγραψε:
Εικόνα
αυτό μου άρεσε περισσότερο :lol: :lol: :lol:
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Krouela
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Krouela »

:hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:
Krouela agapes mou, Krouela
yakinthos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από yakinthos »

Παιδιά εγώ αυτά τα νούμερα για τη Βίσση τα πιστεύω. Το 2008 έκανε δήλωση για τα εισοδήματα του 2007 προφανώς, όπου δεν εμφανιζόταν κάπου ούτε δίσκο έβγαλε. Συνεπώς πήρε 30.751 ευρώ από τις πωλήσεις του Νάυλον που είχε βγει πιο πριν.
Το 2009 έκανε δήλωση για τα εισοδήματα του 2008, όπου πάλι δεν είχε καμία καλλιτεχνική εμφάνιση, συνεπώς πήρε 3.223 λόγω κάποιων πωλήσεων που έκαναν οι δίσκοι της, λίγο ο ένας, λίγο ο άλλος...
Συμβαίνουν αυτά...
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Εικόνα
Εικόνα
I like people too much or not at all.
deba
Επικοινωνία:

Manolis8888 έγραψε:Ο λογαριασμός βρωμάει από χιλιόμετρα ότι είναι fake... Έλεος
Η δημόσια συγνώμη του Καψή για το tweet κατά της Αλεξίου

Η απάντηση που όλοι περίμεναν από χθες το πρωί – μετά τα συκοφαντικά tweet του Μανώλη Καψή προς τους καλλιτέχνες που διαφεύγουν αλλά και τη Χαρούλα Αλεξίου η οποία δεν ήταν καν στη λίστα – δόθηκε.
Πριν λίγη ώρα ο δημοσιογράφος με άρθρο του στο aixmi και τίτλο «Μια απαραίτητη εξήγηση», μίλησε για όλα όσα έγραψε, έδωσε εξηγήσεις και ζήτησε δημόσια συγνώμη κυρίως από τη μεγάλη ερμηνεύτρια επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο πως ο λογαριασμός ανήκει στο ίδιο το Μανώλη Καψή και πως δεν έγινε καμία παρανόηση.
Να υπενθυμίσουμε εδώ πως και ο διευθυντής του Mega, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, έδωσε τη δική του απάντηση για το μείζον θέμα.
Δείτε ολόκληρο το άρθρο του δημοσιογράφου
Μια απαραίτητη εξήγηση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012
Ok ας ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Υπερασπίζομαι με πάθος τις απόψεις μου, και ορισμένες φορές- μεσ' στα νεύρα μου- ναι, έχω παρεκτραπεί. Το ομολογώ και κάνω την αυτοκριτική μου. Θα ήθελα, μάλιστα- αν μου δινόταν η ευκαιρία- να ζητήσω και συγνώμη από ορισμένους ανθρώπους –όπως η Χαρούλα Αλεξίου και η Δήμητρα Γαλάνη- για τους οποίους ξεπέρασα το όριο.
Υπερασπίζομαι με πάθος τις απόψεις μου και γι αυτό έχω υποστεί- και υφίσταμαι- χυδαίες επιθέσεις από συγκεκριμένους ανθρώπους και ιδεολογικούς χώρους, όπως και απειλές για την σωματική μου ακεραιότητα. Τι για χούντες έχω ακούσει- εγώ και πολλοί άλλοι που δεν ακολουθήσαμε το ρεύμα- τι για εντολές από αφεντικά, τι για εγκληματικές απόψεις για τις οποίες θα κληθούμε να λογοδοτήσουμε, τι για λαϊκά δικαστήρια και άλλα πολλά...
Αλλά αυτό δεν δικαιολογεί να κάνω το ίδιο, να χρησιμοποιήσω την ίδια φρασεολογία, τις ίδιες μεθόδους, όσο κι αν είμαι θυμωμένος και αγανακτισμένος. Πιστεύω ότι όλοι έχουμε δικαίωμα να έχουμε τις απόψεις μας και να τις υπερασπιζόμαστε όπως θέλουμε. Πιστεύω ότι όλοι μας μπορούμε να ψηφίζουμε και να προπαγανδίζουμε για τον Σύριζα τη ΝΔ ή ακόμα και την Χρυσή Αυγή, χωρίς να δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν. Γι αυτό και θέλω να κάνω την αυτοκριτική μου...
Αφού είπα αυτά, να προσθέσω ότι θεωρώ έγκλημα την φοροδιαφυγή. Γιατί αυτά που δεν πληρώνουν είτε οι γιατροί είτε οι δικηγόρο είτε οι καλλιτέχνες... είναι τα χρήματα που λείπουν από το δημόσιο και αναγκάζεται η κυβέρνηση να κόβει τις συντάξεις. Όλοι αυτοί που δεν κόβουν αποδείξεις μας κλέβουν... και στην περίπτωση των καλλιτεχνών η ιστορία με τις εταιρίες είναι μια σκαστή υπόθεση φοροδιαφυγής.. Ούτε νόμιμο ούτε ηθικό. Απλά απαράδεκτο.
Επίσης είναι πολύ ενοχλητικό- αυτή τη φορά προσέχω τις εκφράσεις μου- άνθρωποι που αποκαλύπτεται να κρύβουν τα εισοδήματα τους- και επιμένω ότι είναι αυτή ακριβώς η στάση παρά πολλών Ελλήνων που μας οδήγησε στην χρεοκοπία- να κουνάνε το χέρι στους υπολοίπους και να δίνουν μαθήματα. Και όταν, μάλιστα, αυτοί οι άνθρωποι επικαλούνται την Αριστερά, τότε είναι δυο φορές υποκριτές. Υποκριτές, όμως. Υποκριτές και φοροφυγάδες, όχι κάτι άλλο...

http://www.gossip-tv.gr/Media/story/213 ... is-alexioy
deba
Επικοινωνία:

κι όμως!! δικός του ο λογαριασμός!!
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Δεν μου κάνει εντύπωση τον άκουγα στο παρελθόν στις εκπομπές που έκανε στον σκαι.Το φανταζόμουν πως ήταν όντως δικός του λογαριασμός.
I like people too much or not at all.
minerboh

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από minerboh »

stelios έγραψε:Εικόνα
Εικόνα
Μίλησαν όλοι μίλησε και ο αδέκαστος Μπάρας....
Άβαταρ μέλους
stathis2b_

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stathis2b_ »

Κάτι ήξερε η Κανέλλη :lol: :lol:

Slim_Shady

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Slim_Shady »

Entaksei symfwnw mamakia ayto me ton kapsi ( eksalou xronios mamakas htan) , alla moy vgikan oloi oi kallitexnes twra na apanthsoun sto dimosieuma ( kai dikaiwma tous ) les kai einai ypodeigma nomimothtas kai thixtikan!
Tosa xronia me ta ekkatommyria twn ekatommyriwn poy evgazan kai ta "dhlwnan" htan ok!
Entaksei oloi ksafnika apantane giati einai swstoi les kai masame axyro kai den koitane pws na kryvoun ta posa pou pairnoun!
e entaksei ayto parapaei mono kalous kai athwous den tous eipame !
Epeidh einai "onomata" exoun to alanthasto? O.X.I !
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
mad_king

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mad_king »

O KAΨΗΣ..ΑΠΛΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ..ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ..ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΒΡΩΝΤΗΞΑΝ..ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ...ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ..ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ..ΔΗΛΑΔΗ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΛΛΑ...ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ..ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΗΡΟΡΗΣΕΙ ΑΝ ΔΙΝΟΥΝ Η ΟΧΙ..ΑΦΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ..ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ..ΠΟΥ Π[ΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΑ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ..ΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΟΥ..ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ..ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ..
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Από τη μία ζήτησε συγνώμη και από την άλλη τις ξανασφάζει με το γάντι αυτή τη φορά.
Το τελευταίο πράγμα που θα μπορούσε κάποιος να πει για Αλεξίου και Γαλάνη είναι πως
είναι σιχαμένες και τσόλια.Απλά γελοίος. :tourta:
Krouela
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Krouela »

kala ... plirosa pio pola apo tin Vissi tote :fan:
Krouela agapes mou, Krouela
mad_king

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mad_king »

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Δήμητρα Γαλάνη απαντά στη 'συγνώμη' του Μανώλη Καψή

Εικόνα

Ο Μανώλης Καψής ζήτησε συγγνώμη για τις δημόσιες υβριστικές και συκοφαντικές επιθέσεις του εναντίον μου, δηλώνοντας, εν είδει αυτοκριτικής και υπεράσπισης του εαυτού του, ότι ξεπέρασε τα «όρια». Πρόκειται περί αφελούς, κυνικής και προκλητικής ομολογίας της πράξης του εις βάρος μου, εφόσον, χωρίς να έχει ενδιαφερθεί να πληροφορηθεί την αλήθεια, παρά τη δική μου δημοσιευμένη δήλωση, αναιρεί την ιδιότητα του ως δημοσιογράφου, που οφείλει να προάγει την αλήθεια, τον πολιτισμό και το δημόσιο διάλογο και επιβάλλει την λεκτική χυδαιότητα και την επιβράβευση της χαλκευμένης είδησης στον Τύπο, για τη δήθεν φοροδιαφυγή μου.

Όπως δημόσια δήλωσα, το ποσόν που παρουσιάστηκε από την εφημερίδα αντιστοιχούσε σε αμοιβές μου από μισθωτές υπηρεσίες και όχι στο συνολικό δηλωθέν εισόδημά μου, για το οποίο έχω ελεγχθεί και φορολογηθεί, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Ενώ λοιπόν ο κ. Καψής ελεεινολογούσε εις βάρος μου, παρασύροντας μερίδα της κοινής γνώμης να απαντάει ανάλογα, στο σημερινό δημοσίευμά του, παρά τη συγγνώμη του, συνεχίζει τη συκοφαντία και την ύβρι εναντίον μου, επιτιθέμενος πλέον και κατά του κατοχυρωμένου συνταγματικού δικαιώματος της οικονομικής ελευθερίας μου, ως πολίτη της Ελλάδας και της Ευρώπης, να συγκροτώ εταιρείες στη χώρα μου, όπως ορίζει ο νόμος, για τη διαχείριση των υποθέσεών μου. Δηλώνει λοιπόν ο κ. Καψής ότι η σύσταση της εταιρείας από εμένα δεν είναι ούτε νόμιμη ούτε ηθική και ότι αποτελεί φοροδιαφυγή.

Ο κ, Καψής καταργεί νόμους και συντάγματα για να πλήξει έντιμους και νομοταγείς πολίτες. Τον αφήνω στην κρίση του Ελληνικού λαού, πληροφορώντας τον, ότι ήδη έχω ξεκινήσει τις νομικές διαδικασίες για την αποκατάσταση της ηθικής μου βλάβης από την αναίτια προσβολή της προσωπικότητάς μου.

Δήμητρα Γαλάνη
Slim_Shady

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Slim_Shady »

Krouela έγραψε:kala ... plirosa pio pola apo tin Vissi tote :fan:
:lol: :lol: :lol:
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

mad_king έγραψε:ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Δήμητρα Γαλάνη απαντά στη 'συγνώμη' του Μανώλη Καψή

Εικόνα

Ο Μανώλης Καψής ζήτησε συγγνώμη για τις δημόσιες υβριστικές και συκοφαντικές επιθέσεις του εναντίον μου, δηλώνοντας, εν είδει αυτοκριτικής και υπεράσπισης του εαυτού του, ότι ξεπέρασε τα «όρια». Πρόκειται περί αφελούς, κυνικής και προκλητικής ομολογίας της πράξης του εις βάρος μου, εφόσον, χωρίς να έχει ενδιαφερθεί να πληροφορηθεί την αλήθεια, παρά τη δική μου δημοσιευμένη δήλωση, αναιρεί την ιδιότητα του ως δημοσιογράφου, που οφείλει να προάγει την αλήθεια, τον πολιτισμό και το δημόσιο διάλογο και επιβάλλει την λεκτική χυδαιότητα και την επιβράβευση της χαλκευμένης είδησης στον Τύπο, για τη δήθεν φοροδιαφυγή μου.

Όπως δημόσια δήλωσα, το ποσόν που παρουσιάστηκε από την εφημερίδα αντιστοιχούσε σε αμοιβές μου από μισθωτές υπηρεσίες και όχι στο συνολικό δηλωθέν εισόδημά μου, για το οποίο έχω ελεγχθεί και φορολογηθεί, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Ενώ λοιπόν ο κ. Καψής ελεεινολογούσε εις βάρος μου, παρασύροντας μερίδα της κοινής γνώμης να απαντάει ανάλογα, στο σημερινό δημοσίευμά του, παρά τη συγγνώμη του, συνεχίζει τη συκοφαντία και την ύβρι εναντίον μου, επιτιθέμενος πλέον και κατά του κατοχυρωμένου συνταγματικού δικαιώματος της οικονομικής ελευθερίας μου, ως πολίτη της Ελλάδας και της Ευρώπης, να συγκροτώ εταιρείες στη χώρα μου, όπως ορίζει ο νόμος, για τη διαχείριση των υποθέσεών μου. Δηλώνει λοιπόν ο κ. Καψής ότι η σύσταση της εταιρείας από εμένα δεν είναι ούτε νόμιμη ούτε ηθική και ότι αποτελεί φοροδιαφυγή.

Ο κ, Καψής καταργεί νόμους και συντάγματα για να πλήξει έντιμους και νομοταγείς πολίτες. Τον αφήνω στην κρίση του Ελληνικού λαού, πληροφορώντας τον, ότι ήδη έχω ξεκινήσει τις νομικές διαδικασίες για την αποκατάσταση της ηθικής μου βλάβης από την αναίτια προσβολή της προσωπικότητάς μου.

Δήμητρα Γαλάνη
Α γειά σου Μιμίκα! :belly-dance:
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

Μ αρεσει που σοκαρεστε κ ολας που κρυβουν λεφτα και αυτοι.

Ενταξει αυτο με την βισση απλα εβγαζε ματι για αυτο και πιστευω σχολιαστικε.
happy_end

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από happy_end »

Ρε παιδιά, είναι δυνατόν την εβδομάδα που ζητήθηκε να δουλεύουμε 6ήμερα αντί για 5ήμερα και το 8ωρο να γίνει 13ωρο, ο κόσμος να κάθεται να ψάχνει πόσο και αν έκλεψε η Βίσση το 2008 και το 2007;

Είναι. Εδώ πριν δύο χρόνια σε αντίστοιχη φάση όλοι συζητούσαν το dvd της Τζούλιας. :525807:
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
Απάντηση