Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Aυτό το cd,το έχω πάρει με 2€,και είναι εκπληκτικό,αλλά πολύ μελαγχολικό!!!Έπρεπε πάντως να έχει και το κομμάτι "Στα λιμάνια ανάψανε φωτιές" που δεν μπήκε σε κάποια προσωπική δουλειά της Νατάσας!
supernatural22 έγραψε:Aυτό το cd,το έχω πάρει με 2€,και είναι εκπληκτικό,αλλά πολύ μελαγχολικό!!!Έπρεπε πάντως να έχει και το κομμάτι "Στα λιμάνια ανάψανε φωτιές" που δεν μπήκε σε κάποια προσωπική δουλειά της Νατάσας!
supernatural22 έγραψε:Aυτό το cd,το έχω πάρει με 2€,και είναι εκπληκτικό,αλλά πολύ μελαγχολικό!!!Έπρεπε πάντως να έχει και το κομμάτι "Στα λιμάνια ανάψανε φωτιές" που δεν μπήκε σε κάποια προσωπική δουλειά της Νατάσας!
δεν το κυκλοφόρησε; ελεος...
Είχε 10 new κομμάτια...
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Για τις επιλογές της στα ερωτικά της και τον αντίκτυπο που μπορεί να έχουν στα παιδιά της μίλησε η Νατάσα Θεοδωρίδου στο περιοδικό «Hello».
«Οι επιλογές μου αφορούν πρωτίστως εμένα και κατ’ επέκταση τα παιδιά μου, αλλά δεν θα τα έθετα ποτέ σε κίνδυνο με κάτι απερίσκεπτο. Είμαι τόσο συνεπής, που δεν μπερδεύονται αυτά τα δύο. Άλλο μητέρα, άλλο γυναίκα. Δεν έχουν επηρεαστεί τα παιδιά από μια δική μου συμπεριφορά. Όσο για τα λάθη στα οποία έχω μια επιρρέπεια, το θέμα είναι να τα συνειδητοποιείς και να τα κατανοείς. (…)
Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε και για το status της:
«Είμαι μόνη σχεδόν τα τελευταία δύο χρόνια. Ούτε έχω αλλάξει, ούτε έχω δυσκολέψει. Στον έρωτα, εξάλλου, δεν βάζεις κανόνες. Τον έρωτα και τον πόνο τραγουδάω, επομένως δεν γίνεται να έχω μια απόλυτα φυσιολογική ζωή, όπου όλα πηγαίνουν ρολόι».
Άραγε η τραγουδίστρια θα έκανε παιδί εκτός γάμου; Η ίδια απαντά:«Παντρεύτηκα, έκανα παιδιά γιατί αυτό όριζε η ψυχή μου και πίστευα ότι έτσι θα είναι για πάντα, ασχέτως αν στην πορεία διαψεύστηκα. Έχω δυο κόρες και θα ήθελα να είμαι καθαρή απέναντί τους . Να υπάρχει αρμονία στη ζωή μας. Τις σέβομαι πολύ και θα ήθελα κι εκείνες να νιώθουν περήφανες για μένα σε ότι κάνω στη ζωή μου».
Τέλος αποκάλυψε: πως όταν μπαίνει σε μια σχέση στο μυαλό της είναι το... «για πάντα. Δεν μπαίνω σε μία σχέση για να φύγω».
Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε αρχικά για το αν θα πήγαινε ως κριτής στα ριάλιτι χορού και τραγουδιού και είπε χαρακτηριστικά: "Δε συμφωνώ με αυτά τα σόου. Και από τη στιγμή που δε συμφωνώ, δεν μπορώ να το κάνω υποκριτικά, για να πάρω κάποια χρήματα παραπάνω ή για να διαφημιστώ λίγο παραπάνω. Από την άλλη, δεν μπορώ να κρίνω κανέναν, στενοχωριέμαι και σε προσωπικό επίπεδο. Θα πάω εκεί δηλαδή για να τους μαλώσω;". Για τη συνεργασία με την Μαρινέλλα εξομολογήθηκε: "Είναι ένα όνειρο αυτό που ζω κάθε βράδυ με την Μαρινέλλα. Όταν τραγουδάμε μαζί. Είμαι πάνω από τη γη. Αυτήν τη χρονιά έζησα στην κυριολεξία όλα τα όνειρά μου. Αλλά ευτυχώς, επειδή είμαι μετρημένη και πειθαρχημένη στη ζωή μου, αυτά που μου συμβαίνουν τα παίρνω όπως ακριβώς γίνονται. Δεν σκέφτομαι τίποτε για το μέλλον. Έτσι ήμουν και στη Θεσσαλονίκη, που πέρα από τους φίλους μου, δεν με ήξερε κανείς, που δεν πίστευα ποτέ ότι θα ερχόμουν στην Αθήνα και θα γινόμουν γνωστή και πως θα έλεγα και δέκα καλά τραγούδια", ομολογεί σε συνέντευξή της.
Κεφάλαιο έρωτας: Η Νατάσα Θεοδωρίδου άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά στον ορίζοντα. "Δενμου αρέσει η λέξη μοναξιά, δεν υπάρχει για εμένα. Το να έχεις έναν σύντροφο στη ζωή σου δεν γίνεται κατά παραγγελία. Ή θα έρθει ή όχι . Εγώ δεν είμαι άνθρωπος με ταμπού. Είμαι αυθόρμητη και ο έρωτας είναι η ζωή μου".
Στην ερώτηση αν την φλερτάρουν οι άνδρες ξάφνιασε ευχάριστα με την ειλικρίνειά της. "Με φλερτάρουν αλλά όχι, δεν κάνουν ουρά οι άνδρες γύρω μου... Βεβαίως και θέλω να ερωτευθώ! Το μόνο που θέλω να μου πει κάποιος είναι πως μπορεί να υπάρξει συνέχεια και διάρκεια στον έρωτα. Σε αυτό δεν τα έχω καταφέρει ακόμη στη ζωή μου".