Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
panosif

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Αυτό το Σάββατο με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Νότης Σφακιανάκης
ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Οι πιο σημαντικές στιγμές της μουσικής διαδρομής του μεγάλου καλλιτέχνη σε μια συλλεκτική σειρά 6 μοναδικών CD, που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού!

Εικόνα

Μια εκπληκτική προσφορά περιμένει όλους τους αναγνώστες από το Σάββατο, 6 Ιουνίου!
Νότης Σφακιανάκης, ο άνθρωπος που άλλαξε το πρόσωπο της νύχτας, ο Νο1 ερμηνευτής της γενιάς του, ο καλλιτέχνης που άγγιξε τις καρδιές του κόσμου όσο κανένας άλλος, έρχεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα Παραπολιτικά.
Μη χάσετε την εκπληκτική συλλογή των καλύτερων τραγουδιών του ασύγκριτου Νότη Σφακιανάκη και απολαύστε τις μοναδικές ερμηνείες του σε 97 τραγούδια σταθμούς που άφησαν εποχή!
Το Σάββατο 6 Ιουνίου, μη χάσετε το 1ο CD ΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ
Περιλαμβάνει τις επιτυχίες:
1. ΩΠΑ – ΩΠΑ
2. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΛΙ
3. ΛΙΓΟ – ΛΙΓΟ
4. ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΦΤΑΝΕΙ
5. ΚΑΨΕ
6. ΚΑΙΓΟΜΑΙ
7. ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ
8. ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ
9. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ
10. ΠΑΠΑΡΟΥΝΑ
11. ΜΑΥΡΑ ΜΑΤΙΑ
12. ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ
13. ΤΙΠΟΤΑ
14. ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ

ΔΩΡΟ, η πολυτελής θήκη!

http://www.parapolitika.gr/parapolitika ... E%BA%CE%B1
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Σαν αυτήν την συλλογή που είχε βγάλει η Real News μου μοιάζει. Μόνο και μόνο για την δισκοθήκη θα την πάρω...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Scorpion86 έγραψε:Σαν αυτήν την συλλογή που είχε βγάλει η Real News μου μοιάζει. Μόνο και μόνο για την δισκοθήκη θα την πάρω...
Δεν νομίζω, βλέπω στην λίστα κάποια τραγούδια τα οποία δεν υπήρχαν στην συλλογή της Real News και ούτε σε κάποια άλλη, απ' όσο θυμάμαι... τέσπα αδιάφορο τα έχουμε από 2 φορές τουλάχιστον...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

J&B έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Σαν αυτήν την συλλογή που είχε βγάλει η Real News μου μοιάζει. Μόνο και μόνο για την δισκοθήκη θα την πάρω...
Δεν νομίζω, βλέπω στην λίστα κάποια τραγούδια τα οποία δεν υπήρχαν στην συλλογή της Real News και ούτε σε κάποια άλλη, απ' όσο θυμάμαι... τέσπα αδιάφορο τα έχουμε από 2 φορές τουλάχιστον...
Το σχέδιο εννοώ, όχι το tracklist.
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Μου φαίνονται λίγο κλεψιά αυτές οι συλλογές.Θα μπορούσε να είχε δώσει 6 studio albums του από τη Minos.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Scorpion86 έγραψε:
J&B έγραψε:
Το σχέδιο εννοώ, όχι το tracklist.
Οκ δεν κατάλαβα τι εννοούσες.
fylakas_aggelos έγραψε:Μου φαίνονται λίγο κλεψιά αυτές οι συλλογές.Θα μπορούσε να είχε δώσει 6 studio albums του από τη Minos.
Όντως. Πάντως από η emi οι μόνοι δίσκοι που έχει δώσει σε εφημεριδες είναι το "Με το Ν και με το Σ" και το "ενθύμιον" από το οποίο όμως έλειπαν τραγούδια, πιθανολογώ ότι πουλάει ακόμα (ήταν πριν κανένα 6μηνο στην ifpi) οπότε ίσως αυτός να είναι ο λόγος. Πάντως η emi θα μπορούσε να προσφέρει ώραια πράγματα όπως πχ στο παρελθόν που είχε κυκλοφορήσει κάποιες συλλογές με βίντεοκλιπ. Θα μπορούσε για παράδειγμα να κυκλοφορήσει σε dvd τις συναυλίες που είχε δώσει στην Ελλάδα το '98, αντ' αυτού κάθε τρείς και λίγο ανακυκλώνει τα ίδια.
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Πολύ συχνά δε βγαίνουν συλλογές του Νότη τελευταία ή ιδέα μου είναι;
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:Πολύ συχνά δε βγαίνουν συλλογές του Νότη τελευταία ή ιδέα μου είναι;
Ξέρουν ότι θα πουλήσουν λίγο παραπάνω οι εφημερίδες με συλλογές, οπότε σου λέει γιατί όχι. Πάντως, η Minos EMI έχει βγάλει περισσότερες συλλογές του Νότη από την στιγμή που έφυγε από αυτήν παρά όταν ήταν "προϊόν" της. :lol:
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Παντως παλια την εποχη του notis.gr ειχαν γραψει οτι ο Σφακιανακης ειναι ενημερος για καθε συλλογη που βγαινει, δεν ξερω αν ισχυει. Παντως απο το τιποτα ας ακουγεται και για τα παλια τραγουδια εστω.
Musicshoot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Musicshoot »

δεν ξερω τι κανουν εκει στην cobalt αλλα ατοπη κατα την γνωημη μου η επιλογη να προωθησουν το πως γινεται αυτο...καλοκαιρι ειναι το λυσε κουκλα τα μαλλια σου θα εκανε παταγο πιστευω
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Musicshoot έγραψε:δεν ξερω τι κανουν εκει στην cobalt αλλα ατοπη κατα την γνωημη μου η επιλογη να προωθησουν το πως γινεται αυτο...καλοκαιρι ειναι το λυσε κουκλα τα μαλλια σου θα εκανε παταγο πιστευω
Πες τα! Καλοκαιράκι είναι, δώσε κάτι ανάλαφρο, να παίξει έστω και λίγο...εδώ έπαιξε το Τερμα το Ράδιο, δεν θα παίξει το "Λυσε Κούκλα τα μαλλιά σου"? Εδωσε δεύτερο σινγκλ, ίδιου στυλ με το προηγούμενο (ΕΓΩ) που πήγε άπατο. "Είναι να απορείς...", όπως έλεγε κι ένα παλαιότερο άσμα του Αρχοντα.
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Παιδία δεν είναι ίδιο στυλ τα δυο τραγούδια..Το πως γίνεται είναι σαφώς πιο ρυθμικό και είναι στο στυλ δώσε ένα τέλος που έπαιξε..Οπώτε δεν έχει να κάνει με το στυλ αλλά με την αδιαφορία της εταιρείας και του ίδιου..΄Ολα τα τραγούδια που παίζουν ξεκινάνε και προωθούνται από ενα σταθμό που δίνει το έναυσμα και μετά ακολουθούν και τα υπόλοιπα..Μπορείς να το συνδυάσεις και με μια συνέντευξη, με ένα αφιέρωμα πολλά μπορείς αλλά τίποτα..
ΥΓ: Πάντως μη λέμε και ότι θέλουμε και το λύσε κούκλα που το έχουν ακούσει γνωστοί μου σε τοπικούς σταθμούς και δεν το γνώρισαν απορούσαν με το πως λέει ο Νότης τόσο χαμηλού επιπέδου στίχου κομμάτια..Και στα live που ξεκίναγε το δεύτερο πρόγραμμα δεν είδα και το κόσμο να ενθουσιάζεται.. :thumbdown:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

bebest έγραψε:ΥΓ: Πάντως μη λέμε και ότι θέλουμε και το λύσε κούκλα που το έχουν ακούσει γνωστοί μου σε τοπικούς σταθμούς και δεν το γνώρισαν απορούσαν με το πως λέει ο Νότης τόσο χαμηλού επιπέδου στίχου κομμάτια..Και στα live που ξεκίναγε το δεύτερο πρόγραμμα δεν είδα και το κόσμο να ενθουσιάζεται.. :thumbdown:
Για το επίπεδο των τραγουδιών που ακούγονται στο ραδιόφωνο είναι..."Καβάφης και Ελύτης" μαζί! :lol:
bebest

E αν είναι να φτάσουμε να παίζουν κομμάτια σαν τ τέρμα το ράδιο και το λύσε κούκλα από το Νότη καλύτερα να μη παίζει καθόλου..Εγώ ακούω αρνητικά πράγματα από πολλούς σε στυλ πως έπεσε έτσι κλπ αγνοοντας ότι έχει και πολύ καλά τραγούδια ο δίσκος..
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Αφου γουσταρει τα κοινωνικα ας βγαλει βιντεο κλιπ το "Μα εγω ειμαι ελληνας" και ας ειναι τραγουδι για λιγους.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

SFAKattack10 έγραψε:Αφου γουσταρει τα κοινωνικα ας βγαλει βιντεο κλιπ το "Μα εγω ειμαι ελληνας" και ας ειναι τραγουδι για λιγους.
Αυτό λέω κι εγώ τόσο καιρό. Αυτό είναι το τραγούδι του δίσκου όπως και να το κάνουμε. Απορώ πως δεν το έχει κάνει ήδη, όλα τα μεγάλα κοινωνικά τα έκανε βίντεο κλιπ.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:
SFAKattack10 έγραψε:Αφου γουσταρει τα κοινωνικα ας βγαλει βιντεο κλιπ το "Μα εγω ειμαι ελληνας" και ας ειναι τραγουδι για λιγους.
Αυτό λέω κι εγώ τόσο καιρό. Αυτό είναι το τραγούδι του δίσκου όπως και να το κάνουμε. Απορώ πως δεν το έχει κάνει ήδη, όλα τα μεγάλα κοινωνικά τα έκανε βίντεο κλιπ.
Δεν αποκλείεται να το κάνει. Δεν πιστεύω να μείνει στο ένα κλιπ. Θα κάνει τουλάχιστον άλλο ένα. Και το "Μα εγώ είμαι Έλληνας" θα είναι επίκαιρο και σε 3 μήνες και σε 2 χρόνια.
djibril

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djibril »

Αδιαφορεί που αδιαφορεί ο Νότης κ ή εταιρεία για το αν θα παιχτούν τα τραγούδια στο ράδιο,ας βγάζουν τουλάχιστον single αυτά που πρέπει.Οπωσδηποτε έπρεπε το "Μα εγώ είμαι έλληνας", και το" καλέ μου αγγελε".Αετο πετάνε και ή Cobalt και ο Νοτης δυστυχώς...
Musicshoot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Musicshoot »

απο κάτι ''γινεται'' και κατι ''ονειρο ησουν'' του βερτη κ.α το λυσε κουκλα τα μαλλια σου για την εποχη που διανυουμε ειναι πολυ καλυτερο σε στιχο...
bebest

Eφόσον δεν υπάρχει διάθεση για πρόμο ας παίξουν το καλέ μου άγγελε και το έλληνας σαν επόμενα σινγκλ και να γίνουν κλιπ για μένα..Είναι γνωστό ότι δεν κάνουν γκελ αυτό το στυλ στα ραδιόφωνα αλλά από κει και πέρα όσο παίξουν (λογικά μόνο ντέρτι) είδαμε πάντως και τα καθαρά ερωτικά πως πάνε :thumbdown: :thumbdown:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bebest την Σάβ Ιουν 06, 2015 5:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση