Δε διαφωνώ κατά βάση, αλλά εντάξει μιλάμε για τραγουδιστές που επιβάλλονται ως in την περίοδο που διανύουμε, οπότε ότι και να βγάλουν αυτοί θα παίξει. Δεν αμφισβητώ ότι μπορεί να έπαιζε περισσότερο το Λύσε κούκλα τα μαλλιά σου, αλλά ας έχουμε υπόψη ότι ο κόσμος έχει πιο αυστηρό κριτήριο όταν ακούει τραγούδι Σφακιανάκη, το οποίο αμέσως το συγκρίνει με τις επιτυχίες του παρελθόντος και όχι με ότι άλλο παίζει την αντίστοιχη περίοδο. Εν ολίγοις ούτε αυτό το τραγούδι ανταποκρίνεται στο επίπεδο του Νότη, αλλά ίσως έπαιζε παραπάνω.Musicshoot έγραψε:απο κάτι ''γινεται'' και κατι ''ονειρο ησουν'' του βερτη κ.α το λυσε κουκλα τα μαλλια σου για την εποχη που διανυουμε ειναι πολυ καλυτερο σε στιχο...
Νότης Σφακιανάκης
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Από την συλλογή με τα Παραπολιτικά για μένα αξίζουν τα 3 πρώτα cd που είναι χωρισμένα σε χορευτικά,ζειμπέκικα και μπαλάντες.
Το τέταρτο είναι από το Εμπειριών συλλέκτης και το πέμπτο και το έκτο από το Ενθύμιον.
Για όσους δεν έχουν την δισκογραφία του Νότη στην Minos ή για όσους θέλουν να έχουν συγκεκντρωμένες τις επιτυχίες
εκείνης της περιόδου μια χαρά κυκλοφορία είναι.
Το τέταρτο είναι από το Εμπειριών συλλέκτης και το πέμπτο και το έκτο από το Ενθύμιον.
Για όσους δεν έχουν την δισκογραφία του Νότη στην Minos ή για όσους θέλουν να έχουν συγκεκντρωμένες τις επιτυχίες
εκείνης της περιόδου μια χαρά κυκλοφορία είναι.

- fylakas_aggelos
Αν είναι το "Εμπειριών Συλλέκτης" και το "Ενθύμιον" τότε αξίζουν πολύ.Το θέμα είναι να μη λείπουν τραγούδια από το "Ενθύμιον".
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Εννοείται ότι δεν είναι ολόκληρα τα albums αλλά ένα μέρος τους.Για συλλογή μιλάμε.fylakas_aggelos έγραψε:Αν είναι το "Εμπειριών Συλλέκτης" και το "Ενθύμιον" τότε αξίζουν πολύ.Το θέμα είναι να μη λείπουν τραγούδια από το "Ενθύμιον".
- Scorpion86
Σχετικά πρόσφατα είχε κυκλοφορήσει το ΕΝΘΥΜΙΟΝ με τα Παραπολιτικά εάν δεν κάνω λάθος. Πάλι θα το βάλουν?
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- fylakas_aggelos
Η συλλογή είναι πάρα πολύ καλή για κάποιον που θέλει να έχει όλες τις μεγάλες επιτυχίες μαζεμένες σε συνδυασμό με το Ενθύμιον που είναι όλο μέσα. Σε πιάνει μια μελαγχολία πάντως βλέποντας αυτή τη συλλογή της EMI, αναλογιζόμενος και μια αντίστοιχη της Cobalt η οποία θα υπολείπεται ξεκάθαρα. Επίσης αντιλαμβάνεσαι ότι είχε απόλυτο δίκιο ο Γιατράς όταν έλεγε ότι ο Νότης έχει το πιο πλούσιο και μεγαλύτερο ελληνικό ρεπερτόριο αυτή τη στιγμή.
Υγ. Άκουσα κάποιον τυχαία να λέει περιαυτολογώντας (ονόματα δε λέμε), ότι καλλιτέχνης δεν είναι εκείνος που τραγουδάει μόνο, αλλά εκείνος που γράφει στίχους, μουσική και τραγουδάει κιόλας. Ξεκαβαλάτε μερικοί που σας έχουν πείσει ότι κάνετε και τίποτα σπουδαίο.
Υγ. Άκουσα κάποιον τυχαία να λέει περιαυτολογώντας (ονόματα δε λέμε), ότι καλλιτέχνης δεν είναι εκείνος που τραγουδάει μόνο, αλλά εκείνος που γράφει στίχους, μουσική και τραγουδάει κιόλας. Ξεκαβαλάτε μερικοί που σας έχουν πείσει ότι κάνετε και τίποτα σπουδαίο.
Οι Νύκτες Μαγικές δεν ήταν;Scorpion86 έγραψε:Σχετικά πρόσφατα είχε κυκλοφορήσει το ΕΝΘΥΜΙΟΝ με τα Παραπολιτικά εάν δεν κάνω λάθος. Πάλι θα το βάλουν?
Οι Νύκτες μαγικές ήταν με την Real News. Το ενθύμιον ηταν στα παραπολιτικά πριν ένα χρόνο νομίζω και όχι ολόκληρο, αλλά ένα μέρος του. Δεν υπάρχει λόγος να μοιράσουν σε εφημερίδες έναν δίσκο που πουλάει ακόμα και ας έχουν περάσει 16 χρόνια... Πάντως εμένα η συλλογή δεν μου άρεσει λείπουν πολλά τραγούδια από μέσα, επίσης οι κατηγορίες θα μπορούσαν να ήταν: χορευτικά, ζεϊμπέκικα, μπαλάντες, κοινωνικά και ένα live mix από ενθύμιον/εμπειριών συλλέκτη...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
- Scorpion86
Μεγαλύτερη παραμύθα από αυτήν δεν υπάρχει. Το να γράφεις δεν μου λέει κάτι, εάν αυτό που γράφεις είναι αυτό:jdarmody έγραψε:Υγ. Άκουσα κάποιον τυχαία να λέει περιαυτολογώντας (ονόματα δε λέμε), ότι καλλιτέχνης δεν είναι εκείνος που τραγουδάει μόνο, αλλά εκείνος που γράφει στίχους, μουσική και τραγουδάει κιόλας. Ξεκαβαλάτε μερικοί που σας έχουν πείσει ότι κάνετε και τίποτα σπουδαίο.
"Ξυπνάω χαμένος στ’ αυτοκίνητο
Κλειστό από μπαταρία το κινητό
Ίσα που αναπνέω, ούτε που θυμάμαι
Κι έξω από το σπίτι σου κοιμάμαι
Και τι να δω, και τι να δω
Ποιος είναι αυτός για σένα, φως μου
Είναι ο Θεός σου ή ο αδερφός σου
Είναι η ματιά μου θολωμένη
Κι ούτε που θέλω να σας δω
Μέσα στη ζάλη μου τι λέω
Εσύ δεν έχεις αδερφό."
Kαι αυτό είναι ένα παράδειγμα από πάρα πολλά...
Ο ορισμός του "γράφω, τραγουδάω (λέμε τώρα)" είναι ο Καρράς, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον κάθε πικραμένο, μπας και κρατηθεί στην επιφάνεια.
Και να έδινε και κάνα κομμάτι της προκοπής πάει στο καλό. Στα βήματα του Καρρά και το...πουλέν του (ονόματα δεν λέμε).
- SFAKattack10
Ωραιος καλλιτεχνης, κλεβει τραγουδι του Μουκιδη...
Αλλα ας αλλαξουμε θεμα, δεν αξιζει να γραφουμε για μιμους.
-
Στη θέση #42 ο δίσκος ''Μαζί'' αυτή την εβδομάδα.
Υ.Γ Λίγο άσχετο αλλά το τραγούδι του Μουκίδη στην Κωνσταντίνα είναι πολύ καλό και η ερμηνεία της σπουδαία.
Υ.Γ Λίγο άσχετο αλλά το τραγούδι του Μουκίδη στην Κωνσταντίνα είναι πολύ καλό και η ερμηνεία της σπουδαία.
'Οντως από τα ωραία κομμάτια του Μουκίδη που θα ήθελα να είχε πει και ο Νότης το χωρίς φτερά..Στις εποχές που το δίδυμο Νότης-Μουκίδης αν είχε πέσει στα χέρια του νομίζω θα είχε γίνει επιτυχία..
ΥΓ: Αν είναι δυνατόν ρε παιδία να παιζούν τραγούδια 15ετίας (και δεν μιλάω για τις τεράστιες επιτυχίες αλλά για πιο ντεμί όπως δεν μπορώ να καταλάβω, μετανιώνω που τα ακούω συνέχεια) δεν μπορεί να επέμβει κάποιος όχι να γλύψει να ανεβάσουν το air play αλλά στην θέση αυτών των κομματιων να παίξει κάποια από τα καινούργια..Το ντέρτι παίζει ακόμα το εγώ άντε κάποια στιγμή να παίξει και το πως γίνεται και αυτό ήταν όλο όπως πάει..
ΥΓ: Αν είναι δυνατόν ρε παιδία να παιζούν τραγούδια 15ετίας (και δεν μιλάω για τις τεράστιες επιτυχίες αλλά για πιο ντεμί όπως δεν μπορώ να καταλάβω, μετανιώνω που τα ακούω συνέχεια) δεν μπορεί να επέμβει κάποιος όχι να γλύψει να ανεβάσουν το air play αλλά στην θέση αυτών των κομματιων να παίξει κάποια από τα καινούργια..Το ντέρτι παίζει ακόμα το εγώ άντε κάποια στιγμή να παίξει και το πως γίνεται και αυτό ήταν όλο όπως πάει..
Όντως πολύ ωραίο τραγούδι. Μακάρι ο Μουκίδης να θυμηθεί τον παλιό καλό εαυτό του!filcollins έγραψε:Στη θέση #42 ο δίσκος ''Μαζί'' αυτή την εβδομάδα.
Ότι και να λέτε χαμός γίνεται στο μαγαζί του. Όλοι οι ξεχασμένοι τραγουδιστές παρελαύνουν από εκεί. Τυχαίο;SFAKattack10 έγραψε:Ωραιος καλλιτεχνης, κλεβει τραγουδι του Μουκιδη...

- Scorpion86
Eδώ ο Τζίμης Πανούσης πήγε στην Πάολα...jdarmody έγραψε:Ότι και να λέτε χαμός γίνεται στο μαγαζί του. Όλοι οι ξεχασμένοι τραγουδιστές παρελαύνουν από εκεί. Τυχαίο;SFAKattack10 έγραψε:Ωραιος καλλιτεχνης, κλεβει τραγουδι του Μουκιδη...

Όπου μπορείς να τσιμπήσεις τυράκι καλά είναι για κάποιους. Ανέκαθεν είχε τη συγκεκριμένη τακτική ο καλλιτεχνικός κόσμος. Το θέμα είναι ότι έχουν εξαφανιστεί όλοι οι σημαντικοί καλλιτέχνες του τόπου και έχουμε πήξει στο καρακιτσαριό. Ενδεικτικό βέβαια της γενικότερης κατάστασης και της νοοτροπίας του νεοέλληνα.Scorpion86 έγραψε:Eδώ ο Τζίμης Πανούσης πήγε στην Πάολα...jdarmody έγραψε:Ότι και να λέτε χαμός γίνεται στο μαγαζί του. Όλοι οι ξεχασμένοι τραγουδιστές παρελαύνουν από εκεί. Τυχαίο;SFAKattack10 έγραψε:Ωραιος καλλιτεχνης, κλεβει τραγουδι του Μουκιδη...
- Scorpion86
Με καθυστέρηση ημερών τα μουσικά σαιτ το τελευταίο διήμερο άρχισαν την ενημέρωση σχετικά με το νέο σινγκλ του Νότη. Για να δούμε θα αρχίσει να παίζει από την άλλη εβδομάδα...