mad_king έγραψε:ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΤΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ..ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ...
ΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΕΜΙΖΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ 3 ΤΡΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ???ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΦΕΒΕΡ ΓΕΜΙΖΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΝΔΗ?? ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ?????? Ο ΟΙΚΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙ ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ..ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ...ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΧΕ ΚΛΙΣΕΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΠΗΚΕ Η ΒΑΝΔΗ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ..ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΞΕΡΕ ΑΠΟ ΜΑΣ....ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙ..ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥΣ ΝΕΟΥΣ..ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟ..ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ..EIXA ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΦΕΒΕΡ..ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΙ ΧΑΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ..ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ..
το μαγαζί είναι πολύ μεγάλο...φυσικά και δε γέμιζε μόνο από τη βανδή, φυσικά και δε γέμιζε μόνο από τον οικονομόπουλο, φυσικά και δε γέμιζε μόνο από την κοκκίνου
το μαγαζί είχε τρία ονόματα
και γέμιζε και πήγε μια χαρά
γιατί πρέπει δηλαδή να το κυρώσουμε αυτό και να αφήνουμε υπονοούμενα πως το μαγαζί το πάλεψαν για να βγάλει σεζόν και μετά να το γυρνάμε κιόλας ότι πήγε καλά για να μην τα ακούσουμε;
γιατί πρέπει με το ζόρι να πούμε πως ο οικονομόπουλος το γέμιζε; την ημέρα που πήγες γινόταν χαμός με τον Οικονομώ, την επόμενη γινόταν χαμός από το ΔΕ ΔΕ Δέσποινα. αν είναι έτσι τόσο ηλίθιος είναι ο επιχειρηματίας και πήρε τη βανδή; αν ήθελε ας έπαιρνε ένα άλλο μικρό όνομα για να γεμίσει πρόγραμμα και να μην πληρώνει τα χιλιάρικα που χρειαζόταν η βανδή
για κάποιο λόγο μπήκε και η Δέσποινα...αλλά βλέπεις είναι η Βανδή και δε μπορούμε να μην βγάλουμε τη χολή μας για τη Δέσποινα μια φορά το μήνα τουλάχιστον μερικοί εδώ μέσα...
όσο για το γελοίος...πες μου πόσες φορές εδώ μέσα με έχεις δει να χρησιμοποιώ τέτοιους χαρακτηρισμούς που το χειρότερο που μπορεί να έχω πει είναι το "αζάπη" ειρωνικά σε συγκεκριμένο χρήστη; κάποιο λόγο θα είχα προφανώς
αν ενοχλεί τους υπόλοιπους δεν θα το πω ξανά λοιπόν γιατί σέβομαι εσάς και όχι γιατί θεωρώ ότι του chris3m δεν του αξίζει