Έλλη Κοκκίνου

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
deba
Επικοινωνία:

Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από deba »

chris3m έγραψε:
Entek έγραψε:Tελείωσε το Fever? Αν ναι, πότε?
Ο συγκεκριμένος χώρος υπάρχει λόγος να λειτουργεί ακόμη, δεδομένου της χωριτηκότητας του?
Θεωρώ πως πλέον πρέπει να "βγαίνουν" σε μικρότερα μαγαζιά, πιο κοντά με το κοινό και λιγότερο ...αχανή! Τι θα κάνουν τα μεγάλα shows?
Πάντως το σχήμα δεν πήγε και συγκλονιστικά φέτος, αναμενόμενο βέβαια, αλλά δεν πήγε και πάρα πολύ καλά! Σημασία έχει ότι οι καλλιτέχνες το "πάλεψαν" και έφεραν εις πέρας τη σεζόν...
:crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
τι λες παιδί μου; που τα είδες αυτά; κάθε βράδυ ήταν γεμάτο στο φουλ
τόσες φωτό έβαζα κάθε παρασκευο-σάββατο
εδώ όλοι διαμαρτυρόταν για τα φοιτητικά που δεν υπήρχαν ένα διάστημα και τα άτομα που έδιωχναν γιατί δεν έδιναν μειωμένα τραπέζια ενώ υπήρξαν και βράδια που δεν άφησαν ούτε κόσμο για μπαρ να μπει γιατί δεν υπήρχε χώρος
ας μη λέμε ό,τι μας κατεβαίνει στο κεφάλι για να δημιουργούμε εντυπώσεις συνεχώς :roll:
ό,τι θέλει ο καθένας :roll:
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

deba έγραψε:
chris3m έγραψε:
Ο συγκεκριμένος χώρος υπάρχει λόγος να λειτουργεί ακόμη, δεδομένου της χωριτηκότητας του?
Θεωρώ πως πλέον πρέπει να "βγαίνουν" σε μικρότερα μαγαζιά, πιο κοντά με το κοινό και λιγότερο ...αχανή! Τι θα κάνουν τα μεγάλα shows?
Πάντως το σχήμα δεν πήγε και συγκλονιστικά φέτος, αναμενόμενο βέβαια, αλλά δεν πήγε και πάρα πολύ καλά! Σημασία έχει ότι οι καλλιτέχνες το "πάλεψαν" και έφεραν εις πέρας τη σεζόν...
εδώ όλοι διαμαρτυρόταν για τα φοιτητικά που δεν υπήρχαν ένα διάστημα και τα άτομα που έδιωχναν γιατί δεν έδιναν μειωμένα τραπέζια ενώ υπήρξαν και βράδια που δεν άφησαν ούτε κόσμο για μπαρ να μπει γιατί δεν υπήρχε χώρος
ας μη λέμε ό,τι μας κατεβαίνει στο κεφάλι για να δημιουργούμε εντυπώσεις συνεχώς :roll:
Ο,τι του φανεί του Λωλοστεφανή εδώ μέσα...
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

Entek έγραψε:Aλήθεια; Νόμιζα ότι έσκισε. Δεδομένου μάλιστα του ότι πρόκειτε για τόσο μεγάλο κέντρο, το οποίο, τουλάχιστον την περίοδο των Χριστουγέννων και λίγο πιο μετά ήταν φίσκα!
Μα έσκισε. Δεν καταλαβαίνω που τα στηρίζει αυτά που λέει ο από πάνω. Έχουμε φώτο από κάθε βραδιά κ ήταν πάντα φίσκα. Έλεος..
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

και εγω εχω την εντυπωση πως τα πηγε καλα.
2 μερες με 3 ονοματα(2 δηλαδη αλλα μην επεκταθω) ε τι διαολο :fan:

παντως το fever δεν εχει την ιδια χωριτικοτητα οπως οταν ανοιξε αν αυτο εννοειτε.Παραμενει μεγαλο.
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

GUNNER_10 έγραψε:και εγω εχω την εντυπωση πως τα πηγε καλα.
2 μερες με 3 ονοματα(2 δηλαδη αλλα μην επεκταθω) ε τι διαολο :fan:

παντως το fever δεν εχει την ιδια χωριτικοτητα οπως οταν ανοιξε αν αυτο εννοειτε.Παραμενει μεγαλο.
Eίναι το μεγαλύτερο μαγαζί μετά το Αθηνών αρένα.
I like people too much or not at all.
stelios

chris3m έγραψε:
Ότι να ναι.4 μήνες έκαναν.Προφανώς δεν παρακολουθείς τι παίζει.
Σίγουρα δεν πήγες,ούτε φώτο που έβγαιναν κάθε φορά παίζει να είδες.Δεν πειράζει απλώς μην λες άκυρα πράγματα.
Ούτε φοιτητικά δεν είχαν φίλε μου.Επίσης σε αντίθεση με άλλα fan club από το devaqueen δεν μπορούσες να κλείσεις τραπέζι με ειδικές τιμές. :fan:
stelios

deba έγραψε:
chris3m έγραψε:
Είναι όπως το c'est la vie που ακούστηκε μόνο το Έρωτα θέλει η ζωή. :fan:
just feel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από just feel »

stelios έγραψε:
chris3m έγραψε:.Επίσης σε αντίθεση με άλλα fan club από το devaqueen δεν μπορούσες να κλείσεις τραπέζι με ειδικές τιμές. :fan:
Θα μπορουσε να το κανει αν ηθελε.
Παρολο αυτα,δεν καταλαβαινω που κολλαει αυτο αλλα αφου ειπωθηκε εστω και σαν μπηχτη και επεδη εμενα μου αρεσει να βλεπω ξεκαθαρα posts,δεν ειναι ''αλλα fanclubs'' ειναι το μοναδικο κλαμπ που κανει προσφορες και λεγεται fannatics.
Απο το 08 που δημιουργηθηκε και στα επομενα shows(fabulous,face2face,δωδεκα) παντα ειχε ειδικες τιμες για τα μελη του.
Προς τιμη της ειναι που κανονιζει ειδικες τιμες με τους επιχειρηματιες ειδικα για τους φαννατικους,μακαρι ολοι να προσεχαν το κοινο τους οπως η Αννα και οχι να προσπαθει να τους 'καταναλωσει' οσο πιο πολυ γινεται,κρατωντας παντα ενα επιπεδο τοσο στις τιμες οσo και στο live performing :wink:
λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
stelios

just feel έγραψε:
stelios έγραψε:
chris3m έγραψε:.Επίσης σε αντίθεση με άλλα fan club από το devaqueen δεν μπορούσες να κλείσεις τραπέζι με ειδικές τιμές. :fan:
Θα μπορουσε να το κανει αν ηθελε.
Παρολο αυτα,δεν καταλαβαινω που κολλαει αυτο αλλα αφου ειπωθηκε εστω και σαν μπηχτη και επεδη εμενα μου αρεσει να βλεπω ξεκαθαρα posts,δεν ειναι ''αλλα fanclubs'' ειναι το μοναδικο κλαμπ που κανει προσφορες και λεγεται fannatics.
Απο το 08 που δημιουργηθηκε και στα επομενα shows(fabulous,face2face,δωδεκα) παντα ειχε ειδικες τιμες για τα μελη του.
Προς τιμη της ειναι που κανονιζει ειδικες τιμες με τους επιχειρηματιες ειδικα για τους φαννατικους,μακαρι ολοι να προσεχαν το κοινο τους οπως η Αννα και οχι να προσπαθει να τους 'καταναλωσει' οσο πιο πολυ γινεται,κρατωντας παντα ενα επιπεδο τοσο στις τιμες οσo και στο live performing :wink:
Φυσικά και είναι προς τιμή της.Πρόσφατα έγραφα στο devaqueen πως όλη την χρονιά δεν είχαν ούτε μια προσφαρά για τους fans.Aπαράδεκτο για μένα.
Όταν φροντίζεις τον κόσμο σου και εκείνος με την σειρά του θα σε προστατέψει σε μια στραβή.Όταν τον γράφεις θα σε κράξει.
Αν όμως το μαγαζί δεν πήγαινε καλά σίγουρα θα φρόντιζαν να βρουν λύσεις να το γεμίσουν.Ειδικά ένα μαγαζί της χωρητικότητας του fever.
Από την άλλη μπηχτές που διαβάζω αλλού του στυλ φέτος το rex δούλεψε χωρίς χορούς,καταλαβαίνεις πως είναι αστείες όταν υπάρχουν άλλου είδους προσφορές.Εκεί πάει το :fan:
just feel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από just feel »

Δεν νομιζω οτι το μελος που λες εγραψε μπηχτη για αλλα μαγαζια,για το το ρεξ μιλησε συγκεκριμμενα.
Ειναι γεγονος οτι δεν εχουν βαλει χορους φετος στο ρεξ,αλλα ουτε αρνηθηκε κανεις οτι δεν υπαρχουν πολυ καλες προσφορες ειδικα τα 3 τελευταια χρονια στους fannatics.
Η και αλλες προσφορες οπως με τις αεροπορικες εταιριες.

Για να μην βγαινουμε και απο το θεμα,θεωρω βλακεια να λεει καποιος οτι δεν πηγε και πολυ καλα το fever.
Το να γεμιζει ενα τετοιο μαγαζι στις μερες μας, ανεξαρτητα απο τα ποσα ονοματα βρισκονται μαζι ειναι μεγαλη επιτυχια.
λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
chris3m

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από chris3m »

Συγνώμη,
Διαβάσατε καλά τι έγραψα?
Για ξαναδιαβάστε ορισμένοι, γιατί μόνο να προτρέχουν ξέρουν!!! Γράφω ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ...????????????????????????
chris3m έγραψε: Πάντως το σχήμα δεν πήγε και συγκλονιστικά φέτος, αναμενόμενο βέβαια, αλλά δεν πήγε και πάρα πολύ καλά! Σημασία έχει ότι οι καλλιτέχνες το "πάλεψαν" και έφεραν εις πέρας τη σεζόν...
Το δεν πήγε συγκλονιστηκά, όπως οι Θεοδωρίδου-Μαρινέλλα και Βίσση, δεν σημαίνει πως αυτόματα δεν πήγαν καλά...
Ωστόσο αναφέρω την λέξη -αναμενόμενο- για να θίξω το γενικό κλίμα της χώρας που δύσκολα θα βγει ο καθένας πλέον!
Τι να τις κάνω τις φώτο, σιγά μην άνοιγαν το κέντρο χωρίς κόσμο, αυτό δεν γίνεται. Ωστόσο δεν ήταν και ελάχιστες οι Παρασκευές που δεν λειτούργησαν... το ξέρω καλά αυτό!
Τώρα μη με πιάσει η κακία μου, μη με πιάσει και πω ποιός κράταγε το σχήμα.... που στηρίχτηκε!!! μην το ξεκινήσω
deba
Επικοινωνία:

chris3m έγραψε:Συγνώμη,
Για ξαναδιαβάστε ορισμένοι, γιατί μόνο να προτρέχουν ξέρουν!!! Γράφω ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ...????????????????????????
chris3m έγραψε: Πάντως το σχήμα δεν πήγε και συγκλονιστικά φέτος, αναμενόμενο βέβαια, αλλά δεν πήγε και πάρα πολύ καλά! Σημασία έχει ότι οι καλλιτέχνες το "πάλεψαν" και έφεραν εις πέρας τη σεζόν...
Το δεν πήγε συγκλονιστηκά, όπως οι Θεοδωρίδου-Μαρινέλλα και Βίσση, δεν σημαίνει πως αυτόματα δεν πήγαν καλά...
Ωστόσο αναφέρω την λέξη -αναμενόμενο- για να θίξω το γενικό κλίμα της χώρας που δύσκολα θα βγει ο καθένας πλέον!
Τι να τις κάνω τις φώτο, σιγά μην άνοιγαν το κέντρο χωρίς κόσμο, αυτό δεν γίνεται. Ωστόσο δεν ήταν και ελάχιστες οι Παρασκευές που δεν λειτούργησαν... το ξέρω καλά αυτό!
Τώρα μη με πιάσει η κακία μου, μη με πιάσει και πω ποιός κράταγε το σχήμα.... που στηρίχτηκε!!! μην το ξεκινήσω
ναι δεν είσαι καθόλου προκατειλημμένος και δε θες καθόλου να τα πεις! κακώς σου απάντησα από την αρχή
το μαγαζί δούλευε και τις δύο μέρες πάρα πολύ καλά και ήταν φουλ...τονίζεις τις μέρες μας...το να διώχνεις κόσμο στις μέρες μας λοιπόν δεν είναι πάρα πολύ καλό για το μαγαζί;
άρχισε τώρα να λες τι μαμακία και όποιος θέλει ας σου απαντήσει
αφού από την αρχή γι'αυτό το είπες για να βγάλεις τα υπόλοιπα
ηλίθιες απειλές...δεν θα σε πιάσει κανείς από τη μύτη να σκάσεις
πες τα να δούμε πόσο γελοίος θα γίνεις παραπάνω να δούμε πόσο μπορεί να πιάσει η κακία και τους άλλους μετά
stelios

chris3m έγραψε:Συγνώμη,
Aν σε πιάσει η κακία σου πιστεύεις πως θα ιδρώσει το αυτί μας;Κακίες μπορούμε όλοι να λέμε,δεν το θες όμως.
Το ποιος πήγε συγκλονιστικά δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να το σχολιάσω.Αστειότητες πάντως. :039:
mad_king

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mad_king »

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΤΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ..ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ...
ΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΕΜΙΖΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ 3 ΤΡΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ???ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΦΕΒΕΡ ΓΕΜΙΖΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΝΔΗ?? ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ?????? Ο ΟΙΚΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙ ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ..ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ...ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΧΕ ΚΛΙΣΕΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΠΗΚΕ Η ΒΑΝΔΗ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ..ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΞΕΡΕ ΑΠΟ ΜΑΣ....ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙ..ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥΣ ΝΕΟΥΣ..ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟ..ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ..EIXA ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΦΕΒΕΡ..ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΙ ΧΑΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ..ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ..
deba
Επικοινωνία:

mad_king έγραψε:ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΤΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ..ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ...
ΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΕΜΙΖΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ 3 ΤΡΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ???ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΦΕΒΕΡ ΓΕΜΙΖΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΝΔΗ?? ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ?????? Ο ΟΙΚΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙ ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ..ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ...ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΧΕ ΚΛΙΣΕΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΠΗΚΕ Η ΒΑΝΔΗ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ..ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΞΕΡΕ ΑΠΟ ΜΑΣ....ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙ..ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥΣ ΝΕΟΥΣ..ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟ..ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ..EIXA ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΦΕΒΕΡ..ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΙ ΧΑΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ..ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ..
το μαγαζί είναι πολύ μεγάλο...φυσικά και δε γέμιζε μόνο από τη βανδή, φυσικά και δε γέμιζε μόνο από τον οικονομόπουλο, φυσικά και δε γέμιζε μόνο από την κοκκίνου
το μαγαζί είχε τρία ονόματα
και γέμιζε και πήγε μια χαρά
γιατί πρέπει δηλαδή να το κυρώσουμε αυτό και να αφήνουμε υπονοούμενα πως το μαγαζί το πάλεψαν για να βγάλει σεζόν και μετά να το γυρνάμε κιόλας ότι πήγε καλά για να μην τα ακούσουμε;
γιατί πρέπει με το ζόρι να πούμε πως ο οικονομόπουλος το γέμιζε; την ημέρα που πήγες γινόταν χαμός με τον Οικονομώ, την επόμενη γινόταν χαμός από το ΔΕ ΔΕ Δέσποινα. αν είναι έτσι τόσο ηλίθιος είναι ο επιχειρηματίας και πήρε τη βανδή; αν ήθελε ας έπαιρνε ένα άλλο μικρό όνομα για να γεμίσει πρόγραμμα και να μην πληρώνει τα χιλιάρικα που χρειαζόταν η βανδή
για κάποιο λόγο μπήκε και η Δέσποινα...αλλά βλέπεις είναι η Βανδή και δε μπορούμε να μην βγάλουμε τη χολή μας για τη Δέσποινα μια φορά το μήνα τουλάχιστον μερικοί εδώ μέσα...
όσο για το γελοίος...πες μου πόσες φορές εδώ μέσα με έχεις δει να χρησιμοποιώ τέτοιους χαρακτηρισμούς που το χειρότερο που μπορεί να έχω πει είναι το "αζάπη" ειρωνικά σε συγκεκριμένο χρήστη; κάποιο λόγο θα είχα προφανώς
αν ενοχλεί τους υπόλοιπους δεν θα το πω ξανά λοιπόν γιατί σέβομαι εσάς και όχι γιατί θεωρώ ότι του chris3m δεν του αξίζει
minerboh

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από minerboh »

Eγω βασικά θέλω να φάω ενα μιλφείγ με παχιά κρέμα.
stelios

mad_king έγραψε:ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΤΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ..ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ...
Ενώ η Βανδή όχι. :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:
Φυσικά και λέει πολλά πως ενώ το σχήμα ήταν Οικονομόπουλος-Κοκκίνου έγινε τελικά Βανδή-Οικονομόπουλος-Κοκκίνου.
Ο επιχειρηματίας προφανώς έκρινε πως τα 2 ονόματα δεν ήταν αρκετά και χρειαζόταν και η Δέσποινα ως πρώτο όνομα.
Αν εσύ πήγες μια φορά στο fever εμείς πήγαμε περισσότερες και ξέρουμε καλύτερα ως fan τι γινόταν εκεί. :039:
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

minerboh έγραψε:Eγω βασικά θέλω να φάω ενα μιλφείγ με παχιά κρέμα.
:007: :007: :007: :007: :007:
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
deba
Επικοινωνία:

afn έγραψε:
minerboh έγραψε:Eγω βασικά θέλω να φάω ενα μιλφείγ με παχιά κρέμα.
:007: :007: :007: :007: :007:
το εννοεί κυριολεκτικά όπως το λέει; αν ναι τότε θέλω κι εγώ :fan: :fan:
happy_end

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από happy_end »

Ελάτε τώρα λες και δεν το ξέρουμε. Όταν η Δέσποινα κάνει airplay, είναι πληρωμένο από τις δημόσιες σχέσεις του Φοίβου. Όταν η Δέσποινα σκίζει στο κέντρο, δε σκίζει αυτή αλλά ο Οικονομόπουλος, και δεν πάει και συγκλονιστικά.
Βέβαια στις μέτριες ή κακές χρονιές - δουλειές της ευθύνεται αποκλειστικά αυτή.

Κλασικά τα ίδια πράγματα διαβάζω από το forum του Mad το 2001 :fan:
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
Απάντηση