Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Πριν λίγο ακούσαμε όλοι οι άνθρωποι της Spicy τα τραγούδια του δίσκου μας!Είμαι πολυ ευτυχισμένη που μετα από τόσα χρόνια ο Φοίβος συνεχίζει να με συγκινεί με τα τραγούδια του!Σε λίγες μέρες θα καταλάβετε τι εννοώ!Απλά ΥΠΕΡΟΧΑ τραγούδια!
Μετρατε αντίστροφα!
Στις 27 του μήνα "Άλλαξα" Δέσποινα Βανδή - Φοίβος
supernatural22 έγραψε:Υπάρχει και το trash άσμα : Άλλαξα μωρό μου άλλαξα,να το ξέρεις καταστάλαξα!
Ελπίζω να μην είναι τσιφτετέλι!
Ποιά το λέει;
Eλευθερία Ζέρβα
Αλλά το κομμάτι αυτό της Δέσποινας το είχε γράψει ο Φοίβος για την Πάολα,οπότε θα είναι λαϊκό!
Το κομμάτι ΔΕΝ το είχε γράψει για την Πάολα! Το διέψευσε η ίδια η Δέσποινα. Έλεος με τον καθένα να γράφει ό,τι μ@λ@κία του κατέβει απ' το άδειο του μυαλό...
Χαίρομαι για τον τρόπο που δουλεύει η ομάδα της Spicy για το δίσκο της Δέσποινας!
το μόνο αρνητικό είναι το ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ-ΦΟΙΒΟΣ! Αυτό το ότι μπαίνει το "ΦΟΙΒΟΣ" (ή το Γιώργος Θεοφάνους) δίπλα από το όνομα του τραγουδιστή δεν μπορώ να το χονέψω. Ας έγραφαν όπως παλιά Μουσική: ή Μουσική-Στίχοι:
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Entek έγραψε:Χαίρομαι για τον τρόπο που δουλεύει η ομάδα της Spicy για το δίσκο της Δέσποινας!
το μόνο αρνητικό είναι το ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ-ΦΟΙΒΟΣ! Αυτό το ότι μπαίνει το "ΦΟΙΒΟΣ" (ή το Γιώργος Θεοφάνους) δίπλα από το όνομα του τραγουδιστή δεν μπορώ να το χονέψω. Ας έγραφαν όπως παλιά Μουσική: ή Μουσική-Στίχοι: