Έλλη Κοκκίνου

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
afn

Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

Καλά! Go Έλλη!!!!!!! :shablon_03: :shablon_03: :shablon_03:
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
deba
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από deba »

afn έγραψε:Καλά! Go Έλλη!!!!!!! :shablon_03: :shablon_03: :shablon_03:
μπράβο! :056:

τώρα θα πετάξω το φρίσμπι και θα πας να το φέρεις πίσω! οκ; :biggrin: :biggrin:
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
afn

Με τα δόντια??? :crazy:
deba
Επικοινωνία:

afn έγραψε:Με τα δόντια??? :crazy:
όπως μπορείς...δεν έχω θέμα :fan: :tease:
afn

:tease: :tease: :tease: :tease: :read:
chris3m

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από chris3m »

mad_king έγραψε:ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΦΕΒΕΡ ΓΕΜΙΖΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΝΔΗ??
ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ??????
Ο ΟΙΚΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙ ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ..ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ...
EIXA ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΦΕΒΕΡ..ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΙ ΧΑΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ..ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ..
Με κάλυψες πλήρως!
Δεν μπορούν να καταλάβουν πως στη χώρα μας, υπάρχουν άλλα στάνταρ στα LIVE προγράμματα!
Ο Οικονομόπουλος που είναι από τους πιο ελπιδοφόρους νέους λαϊκους καλλιτέχνες, στα LIVE σκίζει και έχει ήδη σχεδόν ίσο κοινό με τη Δέσποινα που τραγουδάει τα 3πλά χρόνια. Άδικο ναι... αλλά έτσι είναι το σύστημα εδώ...! και με τον Κιάμο (που τον σιχαίνομαι) να τραγουδούσε η Δέσποινα, περισσότερος πανικός θα γινόταν όταν θα έβγαινε ο Πάνος στην πίστα...! άσχετο αν η Δέσποινα έχει 20 χρυσούς και ο Κιάμος 2.
deba έγραψε: ...αλλά βλέπεις είναι η Βανδή και δε μπορούμε να μην βγάλουμε τη χολή μας για τη Δέσποινα μια φορά το μήνα τουλάχιστον μερικοί εδώ μέσα...
Με θυμάσαι να βγάζω συχνά χολή για την Βανδή? για δώσε μου απάντηση...?
Αν ανατρέξεις σε σελίδες στο forum της, θα δεις πόσα θέματα έχω ανοίξει και πόσες φορές έχω μιλήσει θετικά γι' αυτήν! μέχρι και Βανδικό με έχουν πει! τι να πω...
Ο τρόπος σου (και το λέω έκλπηκτος για σένα) και ενός άλλου μέλους, με κάνουν να νιώθω πως δυστυχώς δεν θέλετε να συζητηθεί κάτι, που δεν συμπίπτει τόσο με την άποψη σας, όσο και με την γενική εικόνα της Δέσποινας....!
Ωστόσο ξαναδιάβασε το αρχικό μήνυμα, το εξελίξατε εντελώς διαφορετικά!
ellhfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ellhfan »

chris3m έγραψε:
mad_king έγραψε:ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΦΕΒΕΡ ΓΕΜΙΖΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΝΔΗ??
ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ??????
Ο ΟΙΚΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙ ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ..ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ...
EIXA ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΦΕΒΕΡ..ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΙ ΧΑΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ..ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ..
Με κάλυψες πλήρως!
Δεν μπορούν να καταλάβουν πως στη χώρα μας, υπάρχουν άλλα στάνταρ στα LIVE προγράμματα!
Ο Οικονομόπουλος που είναι από τους πιο ελπιδοφόρους νέους λαϊκους καλλιτέχνες, στα LIVE σκίζει και έχει ήδη σχεδόν ίσο κοινό με τη Δέσποινα που τραγουδάει τα 3πλά χρόνια. Άδικο ναι... αλλά έτσι είναι το σύστημα εδώ...! και με τον Κιάμο (που τον σιχαίνομαι) να τραγουδούσε η Δέσποινα, περισσότερος πανικός θα γινόταν όταν θα έβγαινε ο Πάνος στην πίστα...! άσχετο αν η Δέσποινα έχει 20 χρυσούς και ο Κιάμος 2.
deba έγραψε: ...αλλά βλέπεις είναι η Βανδή και δε μπορούμε να μην βγάλουμε τη χολή μας για τη Δέσποινα μια φορά το μήνα τουλάχιστον μερικοί εδώ μέσα...
Με θυμάσαι να βγάζω συχνά χολή για την Βανδή? για δώσε μου απάντηση...?
Αν ανατρέξεις σε σελίδες στο forum της, θα δεις πόσα θέματα έχω ανοίξει και πόσες φορές έχω μιλήσει θετικά γι' αυτήν! μέχρι και Βανδικό με έχουν πει! τι να πω...
Ο τρόπος σου (και το λέω έκλπηκτος για σένα) και ενός άλλου μέλους, με κάνουν να νιώθω πως δυστυχώς δεν θέλετε να συζητηθεί κάτι, που δεν συμπίπτει τόσο με την άποψη σας, όσο και με την γενική εικόνα της Δέσποινας....!
Ωστόσο ξαναδιάβασε το αρχικό μήνυμα, το εξελίξατε εντελώς διαφορετικά!
ma pws enas elefantas na apodeiksei oti einai murmhgki? xaxa :lol: (plakitsa)
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

ellhfan έγραψε:
chris3m έγραψε:Συγνώμη,
Διαβάσατε καλά τι έγραψα?
Για ξαναδιαβάστε ορισμένοι, γιατί μόνο να προτρέχουν ξέρουν!!! Γράφω ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ...????????????????????????
chris3m έγραψε: Πάντως το σχήμα δεν πήγε και συγκλονιστικά φέτος, αναμενόμενο βέβαια, αλλά δεν πήγε και πάρα πολύ καλά! Σημασία έχει ότι οι καλλιτέχνες το "πάλεψαν" και έφεραν εις πέρας τη σεζόν...
Το δεν πήγε συγκλονιστηκά, όπως οι Θεοδωρίδου-Μαρινέλλα και Βίσση, δεν σημαίνει πως αυτόματα δεν πήγαν καλά...
Ωστόσο αναφέρω την λέξη -αναμενόμενο- για να θίξω το γενικό κλίμα της χώρας που δύσκολα θα βγει ο καθένας πλέον!
Τι να τις κάνω τις φώτο, σιγά μην άνοιγαν το κέντρο χωρίς κόσμο, αυτό δεν γίνεται. Ωστόσο δεν ήταν και ελάχιστες οι Παρασκευές που δεν λειτούργησαν... το ξέρω καλά αυτό!
Τώρα μη με πιάσει η κακία μου, μη με πιάσει και πω ποιός κράταγε το σχήμα.... που στηρίχτηκε!!! μην το ξεκινήσω
exeis pollh plaka.... alh8eia sto lew, xwris parekshghsh e?
ellhfan se kathe mynhma grafeis oti kapoios exei poly plaka kai xwris parexigisi tha se rwthsw eisai kathysterimenos? :give_rose:
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

Μην τσακωνεστε αλλο ειρηνη ημην :fan:

Οταν κατι ειναι στην μοδα και ειναι "φρεσκο πραγμα" ειναι λογικο να προκαλει πιο μεγαλο ενδιαφερον απο ενα πραγμα που εχει ηδη κανει ενα μεγαλο επιτυχημενο κυκλο αλλα δεν ειναι αυτο που λεμε η μοδα τωρα.
Βεβαια εκει μπαινει κατι αλλο που λεγεται αξια...οπως και να το κανουμε η βανδη(στην προκειμενη φαση) σε ενα live της μπορει να παει και σε 3-4 δισκους απο την αρχη της καριερας της πχ και να πει κομματια που ακομα θα τραγουδαμε και να κανει πανικο....ο οικονομοπουλος πχ ακομα δεν μπορει..δεν σημαινει καν οτι θα μπορει μολις σπασει λιγο το ρευμα που εχει τωρα και βγει κατι νεοτερο απο αυτον πχ που να κανει πανικο.
Οποτε ειναι λιγο αδικη η συγκριση για το οτιδηποτε εχει να κανει με παλιους-καινουργιους...οι παλιοι εχουν κανει επιτυχια εχουν αφησει τραγουδια εχουν κοινο..μπορει να περνανε απλα ups και down...δεν αλλαζει κατι.

Τελος το σχημα με 2 ονοματα μια χαρα τα πηγε! :party:
:fan:
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Εγώ ελπίζω να βλέπουμε συχνά 3 ονόματα μαζί.Μου άρεσε.Πιστεύω πως και του χρόνου θα δούμε να ενώνονται καλλιτέχνες.
Φέτος πήραν πολλοί για τα καλά το μήνυμα της κρίσης.
I like people too much or not at all.
deba
Επικοινωνία:

GUNNER_10 έγραψε:xwris parexigisi tha se rwthsw eisai kathysterimenos? :give_rose:
GUNNER_10 έγραψε:Μην τσακωνεστε αλλο ειρηνη ημην :fan:
πάλι καλά που είσαι εδώ να μας δείξεις τον τρόπο :hysterical: :hysterical:
αμάν βρε gunner :hysterical:
ellhfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ellhfan »

GUNNER_10 έγραψε:
ellhfan έγραψε:
chris3m έγραψε:Συγνώμη,
Διαβάσατε καλά τι έγραψα?
Για ξαναδιαβάστε ορισμένοι, γιατί μόνο να προτρέχουν ξέρουν!!! Γράφω ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ...????????????????????????
chris3m έγραψε: Πάντως το σχήμα δεν πήγε και συγκλονιστικά φέτος, αναμενόμενο βέβαια, αλλά δεν πήγε και πάρα πολύ καλά! Σημασία έχει ότι οι καλλιτέχνες το "πάλεψαν" και έφεραν εις πέρας τη σεζόν...
Το δεν πήγε συγκλονιστηκά, όπως οι Θεοδωρίδου-Μαρινέλλα και Βίσση, δεν σημαίνει πως αυτόματα δεν πήγαν καλά...
Ωστόσο αναφέρω την λέξη -αναμενόμενο- για να θίξω το γενικό κλίμα της χώρας που δύσκολα θα βγει ο καθένας πλέον!
Τι να τις κάνω τις φώτο, σιγά μην άνοιγαν το κέντρο χωρίς κόσμο, αυτό δεν γίνεται. Ωστόσο δεν ήταν και ελάχιστες οι Παρασκευές που δεν λειτούργησαν... το ξέρω καλά αυτό!
Τώρα μη με πιάσει η κακία μου, μη με πιάσει και πω ποιός κράταγε το σχήμα.... που στηρίχτηκε!!! μην το ξεκινήσω
exeis pollh plaka.... alh8eia sto lew, xwris parekshghsh e?
ellhfan se kathe mynhma grafeis oti kapoios exei poly plaka kai xwris parexigisi tha se rwthsw eisai kathysterimenos? :give_rose:
parakalw? etsi kaneis esy? vrizeis ton ka8ena? sou edwsa tetoio diakaiwma??? exeis polu xamhlo epipedo. mporeis na moy peis thn hlikia soy, gia na katalavw me poion milaw.
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

apo 11/5 i kokkinou sto politia sti thessaloniki me ton oikonomopoulo gia 1 mina!
Άβαταρ μέλους
nikospaok

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikospaok »

to diavasame kai ayto oti htan kleisto polles paraskeyes kai oti to pale4e kiolas!!!!
ka8e ps eixame fwto apo to magazi kai htan gemato!!epishs to teleytaio vrady to de de despoina kai ta syn8hmata "prwth se ellada kai eyrwph" (asteio men gt vgazei mia paidikothta,syn8hma de) akougontan synexeia!h despoina stamathse to programma apo ton xamo gt den akoyge kai toys eyxaristhse!!!
4 mhnes krathse to sxhma kai an exaireseis ,thn mia paraskeyh poy htan oloi kleistoi (fever,rex klp) logw "as8eneias", ola ta ypoloipa ps htan anoixta!!!
MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

nikospaok έγραψε:to diavasame kai ayto oti htan kleisto polles paraskeyes kai oti to pale4e kiolas!!!!
ka8e ps eixame fwto apo to magazi kai htan gemato!!epishs to teleytaio vrady to de de despoina kai ta syn8hmata "prwth se ellada kai eyrwph" (asteio men gt vgazei mia paidikothta,syn8hma de) akougontan synexeia!h despoina stamathse to programma apo ton xamo gt den akoyge kai toys eyxaristhse!!!
4 mhnes krathse to sxhma kai an exaireseis ,thn mia paraskeyh poy htan oloi kleistoi (fever,rex klp) logw "as8eneias", ola ta ypoloipa ps htan anoixta!!!
Αλήθεια τι είχε συμβεί εκείνη την Παρασκευή;
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
deba
Επικοινωνία:

MusicLover έγραψε:
nikospaok έγραψε:to diavasame kai ayto oti htan kleisto polles paraskeyes kai oti to pale4e kiolas!!!!
Αλήθεια τι είχε συμβεί εκείνη την Παρασκευή;
ήταν όλοι κλειστοί λόγω "ασθένειας"...ήταν το τριήμερο με καθαρά δευτέρα και είχαν κλείσει όλα γιατί απλά δεν υπήρχε κόσμος στη αθήνα
αλλά ακόμη και τότε τα μαγαζιά έκλεισαν και τις δύο μέρες αλλά το fever μόνο μία από τις δύο :thumbup:
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Kάθεστε και απαντάτε σοβαρά στις βλακείες που φαντάζεται ο καθένας; :10-pleko:
I like people too much or not at all.
deba
Επικοινωνία:

stelios έγραψε:Kάθεστε και απαντάτε σοβαρά στις βλακείες που φαντάζεται ο καθένας; :10-pleko:
ναι :oh_yes:
Stavros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stavros »

deba έγραψε:
stelios έγραψε:Kάθεστε και απαντάτε σοβαρά στις βλακείες που φαντάζεται ο καθένας; :10-pleko:
ναι :oh_yes:
:hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:
deba
Επικοινωνία:

η απάντηση ήταν προφανής :-P :-P
Απάντηση