το είδα και συμφωνώstelios έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ πρότεινα νέο single για την Έλλη.
GIA AYTO ALLWSTE EVALA KAI TO SXOLIO STHN PAREN8ESH 8ELONTAS NA DEI3W PWS DEN TO 8EWRW KATI TROMEROGUNNER_10 έγραψε:pw pw milame oti ayto apotelei terastio stoixeio epityxias...nikospaok έγραψε:to diavasame kai ayto oti htan kleisto polles paraskeyes kai oti to pale4e kiolas!!!!
ka8e ps eixame fwto apo to magazi kai htan gemato!!epishs to teleytaio vrady to de de despoina kai ta syn8hmata "prwth se ellada kai eyrwph" (asteio men gt vgazei mia paidikothta,syn8hma de) akougontan synexeia!h despoina stamathse to programma apo ton xamo gt den akoyge kai toys eyxaristhse!!!
4 mhnes krathse to sxhma kai an exaireseis ,thn mia paraskeyh poy htan oloi kleistoi (fever,rex klp) logw "as8eneias", ola ta ypoloipa ps htan anoixta!!!![]()
Afou to fan club ths eixe mazeftei sysswmo na kanei exedra ti htheles na lene de de de tha gineis vissi pote?![]()
Xamos ginetai se opoiondipote kallitexni mazeuei to sklhropyriniko toy koino..
Episis ti analyoyme allo re paides kala phge to sxhma perase kala o kosmos pou phge telos...gia ta dedomena ths epoxhs kai tis dyskolies ta phgane mia xara.
H ερώτηση κόλαφος.crazy_boy έγραψε:pate kala?
Νομίζω πήγε μέτρια.Μπήκε στο top 30.Ας κάνει και κάποιο από τα καινούργια κλιπ.Έλεος εδώ κάνουν άλλοι.deba έγραψε:το είδα και συμφωνώstelios έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτό θα ήταν καλύτερα για επόμενο
αλλά το προηγούμενο δεν θα έλεγα πως περπάτησε και πολύ και δεν περιμένω πολλά παραπάνω από αυτό το cd δυστυχώς
stelios έγραψε:Νομίζω πήγε μέτρια.Μπήκε στο top 30.Ας κάνει και κάποιο από τα καινούργια κλιπ.Έλεος εδώ κάνουν άλλοι.deba έγραψε:το είδα και συμφωνώstelios έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αλλά το προηγούμενο δεν θα έλεγα πως περπάτησε και πολύ και δεν περιμένω πολλά παραπάνω από αυτό το cd δυστυχώς![]()
Πάντως και αυτή το άφησε.Πήγαινε σε εκπομπές για να δίνει άκυρες συνεντεύξεις και όχι για να λέει τα τραγούδια της.
Λες και την ενδιαφέρει μόνο να υπάρχει σε δυνατά σχήματα.
Μια χαρά ήταν τα τραγούδια.Εμένα μου άρεσαν περισσότερο από τις digital κυκλοφορίες της.Με εξαίρεση το Ερωτεύτηκα που ήταν super κομμάτι για Κοκκίνου.manos έγραψε:stelios έγραψε:Νομίζω πήγε μέτρια.Μπήκε στο top 30.Ας κάνει και κάποιο από τα καινούργια κλιπ.Έλεος εδώ κάνουν άλλοι.deba έγραψε:το είδα και συμφωνώstelios έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αλλά το προηγούμενο δεν θα έλεγα πως περπάτησε και πολύ και δεν περιμένω πολλά παραπάνω από αυτό το cd δυστυχώς![]()
Πάντως και αυτή το άφησε.Πήγαινε σε εκπομπές για να δίνει άκυρες συνεντεύξεις και όχι για να λέει τα τραγούδια της.
isws na mhn pisteuei kai h idia sta tragoudia ths..
όντως τα κομμάτια είναι πολύ καλά σε σχέση με κάποια άλλα που βγήκαν πρινstelios έγραψε:Μια χαρά ήταν τα τραγούδια.Εμένα μου άρεσαν περισσότερο από τις digital κυκλοφορίες της.Με εξαίρεση το Ερωτεύτηκα που ήταν super κομμάτι για Κοκκίνου.manos έγραψε:stelios έγραψε:Νομίζω πήγε μέτρια.Μπήκε στο top 30.Ας κάνει και κάποιο από τα καινούργια κλιπ.Έλεος εδώ κάνουν άλλοι.deba έγραψε:το είδα και συμφωνώstelios έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma kai mena maresoun..leo isws h idia na mjh pisteuei se auta..edo den elege ta genethlia epeidh leei den aresan sto kosmodeba έγραψε:όντως τα κομμάτια είναι πολύ καλά σε σχέση με κάποια άλλα που βγήκαν πρινstelios έγραψε:Μια χαρά ήταν τα τραγούδια.Εμένα μου άρεσαν περισσότερο από τις digital κυκλοφορίες της.Με εξαίρεση το Ερωτεύτηκα που ήταν super κομμάτι για Κοκκίνου.manos έγραψε:stelios έγραψε:Νομίζω πήγε μέτρια.Μπήκε στο top 30.Ας κάνει και κάποιο από τα καινούργια κλιπ.Έλεος εδώ κάνουν άλλοι.deba έγραψε:το είδα και συμφωνώstelios έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αλλά δεν προωθήθηκαν και δε βλέπω να υπάρχει σκοπός να προωθηθούν στην πορεία...
egw twra pou diavazw panw apo 10 m..s ti prepei na pw? gt ka8usterhmenos einai ligo. esu katalavaineis ti grafeis?GUNNER_10 έγραψε: Χρηστο πραγματικα εισαι αλλου για αλλου στην απαντηση σου...αλλο γραφω αλλο καταλαβες...
1)Το αν εχω θαψει η οχι την δε δε δεν νομιζω να σε αφορα...κρινω συγκεκριμενα πραγματα που δεν μου αρεσουν αλλα και επισης επικροτω αλλα που μου αρεσουν...και επισης ποτε δεν ειπα οτι δεν εχει μια αξια σοβαρη στο χωρο,αρα ξαναδιαβασε τι γραφω καλυτερα και μετα απαντα νορμαλ.
2)ΜΟΔΑ δεν ειναι ουτε η βανδη ουτε η βισση ουτε ο σφακιανακης κλπ οπως και πολλοι αλλοι...ολοι αυτοι οι καλλιτεχνες εχουν ενα κοινο ειναι "αξιες" πια στο χωρο.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΔΑ..μοδα ειναι ο κιαμος,ο οικονομοπουλος,η παολα τα γκρουπακια τυπου rec,stavento κλπ(θα βαζα και τον χατζηγιαννη γιατι ακομα τον θεωρω μοδα ασχετα αν ειναι πια και αξια).
Μοδα ειναι κατι καινουργιο φρεσκο που κανει πανικο κλπ...Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ οτι στους ηδη φτασμενους καλλιτεχνες υπαρχουν καποιοι που ειναι σε μια καλη φαση(καλυτερη χειροτερη απο αλλους που ναι σε μια οκ φαση) για την εποχη ακομα(πχ βισση,βανδη,θεωδοριδου,πλουταρχος) και αλλοι που εχουν πεσει τρελα βλεπε γαρμπη μιας και ειμαστε φαν της ιδια τραγουδιστριας.Αυτη ειναι η διαφορα μεταξυ μοδας και αξιας!!Το παραδειγμα που εφερες πχ για τις νεες τραγουδιστριες δειχνουν την αξια οχι την μοδα !!!!
Δεν νομιζω οτι μοδα πχ ειναι η τσαλιγοπουλου(ασχετα αν αλλαζω υφος μουσικης)αλλα αξια ειναι!Μοδα δεν ειναι η αρβανιτακη αλλα αξια ειναι!(παραδειγματα βαζω μην αρχισετε τις παπαρολογιες περι ναι αλλα οι ταδε κανουν πιο ψαγμενα πραγματα μπλα μπλα μπλα).
3)Το σχολιο μου(περι 2 ονοματων) ειχε να κανει και με υφος πλακας ασχετως την γνωμη μου για την κα κοκκινου.
Ελπιζω να σε καλυψα
exeis dikio to gunner allwste einai xarakthristiko nickname gia gynaikaellhfan έγραψε:egw twra pou diavazw panw apo 10 m..s ti prepei na pw? gt ka8usterhmenos einai ligo. esu katalavaineis ti grafeis?GUNNER_10 έγραψε:
ug. an eixa kamia filh kamia aderfh h' anhpsia se esena 8a thn edina? kalutera na tis skotwna.
an phgaineis kai me gynaikes dld gt etsi opws grafeis den fainesai kai gia polu andras... sthn arxh nomiza pws hsoun koritsaki, alla egrapse o chris oti se lene Pano kai emeina!!!
1)Μοδα ειναι(κιαμος) κατι το οποιο δεν εχει καμια αξια...αν θυμασαι ο κιαμος εκανε και μια σοβαρη κοιλια τοτε στην ανοδο που το μισο μαγαζι ηταν αδειο πολλες φορες..αστο μην το ανοιξουμε το θεμα....εκτος και αν θεωρεις τον κιαμο αξια παω πασσοchris3m έγραψε:Φυσικά και δεν με αφορά και είναι δικαίωμα σου να έχεις όποια γνώμη θέλεις! Όταν όμως έμμεσα απαντάς σε δική μου συζήτηση και δεδομένου ότι γνωρίζω απόψεις σου για την Βανδή, δεν μπορώ να μην σχολιάσω!GUNNER_10 έγραψε: 1)Το αν εχω θαψει η οχι την δε δε δεν νομιζω να σε αφορα...κρινω συγκεκριμενα πραγματα που δεν μου αρεσουν αλλα και επισης επικροτω αλλα που μου αρεσουν...και επισης ποτε δεν ειπα οτι δεν εχει μια αξια σοβαρη στο χωρο,αρα ξαναδιαβασε τι γραφω καλυτερα και μετα απαντα νορμαλ.:
Εσύ μίλησες για μόδες, εσύ ξεκίνησες τη συζήτηση περι μοδών....κλπ.!GUNNER_10 έγραψε: 2)ΜΟΔΑ δεν ειναι ουτε η βανδη ουτε η βισση ουτε ο σφακιανακης κλπ οπως και πολλοι αλλοι...ολοι αυτοι οι καλλιτεχνες εχουν ενα κοινο ειναι "αξιες" πια στο χωρο.
Καταρχήν ο Κιάμος δεν είναι μόδα... το ότι είναι "δυνατός" σε live προγράμματα δεν τον κατατάσει μόδα! Γιατί η μόδα ξέρεις κρατάει λίγο... ο Κιάμος είναι πάνω από 6-7 χρονάκια φίρμα στην Αθήνα και κάποια άλλα πριν Θεσσαλονίκη! Άσε που βρίσκεται στα πράγματα πάρα πολλά χρόνια...!GUNNER_10 έγραψε: μοδα ειναι ο κιαμος,ο οικονομοπουλος,η παολα τα γκρουπακια τυπου rec,stavento κλπ(θα βαζα και τον χατζηγιαννη γιατι ακομα τον θεωρω μοδα ασχετα αν ειναι πια και αξια).
Μοδα ειναι κατι καινουργιο φρεσκο που κανει πανικο κλπ....
Οπότε μόδα -πλέον- δεν τον λές, άκυρος λοιπόν...! Ο Οικονομόπουλος θα φανεί αν είναι μόδα (που δεν το νομίζω να είναι...)
όταν λες κάτι φρέσκο που κάνει πανικό τι εννοείς? ποιά γκρουπάκια κάνουν πανικό ? οι rec και οι stavento κάνουν πανικό? τι να πω...
επίσης στο φρέσκο συμπεριέλαβες και τον Κιάμο? μα τι γράφεις...?
Τι θες να πείς... μόνο εσύ ξέρεις... ούτε καταλαβαίνω τι θες να πεις...!GUNNER_10 έγραψε: Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ οτι στους ηδη φτασμενους καλλιτεχνες υπαρχουν καποιοι που ειναι σε μια καλη φαση(καλυτερη χειροτερη απο αλλους που ναι σε μια οκ φαση) για την εποχη ακομα(πχ βισση,βανδη,θεωδοριδου,πλουταρχος) και αλλοι που εχουν πεσει τρελα βλεπε γαρμπη μιας και ειμαστε φαν της ιδια τραγουδιστριας.Αυτη ειναι η διαφορα μεταξυ μοδας και αξιας!!Το παραδειγμα που εφερες πχ για τις νεες τραγουδιστριες δειχνουν την αξια οχι την μοδα !!!!
Δεν νομιζω οτι μοδα πχ ειναι η τσαλιγοπουλου(ασχετα αν αλλαζω υφος μουσικης)αλλα αξια ειναι!Μοδα δεν ειναι η αρβανιτακη αλλα αξια ειναι!(παραδειγματα βαζω μην αρχισετε τις παπαρολογιες περι ναι αλλα οι ταδε κανουν πιο ψαγμενα πραγματα μπλα μπλα μπλα).:
Δεν βρίσκω νόημα, αλλά ούτε και λόγω αναφοράς ...περί αξιών κλπ.! και να σου πάλι και η Καίτη μέσα στα λεγόμενα!
Αν σου πω ΝΑΙ...πλάκα θα σου κάνωGUNNER_10 έγραψε: Ελπιζω να σε καλυψα
Μάλλον έχεις μπερδέψει την έννοια της μόδας!GUNNER_10 έγραψε: 1)Μοδα ειναι(κιαμος) κατι το οποιο δεν εχει καμια αξια...αν θυμασαι ο κιαμος εκανε και μια σοβαρη κοιλια τοτε στην ανοδο που το μισο μαγαζι ηταν αδειο πολλες φορες..αστο μην το ανοιξουμε το θεμα....εκτος και αν θεωρεις τον κιαμο αξια παω πασσο.
Τι λόγω ύπαρξης έχει η Αρβανιτάκη και η Βίσση εδώ! Αυτές έχουν φτιάξει την έννοια ΜΟΔΑ στη χώρα μας! ΈλεοςGUNNER_10 έγραψε: 2)στο τελευταιο ποστ που μιλαω για την διαφορα αξιας και μοδας δεν μπορω να καταλαβω ποσο πιο ξεκαθαρα να στο γραψω...τι δεν καταλαβαινεις το ΟΤΙ Η ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΠΧ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΔΑ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ???Η μηπως το οτι ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΕΑ ΒΙΣΣΗ ΤΟ ΖΗΤΑΝΕ ΚΟΠΕΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΒΙΣΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΠΧ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΙΓΜΑ!!ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΟΓΩ ΜΟΔΑΣ ΘΑ ΖΗΤΑΓΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΠΧ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ???Τι δεν καταλαβαινεις απο αυτο δεν ξερω τεσπα...
και εδώ είσαι άκυρος!GUNNER_10 έγραψε: 3)Την συζητηση περι μοδας την εκανα γιατι ανεφερες τον παραπανω χαμο που κανει ο οικονομοπουλος..και εφερα παραδειγμα(ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΒΑΝΔΗ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ)λεγοντας πως ειναι λογικο καθε τι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ να ερχεται πανω απο κατι παλιο για καποιο διαστημα...και οτι ειναι λιγο αδικη η συγκριση.Αλλα απο ολα αυτα εσυ καταλαβες οτι εβρισα την βανδη λεγοντας πως ειναι αποτυχημενη η οτιδηποτε αλλο...
Άστην Καίτη εκεί που είναι...GUNNER_10 έγραψε: 4)Την καιτη προφανως την φερνω παραδειγμα αρχικα για να μην μιλαω για αλλους καλλιτεχνες και εχουμε αλλα και αφεταιρου γιατι αποτελει ΚΑΙ αυτη μια πολυ μεγαλη αξια στο χωρο της που ομως σε δημοτικοτητα τα τελευταια χρονια ειναι στο ναδιρ...σε ενοχλει και αυτο??![]()
Ελπιζω να μην βρηκες δυσνοητο και αυτο το μηνυμα γιατι πραγματικα θα πιστεψω πως το παιζεις χαζος ενω δεν εισαι.
1)η συγκριση με τον λεπα(παρολου που σιγουρα δεν θα βρεις καλα κομματια οπως λες και εσυ)δεν ειναι αντιστοιχου μεγεθους..γιατι δεν ειναι και αντιστοιχου μεγεθους η επιτυχια που εκανε τοτε με την σημερινη.(θα μου πεις αλλα τα δεδομενα τωρα με τοτε..ναι οντως αλλα και παλι εχει διαφορα).Δεν διαφωνουμε στα περι κιαμου και τι ειναι...απλα ειναι μοδα...και θα περασει.chris3m έγραψε:Μάλλον έχεις μπερδέψει την έννοια της μόδας!GUNNER_10 έγραψε: 1)Μοδα ειναι(κιαμος) κατι το οποιο δεν εχει καμια αξια...αν θυμασαι ο κιαμος εκανε και μια σοβαρη κοιλια τοτε στην ανοδο που το μισο μαγαζι ηταν αδειο πολλες φορες..αστο μην το ανοιξουμε το θεμα....εκτος και αν θεωρεις τον κιαμο αξια παω πασσο.
Θα το ξαναπώ (πόσες φορές το έχω ματα-ξαναπεί) ο Κιάμος δεν κάνει σοβαρή δισκογραφία ούτε (για μένα) έχει καλή φωνή. Στον τομέα του όμως είναι από τα πιο (για να μην πω ΠΙΟ) δυνατά ονόματα! Είναι εγγύηση στη νυχτερινή διασκέδαση... αρκετά χρόνια τώρα! Στο ξαναείπα η μόδα είναι για 2 - 3 το πολύ χρόνια...!
Να σου πω ποιός ήταν μόδα, που άλλα έδειξε στην αρχή και αλλιώς εξελίχτηκε? ο Τσαλίκης.
κι επειδή είσαι νιανια-ράκι θα σου πω κάτι από το παρελθόν... την δεκαετία του 80 και μισά 90 ο Πανταζής ήταν από τα πιο δυνατά ονόματα της νυχτερινής διασκέδασης! Κάτι σαν τον σημερινό Κιάμο... γέμιζε απίστευτα μαγαζιά (σκέψου ότι ο ΔΙΟΓΕΝΗΣ χτίστηκε γι' αυτόν) και ήταν στις επιλογές του κοινού όταν θα έβγαιναν έξω! Αν όμως ανατρέξεις στη δισκογραφία του, δεν θα βρεις αντίστοιχα καλά κομμάτια! Σήμερα όμως αποτελεί ένα καταξιωμένο όνομα στο χώρο του τραγουδιού στον συγκεκριμένο είδος! και οι μεγαλύτεροι τον έχουν σε μεγάλοι υπόληψη!
Τι λόγω ύπαρξης έχει η Αρβανιτάκη και η Βίσση εδώ! Αυτές έχουν φτιάξει την έννοια ΜΟΔΑ στη χώρα μας! ΈλεοςGUNNER_10 έγραψε: 2)στο τελευταιο ποστ που μιλαω για την διαφορα αξιας και μοδας δεν μπορω να καταλαβω ποσο πιο ξεκαθαρα να στο γραψω...τι δεν καταλαβαινεις το ΟΤΙ Η ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΠΧ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΔΑ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ???Η μηπως το οτι ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΕΑ ΒΙΣΣΗ ΤΟ ΖΗΤΑΝΕ ΚΟΠΕΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΒΙΣΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΠΧ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΙΓΜΑ!!ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΟΓΩ ΜΟΔΑΣ ΘΑ ΖΗΤΑΓΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΠΧ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ???Τι δεν καταλαβαινεις απο αυτο δεν ξερω τεσπα...
Ναι Πάνο, αρκετές νέες τραγουδίστριες θέλουν να γίνουν Παπαρίζου... γιατί είναι μόδα? Όχι Πάνο, γιατί έχει καταφέρει και αυτή κάποια πράγματα και αποτελεί ΚΑΤΙ στην πόπ μουσική!
Έλεος πια με τη μόδα κλπ. δεν ξέρω τι θες να πεις.... τι αξίες μου λες και μόδες κλπ.
Τι θες να πεις για καταξίωση ετών (που έχει η Βίσση) ενώ οι νέες δεν έχουν ακόμη (πχ. Παπαρίζου...)
τι να πω..
και εδώ είσαι άκυρος!GUNNER_10 έγραψε: 3)Την συζητηση περι μοδας την εκανα γιατι ανεφερες τον παραπανω χαμο που κανει ο οικονομοπουλος..και εφερα παραδειγμα(ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΒΑΝΔΗ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ)λεγοντας πως ειναι λογικο καθε τι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ να ερχεται πανω απο κατι παλιο για καποιο διαστημα...και οτι ειναι λιγο αδικη η συγκριση.Αλλα απο ολα αυτα εσυ καταλαβες οτι εβρισα την βανδη λεγοντας πως ειναι αποτυχημενη η οτιδηποτε αλλο...
Ακόμη και χαμό να κάνει ο Οικονομόπουλος δεν έχει να πάρει κάτι από τη Βανδή! Ανήκουν σε πολύ διαφορετικά πράγματα μουσικά! είναι άντρας και είναι γυναίκα! δεν έχει κάτι να της πάρει...! Γι' αυτό άλλωστε και πάντα θέλουν κάποιο παρτενέρ του αντίθετου φύλλου για να μην υπάρχει αυτό που λένε ...σύγκριση!
Εγώ άλλο είπα, είπα ότι ο Οικονομόπουλος είναι πιο μπουζουκο-κεφο-καλλιτέχνης (ωραίες λέξεις...ε?) και σίγουρα είναι εγγύηση σε μια εποχή που ο καθένας θα βγει μια φορά για διασκέδαση! Η Βανδή αποτελεί σταθερή αξία αλλά, είναι και πιο ποπ αν θέλεις...
Άστην Καίτη εκεί που είναι...GUNNER_10 έγραψε: 4)Την καιτη προφανως την φερνω παραδειγμα αρχικα για να μην μιλαω για αλλους καλλιτεχνες και εχουμε αλλα και αφεταιρου γιατι αποτελει ΚΑΙ αυτη μια πολυ μεγαλη αξια στο χωρο της που ομως σε δημοτικοτητα τα τελευταια χρονια ειναι στο ναδιρ...σε ενοχλει και αυτο??![]()
Ελπιζω να μην βρηκες δυσνοητο και αυτο το μηνυμα γιατι πραγματικα θα πιστεψω πως το παιζεις χαζος ενω δεν εισαι.
Όταν αποφασίσει να ενταχθεί ξανά σε αυτό μουσικό είδος, που είναι και το μόνο που ξέρει καλά να κάνει, θα την αναλύσουμε!
Ξέρεις και οι αξίες καμιά φορά... μπαίνουν στη ναφθαλίνη! και μένουν ως αξίες ...σε ανάμνηση!
oute na grafeis ksereis, alla oute kai na diavazeis. ETSI OPWS GRAFEIS eipa einai san na grafei koritsaki. mporei to GUNNER na parapempei se andra, alla fantasou poso prepei na se anhsuxei poy etsi opws grafeis skepazei akoma kai to GUNNER. omws den exw kati me toys gay, pros 8eou...dikaiwma sou einai.GUNNER_10 έγραψε:exeis dikio to gunner allwste einai xarakthristiko nickname gia gynaikaellhfan έγραψε:egw twra pou diavazw panw apo 10 m..s ti prepei na pw? gt ka8usterhmenos einai ligo. esu katalavaineis ti grafeis?GUNNER_10 έγραψε:
ug. an eixa kamia filh kamia aderfh h' anhpsia se esena 8a thn edina? kalutera na tis skotwna.
an phgaineis kai me gynaikes dld gt etsi opws grafeis den fainesai kai gia polu andras... sthn arxh nomiza pws hsoun koritsaki, alla egrapse o chris oti se lene Pano kai emeina!!!![]()
se poio idryma eipame oti vriskesai?
και στην φουντα λεμε ναι επισηςellhfan έγραψε:oute na grafeis ksereis, alla oute kai na diavazeis. ETSI OPWS GRAFEIS eipa einai san na grafei koritsaki. mporei to GUNNER na parapempei se andra, alla fantasou poso prepei na se anhsuxei poy etsi opws grafeis skepazei akoma kai to GUNNER. omws den exw kati me toys gay, pros 8eou...dikaiwma sou einai.GUNNER_10 έγραψε:exeis dikio to gunner allwste einai xarakthristiko nickname gia gynaikaellhfan έγραψε:egw twra pou diavazw panw apo 10 m..s ti prepei na pw? gt ka8usterhmenos einai ligo. esu katalavaineis ti grafeis?GUNNER_10 έγραψε:
an phgaineis kai me gynaikes dld gt etsi opws grafeis den fainesai kai gia polu andras... sthn arxh nomiza pws hsoun koritsaki, alla egrapse o chris oti se lene Pano kai emeina!!!![]()
se poio idryma eipame oti vriskesai?
a vriskomai se opoio idruma 8es esu. oti peis esy koritsaki moy! sta koritsia leme nai!